U Smile I Smile

Del 26 - U Smile I Smile - SISTE DEL !

Du smilte og du kjente den kom ut . Det var utrolig vondt og du pustet tungt ut av smerten , men du ble egentlig vandt med det etter verdt . "Den er ute " sa damen og smilte . Du åpnet øynene og nå så du hva kjønn du hadde fått som barn det var ..


En Jente . Du smilte nr du så den og de gikk og vasket den så fikk du og Justin holdt den . "Hun ligner på deg , hun er nydelig" sa Justin og smilte når han så hun i armene hans . " Jeg syns hun ligner på deg Justin" sa du og lo . Justin smilte til deg og kysset deg lenge og lidenskapelig . " Jeg elsker deg jenta mi" sa Justin og holdt rundt eg mens du holdt babyen . " Jeg elsker deg også" sa du og smilte . Justin lo og kysset deg enda en gang men denne gangen lenge . " Så hva skal hun hete ?" spurte Justin og smilte til deg . " Hmm .. jeg liker navnet Jasmine" sa du og smilte . " Da heter hun jasmine" sa Justin og smilte til henne . Jasmine var nydelig absolutt den nydeligste babyen du noen sinne hadde sitt ! " Hun er bare våres tenk det" sa du og smilte til han . " Ja oss for evig og altid !" sa Justin og kysset deg lenge . Du bare smilte til han .

#Ti år Senere!#

" Jasmine ! Du må komme ! Du skal spille inn den nye CD-en din ! Justin er der og ta med Jason og Zoe!" sa du til Jasmine . Jasmine var nå 10 år og Jason var 8 år og Zoe var 4 år . Du og Justin hadde fått dere tre barn og dere var ikke helt sikkre om det ble mer eller ikke . " Kommer mamma!" Ropte Jasmine fra rommet hennes . Du smilte for deg selv , Jasmine sin stemme var nydelig og du var utrolig stolt over henne , hun var en utrolig søt liten jente . Hun kom løpene ned i shorts og en fin mage topp . " du er for ung til å bruke sånne klær" sa du og så på henne litt alvorligt . " Sorry , men det er for sent til å skifte !" sa hun og løp ut til bilen . Du himlet med øynene og Jason og Zoe kom løpene ut  . Alle satte seg i bilen og du kjørte alle bort til studioet . " Pappa !" ropte Zoe når hun så Justin . Du smilte til Justin og Justin smilte til deg . " Zoe!" sa Justin tilbake og løftet henne . Han kysset henne på kinnet og smilte til henne . Jasmine lo og det samme gjorde Jason . Dere gikk alle inn i studioet og Jasmine begynnte å synge . Det var hennes 2. CD og hun var utrolig flink og søt jente . " Det er vår talent full unge" sa Justin og smilte til deg . " Ja , hun er det" sa du og kysset Justin lenge . "æssj ! Mamma og pappa kysset !" sa Zoe og dekket til øynene , Justin lo bare og kysset deg igjen . " Jeg elsker din mamma Zoe , Jeg kan kysse henne !" sa Justin og blunket til henne . Zoe himlet med øynene og du lo bare . Jasmine ble ferdig og dere kjørte hjem til deg nydelige huset ." Dere må gå å legge dere alle tre !" sa du og hentet dem nede i studioet dere hadde i kjelleren . Alle tre sang i deres eget rom for å spille inn de som sang . Du lo og de kom løpene ut og klemte deg . De gikk opp og la seg og du gikk opp til Justin . " Jeg elsker deg" sa Justin og kysset deg lenge mens han hadde armene rundt hoftene dine og du rundt nakken . " Jeg elsker deg også" sa du tilbake . Justin smilte til deg og du smitle tilbake . " Endelig er vi alene" sa Justin og lo . Du bare smilte til Justin og når du smilte så smilte Justin også . " When U Smile I Smile" sa Justin og kysset deg lenge og det gikk fort over til klining . Du og Justin levde lykkelig og dere var gift hele ders liv og barna var alle tre kjendiser . Du hadde det perfekte liv nå .


Det er Jasmine som er 11 år !

Det er Zoe som er 3 år ! ( Sorry for lite bildet !)

Det Er Jason som er 8 år !

- håper dere likte denne historien og jeg beklager for at den er så kort !

- Vil dere ha en ny ?

- Alexandra <3

 

Del 25 - U Smile I Smile

" Se selv . Christian snakket sant , du bruker jenter og går videre til den neste .. du bruker meg for sladder ! Hvordan kunne du ?!" spurte du og så enda på Justin . Du lurte veldig på hva Justin skulle si nå .. skulle han si sannheten eller hva var meldingen ?! var det Justin som hadde sendt dem eller ikke ?!


"Du søta , det er Chaz som har sendt dem han er forelsket i Jasmine . Det er ikke meg , ikke vær redd jeg er bare din" sa Justin og klemte deg lenge .Du følte deg utrolig dum nå som ble så utrolig sur på Justin når det ikke var han en gang . " Jeg er flau nå" sa du og rødmet . du la hodet i hendene for du var utrolig flau og du rødmet bare . " Jenta mi , det går fint ! Jeg hadde gjort det samme om det var sånne meldinger på din mobil ! Jeg elsker når du rødmer" sa Justin og smitle . "Hvorfor rødmer ikke du da ?" spurte du og lo . " Ta vekk hendene" sa Justin og kom mot deg . Du tok dem av og så ned i gulvet . Justin løftet opp hodet ditt og kysset deg lenge og lidenskapelig på leppene . Han begynnte å kysse deg nedover halsen og begynnte å lage sugemerker . " Justin ! Ikke .." sa Du og skuet han litt bort . "hvorfor ?" spurte Justin trist . " Jeg vil ikke gå ut med et stort sugemerket på halsen ! Folk vil se" sa du og lo . Justin lo også og kysset deg lenge igjen . " Så hva skal babyen vår hete da ?" spurte Justin og smilte til deg . Du la deg ned på sengen og tenkte . "Hmm .. jeg vet jo ikke hva kjønn det er enda . Jeg vil ha det som overraskelse !" sa du og smilte søtt til Justin . " Åja okey" sa Justin og satte seg ned ved deg . " Hvem tror du babyen kommer til å ligne på ?" spurte du og smilte til Justin . " Jeg håper deg ,for du er nydelig" sa Justin og kysset deg lenge . Du bare lo og kysset tilbake . " du er nydelig gutten min" sa du og kysset han enda en gang . " Ja , jeg vet" sa Justin ironisk . Du bare lo og reiste deg . Men det rare var når du reiste deg så følte du deg litt kvalmen .

" Justin jeg er kvalmen" sa du stille og så på han . "Hva ?" spurte Justin rolig . Du så på han med et litt sjokkert blikk og utrolig redd . "Tiden er inne .. jeg skal føde" sa dus tille og satte deg ned i sofaèn utrolig redd og nervøs . " Ikke bare sitt der da ! Jeg må kjøre deg til sykehuset!" sa Justin og tok hånden din og tok deg fort med fort til bilen . Du satte deg i bilen og hadde utrolig vondt . Du følte at du skulle føde utrolig snart . " Justin .. Det er vondt" sa dus tille og gikk ut av bilen når dere hadde kommet frem . " Ta det rolig , det blir verdt det" sa Justin og kysset deg . Du smilte til han og dere gikk inn på sykehuset . " Navn?" spurte damen med disken . " Bieber" sa Jusitn og smilte til deg. Du bare smilte tilbake og himlet med øynene . " Kjæresten min skal føde" sa Justin fort . Damen så på Justin og nikket . " rom nr. 120 !" sa damen og smilte . "Lykke til !" sa hun og smilte til deg . Du bare smilte tilbake og dere gikk til rom 120 . Der satt det to sykepleiere og smilte . " Hei ! Så du skal føde da , det gjør vondt men det går fort over når den er ute ! du ville ha det som overraskelse ?" spurte den ene og smilte til deg . Du nikket og tok hånden din Justin når de gjorde det klar . Du var utrolig nervøs og redd for hva som skulle skje og hvor vondt det var . " Det kommer til å gå helt fint jenta mi" sa Justin og kysset deg lenge . Du smilte og du kjente den kom ut . Det var utrolig vondt og du pustet tungt ut av smerten , men du ble egentlig vandt med det etter verdt . "Den er ute " sa damen og smilte . Du åpnet øynene og nå så du hva kjønn du hadde fått som barn det var ..

- tror du det er gutt eller jente ?

- PS ; slutter veldig snart denne historien og da vet jeg ikke om jeg blogger mer for jeg har ikke så mye mer tid !

- Alexandra <3

Del 24 - U Smile I Smile

" Jeg .. Jeg .. tror på .." sa du stille og så på dem begge. " Ja hvem ?" spurte Christian og lo . Du så på dem begge igjen og ut kom svaret "..


"Justin" sa du stille og så ned . Du så opp på Justin og løp bort og klemte han lenge . Det var godt å ha han tilbake i dine armer og Christian han var jo i full raseri . "JEG STOLTE PÅ DEG "DITT NAVN !" JUSTIN KAN IKKE GJØRE DET SLUTT MELLOM OSS , JEG SKAL FÅ DEG TILBAKE !" ropte Christian og slo Justin midt i øye . "Justin !" skrek du og så på han . "Ditt Navn" .. jeg lover Christian lyver .." sa Jusitn og så på deg . " Ja jeg vet , jeg kan altids stole på deg" sa du og smilte . Justin smilte tilbake og kom mot deg og kysset lenge lenge og lidenskapelig . Ingen av dere slapp og Justin kom sakte inn med tungen og dere begynnte å kline. Det var deilig og vått og du viste at du hadde savnet Justin . Alt han gjorde med deg . "Kom så tar jeg deg med hjem" sa Justin stille og tok hånden din og gikk med deg hjem Moren din var ikke hjemme enda for hun ar fortsatt på tur med jobben . Moren din ble utrolig sur når hun fant ud at u var gravid så ung .. hun likte ikke Justin så godt heller som også fikk deg til et problem og grunnen til at hun ikke likte han lenger var for han gjorde deg gravid så utrolig ung . " Takk Justin , du kan sove over vis du vil for jeg er alene hjemme" sa du stille og smilte . Justin nikket og la armen rundt skulderen din og kysset deg på kinnet . " Du ?" spurte Justin litt stille . "Ja ?" svarte du og så på Justin litt nervøst for det han skulle si . " Kan du holde mobilen min litt ?" spurte Justin og smitle til deg . Du nikekt sakte og Jusitn ga deg mobilen . Justin løp inn på doen og du låste opp iphonen hans . Du gikk inn på meldinger i håp om å se noe godt , men da du gikk inn på sendte .. da viste du at valget ditt var feil . " Ja søta , jeg elsker deg også" hadde Jutin sendt . Den var til Jasmine Villegas . Du fikk sug i magen og tårene kom tilbake . " Ja du var deilig i kveld" hadde Justin også sendt. Du la fra eg mobilen og kastet eg på sengen og hylgråt . Justin hørte det fra doen så han dro opp buksene fort og løp ut mot deg . "Ditt Navn" ?! Hva er det ?" spurte Justin rolig og kom mot deg . " Du løy Justin , du løy !" sa du mens du gråt . "OM HVA ?" spurte Justin rolig og så på deg med et sjokkert blikk . " Du løy hvordan kunne du ?" spurte du redd og trist .

" Jeg aner ikke hva du snakker om " sa Justin rolig og satte seg ved siden av deg og stirret på deg , men du snudde deg vekk og la hodet i hendene . " Christian snakket sant" sa du stille og så ned i gulvet. Justin så på deg fortsatt utrolig forvirret . " JUSTIN DU LØY !" ropte du og reiste deg igjen . " Hva gjorde jeg ?" spurte Justin rolig og redd . du løp og hentet iphonen hans og viste meldingene . " Se selv . Christian snakket sant , du bruker jenter og går videre til den neste .. du bruker meg for sladder ! Hvordan kunne du ?!" spurte du og så enda på Justin . Du lurte veldig på hva Justin skulle si nå .. skulle han si sannheten eller hva var meldingen ?! var det Justin som hadde sendt dem eller ikke ?!

- hva tror du Justin sier eller gjør ?

- Alexandra <3

Del 23 - U Smile I Smile

Justin smilte og du løp hjem . Du gikk inn døren og der satt Christian i full raseri . " Hva er det ?.." spurte du rolig . " Se for deg SELV !" sa Christian og pekte på noe . Du gikk sakte bort til hva han pekte på og fikk helt sjokk og tårene trillet ned over det du så .


"Nye Flammer ? Jutin og "Ditt Navn" kysset igår etter et intervju på Ellen .. Hva tenker Christian nå?" sto det på et blad . Du fikk helt sjokk når du leste det og tårene trillet ned . du kunne ikke miste Christian ! du kunne ikke ." FORKLAR ! DU ER SAMMEN MED MEG SÅ GÅR DU Å KYSSER PÅ JUSTIN ??! JEG TRODDE DU VAR OVER HAN ; DU SA DET IGÅR !" ropte Christian og viste deg fingeren . " JEG HAR ALTID LIKT JUSTIN" ropte du tilbake . Hva sa du nettopp ?! Du mente ikke si at du atid har likt Justin hele forhodet ditt . " HVA ?! SÅ DU HAR BRUKT MEG ?!" ropte Christian og kom nærmere og knuttet neven din , nå var du utrolig redd at det ikke går ann . " Nei .. jeg jeg har ikke brukt deg , men jeg har likt justin helt siden jeg var liten " sa du og snufset . CHristian så på deg med et ekkelt blikk så kom han nærmere og nærmere og du trodde han skulle kysse deg men han slo deg utrolig hardt i brystet  og ja det var utrolig vondt . Du fikk ikke pustet så du lå nede på gulvet og ikke fikk puste . Du var utrolig glad han ikke slo deg i magen for der er babyen . " Jeg ville slått deg i magen , men den dumme babyen er der som du og Justin skal ha , hvem vil noen sinne ha baby med Justin ?!" spurte Chrstian og lo ondskapsfult . " JEG TRODDE DU VAR ANDERLEDES ! JA JEG VIL HA UNGE MED JUSTIN FOR JEG STOLER PÅ HAN OG HAN GJØR MEG TRYGG !" ropte du og reiste deg sakte opp . du hørte noen prøvde og åpne døren men du tyrde ikke gå bort . " Du er bare en ekkel liten dritt unge om du får baby med Justin , han fyren som tror han kan synge men er helt forferdelig . Du vet ikke noe gjør du ?" spurte Christian og lo . Du snudde deg mot døren og så noen prøvde å åpne den . " Hva vet jeg ikke ?" spurte du stille og så på Christian . " Justin har en kjæreste hvert år og blir sammen igjen med dem etter noen år og nå er det jo din tur . Han bruker bare jenter bare spør noen andre om Justin har sakt at han elsker folk som ikke er DEG . Han er player og bruker bare jentene til å få med berømmelse .." sa Christian og lo . Du så på han lenge . Kunne det være sant ?! Brukte Justin deg for mer berømmelse og mer sladder ? Døren med åpnet og inn kom Jusitn . " DET ER IKKE SANT "DITT NAVN " IKKE HØR PÅ HAN JEG ELSKER DEG OG DU VET DET !" ropte Justin og slo Christian hardt og prøvde å dra deg med han men du rev deg løs . " JEG VET IKKE HVEM JEG SKAL TRO PÅ" sa du hyt mens du gråt . " JEg sier sannheten" sa Christian og slikket seg rundt munnen . " Jeg ." sa Justin lavt .

" Så hvem tror du på ?" spurte Justin rolig og så ned . Du viste virkelig ikke hvem som snakket sant .. Justin var den du elsket mest men om han bare brukte deg kunne jo være sant , men Christian var utrolig ekkel i stemmen nå så han kunne jo også lyve . " Jeg .. Jeg .. tror på .." sa du stille og så på dem begge. " Ja hvem ?" spurte Christian og lo . Du så på dem begge igjen og ut kom svaret "..

- hvem tror du "Ditt Navn" velger ?

- Alexandra <3

Del 22 - U Smile I Smile

når han sa det innså du hvor stor tabbe han hadde gjort og selv viste du ikke om du klarte å tilgi han , men du måtte snakke med han uansett . Justin sa hade til publikum og kom ut til hvor du og Ryan stod . Du så han snudde seg og det var nå du lurte utrolig på hvordan han ville reagere og gjøre ..


" Ditt Navn" ?" spurte han og så på deg lavt . Virkelig var det alt du får ? Et lite "Ditt Navn" ? Du har jo ikke sett han på 9 månder og han sier bare det ? " Ditt Navn" !" sa han og løp mot deg , du følte den reaksjonen var mye bedre en den andre . Du lo og klemte Justin lenge . " Jeg beklager inndelig ! Jeg mente ikke forlate deg jeg vil sødri gjøre det igjen !" sa Justin og skulle til å kysse deg men du trakk deg unna . " Justin , jeg er sammen med Christian nå .. " sa du stille og gikk to skritt fra han . Justin så på deg trist o nikket utrolig sakte . " Fa*n .. alt er min feil jeg kunne fortsatt hatt deg !" sa Justin mens han gråt . du så på han lenge og så ned i gulvet . " Justin , ingen vet hva som hadde skjedd om du ikke gikk fra meg den dagen , men jeg måtte komme å se deg nå .. Babyen kommer om 3 dager .." sa du stille og så ned . " Jeg er fortsatt faren vell ?" spurte Justin rolig . " Justin ! Ingen andre en deg kan være faren !" sa du og smålo . Justin bare smilte til deg og kelmte degigjen men denne gangen ikke så hardt . " Jeg elsker deg" sa Justin stille og strøk deg på ryggen . Du svarte ikke du bare gråt noen tårer for egentlig elsket du han tilbake men alt ble bare feil , når du var sammen med Christian og Justin elsker deg .. alt ble vanskeligere . Hvem skulle du velge ? tenkte du stille . Du slapp klemmen og smilte til Justin og Justin smilte tilbake .

"Justin Sine Tanker"

Harregud , jeg vil bare kysse henne nå men neei hun er sammen med Christian og alt er min feil , jeg skulle aldri forlatt henne men jeg gjorde det og jeg angrer som fa*n ! Jeg elsker henne mer en livet skulle tro og jeg m ha henne .. hun er jenta i mine drømmer og jeg forlot henne .. jeg er en dust og jeg fatter om hun aldri tilgir meg .. jeg må ha et kyss.."

Du bare fortsatte og smilte til han . "Ditt Navn" ?" spurte Justin og smilte . " Ja ?" spurte du og så på han lenge . " Ikke slå meg nå" sa Justin og kom nærmere deg . du viste ikke hva du skulle gjøre for egentlig var du sammen med Christian men du elsket fortsatt Justin .. Du klarte ikke tenke mer før du kjente leppene til Justin på dine og du hadde savnet de . 9 månder hadde det gått og Justin hadde skrevet en sang om følelsene han hadde og så kommer du å han vil kysse deg .. wow .. " Du er vell ikke sur nå ?" spurte Justin og lo . " Nei Justin , jeg likte det" sa du og smilte til han . Justin smilte også så tok han hånden din men du slapp den rett før dere kom ut av døren for der stod paparazzier . " Så .. hva skjer mellom deg og Christian ?" spurte Justin rolig . " Vi har det fint , jeg liker han godt" sa du og smilte . " That should be me" sa Justin rolig og så bort . Du bare så ned i bakken og du ønsket også egentlig at det var Justin , men du likte jo Christian godt også og når du var med Christian ble det jo ikke noe drama . " Jeg skrev den sangen om hva jeg følte . når jeg så deg med Christian så stakk det 10000 kniver i hjertet . jeg ville bare ha deg tilbake .. Den sangen skrev jeg og det var vanskelig for jeg begynnte nesten bare å gråte , jeg har savnet deg" sa Justin rolig og så på deg . blikket deres øtes og Justin lente seg fram nokk en gang men mbilen din pep så han gikk fort tilbake . " Det er Christian , jeg må gå .. " sa du og så på Justin trist . Justin nikket og klemte deg lenge og når du prøvde å komme deg unna slapp han ikke . " JEg får deg aldri tilbak gjør jeg ?" spurte Justin rolig mens han gråt . " Never Say Never" sa du og blunket . Justin fikk faktisk fram et smil . " Jeg forlater ikke dette stedet før du er min igjen " sa Justin og slapp deg . du smilte bare og kysset Justin på kinnet . Justin smilte og du løp hjem . Du gikk inn døren og der satt Christian i full raseri . " Hva er det ?.." spurte du rolig . " Se for deg SELV !" sa Christian og pekte på noe . Du gikk sakte bort til hva han pekte på og fikk helt sjokk og tårene trillet ned over det du så .- hva tror du Christian er så sur for ?

- Alexandra <3

Del 21 - U Smile I Smile

Justin nikket og så opp på kameraet igjen . " Hun har en ny kjæreste nå også da men det vet vell du ?" spurte ellen og så på han .men det som kom ut av munnen til Justin i akkuratt det sekundet .. det fikk deg til å gråte og du ville bare tilbake til Justin igjen du også .


" Ja jeg vet det og alt er min feil , jeg kunne hatt henne nå og den sangen jeg skal synge for dere i kveld vell den skrev jeg til henne om hva jeg føler når jeg så bildene av henne og Christian som holdt henne og kysset henne .. Det såret men alt var jo min feil" sa Justin og å ned . Harregud hadde Justin skrevet en sang til deg ?! Christian hade aldri gjort det .. du savnet Jusitn inderlig og nå innså hvor mye du savnet han også . det hadde gått nesten 9 månder siden du sist så han . Du savnet han utrolig mye nå , og du ville han skulle komme bort å besøke deg mens han var her . Christian viste du at du måtte gjøre noe med , men du likte han også .. " så Justin alt du vil nå er å bli sammen med henne igjen og bli med på fødselen og ta vare på barnet hun skal ha ?" spurte Ellen og så på Jusitn lenge . Justin pustet ut tungt . " Ja , det er alt jeg vil nå pluss å gifte meg med henne da .. jeg elker henne og har grått alle disse dagene , og jeg har konselert konserter og jeg .. jeg kuttet meg" sa Justin og viste armen sin og der så du to kutt , du fikk helt sjokk når han sa det for du hadde aldri trodd han ville gjøre det . " Hvorfor ?" spurte Ellen i full sjokk hun også . " Jeg vet ikke helt , men jeg savnet hene utrolig og jeg elsket henne og jeg gjør det fortsatt så ble jeg så skuffa over hvor dum jeg var som forlor jenta i drømmene mine som jeg endelig ble sammen med" sa Justin og tørket bort en tåre som hadde falt ned kinnet hans . " Vell er du klar for å synge da ?" spurte Ellen og smilte til han . " Ja , idag skal jeg synge en sang om hva jeg har følt de siste måndene og den sangen heter "That should be me" og den er til "Ditt Navn" .. " sa Justin og reiste seg og gikk mot scenen . Han satte seg ned på stolen og fant frem guitaren og begynnte å synge . Du ble utrolig rørt over hvor mye han savnet deg og du savnet han også utrolig . " That should be me holdin your hand , that should be me making you laugh  should be me this is so sad " sang han . Du kjente hvor mye du ville gjøre det samme med han . " That should be me feelin your kiss , that should be me buyin you gifts" sang han etter det . du begynnte å gråte over hvor mye du savnet han og hvor mye den sangen traff deg i hjertet . Du savnet å kysse han og du savnet han som altid gjorde deg glad . Du savnet Justin . " Jeg må finne han .." sa du stille og så på Ryan . " Hva ?!" spurte ryan i full sjokk . " Ja , jeg må se han og fortelle han at jeg fortsatt elsker han " sa du stille . Ryan tok opp bil nøkklene og ga deg tegn på å komme deg inn i bilen . Du smilte til Ryan og gikk inn i bilen . Babyen din veide mye så kunne ikke løpe så fort . "Takk , Ryan " sa du og klemte han da dere kom frem til studioet . Du smilte til deg selv og var egentlig utrolig nervøs på hvordan Justin ville reagere når han så deg .

Du gikk sakte inn i døren og nå vr du backstage og ventet på at han skulle bli ferdig . Ryan var med deg og han stod rett ved siden av deg og smilte til deg . " Det kommer til å gå helt fint !" sa ryan og smilte . Du smilte tilbake og gråt når du hørte Justin synge mens han snufset . Justin sang ferdig og kom bort til Ellen igjen . Nydelig , hva vil du si til verden der ute nå ?" spurte Ellen og smilte til Justin . " Jeg vil si at jeg håper "DItt Navn" hørte dette og tilgir meg .. det er alt jeg vil nå uansett om min tabe var forferdelig stor" når han sa det innså du hvor stor tabbe han hadde gjort og selv viste du ikke om du klarte å tilgi han , men du måtte snakke med han uansett . Justin sa hade til publikum og kom ut til hvor du og Ryan stod . Du så han snudde seg og det var nå du lurte utrolig på hvordan han ville reagere og gjøre ..

- hvordan tror du Justin reagerer ?

- Alexandra <3

Del 20 - U Smile I Smile - Lang Del !

Du hadde noe i DIN mage . men spørsmålet nå var hvordan ville Justin ta det og hvor var han ?! Du gikk gjennom huset igjen og når du kom til kjøkkenet fant du en liten lapp . Den var fra Justin . Du gråt når du leste den og alt du ville nå var å forlate verden for på lappen sto det :


" Jeg må snakke med deg og jeg mener alvor .. jeg har noe å si til deg og det er ikke noe du kommer til å like .. " du leste lappen om å om igjen og ikke viste du hva du mente men du gråt fortsatt for du viste godt at det var noe utrolig dumt . Du la fra deg lappen og ringte Justin på mobilen . " Halo ?" sa en sjelven stemme . " Hvor er du ?" sa du mens du gråt . 2 Jeg er ve parken .. kom å møt meg jeg må snakke" sa Jusitn og snufset . Du la på og løp rett bort i full fart til parken . Når du kom frem , satt en tårefull Justin på fontenekanten . Han så på deg og du gikk sakte bort . " Hva vil du snakke med meg om ?" spurte du stille . " Hva stod det på testen ?" spurte han stille og nervøs . " Posetiv.." sa du stille og så ned . " Jeg .. jeg skulle bare si at jeg ikke er klar id et hele tatt for å bli far .. jeg vil ikke bli far med deg , jeg klarer det ikke .. " sa Justin stille mens han gråt . " Mener du at du kommer til å forlate meg ?!" spurte du redd og trist . Justin bare nikket og så opp på deg. " Vil du virkelig at babyen skal leve som du måtte leve ?! Du vet hvordan det føles og nå forlater du meg når jeg faktisk trenger deg mest ?!" spurte du mens tårene bråste ut . " Det er ikke det samme ! Faren min kom tilbake ! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med dette . jeg vil ikke bli far enda og den eneste måten er å forlate deg .." sa Justin stille og gråt . " DU ER FA*N EG DUST ! DU SA DU MÅTTE VÆRE MED VIBEKKE NÅR HUN BLE GRAVID OG DU TRODDE DU VAR FAREN ! Å MED MEG KLARER DU IKKE ?! JEG STOLTE PÅ DEG !" ropte du mens du tørket bort tårene men de kom bare fort tilbake . " DU FORSTÅR IKKE ! JEG ER FOR UNG !" sa Justin tiblake . " JEG ER OGSÅ DET ; MEN JEG VIL IKKE TA ABORT !" sa du og gråt . Du så ned i bakken og Justin kom noen skritt nærmere . " Jeg beklager .. men jeg må .. " sa han stille . " Jeg vil heller ikke bli ung mor men jeg må .. og jeg bli da vell alene , og barnet får bare ha meg da siden du forlater meg og babyen og tenk på dette , du er player ! du finner en annen jente hele tiden tar jomfrudommen så forlater du dem ! JEG STOLTE PÅ DEG" sa du og så på Justin alvorligt . "Hade .. Jeg elsker deg" sa Justin stille og gikk sin vei , hvem vet ? Kanskje det var siste gangen du skulle noen gang skulle se han . Du gråt mer og satte deg ned på kne og hylgråt . Alt du ville nå var å glemme igår og ønske det aldri skjedde så hadde du og Justin vært like lykkelige som før .

Du hørte noen skritt bak deg men du snudde deg ikke . "Ditt Navn" ?" spurte en kjent stemme . du snudde deg og der sto Ryan . Du ble utrolig redd når du så han . Det minnet deg bare om hvordan han var når han prøvde å voldta deg . " Neieni ikke vr redd .. jeg var dopet den kvelden , jeg er utrolig lei meg .. hva har skjedd med min bestevenn ?!" spurte ryan og klemte deg lenge . du suket og klemte han tilbake . " J-j-justin .. han forlater meg for jeg har blitt ..g-gravid og han er ikke klar for å bli f-a-r ." var alt du klarte å si . Stemmen din var rar og du klarte heller ikke fylle den setningen helt . " Hva ?!" spurte Ryan og holdt deg fortsatt inntill han . " Han forlater meg" sa du og gråt . Ryan så sjokkert på deg og tørket bort tårene dine og så på deg lenge . " Han kan ikke ! Justin har levd sånn og nå skal din unge leve sånn ?!" sa Ryan i full panikk . " Jeg vet .." sa du stille og klemte han igjen . ryan vr tilbake , din bestevenn var tilbake . Om han bare sa til deg at han var dopa før så hadde du tilgitt han og hatt han der som støtte . " Kom så kan du komme deg hjem" sa ryan glad . Du smilte til han og dere gikk tilbake til hans hus . " Foressten christian liker deg!" sa Ryan og smilte . du bare smilte litt tilbake og satte deg ned i sofaèn . " Når kommer han hjem ?" spurte du og smilte . " Han er hjemme ! Han er her han er bare på do så han kommer straks, og foressten jeg beklager for det som skjedde når jeg var dopa" sa ryan og så ned . " Det går bra " sa du og smilte . Du gledet deg til å se Christian igjen ettersom det hadde vært 2 år . Du likte han også litt , men den du elsket var Justin . "Hei "Ditt Navn" lenge siden sist " sa Christian og kom ut av doen . Du smilte og klemte han lenge . " Så jeg hørte du var gravid" sa hans tille og så ned . " Ja , men Justin forlot meg .." sa du og sukket . Christian så sjokert på deg og du fortalte han hele historien . Christian var en fantastisk venn som du brydde deg mye om .. Du savnet også Justin , men du prøvde å glemme han . Ukene gikk og du hadde bare vært med Christian . " Kommer du eller ?" spurte Christian og smilte til deg. du nikket og løp ut så tok du han i hånden og holdt hånden hans . Han smilte til deg , du begynnte å få utrolig mange følelser for han . . " Du jeg har et spørsmål ! Vil du bli sammen med meg ?" spurte Christian søtt . " Ja ." men når du sa ja minnet det deg om når du ble sammen med Justin . Det var 1 dag før han forlot deg . Du kjente en tåre presse på men du kysset Christian fort . Magen din var blitt utrolig stor for du hadde bare 2 uker igjen av å være gravid . Du kjente mobilen din pep så du tok den opp og der hadde du 100 meldinger fra Justin og på alle stod det fine ord og hvor mye han angret og han hadde gjort det for over 8 månder men du svarte han aldri for det gjorde deg bare mer trist . men den andre meldingen ar fra Ryan . " Justin er på TV og snakker om deg! Sjapp deg , han er på om 5 min!" du smilte for deg selv når du leste det så tok du hånden til Christian og inn gikk dere . " Ryan jeg er her !" sa du og satte deg ned i sofaèn . " du jeg må gå babe , snakkis imorgen !" sa Christian og kysset deg . Du smilte og kysset tilbake . Du så på TV-en og Ryan kom smilene mot deg og satte seg ned ved siden av deg . " så Justin , du og "Ditt Navn" hadde samleie og hun ble gravid . Du forlot henne hvorfor ?" spurte intervju damen som het Ellen . " Vell , ja men jeg angrer totalt nå og jeg er faktisk i nærheten av hvor hun bor nå og jeg .. jeg vil se henne igjen ." sa Justin stille og så ned . " Så du vil tilbake ?" spurte Ellen og så på Justin . Justin nikket og så opp på kameraet igjen . " Hun har en ny kjæreste nå også da men det vet vell du ?" spurte ellen og så på han .men det som kom ut av munnen til Justin i akkuratt det sekundet .. det fikk deg til å gråte og du ville bare tilbake til Justin igjen du også .

- hva tror du Justin sa ?

- Alexandra <3 PS ; Grunnen til at jeg hoppet over ca. 9 månder er fordi jeg vil ikke at "Ditt Navn" er gravid så lenge så får hun babyen i slutten hehe ! Så derfor hoppet jeg og måtte skrive litt sånn rart i slutten . Så "Ditt Navn" er nå sammen med Christian Beadles men har  hun følelser for Justin fortsatt og når blir de sammen igjen ?! 

Del 19 - U Smile I Smile

Du reiste deg sakte opp og åpnet døren og det satt en tårefull Justin . " Justin hva er det ?!" spurte du og så på han og satte deg ned ved siden av han og kysset han . " Du vil aldri tilgi meg for dette .." sa han rolig . " Hva da ?!" spurte du stresset og redd . Justin pustet ut og sa:


" Jeg glemte å bruke kondom igår !" sa Justin og gråt mer . du så sjokkert og trit på han .. var du gravid nå ?! " Hva ? Justin neieni .. jeg er for ung !" sa du og gråt du også . Justin så på deg og gråt han også . " Jeg vet det er jeg også .. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå" sa Justin stille og reiste seg . du så spørrende på han mens du tørket tårene men de kom bare tilbake . " Jeg beklager .. jeg mente det ikke !" sa Justin og satte seg ned på sengen . " Så du mener jeg skal bli gravid og vi skal bli foreldre sammen ?!" spurte du helt stresset og redd. " Ja jeg mener det ! Jeg vet det høres sprøtt ut !"  sa Justin stille . Du så ned og gikk noen skritt bak . " Jeg skal gå å finne ut om jeg faktisk ble gravid ..skal kjøpe en gravidstester .." sa du og snudde deg . Justin nikket sakte mens han gråt . Du løp ned og løp bort til butikken da du løp inn i en gutt og falt ned i gulvet . du så opp og der sto ingen du så rett fram og der så du Chaz som også lå nede . Du lo litt sakte og merket du var i butikken . " Hei "Ditt Navn" ! Jeg fnt netopp ut av du har hardt hodet!" sa Chaz og lo stille . Du lo også og reiste deg opp . " Så hva gjør du her ?" spurte Chaz og så skeptisk på deg .. Du viste ikke helt om du ville si det til Chaz men du viste du måtte . " Jeg og Justin .. vi hadde samleie igr .. Justin glemte å bruke kondom og vi krangler litt nå så jeg skal skjekke om jeg virkelig er gravid" sa du stille mens en tåre trillet ned kinnet . " Hva ?!" spurte Chaz i full panikk . " Ja du hørte rett .." sa du stille og så ned . " Vell jeg skal være her for deg" sa Chaz og klemte deg lenge . " tusen takk Chaz , jeg setter stor pris på det !" Chaz smilte og sa han skulle være med deg og kjøpe en . Du lo litt sakte og fikk en melding .. den var fra Christian Beadles . Du kjente han litt men bare litt . han hadde nettopp blitt kjent og du var glad for det . " Du burde skjekke all sladderen ! Du og Justin er overalt .. til å med når Justin prøvde å ta av deg klærne igår i parken .. alle tror dere hadde samleie" hadde han sendt . Du så på melding litt lenge før du faktisk skrev tilbake . " Vell .. Det er sant .. jeg stoler på å si det til deg siden Ryan og Chaz og Justin da er utrolig gode venner av deg . Jeg tror jeg er gravid , siden justin glemte å bruke kondom .. jeg skal snart skjekke . - savner deg ! "Ditt Navn" <3" du tekstet den tilbake og la mobilen i lommen din og fant en gravidtester og gikk bort til disken og kjøpte den . du snudde deg mot Chaz o han smilte til deg og blunket . Du smilte sakte tilbake og tok imot testeren og løp hjemover til Justin .

" Jeg har en !" sa du stille og smilte . Du lette etter Justin i hele huset men du fant han ikke noen sted . " Justin ?!" ropte du gjennom hele huset mens du løp gjennom den . Du fant han fortsatt ikke . Du sukket og tenkte det var best for å ta prøven . så du gikk på do . Du gjorde som du skulle og så på testen og der sto det Posetiv du så lenge på den og hadde helt sjokk . Du skulle få en liten baby ! Du hadde noe i DIN mage . men spørsmålet nå var hvordan ville Justin ta det og hvor var han ?! Du gikk gjennom huset igjen og når du kom til kjøkkenet fant du en liten lapp . Den var fra Justin . Du gråt når du leste den og alt du ville nå var å forlate verden for på lappen sto det :


- hva tror du det står på lappen og hvor tror du Justin er ?!

. Alexandra <3

Del 18 - U Smile I Smile

Justin bare smilte til deg og lente seg fram og kysset deg lenge og ømt . Ikke slapp du , du bare fortsatte . " Så spørsmålet mitt er .. Vil du bli sammen med meg ?" spurte Justin sukker søtt .. Skulle du si ja og takle dramaet eller skulle du vente litt lenger ?!


"Ja , Justin jeg vil være sammen med deg" sa du og lo litt stille til Justin . Justin smilte stort og la seg over deg og kysset deg lenge . sakte begynnte dere å kline og det føltes utrolig godt ut . " Jeg elsker deg babe" sa Justin og prøvde å ta av deg klærna men du holdt dem igjen . " Jusitn ikke her .." sa du og blunket til han . " Vil du ?" spurte Justin stille . " Jeg har funnet den rette .." sa du og smilte . " Jeg også" sa Justin og kysset deg enda en gang . " Men vi må være her litt til for jeg har det så koselig her med deg" sa du og gikk fra Justin . Justin sukket og lo med det samme . Han satte seg ned ved fontenen og du satte deg på fanget . " Jeg trodde aldri jeg kom til å bli sammen me deg igjen .." sa du stile og så på Justin lenge . " Jeg viste det , for jeg følte noe spessielt med deg og pluss hvem vil ikke være sammen med JUSTIN BIEBER ?" spurte Justin og la trykk på navnet hans . " Hmm ..  jeg vet ikke ? Men du er jo litt søt da" sa du og smilte litt . " LITT ?!" spurte Justin stresset . " Hah gutten min , du er nydelig" sa du og kysset han lenge og ømt . Justin lo og kysset deg enda en gang . " Du ? Vet du noe ?" spurte Justin stille og smilte til deg . " Ja jeg vet ganske mye" sa du stille . " Jeg skal si deg noe ! jenta mi er for smart !" sa Justin og lo . Du bare smilte til han og Justin la de sterke armene rundt midjen din og vugget deg fra høyre til venstre . " Jeg føler meg trygg med deg og jeg føler med spessiel med deg .. Du er liksom min jenta nå og jeg er utrolig glad for det .. Men et spørsmål .." sa Justin stille . Du så spørrende på Justin . " du liker vell ikke ryan ?" spurte Justin nervøst . " Nei Justin .. jeg brukte han egentlig for å gjøre det sjalu .. " sa du og rødmet . " Ntååww ! Du er den søteste jenta jeg noen gang har kjent !" sa Justin og kysset deg på kinnet . Du bare lo og smilte til han . " Kan vi komme oss hjem nå ?" spurte Justin og ga deg valpeblikket . " Hva liker du det ikke her ute ?" spurte du og så på Justin . " Joda , mn vi har noe å gjøre i senga også !" sa Justin og så på deg med et stort smil . " Javell .. jeg er kald uansett" sa du og lo . Justin tok av seg jakken og la deg over skuldrene dine . " Varm nå ?" spurte Justin og holdt rundt deg samtidig . " Ja , takk" sa du og kysset han . Justin smilte og tok hånden din så gikk dere tilbake til hans hus . Du gruet deg egentlig litt for samleie men du viste Justin var den rette til å ha det for første gang med . " Kom igjen nå ! Jeg er utolmodig !" ropte Justin fra rommet hans . Du himlet med øynene og kom inn . Justin sitt smil med forandret til et svært smil . Du bare lo og la deg ned i sengen ved siden av han . " Kom igjen babe !" sa Justin og la seg over deg og begynnte å kline med deg . Han kledde av deg shortsen og tok av deg singletten og stirret på puppene dine . " Kan jeg ta av BH-en ?" spurte Justin med engle stemmen hans og når han snakket med den stemmen viste du han ville noe . du lo og nikket . Justin kneppet den åpnet og tok av BH-en . " OO .. i like " sa Justin og tok på dem . Du bare lo og kledde av Justin . Justin lot deg kle av alt så til slutt så dere nakne . Justin kom sakte inn i deg og det var vondt men du likte det egentlig .

Dere ble ferdige så lå dere begge andpustene på hver deres side . " Takk jenta mi .. jeg måtte ha deg" sa Justi og kysset deg . du lo og kledde på deg undertøyet og Justin på seg bokseren . Du merket Justin altid stirret på brystene dine , sikkert fordi du hadde push up . " Tenk at jeg har fått sitt dem !" sa Justin og la seg over deg igjen og kysset langt og lenge . Du smilte og la deg for å sove og det samme gjorde Justin . Justin tok deg godt rundt midjen din og dere sovnet begge to . Neste morgen når du våknet hørte du noen banne utenfor . " Fa*n .." sa Justin stille . Du hørte han gråt også . " Hun kommer til å drepe meg .." sa Justin også . Du reiste deg sakte opp og åpnet døren og det satt en tårefull Justin . " Justin hva er det ?!" spurte du og så på han og satte deg ned ved siden av han og kysset han . " Du vil aldri tilgi meg for dette .." sa han rolig . " Hva da ?!" spurte du stresset og redd . Justin pustet ut og sa :

- hva tror du Justin ser ?

- Sorry for en sen del , men jeg sov litt lenge .. er utrolig trøtt !

- Alexandra <3

Del 17 - U Smile I Smile

" åja .. Du skal vell ikke fortelle henne det ?!" spurte hun stesset og så på deg . "si hva ?.." spurte du stille og så på henne og etter det justin . Justin så på deg og ordene som kom ut av munnen hans .. Vell de forventet du ikke i det hele tatt ..


" Jeg er ikke den rette faren til babyen Vibekke skal ha .. hun har hatt samleie med en annen gutt før og det var han hun ble gravid med , ikke med meg ! Håper inderlig på at du tilgir meg !" sa Justin og tok tak i hånden din og klemte deg hardt . du så lenge på Justin og lente deg fram så kysset dere ømt og lenge . Justin kom inn med tungen og sakte begynnte dere å kline . " Justin ?! HVA DRIVER DU MED ?! VI ER JO SAMMEN !!" ropte Vibekke og slo deg hardt så du føk ned på bakken . hun slo deg midt i magen og det var utrolig vondt . " SLUTT VIBEKKE ! JEG ER SÅ LEI AV ALT DU HAR GJORT !! DU ER SØREN MEG IKKE DEN JEG TRODDE DU VAR OG JEG ELSKER FAKTISK "DITT NAVN "!" ropte Justin og slo Vibekke tilbake i magen så hun føk ned . Du så på Justin og gråt noen tårer . " Jeg elsker deg .." sa Justin og smilte til deg . du smilte tilbake sakte og løp mot han og hoppet opp på han og Justin tok godt rundt hoftene dine og kysset deg utrolig ømt og mykt på leppene . Deilig følelse var det og du elsket alt ved hans kyss . " Jeg elsker deg også" sa du og lo litt . Justin smilte bare søtt til deg og la deg ned på bakken . Vibekke løp bort mens hun gråt . Du lurte på hvordan babyen fikk det når Jusitn slo henne midt i magen . Justin la seg ned ved siden av deg og så på deg og du så på han . " Du vet at du er min drøm ?" spurte du og lo . " Nå vet jeg det .. hehe du er min drøm også , men jeg slo opp med Selena og tydeligvis med vibekke også" sa Justin og lo . " Ja ." sa du stille og så opp på stjernene . " Nå er det bare deg jeg har noe å spørre om .." sa Justin . Du så spørrende på han men han sa ikke noe . " Justin jeg vil ikke ha et forhold nå så jeg sier bare at jeg ikke liker deg" sa du og lo . " Hva med nå ?" spurte Justin og smilte et søtt smil til deg mens han lo . " Jnæ.. nei .. jeg liker deg ikke" sa du og lo . "Du sa nettopp at du elsker meg" sa Justin stolt og smilte til deg . " Det var jo kanskje skuespil ? Kanskje dette her er virkelig meg !" sa du og blunket til Justin . " Aahh !! Jeg forstår , du vil ikka ha drama så derfor sier du at du ikke liker meg !" sa Justin og lo . Justin la begge armene sine rundt midjen din . " Hva med nå ?" spurte Justin og kysset deg oppover nakken . " Janei !! Nei jeg kan ikke .." sa du og prøvde å holde deg sterk . Du elsket virkelig Justin men du ville bare spille litt frekk .

" Hva med nå ?" spurte Justin og kysset deg på kinnet . "Nei .. ikke kyss meg da faller jeg bare helt pladask for deg" sa du . du mente ikke si det for du viste akkuratt at Justin kom til å gjøre det nå . " Så viss jeg kysser deg på munnen , så sier du ja til et spørsmål ?" spurte Justin og lo den søteste latteren . " Jeg vet ikke jeg gjelder ann på hva spørsmålet er !" sa du og lo . Justin bare smilte til deg og lente seg fram og kysset deg lenge og ømt . Ikke slapp du , du bare fortsatte . " Så spørsmålet mitt er .. Vil du bli sammen med meg ?"  spurte Justin sukker søtt .. Skulle du si ja og takle dramaet eller skulle du vente litt lenger ?!

- hva tror du "Ditt Navn" svarer ?

- Alexandra <3 Haha fant laderen !! Yaayy fikk ladet PC-en min nå men jeg vet ikke om jeg poster mer nå for jeg er utrolig trøtt og sliten fra en 10 timers flytur pluss tidforskjellen er 9 timer så jeg burde sove nå om jeg var i USA ! Hehe er utrolig trøtt at mens jeg skrev dette sovnet jeg nesten ! 

Del 16 - U Smile I Smile

du sukket og gråt mer når du leste akkuratt det . Du la fra deg mobilen men idè du gjorde det fikk du enda en melding . Denne var ikke fra Selena men Justin ..
-----------------------------------------------
"ikke dra fra meg .. Jeg trenger deg og du skal ikke noen sted uten meg .. Du er mitt liv og du er min drøm , ikke gå ifra meg , - justin <3"du gråt bare når du leste det for du savnet Justin utrolig . Du savnet latteren du savnet smilet og komplimangene og seffølgelig kyssene . Du tok opp mobilen igjen og tekstet Justin . " møt meg nå i parken vi må snakke" du sendte den og fikk svar med en gang der det sto ja . Du tok på deg sko og løp fort ut . Du kom til parken og der satt Justin allerede . "ditt navn "! Jeg er her!" sa justin når han så deg . Du så øynene hans var hovne og røde . Aldri hadde du sett han slik . "hei .. Jeg må snakke med deg" sa du rolig . " jeg har noe utrolig viktig og si til deg også !" sa justin men du avbrøt han . " jeg begynner .." sa du og pustet tungt ut . " jeg vet ikke hva vi holder på med lenger pg heller vet jeg ikke om du elsker meg eller Vibekke og heller ikke Selena men jeg føler vi burde ta pause fra oss .. Kanskje for ett år eller to så kan vi bare glemme dette som skjer nå vis vi tar pause og jeg flytter ut med pappa for noen år .." sa du stille og så på Justin . "jeg må si det noe " sa justin stille men igjen avbrøt du han. "jeg synes det er best så får du bli far med henne uten at jeg skaper problemer ! Din drøm er jo å bli far !" sa du og tok hånden til Justin . " stol på meg .. Om du elsker meg så kommer du tilbake en dag og da er vi skapt for hverandre men viss ikke så .. Er jeg ikke sikker på hva som skjer" sa du stille og stirret lenge på Justin . " Jeg må fortelle deg noe !" sa justin og så på deg lenge . Du kikket rart på justin men justin så på deg helt alvorlig . Han pustet ut og skulle til å si noe men dere ble avbrutt igjen . " hei ! Justin gutten min ! Hva gjør du her ute med henne ?" spurte Vibekke og pekte på deg . " vi snakker .." sa justin å så ned .
" åja .. Du skal vell ikke fortelle henne det ?!" spurte hun stesset og så på deg . "si hva ?.." spurte du stille og så på henne og etter det justin . Justin så på deg og ordene som kom ut av munnen hans .. Vell de forventet du ikke i det hele tatt ..
------------------------------------
- sorry for litt anderledes del men jeg er på ipod og jeg har ikke mer strøm på pc-en ! Hehe men dere fikk vertfall en del ! Er foressten i amsterdam på flyplassen og venter på å komme hjem !
- Alexandra <3

Del 15 - U Smile I Smile

" HVA ER DET ?! DU ER SAMMEN MED HENNE OG DU ER FORELSKET I HENNE OG DU SKAL LEVE LYKKELIG Å BLI FAR !" ropte du og gråt . Justin ristet på hodet . " NEEEEIII !! JEG SKAL IKKE DET ! JEG VIL IKKE BLI FAR !" ropte han tilbake . du lette i vesken din og fant frem en kniv . " Hade Justin .. jeg klarer bare ikke se deg med henne" du lukket øynene og nå viste du ikke hva som skjedde .. var du død eller var du ikke ?!


" Harregud , harregud ! "Dtt Navn" ! DU MÅ VÅKNE !" ropte Justin og holdt deg i den ene hånden . Du viste du levde nå men du viste ikke hva Justin hadde gjort . Du åpnet øynene og pustet utrolig tungt . Når du så Justin begynnte du å gråte mer og du snudde hodet ditt vekk fra han med en gang . " Hvorfor hjalp u meg ? Skulle du ikke hjelpe din kjæreste vibekke ? hun som du skal bli foreldre med ?" spurte du rolig og gråt noen tårer . Justin så på deg og sa ingenting , absolutt stum . " Jeg .. jeg .." sa Justin rolig og så på deg . " Akkurat , du liker henne og du likte å ha samleie med henne ! Du likte alt du så .. jeg stolte på deg Justin og jeg har gjort det alle disse årene jeg har likt deg og vært din BESTEVENN ! jeg elsker deg .." sa du stille og reiste deg sate opp fra bakken . Justin snufset og holdt deg igjen . " Slipp meg .. jeg vil langt vekk fra deg uansett om det betyr at vi må flytte .. du har totalt knust meg Justin" sa du og gikk noen skritt fra han . " JEG SKAL FA*N MED IKKE MISTE DEG NÅ ! IKKE DEN JEG ELSKER ! JEG HAR DET VANSKELIG OKEY ?! JEG ER SAMMEN MED SELENA OG JEG SKAL BLI FAR MED VIBEKKE MEN DET ER DEG JEG VIL VÆRE MED OG DEG JEG ELSKER !" ropte Justin tilbake . Du så på han og gråt bare ved å se han . Du viste ikke hva du skulle gjøre , men du viste godt at du var utrolig knust . " SÅ VIS DET DA ! IKKE BARE GÅ RUNDT Å KNUS MEG PÅ DEN MÅTEN OM DU ELSKER MEG !" ropte du tilbake og gikk to skritt bak . Justin huklet og gråt høyt , og du hadde aldri sett han så lei seg før . "Ditt Navn" .. jeg elsker deg og jeg har aldri følt for en jente som jeg gjør med deg .. men jeg kan ikke gjøre noe så dumt å forlate Vibekke å ta vare på babyen helt alene , jeg vil ikke være en slik far .." sa justin og så ned . " Så det er ditt valg ? Vibekke ?" spurte du stille . " Nei , det er ikke det jeg vil mest , men jeg må .. JEG ELSKER DEG OG DU SKAL IKKE DRA ! DU MÅ VÆRE HER ; MED MEG FOR JEG KAN FA*N MEG IKKE LEVE UTEN DEG !" ropte han og kom mot deg . han tok tak i hoftene dine og la pannen hans på din mens det pøs regnet . Du var klissvåt og det samme var Justin . " Du sa du skulle vente med deg rette til å ha samleie med .. det er Vibekke ikke meg Justin .. dette fyngerer ikke" sa du stille og tok hodet ditt vekk . Justin så på deg lenge uten å si noe , du så håret hans var klissvåt og det var ditt også . Tårene trillet ned annsiktet sammen med regnet . "Kyss meg" sa Justin rolig . Du så opp på Justin og så han lente seg frem . Lappene deres traff lenge og utrolig lidenskapelig . du kjente en tåre falt ned kinnet ditt . Det kjente Justin slapp inn hans tunge og du lot den inn , sakte begynnte dere å kline . Du trakk deg unna . " Hade bra Justin .. Jeg bare klarer ikke dette , det er for vondt " sa du stille og gikk noen skritt fra han . " Hvor skal du ?" spurte Jusitn mens han gråt mer . " Jeg .. jeg skal flytte sammen med min far .. han og mamma er skilt så jeg skal flytte med han til L.A .. " sa du stille . " HVA .. NEINEI ! DU KAN IKKE GJØRE DET .. JEG MÅ HA DEG !" ropte han og la seg ned på kne og la hodet i hendene og hylgråt . Du kjente godt at du var gjennom våt . Du gikk fra Justin og løp vekk alt du kunne . Du ville så langt vekk som du kunne å slippe alt dramaet . Du fant Chaz og tok tak i hånden hans og løp med han hjem .

" Chaz .. jeg må flytte bort jeg kan ikke ha Justin nærme meg ! Det går bare ikke .. jeg klarer ikke se han lenger når han skal bli far og Vibekke mor til babyen .. jeg klarer heller ikke se han sammen med Selena og kysse Vibekke og meg ... jeg klarer det ikke" sa du og la deg ned på sofaèn og hylgråt . Chaz satte seg ned og tok tak i hånden din og strøk den med tommelen hans . " Du vet alt ordner seg . Du er så søt at de tikke går ann å gjøre noe slik mot deg , du og Justin var vell ikke skapt for hverandre ?" spurte Chaz rolig . " Jeg bare føler noe i magen og det kribler hver gang jeg ser han .. jeg er forelsket og dette er første gang jeg har kjent noe slik .. Han er ikke den vi trodde " sa du og sukket . Chaz strøk deg på ryggen og støtte deg utrolig . Du var utrolig glad i han og savnet å ha Ryan på andre siden , men han hadde også forandret . han prvøde jo å voldta deg .. mobilen din pep . du så på meldingen og det var fra Selena . " Hei , Justin slo nettopp opp med meg og jeg fant ut av han og Vibekke . Jeg er utrolig lei meg fr alt som har skjedd med deg , men Justin ELSKER deg utrolig høyt , har aldri sett han slik . Du burde snakke med han .. Jeg vil gjerne gjøre alt bedre for jeg var utrolig frekk med deg og jeg vil gjøre det bedre - en som føler seg utrolig dorlig Selena <3" du sukket og gråt mer når du leste akkuratt det . Du la fra deg mobilen men idè du gjorde det fikk du enda en melding . Denne var ikke fra Selena men Justin ..

- hva tror du "ditt navn" gjør ?"

- Alexandra <3

Del 14 - U Smile I Smile

" Det kommer til å gå bra , dere var vertfall ikke sammen !" sa Chaz og smilte . " Nei , jeg vet men han knuste meg !" sa du stille og gråt . Chaz nikket sakte og tok armen rundt deg. Dere gikk bort til Ryan og ringte på . Ryan var ikke den som åpnet døren det var ..


Det var en jente .. en blond høy jente , du viste ikke hvem det var . Men du så at hun holdt noe i hånda . En gravidstest ?! du kikket inn og så Justin som satt og gråt på sofaen , og Ryan som sa at det kom til å bli kjekt å bli far ?! " Kom Chaz , vi bare går ..!" sa du og så på Chaz . Justin snudde hodet mot døren og så deg . Du latet som du ikke hadde sett han men det klarte du ikke . Du gråt bare mer når du så det . Jenta .. den blonde jenta det var jenta som Justin hadde sex med .. " DItt Navn" , jeg kan forklare !" ropte Justin til deg mens du tok skritt bak . Jenta smilte bare til deg og Justin prøvde å komme forbi men det fikk han ikke til . " Jeg og Justin skal bli foreldre ! Jeg er jenta han var med når du gikk med Ryan . Jeg er gravid etter det og Jusitn er min kjæreste" sa jenta og smilte stolt . Du snudde hodet mot Justin som stod der og prøvde å komme seg forbi og han ristet på hodet og hylgråt , du viste ikke hva du skulle gjøre . " IKKE HØR PÅ HENNE "DITT NAVN " !! HUN LYVER , JA JEG SKAL BLI FAR FOR EN BABY MEN JEG VIL IKKE !" ropte Justin høyt . Du bare gråt mer når Justin sa de ordene . " JEG ELSKER DEG AV HELE MITT HJERTET "DITT NVAVN "!!" ropte han og rev seg løs av hun jenta . " Hva heter du ?!" spurte du og så på henne lenge og redd . " Jeg heter Vibekke !" sa hun og smilte stolt . " HVA GJØR DU HER ?!" spurte du henne . " JEG ER HER MED MIN KJÆRESTE JUSTIN BIEBER !!!" ropte hun og lo . Du gråt bare mer og prøvde å slå henne hardt men Chaz holdt deg igjen .

" CHAZ SLIPP MEG ! HUN TAR JUSTIN !!" ropte du . Ryan kom løpene mot deg og tok tak rundt hoftene . " JEG SLÅR OPP MED DEG RYAN ! JEG LIKER DEG IKKE OG DU BRUKEr MEG JO !!" ropte du og slo Ryan . " aaauuu !" ropte Ryan og gråt . " du prøvde å voldta meg ! DU GJORDE SÅNN AT DETTE SKJEDDE !!" ropte du og prøvde å komme deg til Jutin , men Vibekke holdt han fortsatt . Hun kysset han og du begynnte å brenne av sinne . " J-j-eg må gå.. dette er siste gang dere alle ser meg .. jeg klarer ikke leve" sa du og løp din vei mens du hylgråt . " VENT !" hørte du Justin rope . Du hørte alle der prøvde å løpe etter deg men du var for rask . "DITT NAVN !" ropte noen . Du snudde deg og der stod Justin og løp etter deg . " HVA ER DET ?! DU ER SAMMEN MED HENNE OG DU ER FORELSKET I HENNE OG DU SKAL LEVE LYKKELIG Å BLI FAR !" ropte du og gråt . Justin ristet på hodet . " NEEEEIII !! JEG SKAL IKKE DET ! JEG VIL IKKE BLI FAR !" ropte han tilbake . du lette i vesken din og fant frem en kniv . " Hade Justin .. jeg klarer bare ikke se deg med henne" du lukket øynene og nå viste du ikke hva som skjedde .. var du død eller var du ikke ?!

-tror du "DItt Navn" lever ?

- Alexandra <3

Del 13 - U Smile I Smile

" It hurts getting your heart broken .. girls , even @justinbieber can break a heart . Just like mine #Heartbroken forever .." tweetet du , du fikk fort svar for folk kjente deg som en venn av Justin . noen svarte posetivt og noen negativt . du gikk inn på profilen til Selena . " Just had sex with a hot boy" sto det . hun hadde lagt ut et bildet og du så på det , du fikk helt sjokk over det du så ..


Det var et bildet av Selena med en helt random gutt .. " Harregud , hva har jeg gjort ?!" spurte du deg selv stille . Du gråt utrolig mye og ingenting hjalp deg nå . " Chaz .. jeg må snakke med Chaz" sa du stille for deg selv og løp ut og bort til Chaz . Du ringte på døren og Chaz kom . " Å harregud , hv har skjedd med deg ?!" spurte Chaz og klemte deg lenge . Du sukket på skulderen hans og gråt . Chaz dro deg med inn og dere satte dere ned på en sofa . " Hva har skjedd ?" spurte Chaz stille . " Ryan .. han prøvde seg på meg og Justin trodde vi skulle ha samleie men jeg ville ikke så jeg løp tilbake til stranden og .." du klarte ikke si mer for du gråt bare for mye for at han kunne forstå . " H-h-h-aann .. Han hadde hatt samleie med en random jente for .. han trodde jeg skulle falle helt for Ryan og nå sier han til Selena at han elsker henne mer en meg ! Jeg bare forstår ikke , og jeg sa til han at han bare skal glemme meg .." sa du mens du prøvde å slutte å gråte . " Åå . det skal gå bra søta" sa Chaz og trøstet deg , han strøk deg på skulderen mens du gråt og prøvde å tenke på andre tanker en Justin , men nei det fikk du ikke til . Mobilen din pipet og du tok den opp .. det sto du hade fått en tweet og den var fra Justin . du trykket åpne og leste . " When a boy like me loves sombody he canæt let her go . I made a misstake , and i know it was horrible .. @"DIttNavn" i love you , and i know you wont forgive me but i love you soo much i dont want to lose you #Heartbroken" du gråt mer når du leste ordene han skrev . du ville bare tilbake til han , men samtidig ville du ikke .

" Kom , jeg kan ta deg med til Ryan om du vil gjøre det slutt ?" spurte Chaz deg rolig og smilte til deg . du nikket sakte . " Kom da" sa han og smilte . Du nikket sakte men tok opp mobilen og tweeten tilbake .. " i dont want to lose you either , but you hurt me so much . Its not easy for me now thanks to @ChazSom3rs you are a great friend .. i miss you @justinbieber , but you go to @selenagomez .. your girlfriend" du sukket høyt og tørket bort noen tårer og fulgte etter Chaz . " Det kommer til å gå bra , dere var vertfall ikke sammen !" sa Chaz og smilte . " Nei , jeg vet men han knuste meg !" sa du stille og gråt . Chaz nikket sakte og tok armen rundt deg. Dere gikk bort til Ryan og ringte på . Ryan var ikke den som åpnet døren det var ..

- hva tror du skjer ?

- Alexandra <3

Del 12 - U Smile I Smile

" NEI ! DU HAR HENNE HER OG JEG KOMMER Å SER DEG KYSSE HENNE ?! HVA ER DET MED DEG JUSTIN ?!" ropte noen . du hørte noen krangle og du viste ikke hvor du var .. du var i en varm plass , det viste du .. " JEG KAN FORKLARE !" ropte Justin tilbake . Du åpnet øynene sakte og så hvem det var og det Justin sa nå ... det såret akkuratt som 100 kniver stakk deg i hjertet .


" JEG LIKER HENNE IKKE EN GANG ! JEG BARE KYSSET HENNE OKEY ?! JEG TOK HENNE HER FOR Å GJØRE HENNE VARM !" sa Justin og ropte tilbake . Det var Selena som sto der og gråt . Du latet som du fortsatt sov men hadde øynene halv åpne . " FORKLAR DISSE KLINE BILDENE FRA SENTERET DA ? DU SIER DU IKKE LIKER HENNE ?!" ropte Selena tilbake . " JEg GJØR IKKE DET ! DET BARE SKJEDDE OKEY ? JEG LIKER HENNE IKKE !" ropte Justin tilbake . " VELL HVORFOR KYSSET DU HENNE DA ?!" spurte Selena og ropte . " JEG ELSKER HENNE !" ropte Justin . Du sa at Justin og Selena kysset fort .. du hørte at de hvisket noe men du viste ikke hva . " Jeg er glad vi ordnet det da .. sikker på at du elsker meg mer ?" spurte Selena rolig og smilte . Justin nikket og kysset henne fort . Du hørte døren lukket seg og at Justin kom mot deg . Han satte deg og strøk deg på kinnet . Du åpnet øyene og Justin hoppet opp . " Hva gjør jeg her ?!" spurte du og reiste deg fort . du så ned og du hadde Justin sine klær på . " Du ble bevist løs fra igår .. jeg tok deg med her for at du ikke fryser i hjel" sa Justin og så ned . " Vell alt jeg vil nå er vekk fra deg !" ropte du litt stille og løp mot gangen og så etter skona dine . Du tok dem fort på og ide du skulle løpe ut kom Justin . "Vent !" du snudde deg og Justin tok rundt hoftene dine . " Slipp meg !" sa du og rev deg løs . " Hva er det ?" spurte Justin rolig og gråt . " Du er så utrolig player ! Du sier du elsker meg , går å har sex med en fremmed og nå krangler du med Selena men ender med et kyss og sier du elsker henne mer en meg ?! Du er bare en lyver Justin og jeg forstår deg ikke ! Du har totalt ødelagt ALT ! Vi kan heller ikke være venner ! Jeg må få meg vekk fra deg , ikke prøv å kom deg nærme meg !" ropte du og gråt . Justin gråt mer når du sa det og prøvde å ta deg i hånden men du flyttet den altid . " Bare ikke kontakt meg og ikke snakk med meg , bare glem meg" sa du stille og sukket . " Det går ikke .. jeg er forelsket i deg og jeg vet ikke hva som skjer med meg men .. det er en trekant .." Du bare sukket og gråt mange tårer og lente deg fram fort og kysset Justin en siste gang før du løp alt du hadde for å komme deg vekk fra han .

 "VENT !" ropte han men du snudde deg ikke du bare løp alt du hadde og hylgråt imens . Du hørte noen løpe bak deg men du snudde deg ikke for å se hvem det var . Du ble utrolig sliten og mistet nesten pusten av alt du hadde løpet . " DITT NAVN !" ropte noen bak deg . du snudde deg og der sto Justin . " BARE HOLD DEG VEKKE FRA MEG !" ropte du og hylgråt . " NEI ! JEG SKAL IKKE MISTE DEN JEG ELSKER !" ropte han tilbake . Du gråt bare mer tårer og sukket mer . du løp fortere og endelig kom du til din gate og åpnet døren fort til ditt hus og løp opp på rommet fort og hørte noen banne ute . Du så ut vinduet der satt Justin . Du gråt bare ved å se han . Du gikk inn på twitter og så på profilen til Justin . ikke noe nytt .. " It hurts getting your heart broken .. girls , even @justinbieber can break a heart . Just like mine #Heartbroken forever .." tweetet du , du fikk fort svar for folk kjente deg som en venn av Justin . noen svarte posetivt og noen negativt . du gikk inn på profilen til Selena . " Just had sex with a hot boy" sto det . hun hadde lagt ut et bildet og du så på det , du fikk helt sjokk over det du så ..

PS ; Har IKKE noe imot Selena ! Ja hun er "Fienden" din i historien men jeg er STOR fan av henne og har altid vært det :)

- Alexandra <3

Del 11 - U Smile I Smile

" Ditt Navn" Hvordan var det ? Hvordan var det å ha sex med ryan ?" spurte Justin og gråt mer . " Jeg hadde ikke .. jeg tenkte på hvordan du ville vente på den rette og jeg sa det til han .. hvorfor er du i bokseren ?!" spurte du stresset . Justin så på deg og reiste seg fort og ordene som kom ut av munnen hans .. de såret utrolig og du viste ikke hva du skulle gjøre men du viste du aldri kunne tilgi det som skjedde .


" Jeg trodde du skulle ha sex med han og jeg trodde du skulle virkelig falle for han og jeg ble så skuffet og sur at jeg .. jeg gjorde det med en jente som gikk forbi .. jeg trodde du skulle gjøre det !" sa Justin og gråt mer . Han la hodet i hendene hans og gråt høyt . Du satte deg sakte ved siden av han mens du også gråt . " åja .. jeg blir da vell ikke din første" sa du og reiste deg . " Justin bare glem dette , det kommer aldri til å fyngere ! Jeg er sammen med Ryan og du er sammen med Selena .." sa du og tok av deg de høyhælte skona og løp hjem . Det var utrolig lang vei og du ble så utrolig utslitt og du var nokk ikke halveis en gang . " JEg får bare sove her ute i kveld" sa du mens du gråt . Du lå deg ned på en benk mens du prøvde å sove men alt du tenkte på var Justin , hvor han var nå og hvordan han hadde det .. var han glad du sa det ikke kom til å fyngere eller ikke ? Du tok opp mobilen og ringte Chaz , men fikk ikke svar . Du sukket og prøvde å sove men fikk det enda ikke til . Du tok opp mobilen igjen og så at Justin hadde sendt melding . " Hvor er du ? Jeg finner deg ikke .. jeg beklager og jeg vet du ALDRI tilgir meg for dette , men jeg trode du virkelig skulle gjøre det med Ryan og jeg ble så utrolig lei meg .. jeg elsker deg .. dette jeg føler er ekte kjærlighet og jeg vet vi ikke er sammen eller noe , men du er virkelig drømmen min . jeg må forklare det til deg . du kan heller ikke gå hjem , vil ikke at du fryser i hjel. xoxo Justin<3" du gråt bare mer når du leste det . Du viste egentlig ikke hvordan du følte det for Justin .. du likte han litt men du likte han ikke på kjæreste måten . Ryan måtte du gjøre det slutt med og du måtte gjøre det snart .

" DITT NVAN ?!" HVOR ER DU ?!" hørte du noen rope .. du gråt bare mer og prøvde å sove mn fikk det ikke til . Du la hodet i hendene og huklet utrolig mens du hylgråt av tristhet og smerte .. smerten var i hjertet når du fikk høre Justin hadde sex med en annen .. du viste ikke hva du skulle gjøre . " Ditt Navn" jeg ble så redd , fy fa*n jeg må få deg med inn !" sa Justin og kom løpene mot deg . Du hylgråt og klarte ikke stoppe . Justin gråt også og mest når han kjente på deg , du frøs og var utrolig kald .. Du var nesten bevist løs og det kunne du føle godt . "j-j-jusstinn .. jeg trenger noe varmt !" sa du mens du gråt høyere . Justin stoppet bilen og så på deg lenge . han tok tak i hånden din men du ristet på hodet som tegn på at det ikke var nokk . Justin klemte deg men du ble fortsatt i varm . Justin så på deg lenge og tok deg godt rundt hoftene og lente seg frem og traff leppene dine varmt og lenge . Justin slapp deg og du gråt deg sakte til søvne . " NEI ! DU HAR HENNE HER OG JEG KOMMER Å SER DEG KYSSE HENNE ?! HVA ER DET MED DEG JUSTIN ?!" ropte noen . du hørte noen krangle og du viste ikke hvor du var .. du var i en varm plass , det viste du .. " JEG KAN FORKLARE !" ropte Justin tilbake . Du åpnet øynene sakte og så hvem det var og det Justin sa nå ... det såret akkuratt som 100 kniver stakk deg i hjertet .

- hva tror du skjer ?

- Alexandra <3

Del 10 - U Smile I Smile

" Å der er du "Ditt Navn" .. hva fa*n gjør du her med Justin kledd så fint ?" spurte Ryan og så skeptisk på dere begge . Du viste ikke hva du skulle si for du hadde ikke peiling . Du lo Justin svare og han så egentlig helt tom ut han også .. hva skulle dere si ?!


" Halo ? "Ditt Navn" Du er kjæresten min og jeg ser deg altid med Justin når han holder hånden din og du er kledd så utrolig fint og hot .. Hva skjer ?!" spurte Ryan og så ned trist . " Justin skulle vise med stranden og jeg skulle bort til deg og overraske deg med en date men jeg ble vist litt opptatt med denne nydelige stranden og Justin har dress på fordi han skulle spørre om å gifte seg med Selena !" sa du og smilte falskt til Ryan . Justin så på deg helt stresset men smilte også falskt til Ryan . " Åja okey , kom da så kan du overraske meg i senga" sa Ryan og ga deg et flørtene blikk . Du snudde deg mot Justin og ga han et " Jeg beklager " blikk . Justin gråt noen tårer for han viste hva Ryan ville med deg og det viste du også . " Jeg elsker deg Justin" hvisket du sakte og Justin hvisket det tilbake . Du tok hånden din Ryan og gikk bort til huset hans .

Ryan dyttet deg ned i sengen hans og begynnte å kline på deg og kysse deg nedover halsen . " Du er sexy" sa Ryan og kledde av deg kjolen . Han fikk den av og du lå igjen i undertøyet og sukket mens du tenkte på Justin og måten han stoppet Selena rett før Selena ville ha sex . Ryan tok av deg undertøyet og plustret ekkelt til deg . " Du er deilig" sa Ryan og sugde deg på brystet . " Vent ! Jeg vil ikke dette . jeg vil beholde jomfrudommen min i kveld !" sa du og reiste deg og kledde på deg kjolen igjen og undertøyet . " Jo det vil du !" sa Ryan og kysset deg enda en gang . Du ristet på hodet og gråt en tåre ned kinnet . " Jeg vil ikke miste jomfudommen min ryan !" ropte du og løp ut døren mens du gråt . Du løp ned på stranden og håpet Justin fortsatt var der . Du så ikke Justin men du så bordet fortsatt . Du satte deg ned og tenkte på alle de gode tidene dere hadde . " Jeg savner alt det gamle . før Selena og før Ryan ble helt pervers og ekkel .. " sa du og gråt . dette var en fntastisk dag helt til Ryan ødela . Du begynnte å høre noen som huklet og snufset . Du gikk nærmere og då en stor stein . Du gikk bak den og der satt Justin i bare bokseren . " Justin ?" spurte du rolig . Justin så på deg og gråt  . " Ditt Navn" Hvordan var det ? Hvordan var det å ha se med ryan ?" spurte Justin og gråt mer . " Jeg hadde ikke .. jeg tenkte på hvordan du ville vente på den rette og jeg sa det til han .. hvorfor er du i bokseren ?!" spurte du stresset . Justin så på deg og reiste seg fort og ordene som kom ut av munnen hans .. de såret utrolig og du viste ikke hva du skulle gjøre men du viste du aldri kunne tilgi det som skjedde .- hva tror du Justin sier som sårer deg ?

- Alexandra <3

Del 9 - U Smilte I Smile

" Elsker du meg ?" spurte Justin og så ned i bakken mens han smilte . " Ja kanskje jeg gjør det , men ingenting kan skje mellom oss nå .. " sa du mens du gråt noen tårer .det var da Justin gjorde noe du ALDRI trodde han ville gjøre ..


Han dyttet deg inntill vegge og kysset deg lenge og lidenskapelig og sakte begynnte dere å kline . Justin sin tunge var på din og dere vekslet spytt og Justin var utrolig god og deilig i det . Du slapp han og så lenge på Justin . " Sannheten er at jeg elsker deg også , men alt er vanskelig for tida .." sa Justin og smilte til deg så kysset han deg enda en gang . Du nikket og glemte helt at Ryan hadde ventet på deg ved en butikk på en benk . " Fy fa*n Justin jeg må gå ! Vi snakkis i kveld !" ropte du mens du løp . Justin vinket til deg og du løp fort bort til hvor Ryan satt men han satt nå med Selena og holdt henne i hånden . " Ehhh .. hva skjer ?" spurte du og så på hendene . " Vell .. Selena øver på meg for å gjøre det med Justin . Hun har planlagt å spørre om hun kan bli gift med han" sa Ryan og lo litt stille . Selena smilte søtt til Ryan . " Vell jeg må gå Ryan hade" sa du og gikk . du ble egentlig utrolig såret når du hørte det . Du tok opp mobilen og så en melding fra Justin . " - henter deg klokken 17:00 ! kle deg fint - Justin <3" sto det . Du lo og løp inn på en siste butikk og lette etter en kjole . Du så lenge helt til du fant en nydelig kjole .

(" kjolen du så")

" Den er perfekt" sa du og smilte til deg selv . Du gikk bort til kassen og betalte så løp du med et stort smil hjem . Du gikk inn døren og stelte deg så tok du på deg kjolen . du så egentlig nydelig ut i den . klokken nærmet seg 17:00 , og du sminket deg fort så stellet du deg fint . " Ditt Navn" ! Det er en gutt her for deg" ropte moren din nedenfra . Du løp ned og der sto Justin i en nydelig dress og gapte når du kom ned . " Wow.." sa Justin og smilte til deg . " Du ser nydelig ut" sa Justin og tok tak i hånden din så gikk dere bort til bilen hans og kjørte en plass .. Ikke viste du hvor dere skulle . " Du ser ganske fin ut Justin" sa du og smilte til han . " Du er den nydeligste .. jeg sa det er enkelt å fale for deg , du er jo drit pen !" sa Justin og lente seg frem . Du trakk deg litt unna som tegn på at han ikke skulle kysse deg . " Hvorfor ?" spurte Justin den rolig . " Paparazziene er her" sa du og pekte ut vinduet og der sto det mange med kamera . " Åja , smart den !" sa Justin og smilte . Dere kjørte videre og kom frem til en strand . Du hade på den en kjole på en strand .. hvorfor en strand ? " Hvorfor en strand Justin ?" spurte du og lo . " Se der" sa Justin og pekte på et bord med rser og starinlys på . " Omg .. har du gjort dette?" spurte du og smilte . Justin nikket og smilte tilbake . Han tok hånden din og førte deg bort til bordet . han hadde lagt et bilder av deg og Justin alle de årene helt til nå . Det nyeste bildet var dere to som smilte rett til kameraet og de som var for noen år siden så kysset dere på bildet . " Det er nydelig" sa du og smilte . Justin smilte tilbake og du satte deg ned og det gjorde Justin også . Dere spiste ferdig så gikk dere langs kysten mens dere holdt hverandre i hånden . " JEg savner tidene , med bare meg og deg" sa Justin og lo . " Ja tro meg , jeg gjør det også " sa du og lo . Justin lo også og lente seg frem og kysset deg lenge og lidenskapelig . Dere skulle til å kline da dere hørte noen rope navnet ditt og kom nærmere og nærmere du så at det var Ryan . " Å der er du "Ditt Navn" .. hva fa*n gjør du her med Justin kledd så fint ?" spurte Ryan og så skeptisk på dere begge . Du viste ikke hva du skulle si for du hadde ikke peiling . Du lo Justin svare og han så egentlig helt tom ut han også .. hva skulle dere si ?!

- tror du Ryan finner ut at dere var på date ?

- Alexandra <3

Del 8 - U Smile I Smile

"Jeg så noen der ute som kysset" sa Ryan og lo . Ryan snudde seg mot deg og Justin og så ut vinduet og der så han ingen .. " Hvar det dere som kysset ?!" spurte Ryan og så på dere begge .. Du så på Justin og han så på deg , hva skulle dere si ?!


" Justin skulle bare snakke litt med meg og vi kom inn når vi var ferdige .. vi kysset ikke for jeg er sammen med deg Ryan !" sa du og kysset Ryan fort . Justin så på deg trist men du bare så ned etterpå . " så jenta mi , jeg må på do !" sa Ryan og kysset deg lenge før han løp bort til doen . Du bare så ned og når du så opp var Justin og Selena borte . Du sukket og satte deg ned . Du tok opp mobilen din og så en melding fra Justin . " Savner deg <3" sto det . Du forsto han virkelig ikke , først sier han at du skal glemme alt og at du skal glemme kysset , så kysser dere og nå sender han en melding om at han savner deg ? " Ditt Navn" !" hørte du noen rope . du snudde deg og der kom Ryan løpene mot deg . Du smilte og klemte han godt . " Savnet du meg ?" spurte Ryan søtt . " Du var jo bare på do Ryan" sa du og lo . Ryan lo også og tok tak i hånden din . Du smilte og gikk videre til en annen butikk . " Uff nå må jeg også på do .." sa du og lo . Ryan lo også og du løp bort til doen . Du ble stoppet av en hånd plasert på din . du snudde deg og der sto Justin og smilte til deg . " Hvorfor stakk du bare ?" spurte du skuffet . " Selena syns jeg flørtet mye med deg og ble sjalu så hun dro meg vekk .. " sa Justin og så ned . " Så .. vi er alene og jeg lurte på om du vil bli med meg ut på date i kveld ? Vi kan jo også gå som venner om du vil !" sa Justin utrolig stresset . " Ja jeg vil gjerne være med deg ut ikveld " sa du og lo . Justin smilte og lente seg frem d dere begge hørte Selena løp du inn på do uten at hun så det så hørte du kyssing utenfor . Du sukket og ble ferdig på do så gikk du ut igjen og der sto dem og klinte . Selena hadde dyttet Justin inntill veggen mens hun klinte med han . Du sto der og merket Justin ga deg et "hjelp" tegn . Du sukket og nikket til han . " OMG ! Selena se !!" ropte du og pekte bort . Selena så bort og løp bort og du hrte skrittene hennes forsvant .

" Takk for den du .." sa Justin og lo . " Du jeg klarer dette ikke lenger .." sa du og så ned . " Klarer ikke hva ?" spurte Justin rolig . " Dette alt , å se på deg sammen med Selena. Jeg føler meg usynlig når du er sammen med henne .. jeg er bare forelsket i akkuratt deg og jeg vet du er forelsket i Selena og at hun er den rette for deg og bla bla bla men JEG elsker deg" brøt det ut av deg . Du så på Justin lenge med store øyne og så helt sjokkert ut . " Elsker du meg ?" spurte Justin og så ned i bakken mens han smilte . " Ja kanskje jeg gjør det , men ingenting kan skje mellom oss nå .. " sa du mens du gråt noen tårer .det var da Justin gjorde noe du ALDRI trodde han ville gjøre ..

- hva tror du Justin sier ?

- Alexandra <3

Del 7 - U Smile I Smile

Mobilen din pep og du kikket på den så tok du den opp og på skjermen sto det Justin . Du trykket "Åpne" så leste du gjennom den .. det såret utrolig og du viste godt hva du skulle gjøre til han ..


" Sorry , kan ikke være med deg imorgen .. skal ut med Selena og jeg beklager for alt igår bare glem alt jeg sa og glem at vi nesten kysset .. - Justin <3" du gråt bare når du leste den . Du viste du måtte gjøre noe tilbake så du viste godt hva du skulle gjøre . Du skulle bli sammen med Ryan og gjøre Justin sjalu så går du og Ryan på senteret og kysser mens dere holdet hender akkuratt der Justin og Selena skal . Du smilte til deg selv og tørket bort tårene så gikk du inn på badet og tok på sminket og kledde på deg . Du løp ut og bort til Ryan . " Hei ! Jeg må snakke med deg "Ditt Navn" ! sa Ryan da han så deg . Du bare smilte og kom inn . " Såå .. jeg liker deg utrolig godt og jeg lurte på om du vil bli sammen med meg ?" spurte Ryan deg søtt . " Seffølgelig" sa du og lente deg frem , tilalutt kysset dere utrolig lidenskapelig . " Jeg vil på senteret idag ! Kan du bli med meg ?" spurte du og så søtt på han . Ryan nikket og tok hånden din så gikk dere ut til bilen og kjørte til senteret . Du pekte på en butikk og tok hånden hans så gikk dere inn . Du smilte mye og flørtet utrolig mye med Ryan i tillfelle Justin kom forbi . " Ditt Navn" ?" hørte du noen si bak deg. du snudde deg og der sto Justin med Selena ." Å , hei" sa du og snudde deg tilbake til Ryan og kysset han lenge . " Hva ?" spurte Justin da dere kysset . " Vi er sammen " sa Ryan stolt . Justin så bare ned og nikket . " Ditt Navn" kan jeg snakke med deg alene ?" spurte Justin rolig . Du så på Ryan og han nikket til deg . Du nikket til Justin så gikk dere litt utenfor .

" Når ble dere sammen ?!" spurte Jusitn rolig og stresset . " Idag ? Åssen det ?" spurte du rolig og smilte . " N-n-nei jeg bare emm lurte .." sa han og kikket ned . Du så en tåre ned kinnet hans men han prøvde å skule det . " Det var jo du som ødela det , du sendte melding og sa at du skulle være med Selena og at jeg bare skulle glemme alt som skjedde igår ! Til å med at vi nesten kysset og at du sa du var forelsket i meg , takk for at jeg faktisk trodde på det" sa du skuffet og så ned . " Jeg mente det ikke sånn , men jeg følte du ikke likte noe av det .. jeg er forelsket i deg og det stakk mange kniver i hjertet når jeg hørte du var sammen med Ryan .. du vet ikke hvordan det føles" sa Jusitn og sukket . " Jo Justin , jeg vet godt hvordan det føles" sa du og så på Justin lenge . Justin nikket sakte . " Du kunne faktisk fårr en sjanse om å få et kyss idag om du ikke kom med Selena og om du ikke sendte den meldingen !" sa du og så ned . " Jeg vet ikke hva som skjer med meg , men når jeg er med deg får jeg en utrolig rar følelse .. jeg tror det er forelskelse .." sa Justin rolig og smålo litt . Du bare smilte til han . " Såe , liker du Ryan ?" spurte Justin og så ned . " Vell .. ja em .. jeg liker deg også" sa du og så ned . Justin smilte og løftet hodet ditt . " Er det fortsatt for sent for kysset ?" spurte han rolig . Du skulle til å svare men fikk ikke tid for du følte Justin sine lepper på dine . Det var en god følelse men du slapp fort . Du bare smilte og han gjorde det også så gikk dere inn til senteret igjen . "Jeg så noen der ute som kysset" sa Ryan og lo . Ryan snudde seg mot deg og Justin og så ut vinduet og der så han ingen .. " Hvar det dere som kysset ?!" spurte Ryan og så på dere begge .. Du så på Justin og han så på deg , hva skulle dere si ?!

- hva tror du Justin og deg sier ?

- Alexandra <3 PS ; Jeg har det travelt nå for jeg reiser på Søndag ! Jeg reiser hjem til norge og da blir det mer historie og jeg får ikke sove siden jeg er vandt med denne tidforskjellen .. uff 9 timer forskjell .. hater det , men tusen takk for alle de gode kommentarene ! <3

Del 6 - U Smile I Smile

Du stirret han rett inn i øynene og han stirret i dine . han lente seg frem og når dere var 1 cm vekke fra hverandre .. " HVA FA*N JUSITN ?!" hørte du . Du gikk fra Justin fort og der sto ..


Der sto Chaz med åpen munn . " Hva Fa*n skjer med dere to ?! Justin du er sammen med Selena og "Ditt Navn" Ryan prøver å få deg til å like han ! For han er dønn forelsket i deg !" sa Chaz og så på dere med åpen munn . " Jeg vet ikke hva som skjer , men jeg må gå og ikke si dette til noen Jusitn lat som det ikke skjedde gå tilbake til ditt normalt liv med Selena ! Jeg vil ikke bli brukt eller skape drama .. Men takk for at jeg fikk sove her" sa du og tok på deg skona og løp fort ut mens du gråt noen tårer . Du viste ikke hva som skjedde men du viste at du likte Justin og Ryan samtidig , men du kunne ikke bli sammen med Justin . " Ditt Navn" ! VENT !" hørte du noen rope bak deg . du snudde deg og det var Jusitn . " Kan vi møtes imorgen ?" spurte Justin rolig og smilte søtt . " Hva skal jeg gjøre da ? Høre på deg og Selena som kysser og deler spytt ?" spurte du og så på Justin litt irritert . " Jeg fatter uansett ikke hvorfor du inviterte meg bort for å sove med deg ? Jeg bli søren brukt av alle akkuratt som min eks- kjæreste , kanskje Ryan er den rette for meg ?" spurte du og så på Justin lenge . " Jeg vet ikke hva som skjer med meg når jeg ser deg men jeg kribler i magen og jeg fikk et stikk i magen når du kysset Ryan .." sa Justin og så ned . " Vell jeg også ! Jeg må se det hele tiden ! Det er UTROLIG vannskelig for jeg er Forelsket i deg Justin" kom det ut av deg uten at du ville det . Du så bare ned i bakken og Justin så sjokkert på deg . " Jeg vet det ikke fyngerer mellom oss , det gjorde det ikke før og når du fant Selena så .. såret det utrolig for jeg har altid likt deg og jeg vil bare ikke bli såret , skape drama og ikke bli brukt som du brukte selena i begynnelsen av forholdet deres .. Jeg føler jeg ikke kjenner deg lenger , du er en helt ny person .." sa du og sukket . Du så ned i bakken og ventet på svar men han svarte deg ikke . " Jeg er forelsket id eg også .." sa Justin og det felt en tåre ned kinnet hans . " Vell , uansett hvor mye jeg vil kysse deg nå så kan jeg ikke , du har forandret deg helt Jusitn .. Jeg savner den jeg kjenner ! Den jeg altid kunne si ting til og altid være med når jeg er knust .. DEN Justin vil jeg ha" sa du og gikk noen skritt bak . " Kan vi møtes imorgen ?" spurte Justin rolig . " hmm .. ja vi kan vell det , men ikke ta med Selena om du gjør det er du søren en dust" sa du og gikk videre og kom hjem og der så du bilen til moren din . Du smilte og gikk inn , du var enebarn og var utrolig lei av det .

" Hei mamma !" sa du og klemte henne . " Hei kjære ! Hvor var du da ?" spurte hun og smilte . Du ville ikke si at du lå over hoss Justin i samme seng . " Hoss Chaz" sa du og smilte . Moren din nikket og du løp opp på rommet ditt . Du tok av deg helt til du var i undertøyet , fjernet sminken og la deg ned i sengen og sovnet godt . "*Pip , pip , pip*" hørte du alarmen din gå . Du sukket og reiste deg sakte opp så tok du på deg klær . Mobilen din pep og du kikket på den så tok du den opp og på skjermen sto det Justin . Du trykket "Åpne" så leste du gjennom den .. det såret utrolig og du viste godt hva du skulle gjøre til han ..

- hva tror du det står og hva tror du "Ditt Navn" gjør med Justin ?

- Alexandra <3

Del 5 - U Smile I Smile

Mobilen din begynnte å ringe . Du tok den . " Hallo ?" men ingen svar . Du la fra mobilen men den begynnte å ringe igjen . " Hallo ?" spurte du rolig og redd men fortsatt ikke noe svar . Hvem var det som ringte deg ?!


Du ble utrolig redd og løp rett ut av huset . Der sto en skikkelse . " Justin ?" spurte du rolig . " Jeg så deg i vinduet og hørte mobilen så du kan godt sove hoss meg i kveld .." sa Justin rolig og smilte . Du nikket sakte så gikk dere bort til huset . " Husker du den gangen jeg sa jeg likte deg så kastet du opp ?" spurte Justin og lo . " Ja ! Haha eller den gangen vi kysset for første gang ?" spurte du og lo . Justin nikket og lo også . " Jeg har savnet deg og faktisk så er jeg glad jeg kom i kveld og fikk litt fri fra Selena" sa Han og blunket til deg . " Liker du virkelig Selena ?" spurte du sakte og så ned . " Vell ja jeg liker henne godt , men vil du vite en hemmelighet ?" spurte Justin deg rolig . Du nikket sakte . " Jeg vil ikke ha sex med henne , jeg vil vente på den rette og noe ved henne så føler jeg hun bare er sammen med meg for vi ligger sammen og kliner så gjør vi det nesten og noe annet er vist jeg er for mye med deg så begynner jeg å bli forelsket i deg.. " sa Justin og rødmet mens han så ned . Du bare lo og smilte . " Bare si det til henne da ! Det er ikke så vanskelig !" sa du og smilte . " Men jo for hun takler det ikke !" sa han og sukket . Du bare så på han og lo . " Liker du meg ?" spurte du han sakte . " Nei , men som jeg sa det er enkelt å falle for deg .. du er nydelig" kom det ut av Justin . Du bare så spørrende på han . " Oi sorry .." sa Justin og rødmet . Du bare lo . " Så hvor er senga mi ?" spurte du sakte . " Vi må dele .." sa han og pekte på sengen . " Åå ..du kunne fortalt meg det da" sa du og små lo . Du tok av deg klærna så du lå i undertøy så la du deg under dynen og merket Justin sine øyne på brystene dine . " Emm er det noe galt ?" spurte du rolig . Justin svarte ikke bare stirret mer . " Okey , jeg tar på meg en singlet" sa du og lo . " Nei ! Det er greit !" sa Justin og smilte . du bare lo og la deg ned i sengen og inn kom Justin med bare bokser på . Det var utrolig pinlig å dele seng med han .. dere hade aldri gjort det før .

" Justin sine tanker : "

" Jeg vet ikke hva jeg gjør .. jeg er sammen med Selene så flørter jeg med "Ditt Navn" ? Jeg ligger med henne og stirrer på puppene hennes ? Harregud , hva er det med meg ? jeg snudde meg og så henne ligge utrolig søtt .. hver gang jeg er med henne så kjenner jeg noe , men jeg vet ikke hva det betyr .. Med Selena føler jeg annet og jeg elsker Selena , men liker jeg egentlig "Dit Navn" igjen ?!"

Du våknet og der så du Justin . Du smilte bare til han og han smilte tilbake . " Hvor lenge har du vært oppe ?" spurte du rolig . " Emm ikke så lenge" sa Jusitn og smilte . Du stirret han rett inn i øynene og han stirret i dine . han lente seg frem og når dere var 1 cm vekke fra hverandre .. " HVA FA*N JUSITN ?!" hørte du . Du gikk fra Justin fort og der sto ..

- hvem tror du det er ?

- Alexandra <3 PS ; Det kan være denne er siste del for idag :(

 

Del 4 - U Smile I Smile

den landet på Justin . " Du er nødt til å si en hemmelighet som ingen her vet til å med ikke meg !" sa Selena og smilte til Justin . Du tok en slurk av vannet og det Justin sa gjorde sånn at du sputtet vannet ut rett på Chaz .. Justin sa nemlig :


" Vell .. i begynnelsen av forholdet vårt så likte jeg egentlig "Ditt Navn" Men når jeg ble sammen med deg så glemte jeg "Ditt Navn" .. altså jeg husket ikke hvem hun var men jeg husker mere nå som jeg ser henne" sa Justin og så ned . " Du liker henne ikke nå vell ?" spurte Selena og så serriøs ut på Justin , Justin ristet på hodet og blunket til Selena . Du ble litt skuffet , men dere var jo bare venner . "Jeg vil ikke spille mer , kom Justin så legger vi oss !" sa Selena og la ekstra trykk på legger oss. Du viste godt hva de skulle gjøre i kveld . Du begynnte sakte å gråte så du løp opp og inn på badet og så deg selv i speilet . " Hvorfor føler jeg meg så rar idag ?" spurte jeg meg selv utrolig irritert . " DITT NAVN "! hørte du noen rope fra stuen . Du hørte at noen banket på , du tørket bort tårene og åpnet døren . Der sto Jusin . " Hva?" spurte du sakte . " Jeg og Selena skal gå .. hun vil ta jomfruen min ! Å gleder meg , men uansett så beklager jeg for hvordan jeg oppførte meg mot deg .. jeg har savnet deg" sa Justin og klemte deg . du klemte han tilbake og smilte fint til han . Du tørket bort de andre tårene så gikk du ned og så at Selena så altid ned på skrittet til Justin . Du tenkte at det var utrolig teit og Justin gledet seg ? Harregud , for en gutt vil ta jomfruen med henne ? " Jeg må nokk hjem jeg også" sa du og klemte Ryan og Chaz . Du gikk ut døren og gikk sakte hjem . du begynnte å nynne på en sang , du skrev noen sanger og var utrolig glad i musikk . " Du er flink" sa en stemme bak deg , du snudde deg og der sto Justin . " Hvor er Selena ?" spurte du stille . " Vell , hun måtte hjem moren hentet henne så hørte jeg deg som sang" sa Justin og lo . Du bare smilte . " Vell , jeg må gå" sa du og tok noen skritt . " vent" hørte du noen si . du snudde deg og der sto Justin igjen .

" Jeg beklager fortsatt på alt .. og jeg mente ikke å såre deg , jeg er bare så forelsket i Selena at jeg glemmer noen .. Akkuratt som jeg var med deg som liten" sa Justin og lo . Du lo også og så ned . " Jeg har savnet e gode tidene Jusitn , når du faktisk får tid til oss .. om du vil beholde meg så må du bevise meg at Selena ikke er alt i livet ditt" sa du og gikk videre bort til huset. du hørte Justin sukket og du bare gikk videre uten å bry deg . " Hei mamma !" ropte du , men ingen svar .. Du gikk inn på kjøkkenet og der var det en lapp der det sto " Vi er vekke kommer hjem imorgen !" du sukket og gikk opp på rommet , du hatet å være alene i et hus . Mobilen din begynnte å ringe . Du tok den . " Hallo ?" men ingen svar . Du la fra mobilen men den begynnte å ringe igjen . " Hallo ?" spurte du rolig og redd men fortsatt ikke noe svar . Hvem var det som ringte deg ?!

- hvem tror du det er som ringer ?

- Alexandra <3 PS ; lite blogging idag :( Det blir mer drama etterverdt !

Del 3 - U Smile I Smile

Du lo litt stille og gikk ut av doen og øver hørte dem krangle litt og hørte Justin si at han elsket Selena .. Du gikk sakte ned og alle stirret da du kom ned , men et spørsmål kom som du fikk helt sjokk av og ville nærmest gråte ..


" Hvem er du ?" spurte Justin da du kom ned . Du bare så på han med en skuffet blikk så satte du deg i sofaèn tett intill Ryan for du var egentlig utrolig lei deg over det Justin sa . " Du svarte meg aldri ?" sa Justin og smilte . " Dritt sekk" hvisket du og så ned . " Jeg heter "Ditt Navn" .." sa du og kikket ned . Chaz og Ryan la armen rundt deg og smilte til deg . " Åja ! Du er den jenta som jeg var sammen med når jeg var 12" sa Justin og lo så kysset han Selena lenge . Du hørte at Selena lo og du kjente en tåre som falt ned kinnet ditt . Du reiste deg sakte opp og gikk inn på kjøkkenet . Du hentet et glass vann . " Det kommer til å gå helt fint" sa en stemme bak deg . Du snudde deg og der sto Ryan med åpne armer , du lo og klemte han lenge . Det var utrolig godt å ha en venn som Ryan og Chaz . " Kom vi ser filmen ferdig !" sa Ryan og dro deg med ut . du lo og satte deg i sofaèn med ryan og Chaz og så videre . Filmen ble ferdig . " Kom vi har flasketuten peker på !" sa Chaz og tok frem en tom cola flaske . Alle nikket og satte seg i en ring . Justin hade armen rundt Selena og kysset henne .. Det var ekkelt å se på , du likte ikke Selena Justin hadde jo glemt deg .. det kunne du ikke tro ! Han husket deg ikke når du kom ned og han viste ikke at dere var bestevenner ..

" Flaske tuten peker på deg "Ditt Navn" ! Du er nødt til å kysse Ryan på munnen !" sa Chaz og smilte stolt . " hva ? Vi er bare venner !" sa Du og så på Ryan som så like sjokkert ut som deg . " Kom igjen a !" sa Selena og kysset Justin . Du snudde deg mot Ryan og han kom nærmere og nærmere og til slutt så kysset dere . han var faktisk utrolig god og det kjentes godt ut . du slapp og smilte til han og han bet seg i leppa . " Flaske tuten peker på Chaz , du er nødt til å si hva du liker bedre en mat !" sa du og lo . Chaz sukket og lo litt også . " Vell det er deg og Ryan !" sa Chaz og kelmte dere begge . "*Host , host* hva med meg ?" spurte Justin stille . " Nehh .. du er for opptatt med Selena så du ikke får tid til oss .." sa Chaz stille og så ned . Chaz snurret flasken og den landet på Selena . " du er nødt til å si hvorfor du liker Justin ?" spurte Chaz stille . Du snudde deg mot Ryan og merket han stirret på deg , du smilte til han og snudde deg tilbake så du så på selena . " Vel han er søt og han er god i senga" sa Selena og kysset Justin . Justin lo litt og kysset henne tilbake . " Min tur !" sa Selena og snurret flasken . den landet på Justin . " Du er nødt til å si en hemmelighet som ingen her vet til å med ikke meg !" sa Selena og smilte til Justin . Du tok en slurk av vannet og det Justin sa gjorde sånn at du sputtet vannet ut rett på Chaz .. Justin sa nemlig :- hva tror du Justin sa ?

- Alexandra <3

 

Del 2 - U Smile I Smile

" Jeg har invitert Justin og dere to på filmkveld idag hoss meg men Justin må ha Selena med er det greit ? han kommer bare om Selena kommer .." sa ryan og så ned . Du nikket sakte og det samme gjorde Chaz også . " Okey jeg skal si ifra men .." Ryan ble avbrutt da dere så ..


Justin komme gående inn med Selena i hånden mens de lo og smilte til hverandre og flørtet utrolig mye . Du , Ryan og Chaz smilte til dem men de så dere ikke . De bare kikket på hverandre og ikke på dere . " Som vanlig" hvisket du å så ned i bordet og det samme gjorde Ryan og Chaz .  " Jeg begynner å bli lei av han gutten der.." sa ryan og kikket opp på deg . Du nikket og reiste deg så gikk dere ut av senteret og bort til bilen . Du snude deg og der sto Justin og Selena rett ved siden av dere men de sa ikke hei engang ? For en venn .. tenkte du . Du satte deg i bilen og sukket så kjørte dere bort til Ryan og gjorde alt klart til når Justin og Selena skulle komme . " tror du de kommer engang ?" spurte du og så opp på Ryan . " Ja Justin sendte melding og sa de kommer .. men ikke aner jeg om de kommer til å være med oss han er sikkert bare med Selena" sa Ryan og så ned . Du nikket sakte og tenkte på de gamle minnene du og Justin hadde som små , når dere kysset for første gang da var du 5 år og Justin var din bestevenn så når du var 11 ble dere sammen og dere var sammen i noen månder før dere slo opp så ble han sammen med Selena ifjor og har vært sammen med henne i 1 år .. " Jeg skal bare hjem og kle meg litt penere !" ropte du og løp ut døren og bort til huset . Ryan var nesten naboen din bare to hus mellom dere . Du løp hjem og fant frem en fin topp og en dongeri shorts så løp du tilbake . " Kom inn" sa dem begge og smilte til deg . Du smilte bare tilbake og dere satte dere i sofaèn og snakket utrolig mye .

Det ringte på døren . Du måtte på do så du løp opp og Chaz åpnet døren mens ryan satt i sofaèn . Du hørte latteren til selena fra oppe og klisset fra Justin og Selena som kysset . " Justin jeg må si deg noe , hvorfor glemmer du altid oss og er hele tiden med Selena ?" hørte du Ryan si . " Jeg var jo med dere for litt sida !" sa Justin og lo . " For 1 måned siden Jusitn ..." sa Ryan . Du lo litt stille og gikk ut av doen og øver hørte dem krangle litt og hørte Justin si at han elsket Selena .. Du gikk sakte ned og alle stirret da du kom ned , men et spørsmål kom som du fikk helt sjokk av og ville nærmest gråte ..

- hva og hvem tror du sier noe ?

- Alexandra <3

Del 1 - U Smile I Smile

Du var en jente som het "Ditt Navn" , du bodde i Altanta og dine bestevenner var Justin , Ryan og Chaz .. Du var 16 år og det vil si et år mindre en de andre . Du var en jente som elsket å synge og ønsket så mye at du var en kjent person . Du hadde nettopp gjort det slutt med din eks-kjæreste Chris . Alt var helt perfekt nå utenom .. Jelena . Du ville virkelig ikke ha Justin sammen med Selena . Selena gjorde han så anderledes sånn at han ikke brydde seg om deg og Chaz og Ryan . " Ditt Navn " ! Du har besøk !" ropte moren din fra kjøkkenet . Du løp ned og åpnet døren . Der sto Chaz og Ryan . " Hey gutter" sa du og klemte dem . " Emm hvor er Justin ?" spurte du rolig . " Han er ute med Selena som vanlig .." sa Chaz og sukket . Du nikket og så ned . Du savnet virkelig å være med Justin og altid ha det kjekt som venner , du følte du kunne gjøre alt med han . " Jaja , kjæresten kommer vell først for han ikke sant ? Kom jeg kan sette på en film !" sa du og smilte . Chaz og Ryan nikket og løp bort til sofaèn . Du satte deg i midten av dem og smilte til dem begge . Dere satte på "X-Men" det var fimlen deres helt siden dere var 5 år . " Så hvordan går det med deg og Justin da ?" spurte du rolig og så på Ryan . " Ikke bra , jeg prøver å snakke med han men han sier altid - sorry Selena trenger meg så stikker han .. jeg øfler han svikter oss" sa Ryan og så ned og sukket . Dere så fimlen ferdig så gikk dere ut og gikk bort til kjøpesenteret .

" Så vet du hva Justin skulle gjøre denne gangen ?" spurte du å så på Chaz . " Ja , han skulle ta Selena med ut på date .. typisk , jeg likte bedre når dere var sammen med det var jo for 5 år siden" sa chaz og lo litt stille . " Heh ja .. " du var kjempe forelsket i Justin før men nå var dere bare venner . Justin skulle altid være med Selena og Selena skulle altid bestemme over han . " Kom vi tenker ikke mer på Justin nå ! vi kan gå bort til Mcdonalds å spise litt der!" alle nikket og dere løp nedover gangene og bort til mcdonalds . " Jeg skal ha cheesburger faktisk 5 stk. !" sa Chaz og lo . Du bare lo og så på Ryan og han lo også . Dere bestilte så gikk dere og satt dere ned og spiste . " Jeg har bare et spørmål !" sa Ryan og så på deg . " Jeg har invitert Justin og dere to på filmkveld idag hoss meg men Justin må ha Selena med er det greit ? han kommer bare om Selena kommer .." sa ryan og så ned . Du nikket sakte og det samme gjorde Chaz også . " Okey jeg skal si ifra men .." Ryan ble avbrutt da dere så ..

jeg bestemte meg for å begynne på ny historie ! Men jeg vil gjerne at jeg får en blogger med meg som kan hjelpe meg ! Kontakt meg på jusstiinbieber@live.no ! Håper dere liker den ne historien !

- Alexandra <3

Justin Bieber - blogg <3

Justin Bieber - blogg <3

12, Sandnes

Vi er fire jenter som blogger om Justin Bieber og skriver historier ! Håper dere liker bloggen dere kan kontakte oss på jusstiinbieber@live.no ! :) Du kan followe meg (Emilie) på Twitter bare søk på: _Ecii_ Jeg follower tilbake!   Belibers

Kategorier

Arkiv

hits