JB Historie !

Historie Del 58 ! (Avslutter den .. vi har jo sluttet så men måtte jo skrive ferdig !)

Selena sa det rett ut .. uansett hvor mye det gjorde vondt for Chris .. jeg hater det Chris ! Du ødela hjertet mitt ! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ! Du snudde deg mot Justin . Han var like forvirret som deg .. Justin pekte mot døren på tegn at dere skulle gå ut og la Selena og Chris få orde opp i det selv . Du savnet alt egentlig ved Norge .. nå var du i Italia på tournè med Justin .. du ble ganske så lei deg .. Men du ville ikke gå siden du ville være med Justin . Jenta mi ? Er du lei deg ? Du snudde deg mot Justin .. Jeg bare savner Norge . Men jeg vil være her med deg gutten min ! han tok armen sin rundt deg . du lente hodet ditt mot skulderen . dere kysset og begynnte og kline med ble forstyrret av mobilen til Justin som ringte . søren ! Vi holdt på meg noe ! han ble litt sur men tok alikevell telefonen . Halo ? han gikk litt ifra deg så du hørte ikke hva han sa , han brukte ganske lang tid så du gikk tilbake til bussen men når du skulle gå inn tar noen deg i hånden med det største smilet på munnen . Ryan er bedre ! Han overlevde jenta mi ! Du ble så utrolig glad og hoppet ogg i armene til Justin langt og lenge . Til slutt så dete hverandre midt i øynene . Du har de nydeligste øyne Justin . han lo og kysset deg lenge . så begynnte dere og kline . Det ble sent så dere gikk inn i bussen og skulle legge dere . Justin jeg skal bare skifte så kan vi kose ! Justin så ned i bakken . kan jeg ikke få se på når du skifter da jenta mi ? Du lo og nikket han kom bak deg og stirret på deg hele tiden noe som var litt rat men du brydde deg ikke stort . nå er det din tur Justin ! Han lo og nikket så begynnte han og skifte . Etter det la dere ned i sengen . jeg har avnet dette lenge ! Men nå får jeg endelig kose igjen med jenta mi ! du smilte litt til han . du er litt pervers gutten min ! han lo og kysset lenge . Jeg vet du liker det jenta mi . Du la deg oppå Justin og han kledde av deg alle klærna og det samme gjorde du . Dere klinte lenge og begynnte å råkline . Du kjente at han ble ganske så kåt .. Vil du gjøre det jenta mi ?.. du tenkte deg litt om først .. men du var ganske klar . ja .. vi kan gjøre det .. han nikket og kysset deg før han kom inn i deg .. det var vondt men du ble vandt med det .. Dere ble ferdige og var begge litt svette .. du angrer ikke sant ? du snudde deg mot han og kysset han . nei Justin . Vis det er en jenta skal den hete Isabella og viss det er gutt skal den hete Felix ! han lo den søteste latteren sin . det kan de helt sikkert ! Du smilte og begynnte og kline med han igjen . Det var litt rart tanke på at dere skulle bli foreldre .. Du Justin , ikke forlat meg noen gang ! ALDRI ! kan du love meg det ? Han nikket . skal altid være sammen med deg jenta mi ! du smilte og sovnet godt og varmt på brystet til Justin .

CD-en din kom ut og måndene gikk og tournèn var ferdig og det var på tide og gifte seg . Justin ventet på deg i kirken mens du kom gående inn . Justin snudde seg og så deg og fikk store øyne . Wow , nydelig jenta mi ! Du smilte og tok hånden hans . Presten kom . Vil du Justin ta "Ditt Navn" som din kone og aldri forlate henne ? Justin snudde hodet mot deg og smilte stolt . Jeg vil . Du ble utrolig glad . Vil du "Ditt Navn" ha Justin som din ekte mann ? og aldri forlate han ? Du smilte . Mer en noe annet vil jeg . Presten gidde ringene og dere tok på ringene . Du på Justin og han på deg . De er nydelige Justin ! Han lo . Du kan nå kysse bruden . Justin kom mot deg og kysset deg lenge og mykt . Dagen gikk . Hei kona mi ! Det var nytt hæ ? Du smilte og sprang bort til han med et stort smil . Jeg elsker deg Justin ! Elsker , elsker , elsker deg ! Han lo og dere begynnte og kline . jeg har verdens beste KONE ! Du lo og kysset han igjen . Måndene gikk og du og Justin fikk barnet . Det var en jente som her Isabella . Justin gikk aldri fra deg og du gikk aldri ifra han . Dere var altid like lykkelige som dere var første gangen dere møttes . Og hva som skjer videre ? Det er det bare DU som vet . Men vit at Justin elsker deg mer en noe annet !- hva synes du om hele historien ?

-Hva synes du om at vi slutter ?

-TheBeliebers <3

Historie Del 58 !

Chris har klint med Rihanna .. bare se bildet Chris .. Jeg stolte på deg ! Jeg trodde faktisk vi hadde noe ! Hun skrek kjempe høyt og sprang ut av huset .. Oi ..Chris er det sant ..? Chris snudde seg og så på deg og Justin . Ja men jeg mente det ikke ! Selena er alt for meg ! jeg mente ikke det jeg gjorde ! Du ble litt skuffet.. Chris og Selena var både vennene dine og du måtte seffølgelig være på en av dems side . Chris du bør snakke med henne ! Jeg har faktisk et intervju og komme til nå ! Justin smilte og tok hånden din så kjørte dere bort til "The Talk" . Dama het Vilde . Nå skal "Ditt Navn" komme bort til meg og snakke om kjendis livet , hvordan det er å date Justin Bieber og hva hun gjør på fritiden når hun har fri . damer og herrer "Ditt Navn" ! Du kom inn og mange fans skrek høyt . Du satte deg ned . Hei "Ditt Navn" ! Jeg vil gjerne begynne med forhold . Hvordan er det å date en så kjent gutt som Justin Bieber ? Du tenkte deg litt om siden du ville ha det beste svaret .. Jeg ser egentlig ikke han som en kjendis . Jeg føler han er en normal gutt . Jeg tenker liksom ikke han som kjendis men tenker han som min normale kjæreste ! Jeg elsker han virkelig ! Dere smilte begge to og du merket du ble litt rød . CD-en din kommer om 1 uke og vi så på Twitter at kjæresten din allerede hadde den og elsket den ! Vi vil gjerne ha han inn velkommen inn Justin !  Alle klappet og skrek . Så Justin , hva er det du elsker ved kjæresten din "Ditt Navn" ? Han snudde seg mot deg og kysset deg fort før han svarte . Hun er virkelig alt for meg ! Jeg elsker henne og et gå rikke ann og bare si en tin som jeg elsker ved henne men jeg elsker alt og en ting er at hun er så normal rundt meg . Hun tenker ikke på meg som en kjendis ! Og det liker jeg ved jenter ! Dere snakket ferdig på intervjuet . du Og Justin gikk ut av rommet og bort til bilen etter på . Du hadde fått en melding fra Selena .

"Ditt Navn" .. Jeg vil snakke med deg fort ! Chris har virkelig knust meg og jeg stoler virkelig på deg så jeg vil si deg en hemmelighet ! Kom bort til meg om 1 time !

Du sendte fort tilbake at du skulle komme . Du gutten min jeg skal bare snakke med Selena litt om Chris .. Hun vil ha meg der om en time ! Men jeg kommer bort til bussen vår før vi legger oss .. Vil kose vet du ! Du rødmet litt når du sa det og tok på deg noen klær og sprang bort til bussen der Selena var . Kom inn fort "Ditt Navn" ! Du kom inn og tok av deg skona og satte deg ned ved sden av Selena i sofaèn . Så hva skulle du si ? Hun pustet tungt ut før hun sa noe .. Det er bare det at .. Jeg vet jeg har brukt vær kjæreste jeg har hatt og har nå forstått at det er feil og nå tror Chris at jeg bruker han men jeg gjør ikke det og Chris kysset Rihanna .. Han har kuttet seg .. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ! Alt blir feil og han ødelgger seg selv når han gjør sånn ! Du pustet lettet ut men når du skulle til å si noe kom Chris og Justin inn . Sorry jenter men Chris har noe og si ! Sa Justin fort til Selena . Du gikk bort til Justin og kysset han forsiktig på leppene . Selena . Alt jeg har gjort er feil men jeg vil begynne på ny ? Jeg elsker deg .. Selena reiste seg opp .. du kunne se hun var sur . Du så på Justin og han så ganske stressa ut ...Det skal sikker gå helt fint jenta mi .. Vi venter utfor . Dere gikk ut når Selena sa svaret .. Dere sprang inn igjen i full fart .. svarte hun nettopp det ?!

- hva tror du Selena svarte ?

-theBeliebers <3Historie Del 57 !

Jenta mi , jeg er så glad for og se deg ! Han sprang mot deg og bærte deg opp mens han kysset deg mykt og lenge .. Åå som du hadde savnet det ! Jeg har savnet deg så utrolig jenta mi ! TRodde Jessica skulle være her men du skal  ! Hvor lenge blir du jenta mi ? Kan du være her hele tournèn ? Du nikket men hvisket i øret .. Du gutten min .. vi har fortsatt publikum vi må synge nå ! Han lo og dere begynnte og synge og publikum hylte og ropte alt mulig om hvor søte dere var sammen .. Du og Justin . Dere sang ferdig og Justin tok hånden din og snakket til hele publikum :

Jenta mi .. det er så godt og se deg igjen ! Har savnet deg så utrolig masse ! Du aner ikke hvordan det har vært uten deg , sluttet aldri og tenke på deg ! publikum merket sikkert at jeg ikke har vært så utrolig god i det siste .. Men jeg føler meg bedre nå som jenta mi kom på besøk ! Hun skal være her resten av tournèn ! Nå skal jeg synge OLLG .. Hvem vil være min OLLG for noen min ?

Alle jentene skrek . Tusen takk jenta mi ! Får jeg et kyss ? Du lo litt og kysset han lenge . Du bare elsket og være med han igjen . Alt dette var helt fantastisk ! Jenta mi .. en til ? Du kysset han en siste gang før du gikk av scenen . Han begynnte og synge OLLG og du og Scooter gikk og letet etter en jente . Du så en utrolig søt jent og pekte på henne . Scooter nikekt og du gikk bort til henne . Hei ! Vil du være OLLG for i kveld ? Hun skrek og begynnte og gråte litt og takket ja . Du vet at jeg elsker hva du gjør med Justin ? Du gjør han bare så utrolig glad og jeg støtter virkelig forholdet dere har . jeg skal seffølgelig kjøpe din CD ! Og Justin smiler av deg og jeg liker at du er den rette for du er utrolig snill og grei ! Du smilte og klemte henne hard . tusen takk . Vi elsker fans som deg ! Skal fortelle Justin det ! Ha det kjekkt med han på scenen ! Føl deg spessiel nå ! Hun nikket og klemte deg en siste gang før hun gikk på scenen Justin gikk sakte bort til henne og klemte henne . Han kikket på deg og blunket til deg og ga deg et stort smil . Konserten gikk og han ble ferdig og kom springene ut til deg . Ååå jenta mi ! Jeg er så glad for å se deg igjen ! Utrolig ! Du kysset Justin lenge . Jeg er så glad for å få være her ! Jeg er spessiellt glad for å være her med deg ! Dere skulle til og kysset men Scooter kom bort .. Du og "Ditt Navn" må dele buss Justin en du vil nokk det uansett ? Han nikket og tok rundt livet ditt og kysset deg lenge så begynnte dere og kline .

Justin sine tanker :

herlig ! Elsker at jenta mi kom til meg . Kunne ikke hatt noe bedre nå . Hun er virkelig alt for meg .. og at hun er her det er virkelig utrolig ! Elsker henne .

Dere fortsatte og kline . Og gikk inn i gaderoben . Justin jeg skal skifte .. du bryr deg vell ikke om jeg gjør det forran deg ? Han ristet fort på hodet .. Du tok av deg klærne og ide du skulle ta på nye kom Justin og holdt godt rundt deg . Jeg vet det ikke skal være kos nå men jeg må bare ta på deg .. jenta mi kan vi kose i kveld ? har savnet det .. Du snudde deg og kysset han utrolig lenge . Seffølgelig skal jeg kose med deg gutten min ! Alt jeg vil nå er å være med deg ! Han smilte og du tok på truse og skulle ta på Bh-en .. Skal jeg hjelpe deg jenta mi ? Du snudde deg bare .. Han kom mot deg og tok deg på brustet . Skulle du ikke hjelpe med å ta det på og ikke ta på meg ? Heheh du er så søt gutten min ! Han lo og tok på BH-en og du tok på resten av klærne . Du gikk på PC-en og så på twitter der en jente hadde tweetet :

@justinbieber er utro mot "Ditt Navn" ! se dette kysse bildet !

Det lå en link der tweeten hva .. Det var bildet av Justin som kysset en veldig pen blond jente .. Jeg skal bare i dusjen jenta mi kommer snart ! Han kysset deg lenge .. Du slapp . Hvorfor slapp du ? Du snudde PC sjermen mot han med bildet . Forklar meg dette Justin .. Er det ekte eller ikke ? Han så ned . Jeg kysset ikke henne ! Hun kysset meg men jeg dyttet henne vekk ! Du begynnte å gråte . Justin .. hvorfor gjorde du det ?! Han så på deg og tårene hans kom også .. Hun var en fan og jeg skulle signere et bildet da hun kysset meg jeg skulle bare gi henne autografen min men hun kom inn for kysset ! Jeg dyttet henne vekk .. Hun fikk utrolig vondt i puppene ! Tro meg ! Du ville tro på det Justin sa men alikevell kysset han henne .. Jeg vet ikke hva jeg skal tro Justin .. Du kysset henne men alikevell så elsker du meg . Justin så på deg og du kom nærmere og kysset han lenge . Unskyld Justin . Jeg mente ikke å klikke jeg tror på deg virkelig ! Han pustet lettet ut . Det var godt jenta mi ! Jeg var redd du skulle gå ifra meg ! Jeg vil ikke miste deg ! Du smilte og la deg over han og begynnte og kline intenst .. Klærna til begge gikk av . Men dere tok de fort på igjen siden noen kom inn .. Det var Chris . Er Selena her også .. oi ..Jeg avbrøt noe .. Han lo mens han sa det og du gikk bort og klemte han . Jeg vet ikke hvor Selena er .. Tror  ikke hun er her desverre . Han så lei seg ut men når han snudde seg .. Der sto Selena med tårer .. Selena jenta mi !! Han sprang bort til henne og bak deg kom Justin og holdt deg gdt rundt livet . Jeg elsker deg jenta mi . Hvisket hn i øre . Men når du skulle til og vare så du at Chris skulle kysse Selena men Selena dyttet han vekk .. Du og Justin spurte samtidig Hva er det Selena ? TRodde du skulle være glad for å se gutten din igjen ? Hun begynnte og gråte mer . Dere vett vell hva Chris har gjort ?! Dere ristet alle 3 på hodet ...Chris har ...

- hva tror du Chris gjorde ?

-TheBeliebers <3

Historie Del 56 !

Du må komme her til Italia for og overraske Justin ! Han klarer ingenting og snakker bare om deg !! Jeg er på flyplassen nå så om du kommer så kan vi dra igjen til Italia og Justin kan klare seg igjen ! du skal få være med på tournèn ! du ble utrolig glad når du hørte det .. du skal få se Justin igjen etter 2 uker !! Ja Kenny jeg kommer om 10 min ! Tusen takk ! Du la på og tok på deg en genser og noen dongeri tights og sminket deg . Du gikk ned med en koffert og kjørte bort til flyplassen . Du så etter Kenny men ser han ikke .. "Ditt Navn" ! Jeg er her ! Du snur deg og ser Kenny vinker til deg . Ååå som jeg er så glad for og se deg igjen Kenny ! Vet Justin om dette ? Han ristet på hodet og smilte . Du smilte bare tilbake .. Helt serriøst Justin klarer ingenting uten deg ! Han snakker om deg 24\7 ! Det er alt han gjør og hører på CD-en din han gjør alt som minnen han om deg , jeg har aldri sett han føle sånn for en jente før så "Ditt Navn" du er faktisk den rette ! Du smilte og dere satte dere på flyet . Flyturen tok noen timer men var egentlig ikke så værst . Dere kom fram og gikk ut av flyet og kjørte bort til konsert arenaen . Psst .. "Ditt Navn" ! Du må kommer her ! Det var Scooter som ropte stille på deg .. Du gikk bort til han . du skal overraske Justin med overboard ! Han tror Jessica skal synge men hun er fortsatt hjemme i L.A .. Hun har egne konserter ! Så kle på deg og gå bort til Mama Jan stille så Justin ikke ser deg .. Og en ting til ! Justin skal på scenen og 10 min så han er i gaderoben .. Ikke gå inn der ! Du nikket og gikk stille bort til gaderoben din og kledde på deg en shorts med en glitter topp . Etter det listet du deg bort til Mama Jan .. På vei bort hører du stemmen til Justin som kom nærmere og nærmere deg .. " hva skal jeg gjøre ?!" tenkte du .. Du gjemte deg bak en gardin mens han gikk forbi og snakket med Usher .. Åå han var så fin ! Like nydelig om altid .. Du pustet lettet ut og gikk inn til Mama Jan . Så Justin deg ?! Du ristet på hodet og smilte . Dere gikk gjennom mangen øvelser og varmte opp stemmen din . Dere ble ferdige og du gikk bort til Scooter , Usher og alle de andre som så på Justin backstage . Han begynnte og synge .. Du var bare så utrolig glad for og se han igjen ! Så søt som han var der snuflet han midt på scenen så hvisket Scooter i øre ditt : Han gjør sånn på hver konsert for han drømmer seg vekk i hvor mye han skulle ønske du var der med han . Tro meg ! Du lo litt for deg selv . Spring fort til gaderoben Justin kommer av scenen nå for 5 min pause ! Han kan ikke se deg ! Du nikket og sprang bort til hvor han ikke kunne se eller høre deg . Mobilen din pep og den var fra Justin .

Jenta mi , snuflet igjen på scenen .. Savner deg stort ! Skulle ønske du var her nå ! Ønsk meg lykke til !

Du synes det var litt morsomt siden Du var der nå . Justin viste det jo ikke . Du smilte for deg selv og svarte "Lykke til gutten min .. !" tilbake til han . Du hørte han gikk på scenen igjen . Okey , idag skal Jessica synge overboard med meg ! Kom opp på scenen Jessica ! Du pustet tungt ut og lurte veldig på hvordan han kom til å reagere ... Sangen begynnte og du gikk opp på scenen og alle i publikum roper : JUSTIN SNU DEG !! Han snudde seg .. du fikk endelig se han rett inn i øynene . Han kom mot deg og så samtidig sjokkert og glad ut . Jenta mi jeg ...

- hva tror du Justin skal si ?

-TheBeliebers <3

Historie Del 55 !

Beklager for ingen blogging idag ! men jeg hadde kamp og jeg vet ikke hva Ingrid gjør så . Men her kommer mer histororie !:)


Nicolas er blitt tatt , dere må ikke beskymre dere ! Dere pustet lettet ut og vare utrolig glade . Ååå , det var godt ! Jeg føler meg trygg igjen ! Dere lo og tok på pysjen og la dere . Men før dere sovnet hadde dere en prat og Justin og Chris . Hva synes du egentlig om Justin "Ditt Navn" ? Er det noe som er gale med han ? er det noe som plager deg ? Du tenkte deg litt om .. Jeg synes Justin er fantastisk ! Jeg elsker han virkelig ! Jeg aner ikke hvordan jeg kan forklare hvor mye jeg elsker han men jeg gjør det .. Og noe som er gale er at han drar på tournè ! men det må jeg bare leve med og kanskje nå snart blir det meg ! CD-en min kommer ut neste uke vet du .. jeg har faktisk sendt en av dem til Justin så den kommer sikkert til han i morgen , håper virkelig han liker den ! Selena smilte eg stort smil til deg . Ååå , så søtt ! Det er det samme med Chris men jeg bare elsker han ! Dere snakket videre om hvor mye dere elsker hverandre og dagen etter måtte du hjem . Hade da Selena ! Takk for meg haha ! Hun smilte og du gikk hjem over . Du sjekket mobilen og det var en melding fra Justin .

Jenta mi , fikk CD-en klarer ikke slutte og nynne på den ! Elsker deg og den minner meg bare om deg ! Du er utrolig god jenta mi ! jeg klarer serriøst ingenting uten deg her .. Alt blir feil jeg danser feil snufler på scenen og klarer ikke ha en OLLG og heller ikke synge favorite girl ! Det minner meg bare om deg jenta mi ! Savner deg !

Du smilte og du synes det var så flott at Justin likte CD-en din ! Du kom hjem og satte deg i sofaèn forran TV-en . Du savnet og sitte på fanget til Justin og mellom beina hans .. Alt dere gjorde var fantastisk .. og tanken på at du må klare det i 6 månder uten han .. ååå hvordan skal jeg klare det ?! tenkte du . mobilen din ringte og du så at den var fra Kenny .. Hva skal han si ?! .. Du tok telefonen ..

Hei Kenny .. Hva skjer ? Du ville egentlig spør hvorfor han ringte deg men du følte deg litt uhøffelig da så du ventet til han kom til poenget . Hei "Ditt Navn" ! Jeg vil snakke med deg om Justin .. Det er viktig ! Du begynnte og stresse .. skal han slå opp ? Han sendte nettopp den søte meldingen .. hva skal Kenny si ?

- hva tror du kenny skal si ?

-TheBeliebers <3

Historie Del 54 !

Det er Nicolas .. Du lurte veldig på hvem Nicolas var .. du og Selena ble ganske redde men dere ville uanstt vite hvem Nicolas var . Hvem Nicolas ? ... Han lo .. Du kjente igjen den latteren og ble utrolig redd .. Jeg er det som voldtok deg som liten , jeg rømte fra fengsel og jeg vet nå at Justin ikke er her for og ta vare påd eg så .. Du vet aldri når jeg skal vær ei huset ditt . Du ble redd og det samme ble Selena .. Dere tok på sko og sprang ut av huset .. Dere sprang bort til Selena . Han viste ikke at du var med henne så du trodde ikke han kom til og finne deg her . Fy søren ! Skal han kidnappe eller ?! Hva gjorde han når du var liten ? Du ville helst ikke snakke om det .. Vi burde ringe politiet .. Så kan vi like så godt si at han er ved huset mitt når som helt .. eller Jsutin sitt hus da ! Hun nikket og dere ringte politiet og de sa de skulle rett bort . Mobilen din ringte det var Justin du ble så utrolig glad og tok telefonen .

Hei jenta mi ! Hvordan går det ? Du var litt usikker om du skulle si hva som skjedde nå men du valgte og si det . vell .. Jeg fikk en melding idag og den var fra han som voldtok meg han er ved huset ditt og prøver og kidnappe meg men jeg og Selena spang bort til Selena . Tror ikke han vet at vi er her så ringte vi politiet og de står utfor huset nå ... Skulle hatt de gher for og passe på meg Justin ! Jeg savner deg ! Du hørte at han snakket med nen i bakgrunnen men hørte ikke hva det var .. Jenta mi jeg er så lei ! Håper ingenting skjer med deg ! Men skal du være hoss Selena i hele dag ? Du svarte ja . Okey . Bare ikke forlat huset ! Hade jenta mi , elsker deg ! Du lurte på hvorfor han sa at du skulle bare holde deg her .. du brydde de gikke særlig siden du skulle uansett ikke ut . Hade Jsutin ! Elsker deg også gutten min ! jeg skal ikke forlate huset lover ! Dere la på og du satte de gi sofaen ved siden av Selena . Hva sa han ? Du sa alt det han sa til deg .. det er rart .. Chris sa det samme til meg .. Dere lurte veldig på hva som skjedde .. Du jeg vil ikke stresse om dette nå .. Skal vi sette på en film ? Hun nikket og satte på "Never say never" Ååå harregud som jeg savner Justin ! Er ikke det samme uten han her ! dere så filmen ferdig og du så en melding fra Justin :

Jenta mi , grunen til at jeg ikke vil du skal forlate huset er fordi jeg ikke vil se jenta mi skadd jeg vil heller ikke se henne borte så du må holde deg en trygg plass en plass der Nicolas ikke finner deg ! Lov meg det , jeg er så utrolig redd for at noen skal ta deg ! Chris vil også ha Selena trygg så dere burde holde dere sammen i dette ! Elsker deg jenta mi , ikke la noe skje med deg !

Du smilte ved tanken at Justin var så beskymret for deg .. Det var så søtt ! Du gikk bort til Selena og viste meldingen . Ååå så søtt ! Chris sendte også noe lingnene .. Skulle ønske de var her nå de hadde tatt vare på oss ! Du nikket og dere så filmen ferdig når du kom på at du ikke hadde svart meldingen til Justin så det gjorde du nå :

Jeg skal ikke la NOE skje med meg gutten min ! Skulle bare ønske du var her med meg ! Alt er bedre med deg her og BTW : Du er så søt når du beskymrer deg over meg ! Elsker deg himmel høyt Justin !

Du sendte den og du og Selena så filmen ferdig . Politiet hadde dere ikke hørt noe fra .. Selena .. Tenk viss han finner ut at vi er her hva skal vi gjøre da ? Hun så på deg .. Jeg vet ikke . Vi må finne noe bedre ! politiet skulle ringe når de fant noe ut så la oss håper noen snart ringer ! Du nikket . Du var så utrolig stressa .. Tenk viss du ikke får se Justin igjen ?! Politiet ringte ..

Hei unger ! Nicolas er ...

- tror du han er tatt eller ikke ?

-TheBeliebers <3

Historie Del 53 !

Der sto Selena med noen tårer akkuratt som deg . Hei "Ditt Navn" Siden Justin og Chris ikke er her så kunne vi jo hatt en jente kveld med oss ? Du nikket og tok henne med inn og dere satte på en film og gikk på skype på PC-en . Justin er på !! Er det greit jeg går på rommet så jeg kan snakke med han alene litt ? Chris er jo også på så du kan være her nede .. Hun nikket og smilte . Du gikk opp på rommet og tok videosamtake med Justin . Hei jenta mi ! Hvordan har du det ? Du så på Justin .. Ååå han var like nydelig som han var i virkeligheten .. Jeg savner deg Justin . Jeg har hatt tårer i hele dag ! Men jeg går gjennom alt dette for deg ! Han smilte .. Jeg savner kyssa dine jenta mi , de deilige leppene dine mot mine vett du . Du syns det var så søtt ! Åå , Justin jeg savner alt ved deg ! smilte , latteren , kyssa , når vi kliner , når vi legger oss og alle komplimangene jeg får fra deg ! Alt det kommer jeg til å savne! Han lo . Du kan fortsatt hørre latteren min og se smilte og alle komplimangene ! Du er jo helt nydelig jenta mi ! MEn ja jeg savner også nettene sammen . Kommer til å lengte lenge ! Du nikket og smilte . Jenta mi ? Det går ann å liksom kysse kameraet så kysser vi liksom !! La oss prøve ! Du lo men gjorde som han sa og han gjorde det også . Det var ikke det samme Justin . Jeg fikk ikke smaken ! Jeg fikk ikke dine lepper ! Han lo . Jenta mi , som jeg savner deg ! Konserten idag gikk ikke så bra .. snoflet på scenen og kunne ikke ha OLLG .. da tenker jeg bare på deg og begynner og grine på scenen .. Det er litt pinlig ! Du smilte . Justin , du vet i sangen U Smile ? Han nikket .. Da synger du "If you Need me i'll come running from a tousand miles away" !  Emm .. Jeg trenger deg her og nå Justin ! Hehehe . Justin smilte og lo litt . Du er så søt jenta mi , hadde kommet har virkelig lyst til det men jeg kan ikke ! Alle her på crewet savner deg ! Uten latteren din og vitsene er det ikke det samme ! Mama Jan spurte til og med hvor du var ! Du lo og smilte så søtt til Justin . Men Justin jeg må gå ned til Selena . Siden du og Chris ikke er her så har vi jente kveld ! Ensomt uten dere ! Hade gutten min , elsker deg ! Han smilte og så på deg midt i øynene .. Øynene var like nydelig som vanlig . Hade jenta mi ! Sov godt og drøm søtt ! Elsker deg også ! Jeg skal drømme om deg solstråle ! Du smilte og vinket og blåste et kyss til han . Dere la på og du tok PC-en og gikk ned til Selena .

Hei Selena ! Hvordan hadde Chris det ? Han så på deg og smilte . Han savner meg og han har det bra men han sier det ikke er det samme uten oss jenter . Justin da ? Du smilte . Helt perfekt. Han savner meg men det skal nokk gå bra . Han lo og så på deg . Du jeg er så lei meg for at jeg var frekk mot deg "ditt navn" mente det aldri ! Kan jeg fortelle deg en hemmelighet ? Du nikket og så på henne .. Hun ble litt rød og flau men sa det alikevell . Jeg gjorde det siden jeg ble bare så sjalu på deg . Jeg likte Justin ikke men han var berømt og derfor ville jeg ha han .. Jeg ble sjalu på deg siden du fikk han og ikke meg ..Unskyld ! Jeg mente det ikke , du er utrolig snill og jeg vil være din bestevenn ? Du nikket og klemte henne . Det går bra Selena . Jeg har Justin og du har Chris . Men du liker vell hris for hvem han er ikke sant ? Hun nikket og mobilen din pep . En av dem var fra Justin og den andre var skult nummer .. Du leste den fra Justin først .

Hei "Ditt Navn" !

Savner deg jenta mi ! Jeg og Chris faila konserten idag ! Og jeg kunne ikke ha en OLLG siden jeg tenkte bare på deg jenta mi ! Jeg savner deg så utrolig mye , elsker deg ! svar så fort som mulig !

Hilsen din gutt og beundrer Justin !

Du smilte ved tanken og svate han fort :

Hei Justin !

Savner deg også utrolig ! Håper du ikke tenker for mye på meg så du aldri kan ha OLLG på din tournè! Hehe elsker eg gutten min !

xoxo din jente forever and always <3

Du sendte den og så på den som hadde skult nummer .. "Hvem er det" ? tenkte du .. Kan det være Daniel ? Kan det være broren din Henrik ? Kan det være en fra klassen din .. Reno .. Han likte og gjøre sånn ! Tenk viss det er han ?! Alt surret gjennom sine tanker .. Du viste ikke hvem den var ifra for på meldingen sto det  : " Di vet aldri når du finner meg eller når jeg kommer . En gang ." Du forsto det ikke .. Selena ? Kan du sove hoss meg i kveld plizz ? Jeg fikk en utrolig skummel melding .. jeg vil ikke være alene her ! Hun nikket . Men da må jeg låne noen klær ! Du lo og nikket . ååå dom du savnet Justin . Han hadde passet på meg nå og gjort sånn at jeg ikke var redd !! skulle hatt gutten min her !! tenkte du . du viste meldingen til Selena .. Hun foreslo at du skulle ringe . Du gjode dom hun sa og tok høytaler på . En mørk gutte stemme svarte .. Det var ikke Chris eller Justin sin stemme .. Hvem er du ?! Den mørke stemmen svarte : Jeg er ...
 - hvem tror du det er ?

-TheBeliebers <3

Historie Del 52 !

Kom igjen jenta mi , du må kle deg jeg må på flyplassen og huser du at du lovte meg og være der ? Du nikket og du kjente allerede at tårene kom .. Jenta mi , ikke gråt jeg er fortsatt her ! Jeg skal ringe så ofte som mulig ! Du sa ingenting du kom bare bort og klemte han du følte deg så trygg ved han . Jeg føler meg utrolig trygg og god med deg Justin .. Jutin klemte hardere men sa etter vedt at du måtte kle deg . du tok på deg en genser og dongeri tights . Jeg er klar nå Justin .. Justin nikket du så også at han var lei seg .. "Vekke for 6 månder ?! Det kommer jeg ikke til å klare" tenkte du . Dere kom frem de andre fra crewet skulle vente inne mens Justin ville snakke med deg litt alene i bilen . Jenta mi .. Ikke vær redd ! Jeg kommer om noen månder .. Jeg skal tenke på deg hele tiden ! Jeg skal ringe , tekste og gjøre alt for å hørre ord fra deg ! Uansett ! Du smilte og kysset han på kinnet . Jenta mi ? Du nikket .. Kan jeg få er kyss på munnen .. eller kan vi ta en liten klin ? Før jeg drar .. Du kom mot han og kysset han forsiktig på leppene og dere begynnte etter en stund kline . Du så mangen blitzer utenfor men du brydde deg ikke stort om det nå .. Kom Justin , du må gå .. Du tok hånden hans og dere gikk inn til flyplassen .. Dere gikk bort til flygaten Jutin skulle på . Jeg kommer til å savne deg så utrolig mye Justin ! Kontakt meg så mye som mulig ! Du begynnte og gråte og Justin fikk også tårer . Jeg skal gjøre alt for deg jenta mi og husk at jeg altid er i hjertet ditt om det er der du vil ha meg . Du gråt og kom nærmere og klemte han godt og hard . Han kysset deg i pannen og dere stirret hverandre i øynene .. Dine var sikkert helt røde og maskaraen hadde sikkert runne ned men du brydde deg ikke . Justin sine øyne var litt røde men allikevell like nydelige . Han kom nærmere og når dere var 1 cm fra hverandre hvisket Justin : Jeg elsker deg jenta mi husk det . Du smilte og kysset han lenge . Han holdt på rumpa di og du holdt rundt nakken . Hade jenta mi .. Justin gråt og du svarte : Hade gutten min .. Dere slapp hånden til hverandre og inn på flyet gikk Justin ..Tårene dine rant som bare det .. du skulle ikke se gutten din på 6 månder ?! .. Du viste han måtte ha av mobilen på flyet men når du kom hjem sendte du allikevell melding :

Hei gutten min !

Savner deg allerede ! Lukten av deg er fortsatt på rommet .. I kveld blir det ensomt . Uten deg er det ensomt ! Jeg vet dette blir vanskelig men jeg et også du er verdt det vonde jeg får . ha det kjekkt på tournè og ring meg når du kommer fram ! Håper du har det kjekkt gutten min !

Hilsen "Ditt Navn" <3

Det var vanskelig og skrive til han .. før han reiste kunne du si det rett til han men ikke nå .. du satt på rommet fullt av tårer i øynene og gråt .. Timene gikk og Justin var sikkert framme nå i Spania . Mobilen din pep og du sprang i full fart bort til den . Justin hadde sendt deg tilbake :

Hei jenta mi <3

Jeg er framme nå men jeg skulle virkelig ønskt du var her med meg . jeg er utrolig glad i deg jenta mi jeg elsker deg og er stort forelsket i deg ! Håper du koser deg med familien i huset vårt ! Jeg kommer der om 6 månder ! Og vet du hva hotellet heter ? Den gir meg tårer hver gang jeg ser skilte for det minner meg om deg .. Hotellet heter "Ditt Navn" . Jeg savner deg så mye jenta mi ! Jeg skal ringe deg senere !

Hilsen den gutten som elsker deg <3

Du smilte stort fra meldingen .. Men uten han ved din side det var utrolig trist .. familien din kom inn i huset .. Du sprang ned i full fart . Mamma ! Pappa ! Og deg Henrik ! Du klemte alle . Og de viste at du hadde gråt . Hva er det jenta mi ? er det at Justin er på tournè og det blir en stund til vi skal se de igjen ? Jeg vet det er vanskelig .. Men du må takle det ! Vi har leid et hotell rom og skal være der så du har dette huset selv ok `? Du nikket og klemte de en gang til før du satte deg på rommet og mobilen din ringte .

Hei det er Justin ! Du snufset . Hei gutten min ! Jeg savner deg så utrolig mye ! Du kunne bare forestille deg smilet hans rett forran deg . Det nydelige smilet . Jeg savner deg også jenta mi , men jeg måtte hørre stemmen din utrolig fort ! Får egentlig ikke lov til og være på telefonen .. Stemmen min er litt hes skal jeg si hvorfor ? Du svarte ja . Fordi jeg ikke får klint med deg på lenge blir munnen min tørr ! Jenta mi jeg savner alt ved deg ! Alt er bedre med deg ! Du smilte til deg selv . Så søtt var det at han savnet deg så utrolig . Ja det er det samme her , uten din tunge så er min bare en halv ! Hjertet mitt mangler noen ved sin side nå ! det er deg guten min ! Jeg savner deg ! Justin svarte : Jeg savner deg også men jeg må gå ! Hade jenta mi , jeg ringer så fort som mulig ! Du smilte .. Hade gutten min , ring meg så snart som mulig heheh ! Dere la på og du ble så utrolig gld over at han ringte . Du logget deg på Twitter . Justin sin profil han hadde tweeta noe om deg !

@"Ditt Navn på twitter" jeg savner deg jenta mi ! ikke det samme uten deg her på tournè ! Elsker deg !

Du smilte .. "Åå han savner meg" Tenkte du . Du gikk ned og tok et glass med juice . Du savnet Justin som vanligvis kom bak deg og tok deg godt rundt livet og kysset deg .. Han var ikke der nå . Det banket på døren .. Du gikk bort og åpnet den ..

- hvem tror du det er ?

-TheBeliebers <3

Historie Del 51 !

Justin og Chris hadde dekkt til to bord ved fjorden . ditt og Justin sitt bord var dekket med starinlys og roser . Selena og Chris hadde allerede begynnt og spise mens du og Justin ikke hadde begynnt . TUSEN TAKK justin ! jeg elsker deg så vanvittig høyt at du ikke aner ! Du kysset han lenge og inn kom du med tungen og dere begynnte og kline . Deilig var det og kline i en solnedgang med Justin . Han var bare den beste en kan få ! Dere gikk til bordet og Justin dro ut stolen og du satte deg ned og han satte seg på andre siden av bordet . Justin , dette er en fantastisk måte og være med deg den siste dagen .. tusen takk gutten min ! Justin smilte og kysset deg forsiktig på leppene .  Jeg er glad du liker det jenta mi , håper du forstår at jeg skal tenke på deg vært sekund og vært minutt vær eneste dag ! jeg skal altdi ringe og gjøre alt for å hørre din stemme ! Jeg elsker deg himmelhøyt jenta mi ! Du smilte og spiste ferdig så tok du hånden til Justin og dere gikk bort til en stor tein ved vannet og satt der i den romantiske solnedgangen . Jeg elsker deg så utrolig mye jenta mi , du aner virkelig ikke hvor glad jeg er i deg og når jeg reiser i morgen så vil jeg at du skal ære med meg til flyplassen ! kan du være så grei og være der for meg ? Justin så på deg med doddyøyne og du smilte og svarte : Alt for deg gutten min , vil altid være der noe du trenger meg ! Han smilte og la srmen sin rundt deg å du med hodet på skulderen . Dette er så romantisk Justin . det er så trist at du bare drar i morgen .. Du så på han og han så på deg .. øynene hans skinte fra solen , helt nydelig . Han lente seg mot deg og du lente deg mot han og dere begynnte og kline . til slutt datt dere uti vannet .. Det var utrlig kladt så du stoppet .. Ååå , det var kaldt gutten min ! Justin kom mot deg . Skal jeg varme deg ? Justin tok av seg dress toppen og hev den på land og kom mot deg og klemte deg . Er du varm nå jenta mi ? Du nikket og smilte . Du kom nærmere for et kyss og dere begynnte heller og kline . Dagen gikk og nå skulle dere hjem . Selena og Chris gikk bort til Chris sitt hus og du og Justin kjørte bort til Justin . Tusen takk for i kveld Justin det betydde utrolig mye ! Jeg elsker deg ! Dere kom hjem og Justin satte seg ned i sofaèn og du kom og satt deg på fanget og logget deg på twitter . Du så gjennom .. ingen informasjon til hvordan Ryan hadde det .. Tenk viss han er borte ? Du gikk på profilen din og tweeta :

Jeg har det kjempe koselig med verdens beste kjæreste @justinbieber ! Tusen takk gutten min ! Det kommer til å bli så utrolig vanskelig i morgen men husk at jeg altid skal elsker deg gutten min ! forever and always ! i love you justin ! Mer en noe annet ! BTW : Min CD kommer om 1 uke ! gleder meg så utrolig !!

Jeg kommer til å savne deg Justin . Du så på Justin og fikk noen tårer .. Justin tørket dem vekk og svarte : Jeg kommer til og savne deg også jenta mi , ikke gråt ! Jeg er fortsatt her og jeg er altid i hjertet ditt viss du vil jeg skal være ! Jeg er deg uansett jenta mi ! Du smilte og kysset han lenge dere gikk opp og la dere og hadde den siste deilige kosen som dere vanligvis hadde . klining , nakne og kysset og tok på hverandre .. Dere la dere og neste morgen ble du våknet av Justin som kysset deg .. Dagen var kommet Justin skulle reise på tournè ..

 - hvordan tror du det blir når han er vekke ?

-TheBeliebers <3

Historie Del 50 !

Ryan lå i koma .. Han hadde kommet i en alvorlig bil ulykke .. Jeg vet ikke hva jeg skal si Justin .. Justin så at du gråt g du så han hadde tårer .. Det går bra jenta mi .. Kommer til å gå helt fint ! Håper jeg . Alle gråt og etter vært måtte Chris og Selena hjem .. Du og Justin satt igjen . Justin tenk viss han er borte .. Tenk viss vi ikke ser han mer .. Han tørket vekk tårene dine og holdt godt rundt deg . Ikke tenk sånn tenk at han har det helt fint . Jeg tror nokk han kommer til å overleve han er ganske så sterk jenta mi . Justin gråt han også .. Det var tanken på å miste en bestevenn som var så dumt . Tenk vis Ryan bare gik ifra deg .. Men Justin .. Jeg så han sist når vi feiret bursdagen min ! Tenk viss det er den siste minnen vi har sammen .. Han er som min bestevenn . Han tørket igjen vekk tårene dine og kysset deg forsikig på munnen og du kysset han forsiktig tilbake . La oss håpe det skal gå fint ! Nå må vi ikke tenke på det jenta mi i morgen er den siste hele dagen vår sammen før jeg reiser . Ikke tenk på noe dumt men tenk på det som om at vi snart ser hverandre igjen jenta mi og Ryan får vi også håpe sånn med . Du prøvde og få frem et smil . Jeg elsker deg gutten min . Du er der når jeg trenger deg . Tusen takk . Dere kysset og satte på en film og så den ferdig før dere skulle gå opp og legge dere . Det ble ikke kjempe mye kos i kveld siden begge var ganske leie seg for Ryan men dere lå nakne og klinte . Jenta mi , jeg må ut og gjøre klar overraskelsen med Chris så jeg er ikke der i morgen tilig men jeg skal hente deg kl. 15:00 . Så skal Chris hente Selena så møter vi hverandre der . Høres det greit ut da jenta mi ? Du nikket og kysset han en siste gang før du sovnet godt og trygt på magen hans og han som strøk deg i håret . Du begynnte etter vært og drømme ..

Drømmen din :

NEI RYAN !! Ryan holdt på og miste pulsen sin .. Du følte alt ved han var vekke . du satt og gråt og Justin gjorde det samme . Han holdt godt rundt deg og dere så på Ryan som holdt på å dø .. Det var tragisk og veldig vanskelig og forstå .. VELDIG .. Justin ! Jeg tror han er borte !! Ikke gå ifra meg sånn gutten min ! Justin holdt godt fast og hvisket inn i øret ditt . Jeg skal ikke det jenta mi . ALDRI ! Dere fortsatte og gråte og så på Ryan som hadde vanskeligheter med pustingen og alt ved han holdt på og bli ødelagt .. Hjertet dunket ikke særlig lenger og dere trodde han skulle dø når som helst .. Gråting ble det mye av .. RYAN !! ikke gå !! vær så snill du er min bestekompis ! jeg og Justin må ha deg i livet , du er begge bestevennen våres !! Ikke gå ! Alt ble stille .. Alt ble hvit ..

Det var du som hadde våknet så du ikke fikk sett mer til av drømmen .. Hadde den drømmen noe og si ? Var det tegn på at han faktisk kom til og dø ? Du så på klokken og den var 12:00 .. Du gikk ned og spiste frokost og da var klokken blirr 14:00 . Du gikk på rommet fant frem favoritt kjolen som du fikk fra Justin og favoritt skona som også var ifra Justin . Du gikk på badet og sminket deg og klokka var blitt 15:00 . Du kikket ut vinduet og der så du bilen til Justin . du gikk ned låste døren etter deg og sprang bort til Justin og gidde han en stor og god bamseklem han kysset deg også på munnen . Kom inn i bilen jenta mi . Du smilte og han leide deg inn i bilen .. Så romantisk ! tenkte du . Du ser nydelig ut i den kjolen jenta mi ! Du smilte og svarte tilbake : Du ser nydelig ut i dress du også gutten min . Dere kjørte bort og på veien tenkte du mye på Ryan og at i morgen skulle Justin reise .. Det var så utrlig trist .. Mye trist på en gang .. dere kom frem til hvor det varog Justin hadde knuttet et skjerf rundt øynene dine . Justin leide deg bort til en plass , du viste ikke hvor enda .. Vi er her nå jenta mi .. Han tok av skjerfet .. Det var så nydelig. Justin  ! Jeg elsker det !! Tusen takk ! du hoppet på han og kysset han lenge . Lenger borte sto Chris og Selena ... Det er helt nydelig Justin men ikke like nydelig som deg ..
 - Hva tror du Justin og Chris har laget som overraskelse ?

-TheBeliebers <3

Historie Del 49 !

wow Chris .. Jeg vet ikke hva jeg skal si .. Er du virkelig forelsket i meg ? Chris nikket fort og rødmet .. du og Justin begynnte og le siden dere aldri hadde sett Chris så utrolig flau som han var . Vell .. Chris .. Jeg er forelsker i deg også .. JEg kulle til å fortelle deg det men du sa det først ! Og det var faktisk bra siden jeg hadde blitt så utrol... Selena fikk ikke sagt mer siden Chris kysset henne .. Jenta mi .. Vi må la Chris og Selena være i fred .. De kan sikkert kose .. vi går og setter oss ned i stuen ! Jeg må si deg noe .. du fulgte etter Justin og du håpet virkelig Justin ikke skulle slå opp eller noe sånn .. Hør her jenta mi .. når jeg er på tournè så blir det utrolig vanskelig .. Men siden Daniel og andre gutter i klassen som kanskje liker deg prøver å ta meg fra deg .. Jeg håper du ikke lar det skje siden jeg elsker deg jenta mi og viss jeg er vekke i 6 månder og du er her uten meg ... Ikke finn en annen gutt vær så snill ! Viss du finner ny kommer jeg til og droppe alt jeg har .. Du er alt ikke gå ifra meg jenta mi ! Du ble så rørt av det han sa .. Han brydde seg virkelig om deg . Justin jeg skal aldri finne en bedre en deg ! Jeg skal snakke og holde kontakt med deg vær eneste dag ! Jeg er så utrolig desperat og bare grunna jeg likte Daniel før betyr ikke jeg liker han nå .. Og jeg likte han jeg liker ikke deg jeg ELSKER deg jo Justin . Det er større . Det vi har er fantastisk og jeg vil aldri slippe det eller deg . Jeg skal være med deg hele livet og det er jeg glad for og bare på grunn av at du skal på tournè i 6 månder .. ja jeg kommer til og savne deg men jeg kommer til og glede meg til å se gutten min igjen . Det er deg ! Det vil altid være deg ! Han smilte og dere skulle til og kysse men Selena og Chris kom og forstyrret .. Justin ! Jeg og Selena er sammen nå ! Jeg har dame ! Dere lo begge og Selena ville snakke med deg alene ..

Hva er det Selena ? Hun så på deg .. Jeg er så lei meg for hvrdan jeg var med deg . Jeg mente ikke å gjøre noe sånn .. Jeg bare ble sjalu siden jeg likte Justin da men jeg vil gjerne være din vennine ! Du virker så utrolig snill .. Plizz tilgi meg ? Jeg og Justin er bare venner og nå er jeg med Chris som gjør med glad . Kan du tilgi meg ? Jeg er så lei meg . Du smilte og nikket . Ja Selena . Du virker også veldig snill og jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg ! Jeg tilgir deg viss du ikke sender rundt mer sladder av at Justin holder på med to jenter hehe . hun nikket og smilte og kom og gidde deg en stor klem så gikk dere bort til Justin og Chris . Selena satte seg ned ved siden av Chris og du satte deg på fanget til Justin . I morgen er den siste hele dagen jeg har med deg jenta mi .. før tournèn jeg og Chris må dra om 2 dager så du og Selena kan være med hverandre da men jeg og Chris har laget en overraskelse for i morgen ! Sånn at vi kan ha det kjekkt den siste dagen på 6 månder sammen ! Jeg er virkelig glad i deg jenta mi ! Du smilte og kom nærmere og kysset han lenge og vått .. Du kunne kjenne pusten til Justin og tter vært kom tungen sakte med deilig inn i din munn .. Dere begynnte og kline . Det sammen gjorde Chris og Selena .. Skal vi sette på film eller ? Alle nikket og dere satt på " Dear John" . Du satt mellom beina til Justin og Selena ved siden av Chris . På filmen så forlater jenten John .. Jenta mi lov meg at du ikke finner en annen sånn som det når jeg er vekke ? Jeg blir helt knust da ! Du snudde hodet ditt mot Justin og satte deg på fanget og hvisket : Jeg skal aldri gjøre noe sånn Justin . Jeg elsker deg og et er deg jeg skal ta vare på ! Jeg lover ! Du er hele mitt hjertet og du betyr alt tro meg .. Han smilte og dere kysset lenge .. Selv hadde du ikke hørt så mye fra Ryan og Caitlin .. Du og Justin gikk på PC-en etter filmen mens Selena og Chris satt og snakket . Caitlin hadde tweeta noe som du helt ikke forsto ..

" Hvorfor må jeg lide gjennom alt mulig . Det går ikke .. Takk for støtta og meldingene , setter stor pris på det ! "

Hva har skjedd Justin ? Justin så på deg og strøk deg gjennom håret og svarte : Jeg vet ikke jenta mi .. Håper det ikke er noe alvorlig med henne og Ryan .. Du nikket og kysset han så begynnte dere og kline . Etter noen min stoppet dere og gikk gjennom twitter .. Dere fant nå ut hva Caitlin mente med den tweeten ... Selena og Chris kom bort og se ! Justin kysset deg og du holdt rundt han for støtte .. Alle fikk tårer i øynene og begynnte og gråte ...

 - hva tror du har skjedd ?

-TheBeliebers <3Historie Del 48 !

Der sto Chris med ukebladet og viste en artikkel .. " Justin Bieber is dating to girls.. Witch one will he choose ? Selena VS "Ditt Navn" ! Justin is kissing both of them latley wonder what the girl have to say .." Du så på Justin med store øyne .. Er det kysse bildet med deg og Selena ekte Justin ?.. Han ristet fort på hodet og tok ukebladet fra Chris .. Det bildet er sykt gammelt ! Selena må ha sagt det .. Men nei hun støtter oss jo og vil være venn med deg .. Hvem har gjort dette ? Du tenkte deg litt om .. Du kom på at Daniel ville jo skille deg og Justin så han kunne ha deg . Jeg tror det er Daniel Justin .. Han vil jo skille oss ! Han nikket og kom bort til deg og holdt godt rundt deg . Chris har du vært oppe hele natta eller ? Klokken er jo 6 om mogenen .. Vi trenger ikke legge oss igjen vi kan sette på en film . Chris lo og svarte : Jaja sett på film du ! Jeg har vært oppe ja .. Så gjennom sladder .. Det er mangen som tror Justin er utro nå .. Men han er jo sammen med deg "Ditt Navn" så dere vet vertfall sannheten ! Begge lo og satte dere ned . Du satt deg mellom beina til Justin og Chris satt i en lenestol ved siden av . Har du fårr deg dame da Chris ? Du vet som jeg har ? Chris lo og ristet på hodet . Nei har ikke funnet dame enda .. Jeg er forelsket men .. Justin så på han med store øyne mens du bare så på Justin . Hvem er denne dama da Chris ? Hun kan ikke være like digg som min da det går ikke ! Han lo og svarte : Eyy chill Justin .. Det er Selena .. Jeg syns hun er ganske pen men jeg vet ikke om hun liker meg ! Kanskje duu "Ditt Nan" kunne snakkt med henne ? Du nikket og blunket til Chris mens Justin holdt på med håret ditt . Jenta mi ? Gjør du meg en tjeneste ? Du nikket og så på Justin . Kyss meg jenta mi . Og lenge og vått denne gang ! Du satt deg på fanget og begynnte heller og kline .. Dere hørte Chris lakte noen fnise lyder men dere brydde dere ikke og fortsatte . Jaja .. Justin du må chille ! "Ditt Navn" er sikkert lei av deg som klenger på henne hele tiden ! Justin så på deg og spurte om han klengte for mye på deg og du svarte : Nei Justin , jeg elsker når du er med meg hele tiden . Du er alt og deilig .. Ja du vet hva jeg mener ! Han lo og dere begynnte og kline igjen . Kan vi ha flasketuten peker på ? .. Chris spurte det .. Han ville sikkert ikke se på dere som klinte hele tiden så dere hadde flasketuten peker på . Du begynnte og den landet på Chris . Si hvorfor du liker Selena og hvor lenge og hvor pen hun er og hvem 2. valget ditt er ! Han så ned i bakken og ble helt rød i fjeset mens han svarte : Jeg liker Selena for hun er DRITT pen og har likt henne i 3 månder og andre valget mitt er deg .. Men du er Justin sin så jeg skal ikke ta deg ! Du ble selv litt rød i fjeset .. Du skal ikke ta jenta mi Chris ! Haha viss du stjeler henne blir det bank kompis ! Alle lo og Chris snurret plasken og den pekte på Justin .

Syns du selv at du er pervo ? Justin lo og svarte : Ja jeg kan nokk være litt ass ! Men jentene liker det ! Det gjør jenta mi vertfall ! Dere lo og flasken pekte på deg. Skala fra 1 - 100 hvor god er jeg til og kose med deg jenta mi ? .. Er jeg god eller ikke ? Du smilte og satte deg på fanget til Justin . Du er 100 % god og perfekt !

Etter hvert logget du deg på twitter . Du kikket litt rundt og tweeta :

Har det kjekkt her med @justinbieber og @ChrisBrown ! @SelenaGomez .. du bør komme bort her ! Vi elelr Chris har noe og si til deg !

Du lo mens du skrev det og postet det . Selena så det sikkert siden hun svarte . Du Chris Selena kommer bort ! Du kan si det til henne da ! han nikket og etter noen min banket det på døren .. Hei .. Jeg er ikke her for å plage men jeg må si noe ! Chris reiste seg . Nei Selena .. Jeg må si deg noe . Jeg er forelsket i deg og har vært det en stund nå ..

- hvordan tror du Selena reagerer ?

-TheBeliebers <3Historie Del 47 !

 

Halo ?..Du ble litt stresset .. Hei ! Det er Daniel .. Jeg vet det er sant med se ut vinduet .. Du gikk ut av sengen og tok på deg en morgenkåpe .. Du og Justin hadde jo kost så du hadde ikke klær .. Daniel sto med store røde roser i dress .. Skulle ikke du reise hjem ilt Norge da ?! Hva gjør du her i dress ...? Han lo og svarte : Jeg skal ta deg med ut på date ! Jeg klarte ikke dra fra deg ! Pliz .. ? Du ristet på hodet og så ned .. Unskyld Daniel .. Men jeg vil ikke være utro mot Justin ! Jeg elsker han og hadde sldri såret han slik ! Du er bare en venn Daniel .. Han ble lei seg du så det .. Ja men "Ditt Navn" ! PLizz .. Justin sover jo nå ! Du ristet enda en gang på hodet . Unskyld Daniel .. Takk ofr at du prøvde men Justin er den jeg vil ha ! Han er alt for meg .. Forstår du ? Daniel nikket og du skvatt når noen kom og tok deg rundt livet .. Der sto Justin han hadde heldigvis tatt en bokser på så Daniel ikke skulle se hva dere hadde gjort .. Åja .. Det er deg Justin .. Så dere sover altså sammen også ? Dere nikket på hodet begge og du snudde hodet mot Justin og kysset han forsiktig .. Daniel .. kan ikke du bare glemme at du liker meg så kan vi heller være venne r? Skal du noen gang gi opp ?.. Daniel ristet på hodet .. Nei "Ditt Navn" .. Jeg skal ikke gi opp ! Jeg gir ikke opp så fort ! Som Justin sier "Follow your dreams" ! Det skal jeg gjøre på en eller annen måte skal jeg vinne over Justin ! Du så på Daniel med serriøse øyne .. Du vet at jeg og Justin skal gifte oss ? Er du klar over hvor glad jeg er i han ? jeg elsker han jo ! .. Jeg har aldri elsket han Daniel .. Desverre .. Du så at Daniel bare gikk av gårde og ut av hagen til Justin . Takk jenta mi .. Du så spørrende på han og tok av deg morgenkåpen og la deg ned i sengen helt naken igjen og etter deg kom Justin uten klær han også .. Takk for at du ikke velger han men at du velger meg ! Jeg elsker deg virkelig ! Du aner ikke hvor forelsket jeg er ! Har aldri følt sånn for ei jente før og nå får jeg endelig gjøre deg ! Du smilte og kysset han mykt og lenge så begynnte dere og kline og etter hvert sovnet dere og neste morgen vekker Justin deg med at han slikkte deg på munnen .. Haha jenta mi , du må spille inn en CD i dag ! kom igjen jenta mi ! Du lo og svarte : Ny måte og vekke meg på ? Han nikket og lo . Dere gikk og tok på dere noen klær og bort til bilen så bort til Island Records .

Hei "ditt navn" ! Justin har fortalt så mye om talentet ditt ! Bare gå inn der og begynn og syng for oss ! Så skal vi spille inn din første CD ! Chris Brown og Justin skal synge en sang med deg forresten ! Chris er der borte og Jjustin holder deg rundt livet nå ja .. Dere er visst forelsket hæ ? Haha Justin snakker bare om deg ! Du lo og gikk inn i studio og begynnte og synge sangene . Dere spillte inn mange sanger og nå kom den me deg Chris og Justin . Den heter : "i love you"

 

Dere sang den og hele sangen så holdt Justin deg i hånden mens Chris bare sto og så på dere .. Etter mang timer med spilling av CD-en ble dere ferdige . Fantastisk jenta mi ! Du synger helt nydelig ! Du lo og kysset Justin på kinnet . Kom igjen Justin og "Ditt Navn" ! Det er photoshoot nå for coveret ! Chris ropte på deg og Justin så dere sprang bort til Chris og du stillte deg på et hvit golv forran en hvit vegg og tok bilder mens håret ditt blåste i mange retninger . Ooo , jenta mi ser SEXY ut hæh ? Du lo og det samme gjorde Justin mens Chris bare smilte . Du tok mange bilder og ble ferdig med det så skulle dere hjem .. Chris kom med dere og dere kjørte hjem til Justin . Har dere fått ukebladet Justin ? chris var helt hekta på ukeblad men Justin ristet på hodet .. Du kan se postkassen om den er der ! Chris nikket og gikk ut ukebladet hadde komt så han satt og leste i det lenge . Jenta mi ? Kan vi gå opp og kose litt ? Spurte Justin flørtende . Ja gutten min ! Men Chris må ikke se .. Han lo og bærte deg på rommet Chris merket det ikke en gang han bare satt helt klistra til bladet og du klistra til Justin . Kle av deg da jenta mi ! Eller skal jeg gjøre det ? Du lo og pekte på Justin tegn på at han skulle kle av deg .. Han gjorde det og du kledde av han . Han tok på deg nede og oppe .. Du er helt digg jenta mi ! Du smilte og la deg over han og begynnte og ta på han nedde og på magen så begynnte dere og kline .. Dere klinte mens du tok beina dine rundt låra hans og armene hans på rumpa di . Du stoppet og kline men holdt beina samme plass .. Dere var begge våte .. Jeg må bare ta en pustepause gutten min .. det er intenst ! Hehe .. Han lo og nikket men han fiklet med håret ditt og tok deg på brystet mens du trakk inn med luft så la du deg over han igjen og begynnte og kline ..

Dine Tanker :

Har bare 3 dager med han igjen her hoss meg i sengen .. Han drar på tournè og familien min kommer her .. Kommer virkelig til og savne kos fra Justin kyss og kline med han og bare våkne av han alt ved han får jeg frysninger av .. Det kribler i meg nå og jeg elsker det .. Jeg elsker han og at han skal dra blir så utrolig trist ! '

Justin .. Når du reiser må du love meg at du ringer vær dag ! Jeg vet jeg er desperat men jeg må høre stemmen din ! Og ikke finn en annen ! han så på deg med de fineste kastasjebrune øyne og svarte : Jenta mi , jeg skal aldri finne en annen ! Jeg elsker deg kjempe høyt og jeg ville bare drept meg selv om jeg såret deg .. Når du er såret er jeg det .. Når du smilte smiler jeg ! Det er sånn det er ikke sant ? Og jeg kal ringe deg vær eneste dag for jeg er også desperat . CD-en din kommer ut om 2 uker og jeg skal kjøpe den og høre påd eg vær dag .. Du er alt for meg jenta mi . Jeg skal til og med ta puta di med sånn at den lukter deg og perfymen din ! Alt for å få noe som minner meg om deg ! Du lo og la hodet ditt 1 cm fra hans .. Du er virkelig vakker jenta mi . Du smilte og svarte : Du har de fineste øyne Justin . du er nydelig . Han lo og kom næremere deg så dere kysset mykt og lenge. Jeg elsker deg Justin . Husk det . Han kysset deg en siste gang før dere sovnet . Men midt på natta hørte du at noen ropte på deg og Justin .. Begge skvatt og hoppet ut av senga tok på noen klær og sprang ned ..
- hvem tror dere det er og hva tror du han\hun skal vise dere ?

-TheBelibers <3

 

 

 

 

Historie Del 46 !

Chaz så på dere og begynnte og le seg i hjel .. Du merket hvorfor og skrek og sprang bak webbkamera .. det samme gjorde Justin .. Dere tok på dere lærna og gikk tilbake ..Dere gkk vell ikke over streken ? Du vet hva jeg mener Justin ! Du sjønnte det også .. Neinei Chaz ! Vi bare koste ! Jeg og jenta mi må jo få lov til det .. jeg skal jo være vekke i 6 månder .. uten henne må kose meg med den tiden jeg har med jenta mi Chaz ! Chaz lo og dere snakket om alt mulig rart .. Du begynnte og tenkte på Daniel .. Han hadde jo reist og var helt knust og alt var din feil .. Hvordan skulle du fikse dette ? .. Du likte han før .. Kom aldri helt over han men du elsker Justin nå men han hadde sjansen sin for 1 år siden men han likte ikke deg da så du fant Justin som er drømme gutten din ! Justin .. det er litt rart at for 5 år siden ble jeg OLLG og nå ... nå er jeg her .. Kjæresten din og alt ! Jeg ga aldri opp gutten min haha ! Han smilte og kysset deg på leppene og kom inn med tunga hans igjen .. Du hørte bare han Chaz lo seg i hjel men dere brydde dere ikke . Dere fortsatte .. Etter noen min gikk du på twitter og så på profilen til Daniel .. Han hadde tweeta alt mulig rart .. Du kom til et når han nevte deg ..

@"ditt navn på twitter" .. Jeg elsker deg .. jeg vet du elsker Justin men jeg tenker på deg hele tiden .. jeg er døds forelsket i deg og når jeg ser deg med Justin gjør det vondt ! Veldig vondt ! .. Jeg kan ikke beskrive det .. Jeg prøver og ta meg sammen med jeg tenker på deg hele tiden .. Jeg aner ikke hvorfor jeg ikke kommer over deg men det går bare ikke .. Ha det kjekkt sammen med @justinbieber .. Ta godt vare på henne mann !

Justin .. jeg gjør vell ikke noe galt ? Siden jeg elsker deg og han er lei seg grunna det .. Jeg kan ikke forandre på hvem jeg elsker .. Du er jo alt for meg ! Chaz hørte det og begynnte og le .. Du Chaz jeg tar av samtalen sorry ! Du krysset og snakket videre med Justin . Du gjør ikke noe galt jenta mi , du følger hjertet ditt og det er det rette ! Du smilte til han og la deg over han og begynnte og kline .. Jenta mi .. Vi kan gå opp og fortsette der vi slapp ..Pluss i morgen skal du spille inn CD ! Du må spare stemmen ! Justin lo men du svarte : Ja stemmen men ikke tungen min Justin ! Jeg kan fortsatt kose ! Han lo og bærte deg opp og tok av deg klærna .. han gjorde det sammen med seg selv .. Han er litt pervo men du bare likte det .. Justin la seg oppå deg og strøk deg over hele kroppen .. Det var ikke en plass han ikke gjorde det på ! Du gjorde det samme med Justin mens dere råklinte .. Dere ble begge helt varme og slitne så dere stoppet .. Justin nokk kos for idag ! Kan bli mer i morgen må legge meg nå ! Skal jo stå opp tidlig i morgen og møte Chris ! God natt gutten min , elsker deg mer en noe annet drøm søtt ! Han lo og svarte : Ja det skal jeg ! Elsker deg også jenta mi ! Jeg skal drømme om deg jenta mi ! Blir helt fantastisk ! Du lo og la deg med hodet på brystet til Justin og kysset han en siste gang før du sovnet ..

Du våknet midt på natta av mobilen din som vibrerte under puta .. Noen prøvde og ringe deg men det var " Sjult nummer " Du var u sikker på om du skulle ta deg eller ikke ..Men du valgte og ta den ..


- hvem tror dere er på telefonen ?

-TheBeliebers <3

Historie Del 45 !

Daniel sto der .. Jeg ville bare si at jeg skal reise til norge .. Og jeg vil si hade .. Du smilte og gikk bort til han dere klemte. Hade Daniel , håper jeg ikke såret deg for mye .. Jeg mente det ikke .. men jeg må følge hjertet mitt og jeg elsker Justin .. Han smilte og svarte : Det er helt greit ... jeg kommer nokk over deg en dag ! Ha det kjekkt med Justin da ! Og Justin pass godt vare på henne ! Han nikket og kom bort og holdt deg rundt livet og skulle til å kysse deg men sykepleieren kom inn . Justin og "Ditt Navn" dere kan nå gå ut av sykehuset om dere vil ! Dere er helt friske bare si ifra her viss det er noe så skal vi hjelpe ! Du nikket og du og Justin gikk hånd i hånd ut av sykehuset og bort til bilen .. Pattie skulle kjøre dere siden Justin ville ikke skade deg mer . Unskyld jenta mi , jeg mente ikke å krasje ! Jeg vil aldri miste deg ! Du smilte og la hodet ditt på skulderen og han kysset deg i håret . Vi er her nå Justin ! Hjemme igjen ! Dere gikk ut av bilen og med en gang gikk du på PC-en du hadde fått mange meldinger og tweeter .. folk trodde du og Justin hadde død .. Du tweetret alle sammen :

Hei ! Jeg og Justin er helt ok ! Vi kom nettopp hjem fra sykehuset og er veldig takknemlige for all støtten og alle meldingene ! Tusen takk ! BTW : Vi er ikke døde ! Det var bare en liten bil ulykke ! I morgen skal jeg faktisk spille inn min egen CD ! Håper dere kjøper den !

Jenta mi .. Jeg elsker deg og jeg vet jeg sier det ofte men jeg kan ikke la være ! Du smilte til han og kysset han lenge . Justin la seg ned og dro deg med seg du la deg oppå Justin og dere klinte .. Pattie hadde lagt seg så dere kunne kose i stua .. Justin holdt på å ta av deg T - Skjorta .. Er det greit jenta mi ? Du nikket og han tok av seg T - Skjorta og buksa .. Du lå igjen med undertøy .. Han tok  av seg han også så han lå i bokseren .. Kan jeg ta av det site laget jenta mi ? Du lo og sa ja så tok han av Bh-en din og trusa .. Du tok av han bokseren og dere koste .. Justin .. Du vet at jeg aldri har følt som jeg føler med deg for en annen gutt før .. Jeg har aldri vært i en seng med kjæresten min før heller .. Jeg har faktisk bare hatt 2 kjærester .. + deg så det blir 3 ! Og det skal bare være 3 . Justin jeg elsker deg ! Han smilte og tok på deg fra låret og opp over magen og til håret .. Han strøk deg i håret så kysset han deg men kom inn med deg myke tungen hans og begynnte og kline ..

Justin sine tanker :

Jeg kliner med jenta mi ! .. Jeg elsker tungen hennes .. Jeg vet det kanskje er litt pervo men .. Hun er bare så deilig ! Alt ved henne .. Hun gir med frysninger ! ELSKER henne så himmel høyt !

Du var logget på msn og Chaz var innpå og ville ha video samtale .. Dere glemte helt at dere ikke hadde klær på og svarte .. Dere var nakne forran CHAZ !!

- hvrodan tror du Chaz reagerer ?

-TheBelibers ! 

Historie Del 44 !

Der sto Daniel .. Hvordan kan du såre meg så fælt ?! Jeg hater Justin ! Du stjeler jenta i livet mitt ! Du viste ikke hva du skulle si men Justin sa noe .. Jeg stjeler henne ikke .. Det er bare det at hun velger meg og det må du akseptere ! Unskyld men vi elsker hverandre .. Justin så på deg og du nikket . Daniel gikk ut og du spang etter han .. DANIEL ?! Daniel snudde seg og du så at han gråt .. Jeg mente ikke å såre deg for at jeg elsker Justin .. Kan vi ikke bare være venner ? Daniel nikket og gikk videre .. Justin kom bak deg og tok deg rundt livet . Jenta mi .. Det går helt fint skal du se ! I morgen skal du spille inn CD og .. jeg reiser om 1 uke ... Hvordan skal jeg klare meg ? .. Det bare går ikke uten deg jenta mi ! Du så på han .. du ville ikke tenke så mye på deg så du kysset han lenge . Dere begynnte og kline og sa kom Chris . Dere kan leie dere et rom ass ! Men du "Ditt Navn" Jeg vet du skal lage CD kan du ha en duet med meg ? Du synger fantastisk ! Meg , deg og Justin kan jo lage en sammen ? Du nikket og smilte . Chris ko og klemte deg og du klemte tilbake .. Paparazzi fikk seffølgelig det bildet .. Kom jenta mi ! Vi må nokk hjem skal kjøre deg jeg ! Du smilte og tok tak i hånden hans og dere gikk til bilen . I bilen spurte Justin deg : Du liker vel ikke Chris ? .. Du ristet for på hodet og kysset Justin før han begynnte og kjøre . Gleder du deg til i morgen da jenta mi ? Du nikket og smilte . Jeg gleder meg veldig ! Du skal vell være med meg ? Han nikket og smilte . Bra! Jeg trenger deg med meg gutten min ! Han begynnte og kjøre og dere kom til et rødt lys .. Du snudde deg mot Justin og ser en bil som kommer ! JUSTIN!! Kjør !! Han snudde seg mot deg men da krasjet bilen .. Du så at bilen hadde prøvd og stoppe men den hadde for stor fert .. Det var smertefullt .. Justin tok håndnen din men du besvimte ..

Du våknet i sykehuset .. Hva skjedde ?! Hvor er Justin ?! Pattie pekte mot han og han sov fortsatt .. Det går vell bra ? Hun så på deg og klemte deg .. Jeg tror det .. Sykepleieren sa det .. Det ble ikke så alvorlig .. Du besvimte før Justin og Justin trodde du var borte .. Han gråt veldig .. Han tror fortsatt du er borte men du er her så det blir helt fntastisk at han får vite at du lever ! Du så bort på Justin og så at han bevekte seg litt . Justin ? Er du våken ? Justin snudde seg .. Jenta mi ! Jeg trodde du var vekke ! Jeg trodde jeg hadde mistet deg ! Ååå takk og lov for at du lever jenta mi ! Du så at Justin fikk tårer ..det går bra Justin ! jeg er her nå ! Justin smilte til deg og nærmet seg deg og kysset deg . Når kan vi komme ut Pattie ? Hun tok hånden til begge dere og svarte : Dere skal få komme ut idag eller i morgen ! Men det er så godt at dere begge lever ! "Ditt Navn" Hadde ikke klart seg uten Justin og Justin hade ikke klart seg uten deg så det er godt og ha dere begge tilbake ! Var så redd for at dere var borte ! Du smilte og holdt rundt Justin og kysset han på kinnet . Jenta mi ? Får jeg ikke kyss på munnen ? Du lo og kysset han på munnen .. Du hadde fortsatt litt vondt så dere klinte ikke selvom Justin prøvde .. Unskyld Justin .. Jeg skulle klint med deg men jeg har ganske vondt .. Jeg skal kline med deg når vi kommer oss ut ! Du smilte og hvisket noe i øret sånn at Pattie ikke skulle høre det .. Vi skal kose også gutten min . Han smilte og dere kysset . Pattie gikk ut av rommet .. Noen andre kom inn .. Ved døren sto ..

- hvem tror dere står ved døren ?

-TheBelibers <3

PS ; Blir ikke like mye historie idag .. Skal ha selskap men skal prøve så godt jeg kan ! 

Historie Del 43 !

@justinbieber og @"Ditt Navn på twitter" .. De er sammen ... Jeg er skuffet .. Jeg elsker "Ditt Navn" og hun elsker Justin .. Dere aner ikke hvor sur jeg er på Justin som stjal MIN jente ! Jeg vil ha henne ! Justin var fortsatt i dusjen så du svarte han .. @daniel .. Du må bare akseptere det ! Jeg og Justin er lykkelige sammen ! Og det har faktisk aldri skjedd med oss ? Vi har aldri vært sammen ! .. Jeg elsker Justin .. Du kan ikke forandre på det ! Du fikk mange folk som retweeta deg etter noen min .. Justin kom ut . Emm ..Jeg glemte bokser ! Gir du meg en .. ? du ristet fort på hodet og gikk bort til Justin og begynnte og kline med han . Du holdt han rundt nakken og han holdt på rumpa .. Dere holdt på en stund men så kom dere på at dere skulle jo ha konsert om 2 timer ! Justin !Vi må kle oss ! Kom igjen gutten min , jeg må ha på en kjole ! Du fant frem en fin hvit kjole med litt lilla på og noen fine sko som passet til . Dere løp bort til Mama Jan og der satt Chris Brown og Boys || Men . Du og Justin satt dere ned og varmte opp med stemme øvelser . Etter en time med det skulle dere snart ut .. Tiden gik og Justin og Chris var alerede i gang

Du gikk bort til Scooter og mama Jan og Pattie og snakkte med de . Overboard kom på om 1 min så du sto klar bak scene .. Nervøs som vanlig men du gledet deg veldig . Justin kom ut til deg for han kommer jo på scenen etter deg . det kommer til å gå helt fint jenta mi ! Jeg lover , du synger helt nydelig ! Dere kysset og du gikk på scenen og begynnte å synge . Etter hvert kom Justin på scenen og sang med deg . Dere sang sammen med plutselig så kom Daniel inn i tankene dine ..

Tankene dine :

åå , stakkar Daniel .. Jeg elsker Justin men jeg kunne jo sakt det på en bedre måte .. Jaja .. Jeg kan ikke gjøre noe med det nå .. for 1 år siden dutsja han meg så ! Jeg må tenke på Justin nå !! Det er han jeg elsker ! Sjerp deg "Ditt Navn" !

Dere ble ferdige og Justin hvisket : Nydelig jenta mi . Du smilte og dere kysset før han gikk videre og du av scenen . Publikum skrek kjempe høyt når dere kysset .. Du kom av scenen og OLLG kom på det var en søt jente på 11 år som var på scenen med Justin . Du syns det var så søtt ! Konserten gikk og på slutten takket han alle : Tusen takk for at dere kom ! Elsker dere ! Chris Brown , Boys || men og jenta mi "Ditt Navn" Gi en aplaus ! Så gikk han av scenen . Du skulle gå inn i gaderoben når noen tok deg rundt hoftene og kysset deg det var Justin . Åå , Justin jeg ELSKER deg ! Tusen takk ! Du hoppet over han så lå dere i gulvet og klinte . Justin tok under kjolen din og under Bh-en .. Du kjente det og det var deilig .. Du tok han under bokseren og fortsatte og kline .. altså råklite ! Noen kom bort og kikket på dere med tårer .. - hvem tror dere gråter ?

-TheBelibers <3

Historie Del 42 !

Der sto Daniel .. Justin så stygt på han men prøvde å ikke vise det . Hei "Ditt Navn" ! Måtte bare se hvordan jenta mi hadde det ! Jeg hadde følelse på at du var med Justin ! Hva holder dere på med da ? Du skulle til og si noe men Justin sa noe før du fikk sjansen .. Kallte du nettopp "Ditt Navn" for jenta di ? Det er jeg som er sammen med henne .. Hun liker ikke deg lenger ! Du leste vell meldingen ! Jeg er kjæresten hennes nå ! Du så på Daniel og Justin .. Han har rett Daniel .. Jeg elsker Justin nå og kommer altid til å gjøre det nå ! Jeg likte deg for 1 år siden og da likte du ikke meg ! Du hadde sjansen din da ! Jeg elsker Justin og du kan ikke forandre på det ... Hvor lenge skal du være her ?..Han smilte og svarte : Jeg skal være her i 1 uke ! Så den skal du tilbringe med meg ! Du gidde han et grimaser og svarte : Jeg vil ikke være med deg Daniel ! Jeg liker deg ikke lenger .. Du skal ikke komme i mellom meg og gutten min Justin ! Det er han jeg elsker og det er han jeg vil være med helt til han skal på tournè ! Unskyld Daniel men .. Du fikk ikke si mer for Justin kysset deg lenge og du kysset han tilbake .. Dere begynnte og kline men stoppet etter 5 min .. Oi jenta mi vi må ta soundcheck ! Kom igjen så søta ! Du tok hånden hans og smilte til han mens dere gikk inn .. Etter dere kom Daniel .. Du og Justin gikk backstage mens Daniel satt seg i en stol i salen ..Justin jeg mente ikke å få han bort her ! Det kommer til å ødelegge den siste tiden vår sammen på 6 månder ! Du så på Justin litt lei deg mens Justin klemte deg og sa : Det gjør ikke noe om han er her for jeg har allerede planer for hva vi skal gjøre videre jenta mi ! Tro meg ! Du smilte og kysset han så kom Kenny og Scooter bort til dere .. Nokk kyss og klining nå ! Det kan dere gjøre etter soundcheck mens dere skifter i gaderoben ! Chris Brown er her Justin dere skal begynnte med Next 2 You og Up og Look At Me Now ! Så etter det kommer "Ditt Navn" og synger overboard med deg og så synger du resten av sangene mens Chris og "Ditt Navn" og oss venter her backstage ! Alle skal se på deg så gjør ditt beste Justin ! Justin lo og slapp deg mens han og Chris gikk på scenen og begynnte og øve . Daniel kom bak deg .. Daniel ?!Hva søren gjør du her ? Han lo og kikket på deg .. Jeg måtte bare se deg igjen .. Jeg er synnsikt sjalu på Justin .. At dere er kjærester ! Hvorfor liker du han ? Du ble så sur på Daniel .. Du bare ønsket han ikke var her men det kunne du ikke forandre på ! Jeg liker Justin for han er så snill og søt mot meg og fordi han er så romantisk og han har jo et veldig fint og søt utseene ! Jeg liker alt ved han og som alle andre jenter har jeg blitt forelsket ! Så bare få det inn i hodet ditt Daniel .. Jeg vil være vennen din ikke noe annet ! Daniel ble lei seg men svarte : Ååå .. Justin ødelegger !! Hvorofr skal altid den perfekte vinne ?! Du gadd ikke svare så du gikk heller hvor Kenny og Scooter sto go snakket med dem mens Justin og Chris sang . Etter noen min skulle du synge overboard med Justin . Du gikk opp på scenen og begynnte sangen .. Justin kom etter vært ut og mot deg med et stort smil og det samme hadde du . Han tok rundt livet ditt og du rundt nakken med en hånd siden dere hadde mikrofon i den andre .. 

Daniel sine tanker :

Hvordan kan hun svikte meg sånn ? Hvordan kan hun like Justin ? .. Jeg gidde ikke mer viss hun bare skal være med Justin ! Hun snakker bare om han Justin this Justin that ! Ååårh !! Jeg stikker hjem etter konserten ass !

Dere ble ferdige med sangen og du skulle til å gå ut men Justin holdt deg igjen og kysset deg og hvisket : Du var fantastisk .. Publikum kommer til å elske deg i kveld Jenta mi ! Du smilte og kysset han igjen før du gikk av scenen . Du gikk bort til Chris Brown for og hilse litt . Hei fikk ikke hilst så godt sist ! Jeg er "Ditt Navn" ! Han smilte og svarte : Heey "Ditt Navn"! Du var virkelig god ! Du synger veldig fint ! Du og Justin er perfekte sammen ! Hehe ! Du smilte og dere snakket videre helt til Justin kom du gikk mot han og kysset han lenge . Du har deilige og våte lepper jenta mi ! Elsker deg ! Du smilte og kysset han igjen og dere gikk inn i gaderoben .. Der satt Daniel på PC-en din og var på twitter .. Hva gjør du her inne ?! Det er Justin sin gaderobe ! Daniel så på begge og svarte med en irritest stemme : Hvorfor er du her da ?! Du så på Justin og Justin svarte . Hun er jenta mi og jeg vil ha henne her så .. Kan du la oss være i fred takk ! Hun mener ikke noe av dette vondt viss du vet det ! Hun vil bare ikke være sammen med deg .. Du vet vel at vi er forlovet ? .. Han nikket og gikk ut av rommet .. Jeg skal bare dusje jenta mi ! Kommer staks ! Bare så du vet det er konserten om 3 timer så vi må sminke oss og kle og om 1 time ! Bare så på PC-en din imens ! Jeg kommer om 15 min ! Får jeg et kyss før jeg går inn ? Du smilte og kysset han lenge og våt .. Versegod gutten min ! Han holdt rundt livet ditt .. Takk jenta mi ! Han kysset deg en gang til så gikk han inn i dusjen og du gikk på PC-en .. På Daniel sin rpofil for å se hva han hadde holdt på med .. Han hadde tweetra om deg og Justin ..- hva tror du Daniel tweetra om deg og Justin ?

-TheBelibers <3

Historie Del 41 !

Daniel var i drømmen din .. Dere kysset i drømmen men Justin var også i drømmen .. Men han gråt .. Hvorfor drømmte du om Daniel når det var Justin du elsket ? du våknet opp .. klokka var 04:10 .. Og Justin våknet også av deg .. Hva er det jenta mi ? Går det bra ? Du viste ikke hva du skulle si .. Skal du si sannheten eller skal du lyve til Justin ?.. Nei .. Du sier altid sannheten til en du elsker .. Justin jeg hadde en drøm om Daniel men jeg forstår ikke hvorfor ! Jeg elsker jo deg ! Og det er deg jeg vil ha for livet ! Betyr drømmen noe ? Justin så på eg og svarte : Nei .. Du kan ikke velge drømmene dine selv . Det bare skjer og viss du sier du elsker meg og at du får sommerfugler hver gang du ser meg så elsker du meg jenta mi .. Drømmen betyr ingenting ! Du har sikkert bare dorlig samvittighet etter den meldingen fra Daniel ! Du må ikke være redd jenta mi jeg er her for deg ! Du smilte og la deg over han og dere begynnte og kline . Lenge . Justin la seg over deg etter noen min . Dere klinte i en lang stund helt til du sovnet på magen til Justin og Justin sov med armen rundt deg . Du begynnte og drømme videre ..

Drømmen din :

Daniel ! Hva driver du med ?! Jeg elsker Justin !! Du er jo sammen med Celine ! Gå til henne ! Jeg er Justin sin og bare hans ! Jeg elsker Justin ! Du sprang bort til Justin og kysset han lenge og klemte han så hardt du kunne . Jeg elsker deg Justin ! Du er den rette for meg ! Jeg liker ikke Daniel tro meg ! Han kysset meg men jeg ville ikke ! Justin jeg elsker deg ! Justin kysset deg tilbake og svarte : Jenta mi ! Jeg elsker deg også , mer en noe annet ! Dere begynnte og kline da Daniel pirket deg i ryggen og skulle si noe .. "Ditt Navn" .. Jeg lik...

Du våknet av at Justin kysset deg på munnen . Du tok han rundt halsen og begynnte og kline . Hva var det for jenta mi ? Du ble flau og svarte : Jeg bare elsker deg Justin .. Unksyld for at jeg gjorde det haha ! Jutin så på deg og smilte . jeg sa aldri at jeg ikke likte det .. Bare fortsett jenta mi ! Du milte og begynnte og kline med han igjen .. Mens du klinte med han tenkte du bare p hva Daniel skulle si videre i drømmen .. Jeg elsker deg Justin ! Mer en noe annet ! Ta godt vare på meg ! Justin svarte : Jenta mi , jeg elsker deg mer en noe annet jeg også ! Du aner ikke ! Du lo og begynnte og kline med han igjen .. Dere måtte gå å kle dere for dere skulle på soundcheck . Du tok på deg en fin topp og noen shorts og høyhælte sko . Du ser nydelig ut jenta mi ! Du smilte og sa det samme til Justin . Du tok hånden hans og dere gikk ut til bilen . Dere kom frem til aranaen og skulle til å gå inn da noen kom og pirket deg i ryggen .. Du snudde deg ..

- hvem tror dere pirker deg i ryggen ?

-TheBelibers <3

 

Historie Del 40 !

Wow .. Syns selv jeg har kommet langt i fortellingen min ! Haha :)?


Jenta mi .. Svar han ærlig ! Du nikket .. For på meldingen han skrev til deg sto det :

Hei "Ditt Navn" !

Jeg har aldri sluttet og tenkte på deg ! Du er mitt alt .. Jeg vet du er sammen med Justin nå .. Men uten deg klarer jeg ikke leve .. Jeg tenker på deg hele dag og natt .. Men viss du ville gitt med en ny sjanse ?

Hilsen Daniel  ! <3

Justin holdt rundt deg mens du svarte og leste alt det du skrev :

Hei Daniel ..

Jeg vet hvordan du har det men at du ikke kan leve uten noen .. Jeg har det jeg også men ikke deg .. Det er Justin som er den jeg vil ha nå .. Han er livet mitt og han betyr så utrolig mye for meg .. Jeg klarer ikke leve uten han og du er jo seffølgelig en grei fyr men jeg liker deg ikke sånn .. Du er god venn mens Justin er hele livet mitt ! Jeg elsker han Daniel !

Hilsen "Ditt Navn" !

Du så på Justin og smilte .. Du fortsatte og se rundt på Twitter , du retweeta noen fans og folk som du kjente .. Du gikk innpå broren din sin profil .. Ingenting nytt siden igår .. Helt trist at han ligger i koma .. Klarer ikke tro det .. Går det bra jenta mi ? Du kysset Justin og klemte han helt til du logget deg på twitter igjen . Du så rundt på prfiler til fans og reetweeta folk og så på prfiler til venner osv .. En av dem var også broren din .. Du ble utrolig lei deg han ligger jo i koma .. Hva er det jenta mi ? Går det bra ? Du så på Justin og kysset han og sa : Jeg har det altid bra meg deg gutten min .. Det er bare broren min vet du .. Han ligger i koma nå som er litt vanskelig for meg men du lyser opp dagen min ! Elsker deg Justin ! Justin smilte og tok PC-en av fanget ditt og tok deg under låra og bærte deg opp på rommet og så på senga . Kose tid jenta mi ! Du nikket og smilte . Du tok av klærna til du bare lå i undertøy og Justin gjorde det samme så han lå i bokseren . Justin .. lov meg at du ikke glemmer meg når du skal på tournè ! Jeg føler det er så mangen andre jenter som vil ha deg .. Men jeg vil altid ha deg ! Justin du er jo livet mitt ! Justin smilte og kysset deg og svarte : Nei jeg skal aldri glemme deg jenta mi ! Vi skal være sammen for livet ! jeg elsker deg ! I morgen blir det konsert på oss ! Du nikket og smilte . Justin tok runt deg og tok av BH-en din og trusen .. Hn tok på deg .. Du tok av bokseren hans dere lå til slutt helt nakne . Justin la seg oppå deg og begynnte og kline lenge dere begynnte å rå kline .. Pattie var nede og hørte sikkert lyden av dere som klinte .. Det var jo så intenst .. Justin ? Går det bra der oppe ? Justin ropte ja og tok deg på låret og opp mens du på magen .. Du er så deilig jenta mi ! Elsker deg virkelig ! Du sa det samme tilbake og kysset han lenge . Du la deg oppå han denne gang og dere begynnte å kline igjen ..

Justin sine tanker :

Ååå .. Hun er så deilig ! klarer ikke motstå å ta på henne og kline med henne og kysse .. Hun er alt og gleder meg virkelig til å synge med henne .. Skal tilbringe hele de 2 ukene vi har sammen .. Hun er livet mitt .. Hun er så søt når hun ligger oppå meg og vi kysser .. Jeg elsker henne !

Jenta mi ? Vi burde legge oss ! Vi må opp tidlig for soundcheck konsert øving og sefføleglig konserten ! God natt jenta mi ! Elsker deg ! Natta ! Du så på Justin og svarte : Jeg elsker deg også Justin .. God natt gutten min ! Du kysset han en siste gang før du sov .. Du begynnte å drømme om en du ikke ville drømme om.. Hvorfor må jeg drømme om han *?! Det er Justin jeg elsker !!- hvem tror du drømmen handler om ?

-TheBelibers <3

Historie Del 39 !

"Ditt Navn" Broren din ligger i koma .. Han kom i en alvorlig bilulykke .. Du begynnte og gråte kjempe høyt og mistet mobilen i bakken .. Hva er det jenta mi ? Hva har skjedd ?! Du gikk bort til Justin og holt rundt han og hyl gråt mens han skrøk deg i håret . J-j-ustin ... Broroen min ligger i koma .. Lov meg at u tar godt vare på meg .. Jeg savner familien min .. Justin så på deg og så forskrekket ut . Jenta mi da ! Det kommer til å gå helt fint til slutt jeg lover deg ! Elsker deg og seffølgelig skal jeg ta godt vare på deg ! Du kommer snart til å se familien din . Jeg lover ! Justin smilte og du prøvde og få fram et lite smil men klarte det ikke . Du bare gråt mer siden tenken på og miste broren din er forferdelig . Kom jenta mi , jeg skal sette på en film så vi kan se ! Du kan sette deg på faget mitt ! Du tok hånden til Justin og dere gikk bort til sofaèn og tok på filmen "The Last Song" Justin satt seg ned og du satt deg i mellom beina til Jusitn helt rød i ansiktet mens du gråt men samtidig prøvde og ta deg sammen . Justin .. Kan jeg få et kyss ? Det ville gjort meg litt bedre . Du smilte mot Justin og Justin smilte også han klinte heller med deg en å kysse . Dere holdt på lenge og du hadde sluttet og gråte nå .

Justin du er virkelig best ! Jeg elsker deg gutten min ! Når reiser du ? Justin kysset deg og svarte : Jeg reiser og 2 uker jenta mi ! Men om 2 dager skal du spille inn din egen CD og i morgen skal vi ha konsert ! Ja jeg vil du skal synge overboard med meg igjen ! Kan du gjør det for meg jenta mi ? Du nikekt og kysset han lenge . Dere begynnte og kline .. Justin .. Jeg går på PC-en jeg ! Hvor er den ? Justin pekte på en sekk i et lite hjørne . Du tok opp PC-en og satt deg mellom beina til Justin igjen . Du gikk på youtube og søkte : Justin Bieber . With U . Du tok den på og Justin ble så flau og ble helt rød .. Justin ikke bli flau ! Da får du ikke kos i kveld ! Justin tok fort vekk puten og du så hvor flau han ble så du kysset han lenge . De varme leppene hans .. ååå så deilig ! Du gikk etter vært på Twitter og Justin hadde tweeta noe nytt :

Heey ! Belibers , i morgen blir det show med Chris Brown , Boys || men og jenta mi "Ditt navn" ! Det kommer til å rocke i morgen ! Florida vær klar !

Du smilte og så på Justin og kysset han . Uff .. Jeg er så varm jenta mi kan jeg bare ta av T - skjorta ? Du nikket og reiste de glitt og Justin tok av seg T-Skjorta .. Justin !! Jeg smelter for den magen din !! Justin lo og holdt lenge og godt rundt deg og kysset deg .. Mobilen din pep og du så at du hadde fått en melding av en gutt du likte før du likte Justin .. Han het Daniel .. Hvem er Daniel jenta mi ? du så på Justin og svarte : Daniel er en jeg likte før deg .. Men jeg liker deg nå Justin ikke han ! Justin kysset deg og sa : Jenta mi , les meldingen da ! Du leste den og fikk et sug i magen din .. Justin .. Gutten min .. Hva skal jeg svare ?


Hva tror du det står på meldingen .. Og hva tror du du svarer ?

-TheBelibers <3

Historie Del 38 !

Jenta spurte deg om dette : Kan du ikke bare hoppe av en bro og drepe deg selv ? Du fortjener søren ikke Justin ! Jeg gjør det ! Så bare stikk og brenn ! Du begynnte og gråte og sprang backstage .. Justin svarte henne med en veldig sint stemme : Du fortjener meg ikke viss du sier sånn til en jente jeg elsker mer en noe annet ! Du er ikke en ekte beliber om du sier sånn til jenta mi ! Justin hvisket noe i øret til Ellen .. Takk for idag ! Sa Ellen og begge sprang bort til deg og Justin kom bort og klemte deg lenge og holdt rundt deg . Unskyld jenta mi ! Fansa mine kan gå over streken med sånne ting ! Folk som gjør det er da ikke ekte belibers ! Jeg elsker deg jenta mi ! Du så på Justin og fikk fram et lite smil .. Jeg vet hvordan det er for dem .. Jeg var jo desperat for noen år siden ! Men jeg hatet ikke kjærestene dine .. Jeg syns bare det var søtt og jeg håpet det en gang skulle være meg .. Se på meg nå da gutten min ! Du så Justin rett i øynene og kysset han lenge og dere begynnte og kline . Ellen kom og forstyrret .. Hvordan går det "ditt Navn" ? Jeg sendte nettopp en vakt bort til henne for å snakke om det hun sa.. Håper det hjelper ! Du smilte og klemte Ellen men gikk tilbake med en gang til Justin og holdt rundt han . Dere kjørte hjem . Justin jeg skal bare skifte .. klarer ikke gå i disse hælene lenger ! Hehe .. Finner du noe jeg kan ha på meg ? Justin gikk i skapet og fant frem en I ♥ Justin Bieber genser . Denne kan du ha på deg ! Haha , og disse boksene ! Du tok imot klærna gikk inn på badet for og skifte ... Du kom på at Justin hadde glemt å gi deg BH og truse ..Du åpnet døren og ropte litt høyt : Justin ! Kan du finne en BH og truse til meg ? Justin lo og svarte : Du må komme selv da jenta mi ! Det er bare jeg som er her inne ! Du lo og sa : du gjorde det med vilje gutten min ! Du sprang bort og fant frem en BH og en truse .. Emm .. Dette høres utrolig rart ut men jeg får ikke BH-en min på Justin !! Justin kom bort til deg og hjalp med og ta på .. Han tok deg mye på brystet mens han tok det på .. Justin ! Du skulle bare ta den på ! Kosingen er i kveld gutten min ! Justin lo og festet den på .

Du logget deg på twitter og leste meldingene du hadde fått .. Meste parten var hat meldinger fra haterene dine men du fikk en utrolig søt melding ..

Kjære "Ditt Navn" !

Jeg har ventet lenge på at du og Justin skal legge merke til meg og håper virkelig dere gjør det snart ! Jeg elsker dere begge to og jeg hørte at du skal begynnte og lage din egen CD ! Gleder meg sånn ! Skal kjøpe den !! Men uansett .. Dere er forbildet mitt og når jeg så den videoen fra ellen idag .. Jeg begynnte og gråte av hvor trist det var og høre hvordan folk hater deg .. Du er en fantasktisk pen , nydelig og snill jente ! Jeg håper du gjør Justin glad og at du sender meg tilbake ! Jeg elsker virkelig alt du gjør !

Hilsen en jente som heter Synne !

Du smilte og viste den til Justin , han smilte og kysset deg lenge . Jeg elsker deg jenta mi ! Elsker du meg ? Du nikket og sa : Jeg elsker deg mer en noe annet her i verden ! Du er alt for meg ! Du kysset Justin igjen og dere begynnte og kline . Men etter vert stoppet du og begynnte og svare på meldingen du fikk fra Synne .

Hei Synne !

Det er så utrolig snillt og få høre dette ! Jeg og Justin har det helt lykkelig sammen og vi elsker virkelig folk som deg ! Og ja jeg skal begynnte og lage CD-en min og en uke ! Gleder meg veldig ! Jeg og Justin skal følge deg ! Jeg ble veldig lei meg av hva den jenta sa men du gjorde meg glad igjen ! Tusen takk !

Hilsen "Ditt Navn" ! <3

Justin holdt rundt livet ditt og kysset deg på halsen og opp . Du snudde hodet ditt mot han så dere kysset på leppene . Dere holdt på sånn lenge . Justin skal vi gå ut en tur ? Justin nikket og tok hånden din men rett før dere kom ut døren fikk du en telefon fra moren din .. Du begynnte og gråte av hva hun sa til deg ..


- Hva tror du har skjedd ?

-TheBelibers <3

 

Historie Del 37 !

Du så at meldingen var fra Jasmine .. Men hun er jo sammen med Taylor ? Hva skjer ?! Justin kom tilbake og kom bort og kysset deg så tok han mobilen og leste sikkert meldingen .. Han smilte og du prøvde og snakke med han men du fikk ikke svar .. Han bre tekstet videre .. Justin ?? .. Halo ?! Du fikk fortsatt ikke svar fra han .. Jeg går tilbake til bilen og venter der Justin .. Justin svarte ikke bare holdt på med mobilen .. Du reiste deg og gikk mot bilen . Du kjente noen tok tak i hånden din det var Justin . Hvorfor gikk du jenta mi ? Du så på han med store øyne og sa : Du ignorerte meg jo ! Jeg skulle spørre deg om noe men du tekster bare og ignorer meg så bare drit i ! Dere kom fram til bilen og gikk inn . Dere kom til Huset . Jenta mi ? Vi skal på Ellen Show så kle deg fint ! Du svarte ikke men gikk bort til skapet og tok på deg en kjole .. Den du fikk av Justin og du tok også på deg skona fra Justin . Du kom ut av badet og der sto Justin og gapte . Wow .. ! Du er nydelig jenta mi ! Du bare gikk forbi han og du så at han bare så ned i bakken . Dere satt dere i bilen og det ble en utrolig pinlig stillhet mellom dere .. Dere kom fram til studioet og skulle være på TV om 15 min . Jenta mi ? Hvorfor er du så sur på meg ? Du så på Justin med store øyne og svarte : Justin ! Jeg så meldingen fra Jasmine .. Jeg føler du har noe på gang med alle jentene du kjenner og at jeg bare er en annen jente .. Du så på Justin og han fant frem mobilen og sa : vil du lese hele jenta mi ? du nikket og tok mobilen og leste det sto :

Hei Justin ! Savner deg allerede ! Lov meg at du tar godt vare på "Ditt Navn" ! hun virker så utrolig grei og snill og hun er den perfekte for deg ! Mange klemmer fra jasmine ..

du følte deg så utrolig flau .. Du ble sur på Justin for ingen grunn ! Emm oi .. Unskyld Justin jeg mente ikke og gjø...Du ble ikker ferdig med setningen for Justin kysset deg og begynnte etter det og kline . Det går greit jenta mi .. Hun støtter oss ! Jeg lover at du virkelig er den eneste jenta i livet mitt ! Du smilte og kysset han en siste gang før dere gikk inn til der Ellen skulle intervjuet dere ..

Velkommen inn Justin og kjæresten "Ditt Navn" ! Dere smilte og gikk for og sette dere . Så .. Hvordan er det med forholdet deres nå da? Justin så på deg og smilte stort . Jo det er jo helt fantastisk ! Jeg er helt forelsket i "ditt Navn" ! Elsker jenta mi ! Ellen begynnte og vise bilder av du og Jutin som kysset på skjermen .. Ellen spurte mange spørsmål og dere svarte på alle .. Nå skal vi ha noen fans fra publikum som skal stille spørsmål !

En jente som var sånn ca. 14 år spurte deg om noe .. Du ble kjempe lei deg og klarte ikke få fram et svar ..

- Hva tror du jenta spør deg om ?

-TheBelibers <3

Historie Del 36 !

Ved døren sto Chris Brown som begynnte og le seg i hjel mens du og Justin hoppet under dyna .. Chris !! Vi holdt på med noe !! Justin ble helt rød i ansiktet . Jeg skulle bare komme innom for og si gratulerer til "Ditt Navn" ! Moren din Pattie sa jeg kunne komme opp ! Dere gjorde vell ikke det greiene ?.. Justin ristet på hodet og lo . Ja uansett gratulerer med dagen "Ditt Navn" ! Jeg skal synge med Justin på konserten hans om to dager så jeg ser deg da .. Da kan dere fortsette der dere slapp sist ! Hahaha ! Ha dyna på nå da ! Du ble så flau men sa takk til Chris og han gikk ut døren . Ååå , det var så flaut Justin !! Justin lo og bare begynnte og kline med deg igjen .. Hva syns du om Chris da ? Spurte Justin med en små latter . Han var ganske kjekk han ! Justin så på deg og sa : Så du liker Chris ? Du ristet på hodet mens du sa : Neei ! Justin jeg elsker deg !! Ingen andre ! Du lo og det samme gjorde Justin . Du sovnet i armkroken til Justin med hodet ditt på magen hans . Neste morgen våkner du av snorkingen til Justin .. Justin var ikke våken enda så du gik bort til skapet for og ta på deg klær .. Plutselig plustrer noen til deg og du snur deg , der lå Justin og smilte til deg . Justin ! Du skremte meg ! Justin lo og kom mot deg tok deg rundt livet og kysset deg lenge så tok du på klærna dine og det gjorde Justin også .. Jenta mi .. 2 uker igjen av og se det nydelig ansiktet ditt ! Kommer til og savne hele deg jenta mi ! 6 månder uten deg blir helt vondt for meg .. Du så ned og det ble en litt pinlig flau stillhet mellom dere i noen min . Jenta mi , jeg skal på Ellen show idag vil du være med meg ? Du nikket og smilte .

Dine tanker :

Ååå .. Bare 2 uker igjen av han hotte gutten !! Justin er jo alt for meg og uten han blir det bare så trist ? Hvordan kan vi bli sammen og så reiser han 3 månder etter ? Det er bare så trist !!

Justin sine tanker :

Se så nydelig hun er . Måten hun ler på og smiler med de perfekte tennene og måten hun er mot meg på .. Hvordan skal jeg klare meg uten jenta mi i 6 månder ?! Harregud så vanskelig det blir ...

Kom jenta mi , la oss spise litt nå ! Det skal gå helt fint jeg låver deg .. Jeg kal ringe , tekste alt jeg kan for og høre stemmen din ! Jeg kommer til å gråte kanskje mye også men jeg går gjennom alt den smerten for å beholde deg ! Du betyr alt jenta mi ! Du smilte og tok tak i hånda hans dere gikk ut av Huset til Justin og gikk bort til den liten resturrang . Du kunne bestille nuddler , skiver , pølse og hamburger . Du bestilte hamburger og det samme gjorde Justin . Du så ut vinduet og der var det tusen vis av paparazzier og fans .. Som vanlig .. Jeg skal bare på do jenta mi ! Vent her sjønnas ! Du nikket og han kom bort og kysset deg før han gikk inn på doen . Mobilen hans pep og den var låst men du kunne se starten av den .. den begynnte slik :

Hei Justin ! Savner deg alerede ! lov... Så fikk du ikke lese videre .. Hvem er det Justin holder på med utenom deg nå ? ..

- hva tror dere står videre og hvem tror du den er fra ?

- TheBelibers <3

Historie Del 35 !Den var ifra Selena .. Der sto det : Heei <3 gratulerer med dagen ! Unskyld for at jeg har vært så utrolig frekk mot deg for og få Justin tilbake .. Jeg var egoistisk .. Men jeg er så utrolig lei meg for deg ! Håper du tilgir meg ! Vil gjerne være gode venner ! PS ; Jeg liker ikke Justin mer så du må ikke beskymre deg ! Mange klemmer fra Selena ! <3 Du fikk sjokk når du så at Selena skrev det til deg ? Trodde hun var så sur på deg men jaja godt og få det ut av deg og Justin ! Håper virkelig vi kan være venner ja , tenkte du . Så fint at hun ikke liker meg lenger ! Det betyr mindre drama for oss jenta mi ! Du smilte og kysset han før dere kjørte bort ti resturrangen . Dere kom fram og gikk ut hånd i hånd .. Det var paprazzier over alt som spurte spørsmål og gratulerte deg . Du sa takk til alle og smilte det var en paparazzi som spurte noe om deg og Justin ..

Justin og "Ditt Navn" ! Dere er det perfekte paret ! Føler dere ekte kjærlighet ? Justin stoppet og svarte på det spørsmålet : Jaja , jeg har funnet kjæreligheten i livet mitt nå jeg ! Justin smilte og kysset deg og paparazzi fikk seffølgelig bildet av det .. Dere gikk inn i resturrangen og der så dere Ryan , Caitlin og Chaz alerede hadde funnet et bord . Hei Justin go bursdags barnet ! Få klem da ! Du så på Chaz og lo men kom bort og klemte han det samme gjorde Justin og dere gjorde det med alle 3 . Dere bestilte mat til alle og koste og snakket mye sammen . Etter dere spiste gikk dere hjem du og Justin gikk til Justin og de andre gikk hjem til dem .

Justin jeg er trøtt ! Jeg går og legger meg ! Kan du bli med ? Jeg har bursdag så du må nokk gjøre som jeg sier ! Justin tok hånden din og gikk med et smil opp på rommet . Justin kledde seg av og gikk bort til deg og tok av deg klærna . Justin tok og bærte deg bort til sengen og la deg over deg . Han strøk deg nedover låret og du trøk han på magen .. Jeg elsker når du gjør sånn jenta mi ! Du smilte og fortsatte ..Du begynnte etter vært og kysse han og strøk han på låret og opp over .. Du er bare så deilig jenta mi ! Du lo og dere begynnte og kline lenge .. Der lå dere helt nakne og klinte mens Justin strøk deg på magen og du strøk han opp over låret .. Dere hadde ikke dyne eller noe over dere og det ble så forferdelig pinlig når noen kom inn ..


Hvem tror dere kommer inn og hvordan tror du han\hun reagerer ?

- TheBelibers <3

 

 

Historie Del 34 !

Der var det et halvt hjerte smykke der det sto : Always <3 Justin smilte og viste frem et smykke han hadde på .. Den var den andre halv delen og der sto det : Yours Du smilte og kysset Justin lenge . Les kortet og jenta mi ! Her er det ! Du smilte og tok kortet imot og åpnet den . Der sto det :

Kjære "Ditt Navn \ Jenta mi !

Du må få en virkelig fin bursdag ! Du er virkelig alt for meg og at JEG får feire borsdagen din med deg er helt fantastisk . Jeg føler med utrolig heldig som har en jente som deg ! Jeg elsker deg av hele mitt hjertet ! Tenk at jeg er den heldige gutten som får ha deg for resten av livet ! Jeg er så utrolig glad i deg jenta mi !

PS ; Jeg har snakket med Lonley Island og de skal være med deg i studio så du kan få lage din egen CD ! Håper du liker gaven ! Jeg elsker deg jenta mi !

xoxo Justin din for altid ! <3

Du smilte og så på Justin med det STØRSTE smilte og nærmest hoppet på fanget hans og kysset han på leppene og begynnte og kline . Jeg elsker deg Justin ! Jeg er så utrolig glad i deg gutten min ! Tusen takk ! Justin smilte deg og pekte på leppene hans på tegn at han ville du skulle kysse han . Du gjorde som han sa med et smil på munnen og sa begynnte dere og kline igjen . Dere hørte at noen kom inn så dere stoppet og kline og gik bort til døren .. Der sto Caitlin , Ryan og Chaz ! Eyy ! "Ditt Navn" ! Gratulerer på mye med dagen !! Her er det en gave ! Du gide han en klem og tok imot gaven det samme gjorde du med ryan og Caitlin . Du åpnet kortet til Chaz og der sto det :

Til "Ditt Navn" !

Du må ha en virkelig god bursdag ! Jeg , Caitlin , Ryan og Justin skal gjøre det den beste dagen i verden for deg ! Jeg skal ta alle med ut på middag i kveld . Caitlin og Ryan skal la deg holde babyen deres ! Og Justin skal gi deg alle kyssene du trenge og ikke minst kose ?

Ha en flot dag videre ! Klem fra Chaz !

Du gidde han en stor bamse klem og åpnet gaven . Der hadde Chaz kjøpt deg en genser der det sto : Don't touch me ! I have a boyfriend and his name is ... JUSTIN BIEBER ! <3 du lo og tok den på deg og så på Justin og kysset han lenge . Du åpnet også kortet fra Caitlin og Ryan der sto det :

Kjære "Ditt Navn" !

Ha en flott bursdag ! Er så glad jeg får være din venn ! Jeg er veldig glad i deg ! Caitlin og jeg hadde også likt om du og Justin var gud moren til babyen vår ! Tusen takk , og ha en flott bursdag videre !

Mange klemmer og masse kjærlighet fra Caitlin og Ryan !

Du smilte og gide dem begge og klem og åpnet gaven din . De hadde kjøpt deg et par Jimmi Choos og en flott kjole ! tusen takk ! Elsker det ! Du smilte til dem og ga dem alle en klem bortsett fra Justin han kysset du og satte deg på fanget hans igjen . Justin hvisket i øre ditt : Elsker deg jenta mi ! Over alt på jord ! Du smilte og begynnte og kline med Justin lenge . Det var så deilig ! Jeg elsker deg også Justin ! Dere gikk alle sammen for og kle dere for i kveld . Du tok på deg den nye kjolen og de nye skona . Du ser helt nydelig ut jenta mi ! Kom la oss gå ! Du tok hånden til Justin og gikk rett ved siden av han bort til bilen .. Når dere åpnet døren og du skulle sette deg var det en lapp på setet ditt .. Den var ikke fra Justin , Caitlin , Ryan , Pattie eller Chaz .. Den var fra ...

 


Hvem tror dere lappen er ifra ? Og hvem tror dere den er ifra ?

- TheBelibers <3

Historie Del 33 !

Emm.. Caitlin ble kjørt til sykehuset for og føde men jeg tørr ikke se på !! Du og Justin lo og sa samtidig : det er ikke skummelt ! Det er fntasktisk og få et barn ! Ryan spring bort og hjelp Caitlin ! Ryan lo og sprang bort til bilen og kjørte vekk . Håper det går fint ! Jeg går og legger meg Justin vis du vil ha kos må du komme nå ! Justin smilte og tok tak i hånden din og gikk opp . Dere pusset tennene og du børstet håret ditt så gikk du inn på rommet og tok av deg alle klærna og det samme gjorde Justin . Dere la dere i sengen og Justin kom og la over deg og begynnte og lage suge marker på halsen .. Så flyttet han hodet sitt så han så deg rett inn i øynene og da begynnte dere og kline . Du holdt rundt magen hans og Justin måtte holdt rundt livet ditt . Dere holdt på veldig lenge helt til dere begynnte og snakke .. Jenta mi ? Husker du den gangen du var OLLG på scenen og jeg kjente ikke deg men så sa jeg at vi treffer hverandre igjen om vi var skapt for hverandre .. Vell du hadde jo hotell rett ved siden av meg ! Jeg ble jo kjent med deg da og ble helt forelsket men jeg ville ikke si noe for og ødelegge vennskapet vi hadde . Men jeg er glad jeg endelig fikk sakt det til deg jenta mi . Jeg elsker deg ! Du smilte og svarte : Ja jeg husker det ! Kommer aldri til og glemme den gangen jeg traff deg . JEg var bare eg gal beliber da og nå vell nå forstår jeg deg mye bedre og liker deg for hvem du er og ikke fordi du er en pop stjerne som alle vil ha .. Uten at jeg ble valgt hadde dette aldri skjedd ! Justin kysset deg og sa : Ja .. vil du vite en hemmelighet ? Du så spørrende på han og sa ja .. Jeg så deg når du skulle inn til konsert aranaen den gangen og jeg syns du var så pen så det var fktisk jeg som valgte og ha deg som OLLG ! Jeg har ikke sakt det til noen siden jeg føler meg helt desperat da .. Du bare og smilte og etter kanskje 2 min. stillhet sa du : Jeg er virkelig glad for valget ditt Justin .. Jeg hadde ikke vært her viss det ikke var for deg så takk , jeg elsker deg over alt på jord ! Justin la seg over deg igjen og begynnte og kline med deg lenge . Dere holdt på og kose og ta på hverandre og snakke helt til dere ble forstyrret .. Ryan og Caitlin kom inn og så at dere holdt på med noe så de gikk ut igjen .. Nei Ryan kom tilbake !! dere kledde på dere og sprang ned til dem og der sto de med den mest søte babyen du hadde sitt .

Gratulerer !! Ååå , hun er så søt ! Hva heter hun ? Justin kom bak deg og tok deg rundt livet og holdt hendene der hele tiden . Hun heter Zoe . ER hun ikke nydelig vell ? Ryan snudde seg mot Caitlin og kysset henne og hvisket et eller annet i øret hennes som du ikke hørte .. Hva syns du da Justin ? Er hun søt ? Justin smilte og svarte : Jada ..! Justin hvisket i øret ditt : Men hun er ikke like søt som deg jenta mi ! Du smilte og hvisket tilbake : Hun er ikke like søt som deg heller , du er bare så nydelig Justin ! Justin smilte og kysset deg du kysset tilbake ..

Vell .. Vi ser dere er opptatt så jeg og Caitlin skal hjem ! Snakkes da ! Dere nikket og gikk opp på rommet . Kan vi fortsette der vi slapp sist ? Du nikket og tok av klærna og det samme gjorde Justin .. Dere la dere i sengen og koste .. Du har borsdag i morgen jenta mi ! Så det blir kjekkt ! God natt solstråle ! Elsker deg ! Du kysset Justin og la deg på magen for å sove . God natt Justin ! elsker deg også ! Du sov på mgen hans hele natten og neste morgen kom Justin inn .. GRATULERER MED DAGEN JENTA MI !! Du smilte og reiste deg og tok på noen klær og gikk bort til Justin . Tusen takk gutten min ! Du er virkelig best ! Du kysset Justin og Justin gide deg en gave .. Åpne den da jenta mi ! D åpnet den og ble så utrolig glad .. !
Hva tror du Justin har kjøpt for deg til bursdagen ?

- TheBelibers <3

Historie Del 32 !

Det var ett bilde... Et bildet når Selena og Justin kysset .. Du begynnte og gråte for så vondt var det at han tar vare på et bildet og tar det med på tournè .. Justin kom ut og du gråt fortsatt . Jenta mi ? Hva er det ? Du så på Justin med tårer i øynene og svarte : Du kan heller si det til meg enn å finne ut av det selv ! Hvordan kunne du ? Du viste bildet til han og fjeset hans ble helt blankt .. Jenta mi ! Det er ikke som du tror ! Du så på han .. Hva er det da ?! Du har et bildet av Selena i sekken din og ikke av meg ? Justin så ned i bakken tok tak i bildet og tok ut bildet og bak bildet var det et annet .. Det var deg og Justin sammen . Se .. Her er vi ! Du så på bildet men alikevell lurte du veldig på hvofor den ikke var øverst .. Justin .. Hvorfor hadde du deg og Selena forran meg og Deg ? Justin så på deg og svarte : Jeg vet ikke ! Denne er tatt fra nattbordet mitt og jeg lover sist jeg så var deg meg og deg om kysset ! Jenta mi .. Ikke gå ifra meg ! Du var på vei ut men snudde deg .. Jenta mi ! Ikke gå , du er verden for meg og uten deg skal jeg bare droppe hele tournèn min ! Ikke gå ifra meg ! Du så på Justin gikk mot han og kysset han lenge . Dere begynnte og kline helt til Justin stoppet .. Tilgir du meg ?Jeg lover at jeg ikke byttet bildet sånn ! Det må være en som er her for å pranke meg ! Jeg ville aldri gjort sånn med deg jenta mi ! Du smilte og kysset han igjen lenge Jeg ville aldri gått ifra deg Justin . Du er livet mitt du også .. Jeg tror på deg .. Justin smilte og tok rundt livet ditt . Han kom nermere deg og nå var det 1cm ifra hodet ditt . Jeg elsker deg jenta mi . Du smilte og nå kom kysset . Leppene til Justin varmte opp hele deg så du nesten smeltet . Mobilen din begynnte og tinge ..

Halo ? Spurte du.. Hei det er Selena ! Så hvordan gikk det med deg og Justin idag ? Krangla dere ? Du så på Justin og sa . Neei .. Vent litt .. Det var deg !! Selena lo og svarte : Hva var meg ? Selena lo mens hun sa det og du svarte med en bestemt stemme : Du prøver og ødelegge meg og Justin ! Du tok bilet av deg og Justin i rammen ! Alt var din plan ! Om og ødelegge oss så du kan få Justin ! Nei jeg er ikke så dum som du tror ! Du hørte Selena ble sur .. Ja hvorfor skal jeg ikke gjøre det ? Det var jo en genial plan som DU falt for ! Hade ! Bare vent du vet aldri når ting skjer "Ditt Navn" !

Justin unskyld ! Det var ikke deg , det var Selena ! Skulle aldri trodd du skulle gjøre noe sånn ! Jeg elsker deg av hele mitt hjerte ! Justin smilte og sa : Vi burde gå hjem nå jenta mi .. Jeg vil ha en kose kveld med deg i senga ! Du smilte og tok hånden hans og gikk til bilen og kjørte hjem . Når dere kom hjem satt du og Justin på en film og satt dere på sofaèn . Du satt på fanget til Justin og hade PC-en på fanget ditt .. Du var på twitter .. Harregud gutten min se !! Justin så på skjermen og der hadde seffølgelig Selena tweetret noe om deg og Justin .. Hør her ! @Justinbieber har tenkt og slå opp med @"Ditt Navn På twitter" For han liker meg bedre ! Lurer på hvordan hun takler det ! Du så på Justin og Justin svarte med en gang : Jeg skal aldri slå opp med deg jenta mi ! Ikke hør på Selena ! Du smilte og kysset han lenge og begynnte og kline . Der satt dere i stua til Justin og klinte lenge på fanget til Justin !

Justin sine tanker :

Ååå , jeg blir så evig lei av Selena ! Hun skal altid ødelegge for meg og jenta mi !! Jeg hater når hun gjør slik ! Hun er kanskje kjent men ingenting skal komme mellom meg og jenta mi !

 Etter en stund kom Ryan inn og var helt blek .. Hva er det Ryan ?!


Hva tror du ryan er så "Blek" for ?

- TheBelibers <3

Historie Del 31 !

Gaven var en fine brude kjole for når du og Justin skulle gifte seg ! Den er helt nydelig Justin ! Jeg bare elsker deg !! Du så på Justin go smilte , han smilte tilbake og kysset deg lenge . Dere gikk inn i bilen og kjørte til konserten . Du og Justin gikk hånd i hånd til gaderoben der Justin skulle skifte . Jeg kan vente utenfor mens du skifter viss du vil ? Justin ristet på hodet og sa : Neei !! Jeg må ha deg her , må få kyssene mine før konserten ! Du smilte og svarte : Ja , men jeg åpner jo hele konserten med deg gutten min ! Justin kom mot deg holdt deg rundt livet og ned over til rumpa og sa : Jeg må uansett ha jenta mi her ! Du smilte og nikket Justin tok av klærna sine og du bare stirret .. du klarte ikke unngå det .. du er virkelig hot gutten min ! Justin kom mot deg og bærte deg og snurret rundt . Justin kysset deg og kom inn med tunga , du åpnet munnen og dere begynnte og kline . Scooter kom inn og sa Dere må ut på scenen nå ! Alle venter kom igjen kjæreste greiene kan vente ! Slutt og klin ! Dere sluttet og Justin lo og det samme gjorde du . Du skulle på scenen veldig snart og Justin hvisket til deg : Det kommer til og gå helt fint . Det lover jeg deg jenta mi ! Du kysset Justin en siste gang før du gikk på scenen og begynnte og synge . Alle klappet og skrek for deg og etter vært kom Justin inn . Han kom mot deg og holdt deg rundt livet og strøk sakte ned hendene til rumpa di . Dere sang ferdig og før du skulle ut sa Justin til alle fansene :

Tusen takk til jenta mi "Ditt Navn" Elsker deg jenta mi ! Takk for at du åpnet showet med meg du var helt fantastisk ! u smilte og Justin kysset deg og dere begynnte og kline men denne gangen sjappt .. Sånn at dere ikke glemte hele konserten . Du gikk av scenen og Jutin skulle synge ferdig . Alle fra crewet takket deg og sa at du var helt fantastisk . du gikk inn i gaderoben tok en sjapp dusj og da var konserten ferdig og inn kom Justin . Han kom mot deg for og klemme deg men du sa : Justin jeg må kle meg først ! Justin smilte og ristet på hodet . Han drog deg inntil han og begynnte og kline . Dere ble ferdige og du kledde på deg og Justin gikk inn i dusjen . Justin før du går inn kan jeg låne PC-en din ? Isåfall hvor er den ? Justin svarte Jaja du kan låne den ! Den er i sekken min der borte ! Justin pekte på en sekk . du gikk mot den og så etter PC-en .. Du fant den men mens du tok den ut falt noe annet ut .. Noe du ble lei deg for .. Hvordan kan ha ta vare på dette ?...- Hva tror du det er du finner ?

- the Belibers <3

Historie Del 30 !

Caitlin sto med stor åpen munn og gapte .. Ryan .. Jeg trodde du ikke likte meg lenger ! Ryan så på henne og sa : Jeg vet ikke hva som skjedde ..Jeg er egentlig helt betatt av deg ! Vil du være jenta mi igjen ? Caitlin smilte og nikket . Magen hennes var blitt ganske så stor .. Ryan gikk bort til Caitlin og kysset henne lenge . Justin så på deg og smilte du smilte tilbake og Justin hisket i øre : Kan jeg snakke med deg alene jenta mi ? Du nikket og Justin tok hånden din og dro deg med ut . Jeg vet du har borsdag i morgen .. Så jeg lurte veldig på hva du ønsker deg ? Du tenkte litt og sa : Hmm klær , penger , få lage egen CD , smykker og ha deg for hele livet ! Justin smilte og sa : Det siste ønsket ditt får du uansett ! Kom her jenta mi ! Justin åpnet armene og klemte deg , så kysset han deg på pannen . Du så opp på Justin og bare stirret han rett inn i øynene .. Kyss meg Justin ! Justin smilte og kysset deg lenge , det ble fort til klining .. Det begynnte og pøsregne men dere bare sto der klistra fast til hverandre og klinte . Dere ble forstyrret av mobilen din som ringte .. du drog Justin med inn og tok tlf. Det var eks.kjæresten din ..

Hei "Ditt Navn" ! Jeg kommer aldri over deg .. Kan jeg komme bort til deg nå ? Du svarte : Emm .. jeg er i Atlanta med Justin jeg er ikke hjemme i Norge .. Så du kan ikke komme hehe .. Det tok litt tid før du fikk svar men når du fikk svar sa han : Hvordan kan du gjør dette mot meg ? Du lurte på hva du hadde gjort så du spurte : Hva har jeg gjort da ? Han svarte med en gang litt surt .. : Bli sammen med Justin rett etter vi slo opp ? du himlet med øynene og svarte : Jeg slo opp og jeg slo opp for mangen månder siden ! Jeg elsker Justin og du skal jammen ikke ødelegge det !

Du la på og Justin lurte på hva han sa , du fortalte alt og Justin sa : Jeg er så heldig som har deg jenta mi ! Jeg elsker deg virkelig ! I kveld blir det konsert .. Du skulle synge med meg ikke sant ? Justin så flørtene på deg og du svarte ja . Du kledde på deg en veldig fin kjole for konserten . Wow for en sexy dame jeg har da ! Få et kyss ! du gikk mot han og kysset han lenge . Han var bare så deilig !

Justin sine tanker :

Mamma må komme med den gaven nå !! viss hun ikke kommer fr konserten klikker jeg på mamma .. kanskje ikke men uansett ! Åååå jeg kjenner tunga til jenta mi .. Hun er bare så deilig alt ved henne smelter meg og gir med varme følelser ..

Justin hvordan skal jeg klare meg uten deg når du er på tounèn ? Det komme til og bli så utrolig trist uten gutten min ved meg hver morgen jeg våkner .. Hver gang du kysser og kliner med meg .. En time uten det er nokk for meg Justin .. Hvordan skal jeg klare meg ? Justin så på deg med de nydeligste brune øyne og sa : Jeg skal ringe , tekste , skype og gjøre alt for å bare høre stemmen din ! Du er virkelig livet mitt jenta mi ! Jeg kommer heller ikke til og klare meg uten deg .. Bare tanken på det gjør vondt .. Jeg reiser om 3 uker .. De ukene vil jeg ha med deg og ingen andre ! Du smilte og kysset han og denne gangen begynnte du og kline .. Tanken på at du ikke kommer til og se han på over et halvt år klrte du ikke .. Det var så trist .. Kommer til og savnet han drit mye ! Tenkte du ... Dere sluttet og kline men Justin holdt deg fortsatt rundt hoftene og sa dere måtte gå til konsert aranaen . Når dere gikk ut døra komme Pattie og gir deg en gave .. du åpnet den og fikk helt sjokk av glede ..


Hva tror du gaven er ?

- Thebelibers <3

Historie Del 29 !

Justin tok hånden din og dere gikk lenger inn i huset ... Du ser et menneske plutselig dukker frem ! Ææææ !! Harregud du skremte meg Ryan !! Det var nemlig Ryan som var inni huset . Du klemte Ryan og Justin gjorde det også . Hvorfor er du her mann ? Spurte Justin nysjerrig .. Ryan så på dere begge så ned i gulvet .. vell .. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre .. Jeg angrer på det jeg gjorde med Caitlin men vet ikke hvordan hun komme til og reagere viss jeg sier jeg elsker henne igjen .. Hjelp meg ! du så på Justin og sa til Ryan : Du må bare lære deg og være en god kjæreste som jeg og Justin ! Haha neida , du må bare si til henne at du liker henne igjen og forklare at det du gjorde var dumt og at du altid skal være der for henne . Du blunet til Ryan og han smilte og klemte deg og sa Takk , du er en gog venn "Ditt Navn" ! Dere sa hade til Ryan og gikk opp for og pkke ut klær o.s.v . Hvordan tror du Caitlin kommer til og reagere ? Vi kan jo invitere dem over ! Justin nikket og ringte begge og sa de kunne komme kl. 20:00 . Jenta mi , der vi slapp i Hawaii .. Når vi danset jeg vil få det fullført ! Kom her nå jenta mi ! du gikk bort til Justin og tok hånden og danset klin dansen med han . Jenta mi .. Gaven fra moren min skal du også få se når hun kommer hjem ! Håper du liker den ! Du kommer til å få bruk for den snart ! Du smilte og lurte veldig på hva det var ... du så Justin rett inn i øynene og sa : du har nydelige øyne Justin ! Justin smilte og kysset deg Justin kom inn med tunga og du åpnet munnen din så begynnte dere og kline . Jenta mi ! Forresten har jeg konsert i morgen .. ! Kan vi synge overboard sammen ? Chris Brown og jeg skal synge Look At Me Now ! Hhe ! du takket ja og dere fortsatte og danse .

Dine tanker :

Hmm .. Lurer på hva gaven er .. Kanskje et smykke ? Kanskje noen øredobber ? Eller nei , kanskje en ring ! Eller en kjole ? Jeg har ikke peiling !! Gleder meg !! Justin er virkelig best !

Du vet jeg elsker deg jenta mi ! Du smilte og la hodet ditt på skulderen til Justin , han kysset deg forsiktig på kinnet og etter det på pannen . Jeg elsker deg også Justin . Du så på Justin . Ååå så nydelig han er !! Han kom mot deg og leppene deres traff . Dere slutte tog danse og gjorde klart for i kveld . Du fikk en melding av ryan der det sto : Hei !! Jeg tør ikke si det til Caitlin enda .. Venter til i kveld jeg .. blir vell mer spennende ? Du svarte Jada bare du sier ifra nå snart ! Dere kan komme om en time ! Lykke til da Ryan ! Justin kom bak deg og tok deg rundt livet . Du snudde hodet ditt og smilte og kysset han vått og lenge på munnen . Etter en time kom Ryan og Caitlin ...

Velkommen inn da ! Hvordan går det med magen Caitlin ? Caitlin så litt lei seg ut og sa at hun måtte snakke privat med deg .. "Ditt Navn" , hvordan skal jeg passe på babyen ?.. Du svarte : Jeg vet ikke .. Du kan jo få hjelp av meg og Justin og Ryan osv. Hun så på deg lenge før hun svarte : ryan kommer aldri til å passe på babyen mer .. Jeg er dritt sur på han ! Kom vi går og spiser nå ! Dere gikk bort til bordet der Justin og Ryan satt og snakket . Justin reiste seg og trakk ut tolen ved siden av han og du kom og satt deg der , Du så på Justin og kysset han lenge . Caitlin .. Jeg har noe og si .. Jeg vet ikke om du kommer til å like det eller heller vet jeg ikke hvordan du reagerer men jeg liker deg og vi passe på babyen sammen med deg og .. bli sammen med deg igjen  ...
♥ hvordan tror du Caitlin reagerer og hva hun svarer ?

- TheBelibers<3

Historie Del 28 !

Ved døren sto Sophie .. Hun så ikke særlig glad ut .. Justin så stresset på deg .. Jenta mi .. Hun skulle ikke komme jeg sendte melding ! Kom her jenta mi ! Du gikk bort til Justin og han holdt rundt deg men Sophie sa : Hva gjør du med hun hele tiden ? Skulle jeg ikke henge med deg ?! Justin ristet på hodet og sa : Jeg vil ikke Sophie .. Jeg vil være med jenta mi "Ditt Navn" ! Sophie stirret stygt på deg og sa : Så .. Du velger den stygge jenta forran meg ?! Justin så på deg og sa : Hun er ikke stygg .. du er styggere en henne ! Jenta mi er den peneste i hele verden ! Du finne ikke penere ! Sorry Sophie men .. Jeg liker deg ikke .. Justin kysset deg fort på leppene og Sophie så ikke glad ut . Hun gikk i full fart hjem . Du jenta mi .. Sorry viss denne ferien ikke har vært som plan men jeg var værtfall her med deg ! Du smilte og svarte : Justin .. Dette er den beste ferien jeg noen gang har hatt ! Jeg er så glad for og være her med deg .. Jeg vet Sophie og Selena har forstyrret oss men de klarer aldri og skille oss ! Justin holdt rundt deg på livet og dro hendene lenger ned mot rumpa . Du holt på hodt han og strøk han i håret .. Du er nydelig Justin . Blir helt betatt av og se på deg . Justin smilte og sa: Snakk om deg selv da jenta mi ! Skal vi danse ? Du så spørrende på Justin og sa : Vi har jo ikke musikk ! Justin smilte og sa : Jeg vil danse uten musikk med deg . Det er romantisk kom igjen da jenta mi ? Du tok hånden til Justin . Justin holdt deg fortsatt på rumpa og du rundt nakken hans . Jeg elsker deg jenta mi . Justin kysset deg lenge mens dere danset . Dere begynnte og kline .

Dine tanker :

Tenk at jeg danser med Justin uten musikk og kliner !! Han er bare så søt der hun er . Ingentin kommer til og skille oss .. ikke en gang tounèn min . Jeg kommer til og sende meldinger , ringe , snakke med henne på skype og ikke minst besøke jenta mi ! Jeg klarer ikke en dag uten henne ! Åå , jeg bare elsker henne !

Dere danset lenge uten musikk helt til Justin begynnte og synge til deg . Your my favoritt , my favoritt , my favoritt girl my favoritt girl ! Du smilte og kysset han lenge . Justin kysset tilbake vått og deilig . jenta mi jeg elsker deg virkelig ! du er så søt med meg . Du gjør meg den vanlige gutten jeg var før og den gangen jeg møtte deg når du var OLLG var du bare en fan .. Jeg så deg inn i øynene den dagen og ble forelsket . Helt tilfeldig flyttet du til atlanta i to år og etter det tilbake til Norge . Jeg har altid vært forelsket ! Tusen takk jenta mi ! Du smilte og svarte : du er så søt justin elsker deg ! Dere fortsatte og danse helt til dere ble forstyrret av Kenny som sa vi måtte gå til flyplassen . Dere kjørte til flyplassen og gikk på flyet . Flyturen var grei du sov nesten hele turen og resten kysset du bare Justin . Dere landet og gikk ut av flyet og bort til huset til Justin . Dere gikk inn og moren til Justin var ikke hjemme .. Du så en skygge .. Justin ! Hvem er det ?! ...


hvem tror du er i huset ?

- The Belibers <3

Historie Del 27 !

Meldingen var fra kelneren Sofie og på meldingen sto det : snakkes i morgen da ? Du kjønte ikke helt .. sendte hun og Justin meldinger med hverandre ? Justin .. ? Har du planer i morgn med Sofie ?.. Justin så på deg og sa : Emm .. Vi skulle henge litt men jeg kan godt være med deg istedet ! Du så på Justin og sa : Har du og Sofie noe på gang ? Justin svarte : Nei jenta mi ! Jeg har bare noe på gang med deg ! Jeg kan heller være med deg i morgen ! Jeg vil heller være med deg en henne . Jeg vet ikke hvorfor jeg svarte ja til og være med henne i morgen . jenta mi , jeg elsker deg ! Du smilte og kysset Justin men han begynnte og kline . Jeg elsker når du sier at du elsker meg Justin . Det viser meg hvor mye jeg betyr for deg , du aner ikke hvordan jeg kommer til å klare meg uten deg ? Som du vet er jeg ingenting uten deg ! Justin smilte og kysset deg igjen og igjen begynnte dere og kline . Dere var jo helt nakne og plutselig kom Kenny inn .. Oii .. Forstyrret jeg eller ? Kenny lo mens han sa det og Justin svarte : Ja .. Men hva lurte du på ? Kenny ville snakke med Justin alene så Justin sa at han kom snart til kenny måtte bare ta bokseren på . Justin gikk ut til Kenny og etter noen min . kom Justin tilbake .. Hva var det Justin ? Justin kom bort til deg tok av bokseren igjen og la seg ved siden av deg og svarte : Det var mamma som trodde du var gravid haha , Kenny måtte bare få et svar og se . Men vi koser bare vi lager ikke barn enda jenta mi ! Kan vi fortsette der vi slapp ? Du smilte og nikket . Justin la seg over deg og begynnte og kline . Dere holdt på veldig lenge denne gang og til slutt sovnet du oppå Justin . Neste morgen våkner du helt brått av Justin som kysset deg lenge på munnen og hvisket : Du må våkne jenta mi ! du våknet og kysse han og han skvatt for viste ikke du var våken . God morgen jenta mi ! Hvordan sov du ? Justin så flørtene på deg og du svarte : Det var jo deilig det Justin ! Sovnet helt fantastisk i går kveld oppå deg ! Har du noen planer for den siste dagen her da ? Justin tenkte litt og tok deg rundt rumpe og svarte : Jeg har planer ja ... først skal vi fly i en luftballong og etter det kline og kysse osv. å etter det igjen pakke og så kose i sengen ! Du kysset Justin og lo . du gikk for å ta på det klær . Justin sa : Wow , du er bare så sexy jenta mi ! Du så på han og sa : du mener vell deg selv justin ? Se på musklene ! Justin stramte dem med vilje for å gjøre deg svak .. Justin !! Det er en svakhet !! Justin lo og fortsatte og gjøre det mens han sa : Før du tar på klær må du komme her og kline med meg , så skal jeg slutte ! du gjorde som han sa og klinte med han . Kenny kom inn du ble så veldig flau og hoppet fort i sengen og gjemte eg under senga . Emm .. jeg kommer og snakker med dere når dere har kledd på dere !! Kenny lo og gikk ut og du gikk for å kle på eg og det samme gjorde Justin . Dere gikk ned til Kenny og da sa han : Moren din er på telefonen Justin . Justin gikk bort til telefonen og snakkte med henne en stund og kom tilbake til deg og sa : Mamma skal hente oss på flyplassen i morgen jenta mi .. og hun har kjøpt noe til deg ! Vent og se hva det er før du spør meg nå jenta mi ! du lurte veldig på hva det var men du bare sprang bort til han og kysset han lenge .

Justin sine tanker :

I love her , love her yes i love her i kiss her , kiss her and say that i miss her !! Jeg elsker henne !! Lurer på hva hun kommer til å si når hun ser hva mamma har kjøpt . Håper hun liker det . Ja du får nå lure på hva det er ?

Du og Justin fortsatte og kysse men dere klinte nå etter vært . Dere skulle snart gå ut og fly i en luftballong men det ringte på .. Hun så ikke så glad ut og Justin .. Justin holdt rundt deg og så stresset ut .. Hva gjør hun her ?! tenkte du ...


- Hvem tror dere er ved døren ?

- Thebelibers <3Historie Del 26 !

på lappen sto det : Ring meg senere kjekkas ! Vil gjerne møte deg ! kysser fra Sofie . Du så opp Justin og han sa : Jeg vet ikke om jeg skal .. Men kanskje hun er en fan ? Du så på Justin helt serriøs .. Og Justin sa : Neida bare tulla med deg jenta mi ! Skal bare være med deg ! Dette er vår ferie . Kan jeg få et eller flere kyss da ? Du kom mot han og kysset han . Kelneren kom med maten og så når dere kyssa . Hun så ikke særlig glad ut og drog Justin med seg inn på et rom . Justin kom etter 10 min . Hva gjorde dere Justin ? Si helt ærlig ! Justin så på deg og sa : Hun hater deg siden vi er sammen . Hun skulle til og kysse meg men jeg sprang vekk før hun merket noe .. La oss bare spise maten og kose jenta mi ! Vi kan snart gå til hotellet igjen ! Dere ble ferdige og spise og Justin kom og tok tak i hånden din dere gikk hjem hånd i hånd . Dere kom hjem og dere satt på en film . Det var en skrekk-film .. Du blir veldig fort redd og sa til Justin : Emm ... Jeg blir litt fort redd så .. Justin avbrøt deg med et kyss . Ta det med ro jenta mi , jeg skal ta godt vare på deg ! Skal aldri la noe skje deg "Ditt Navn" ! Dere kom til en skummel del i filmen og du skulle til å skrike når Justin kom forran deg og kysset deg og begynnte og kline med deg for å få roet deg ned . Dere holdt på i ca. 15 min så stoppet dere . Justin jeg er ganske trøtt .. Jeg vil legge meg men ikke alene . Justin tok tak rundt livet ditt og børte deg opp og la deg ned i senga . Jeg blir her om vi får kose ? du nikket og smilte . Justin tok av seg klærna og la seg ned helt klar til å kose . Du tok ettervært av klærna dine la deg ned vesiden av Justin og begynnte og kline . Justin la seg oppå deg . Du kunne kjenne at hele han vare glo varm . Du kunne kjenne alt ved han nå . Det var deilig og bare kose og slappe av med Justin . Han var bare så deilig ! Dere lå og klinte i ca. 1 time uten stopp . Da stoppet du . Sliten jenta mi ? Du smilte og kom mot han for å kline igjen . Denne gangen varte det i 10 min . Jeg skal bare på do jenta mi ! Vent her så kommer jeg om noen min ! Justin gikk ut av rommet og der lå mobilen hans du tok den og gikk på bildene først . Der var det mangen bilder av du og Justin som kysste , klinte og bare smilte til kamera . Du gikk på notatene hans og bladde i gjennom . Du kom til et om deg . Der sto det :

Jeg har den beste kjæresten i verden som er "Ditt Navn" . Jeg ble kjent med henne for 5 år siden . Helt siden da har jeg faktisk vært forlsket i henne . Det var nemlig kjærlighet ved første blikk . Jeg traff henne på konserten min hun ble min OLLG og jeg sang til henne og traff henne dagen etter som var helt tilfeldig . Jeg var med henne så mye som mulig og tankene på henne tok aldri slutt . Vi ble bestevenner og nå er vi mer . vi er kjærester . Det har vært drømmen min lenge og nå lever jeg den . NEVER SAY NEVER ! xoxo justin !

Du ble så glad og forsto at han hadde store følelser for deg . Du gikk videre på meldingene hans . Du bladde i gjennom de og kom til et som du fikk stort sjokk over .. Justin kom inn .. Du la fort mobilen på plass og Justin kom bort og kysset deg .. Det varte en stund men kom ikke over den meldingen for der sto det ...


- hva tror du det står på meldingen og hvem tror du den er fra ?

The Belibers <3Historie Del 25 !

Meldingen Justin fikk var fra Scooter .. Justin ble helt blek og du viste ikke hva det sto .. Justin sto og tekset i en evig het og du ville ikke vente mere så du gikk ned i stuen . Justin kom etter noen timer .. Han så lei seg ut og samtidig stresset .. Hva er gale Justin ?! Justin kom mot deg og kysset deg uten grunn og sa: Tornèn kommer tidligere en jeg trodde .. Den kommer om 3 uker ! Du så på Justin og fikk store øyne . du gikk bort til Justin og gidde han en stor klem og sa : Da vil jeg bare nyte tiden vi har Justin for jeg kommer serriøst ikke til å klare meg uten deg ! Du holdt fortsatt rundt Justin og Justin holdt deg ikke rundt livet men rundt rumpa .. Jenta mi , alt jeg vil nå er og droppe tournèn .. Jeg vil heller være med deg .. Jeg er vekke i 6 måneder .. Jeg vet ikke om jeg klarer så lenge uten deg ! Jeg har jo vanskeligheter alerede vis jeg er vekke fra deg i en dag ! Du klemte Justin hardere og sa : Vi skal jo ut og spise så vi prøver ikke å tenke på dette akkuratt nå Justin .. Det gjør meg bare lei så vi tenker på at vi er nå med hverandre og at det er helt fantastisk ! Justin kysset deg og det gikk fort over til klining . Der sto dere klistra fast til hverandre i over en time . Kenny kom inn og sa at dere kanskje burde gjøre dere klare . Dere gikk opp igjen for å kle dere fint . Justin ? Hva skal jeg ha på meg ? Jeg finner ingenting ! Justin sa at du bare skulle vente litt .. Han fant frem en veldig pen blå kjole !

(Mer tekst under bildet !)

Justin !! Den er helt perfekt !! Jeg elsker den ! Du er best gutten min !! Justin smilte og spurte : Jeg fortjener vell et kyss nå jenta mi ? Du gikk bort til han med et av de største smila på munnen og kysset hanlenge . Han begynnte og kline . Du sa til Justin : Husker du det kortet du gidde meg ? Justin nikket og du snakkte videre : Jeg har svart tilbake på det , her er det ! Justin begynnte og lese . Det sto :

Kjære Justin

Det du skrev til meg vr å rørende at jeg gjerne vil svare . Jeg vil også vise hvor glad jeg er i deg og jeg skal prøve og forklare hvordan alt føles når jeg er i nærheten av deg .. Når vi holder hender er jeg nesten bevistløs .. Når vi kysser føler jeg at det bare er en drøm som er for god til og være sann , men jeg er DEN heldige jenta som det fktisk ikke er en drøm på . Du har virkelig forandret livet mitt Justin . Du aner ikke hvor høyt jeg elsker deg ! Når vi kliner .. Det er bare høyere en himmelen for meg . Det beste av alt er når vi koser , ler og kysser og forteller hvo mye vi elsker herandre . Det kortet du skrev til meg betydde så mye at jeg har den overalt jeg går nå . Det blir trist å være uten deg når du er på tournè men jeg må bare vente på deg . Når du kommer tilbake skal vi gifte oss . Det er målet mitt nå . 

- Hilsen en som ELSKER deg "Ditt Navn" !

 Justin smilte til deg og kom og begynnte og kline med deg . Dere kledde på dere og du tok på den flotte kjolen Jutin hadde kjøpt deg og Justin kledde seg litt finere en til vanlig . Dere ble kjørt av Kenny og gikk inn i resturangen . Kelneren kom og spurte hva dere ville ha . Hun gidde også en lapp til Justin .. Du lurte veldig på hva det sto på lappen .. Justin viste den frem og der sto det .. 
- hva tror du det står på lappen ?

- The Belibers <3

Historie Del 24 !

Der var Selena igjen .. Bare ikke bry deg jenta mi ! Det skal gå bra ! Bare lat som du ikke har sett henne , jeg elsker deg husk det ! Du smilte og kysset Justin lenge . Dere gikk videre og koste dere på stranden med snakk , kos og kyss osv . Dere skulle gå hjem når Selena kom bort til dere : Heei Justin ! Hvar kjekkt igår når vi KLINTE ! Selena så på deg og ga et ekstra trykk på ordet "klinte" . Justin ble sur og sa : Selena hør her ! Jeg liker ikke deg , jeg liker "Ditt Navn" ! Det er du som prøver å ødelegge det jeg har med henne og det er hun jeg elsker ! Slutt og ødelegg livet mitt ! Dere prøvde å gå ifra henne når hun prøvde å kysse Justin ... Slutt Selena ! Jeg kysser ingen andre en jenta mi ! Justin dyttet henne i bakken og sprang vekk hånd i hånd med deg . Dere gikk tilbake til hotellet . du måtte på do og når du gikk i tolettveska di så du noe .. Justin hadde lakt et håndlakt kort til deg .. Der sto det :

Kjære jenta mi ! Ta vare på dette brevet .. Jeg vil at du skal huske meg for livet og ikke bare en stund så jeg skriver dette til deg og prøver å få deg til å huske meg for livet . Vi er kjærester nå og om et år ca. blir vi kone og mann . Det er drømmen min nå . Jeg lever drømmen min med deg og det er det beste i livet og få gjøre ! Du er solstråla mi , hjerte mitt , livet mitt , hele meg , drømmen min og ikke minst jenta mi . Måten du ler på og måten du viser kjærelighet til meg er det beste som jeg føler og når vi kysser er jeg i himmelen . Jeg føler at det er for godt til å være sant når vi kliner ! Du er bare hele meg og jeg og deg skal dele hele livet sammen . Den gangen jeg traff deg for første gang var helt fantasktisk . Jeg kjente kjærlighet ved første blikk bare jeg ikke turde å si ifra til deg før nå . Jeg elsker deg jenta mi ! Ta godt vare på dette og jeg hper det betyr mye ! Like mye som du betyr for meg ! Elsker deg !

- Masse kjærlighet fra gutten din Justin !

Du smilte når du leste det og ble så glad inni deg . Du sprang ut og kysset han uten grunn . Hva var det for da jenta mi ? Du smilte og sa : Jeg leste brevet . du aner bare ikke hvor mye jeg elsker deg Justin ! Justin begynnte og kline med deg . Dere ble forstyrret når mobilen til Justin pep . Justin så på meldingen og viste den til deg .. Denne gang var den ikke fra Selena ..


Hvem tror du meldingen er ifra ?

- The Belibers <3

Historie Del 23 !

Selena var på hotell rommet .. Hva gjør du her Selena ?! Hun bare gikk forbi deg og rett bort til Justin og sa : Jeg må snakke med deg gutten min ! Du ble så lei av Selena hun kaldte jo Justin for gutten sin hun også når han egentlig var din ! Hun og Justin gikk ut og de var der lenge og snakket så du og Kenny satt på en film . Det var en skrekk film så du hadde en pute forran deg hele tiden . Kenny spurte deg : Hva tror du Justin gjør der ute ? Han har vært ute med Selena i en time nå ! Du så på Kenny og sa : Nei jeg vet ikke .. Han sa ingenting til meg ..  Kenny spurte : Du tror vell ikke han kysser med henne nå ? Du tenkte deg litt om og sa : Neei .. Han hade ikke gjort detmot meg .. Tror jeg .. du ble veldig stressa og åpnet døra for å se . Der sto han og klinte med Selena ! Hva driver du med Justin ?! Justin så på deg og tårene dine begynnte og renne . Justin rakk ikke si noe for du sprang bare bort til soverommet og kledde av deg og la deg i senga alene . Du gråt veldig og da kom Justin inn .. Jenta mi ? Jeg må forklare ! Du snudde deg mot Justin og Justin så hvor mange tårer hadde falt nedover kinnet ditt .. Du sa : Hvordan kan du gjøre det mot meg Justin ? Viss du liker henne på du bare si ifra til meg istedet for å være utro ! Justin kom bort til deg og prøve og kysse deg men du flyttet på deg .. Jenta mi ! Plizz da du forstår ikke hva som skjedde . Det er deg jeg elsker . Jeg slo til Selena nettopp hun skulle ikke snakke med meg hun ville bare gjøre deg lei deg med å få med til å kysse henne ! Jeg prøvde og komme meg løs men hun holdt bare veldig hardt så jeg ikke fikk det til ! Du kjente flere tårer presset ut .. Du sa : Men du var ute i 1 time og gjorde det Justin .. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte men det jeg ikke forstår er hvorfor du gjorde det .. Jeg vet ikke om du er den rette for meg om du bare går å kliner med en annen ! Justin begynnte og gråte og sa : Jenta mi jeg er den rette ! Og jeg klinte ikke med henne det var hun som klinte med meg ! Jeg brukte ikke tunga og jeg har bevis ! Du vet at når jeg ikke har klint med noen på mer en 1 time så blir jeg tørr på tunga . Jeg kan vise deg viss du bare kliner med meg nå jenta mi ! Du så på han og kom mot han og begynnte og kline . Tunga hans var tørr så nå viste du at han fortalte sannheten . Justin begynnte og kle av seg så tok han av undertøyet ditt mens dere klinte .. Dere kline lenge og du stoppet og sa .. : Unskyld at jeg ikke trodde på deg gutten min .. Jeg elsker deg og jeg har aldri følt sånn for en gutt før .. Det er helt fantastisk å ha deg med meg .. Du er der når jeg trenger deg og du er den beste gutten en jenta kan ha og jeg er heldig som har den gutten .. Han heter Justin Bieber ! Tårene dine var vekke og du smilte til han . Justin sa : tusen takk for at du forstår meg ! Jeg elsker deg av hele mitt hjerte og jeg har den beste en gutt kan få .. Hun er den jeg forelsket meg i ved første blikk jeg har bare ikke sakt det før jeg traff deg igjen for 1 måned siden .. Jeg har altid elsket deg og endelig sa jeg ifra . Jeg er ingenting uten solstråla mi , du lyser opp dagen min når jeg er med deg og følelsen jeg får når jeg er i nærheten av deg går ikke ann å beskrives . du er verden min "Ditt Navn" ! Du smilte og Justin kom mot deg og dere begynnte og kline . Dere hadde ingen klær på denne gangen heller . Du og Justin var oppe hele natten med kosing og kjærlighet . Dere var så forelsket at det ikke går an å beskrives ! Du elsket hele han ! Er du trøtt så kan du legge deg mens jeg er med Kenny jenta mi ? Du så på Justin og sa : Jeg er ikke trøtt .. Jeg klarer ikke sove uten deg ved siden av meg så jeg skal klare og være våken bare jeg er med deg ! Justin tok hånden din og så at du fortsatt hadde ringen han gidde deg på . Justin smilte og kysset deg lenge . du har fortsatt ringen på hr du ikke tatt den av siden jeg fridde ? Du så på Justin og sa : Nei , jeg elsker ringen og jeg elsker deg mer ! Jeg vil ikke ta den av bare for en liten missforståelse . Du er altid i hjerte mitt gjennom tårer og smil . Du er den jeg altid tenker på ! Jeg elsker deg jo Justin og et vet du ! Justin begynnte og kline med deg dere holdt på helt til du fikk en melding . Den var fra Ryan det sto : Heey ! Håper du og Justin har det kjekkt i Hawaii ! Skulle ønske jeg hadde en kjæreste like god som du og Justin er ! Justin snakker hele tiden om deg når du ikke kan være med han . Han tenker bare på deg ærligtalt så har jeg aldri sett han føle for en jente som han gjør med deg ! Det er ekte kjærelighet ! Men over til poenget ! Caitlin og jeg slo opp .. Hun er dritt sur på meg og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ... Hun skal passe på babyen selv når den kommer og jeg skal ikke være tilstedet når det skjer . Det er bare så anerledes uten en jente med meg .. Hva syns du om valget mitt ?.. Du så på Justin og kysset han . Han begynnte og kline så du svarte vist ikke på meldingen før en time senere siden du og Justin bare hadde klint . Det du hadde svart var : Du må bare håpe på og finne den rette som jeg hr gjort med Justin ! Justin er virkelig den rette for meg ! Han er jo alt for meg så det betyr han er den jeg vil ha . Du og Caitlin hvar et søtt par men vis du ikke likte henne mer måtte du jo slå opp som du gjorde . Du må bare håpe på og finne den rette ! Bare tenk på det som et til knust hjerte før du finner den rette ! Bare let etter noen som du liker så skal det nokk gå fint ! btw . prøv og snakk med Caitlin .. Sånn at dere ikke krangler og er uvenner for livet ! Justin begynnte og kline med deg igjen . Dere holdt på helt til Kenny sa dere skulle gå til stranda . Dere gikk bort hånd i hånd og kysset og seffølgelig klemte . Dere kom frem til stranden paparazzier var over alt men du var egentlig ganske vandt med det . Dere gikk lang kyset hånd i hånd og da så dere noen ..

Justin sine tanker :

Å nei !! SØREN !! Hvorfor akkuratt nå ?! Dette skulle bare være meg og "Ditt Navn" jenta mi !!


- hvem tror du det er ?

- The Belibers <3

Historie Del 22 !

Det var Ryan og Caitlin som krangla . Du så på Justin tok hånden hans og sprang bak en vegg så dere kunne høre hva de sa .. Caitlin ! Jeg sa bare sannhenten ! Du må chille ! Jeg liker ikke deg lenger , få det inn i hodet ditt nå ! Jeg vil ikke være far .. Hva vi gjorde var feil .. Hva vi hadde var feil ! Du hørte at Caitlin var veldig lei seg og tårene hennes rant ned over kinnet mens hun sa : Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre uten deg Ryan ! Skal jeg passe på babyen selv ? Det var jo din idè og gjøre det den kvelden ! Ikke gå ifra meg ! Ryan sa ingenting for en stund men så kom det noe ut : Hade Caitlin ... Snakkes en annen vakker dag . Passe godt på babyen ! Ryan sprang vekk og Caitlin var igjen og holdt på å gråte . Du tok hånden til Justin og dere gikk bort til Caitlin .. Hva gjør dere her ? Hørte dere alt ? Du så på Justin og dere nikket samtidig .. Går det bra Caitlin ? .. Caitlin så ned i bakken og sa at hun ikke ville snakke om det og at hun ville være alene litt . Nå var det bare du og Justin igjen . Vi må nokk snart tilbake til huset jenta mi ! Vi reiser jo i kveld ! Du smilte og så han rett inn i øynene . Det samme gjorde han med deg . Tilslutt kysset dere lenge og det gikk fort over til klining .. Dere ble forstyrret av en fan av Justin som ville han autografen hans .. Justin så på deg og du nikket . Han tok bildet med henne og gidde autografen . Fansen sa noe til deg som gjorde deg veldig glad : Du er "Ditt Navn" ! Jeg syns du og Justin er helt perfekte ! Du er den rette for han .. Du forandrer ingenting ved han og han er den samme som han var for 2 år siden ! Jeg elsker deg ! Du smilte og gidde henne en klem og sa takk Justin smilte og sa : Jeg elsker henne også , tusen takk for det du sa ! Det gjør jenta mi veldig glad ! Du er en skikkelig Beliber ! Jenta smilte og gikk videre . Dere gikk hjem og skulle hente kofferten osv . Dere kjørte til flyplassen sa hade til alle sammen og fløy av sted . Du satt med Justin og Kenny . Kenny måtte være med for å passe på at ingenting skjedde . Så jenta mi , hva skal vi gjøre først ? Du tenkte deg litt om og svarte: Jeg vil til stranden ! Og etter det vil jeg spise middag med gutten min ! Justin smilte og holdt rundt deg og gikk inn for kysset . Dere kysset lenge og mangen folk stirret på dere . Du brydde deg ikke . Jenta mi vet du hva ?..Du så rart på Justin og Justin snakket videre : Det er noe jeg ikke har fortalt deg sånn skikkelig enda .. Du så spørrende på han og spurte hva det var når Justin sa .. : Tornèn kommer om 1 og en halv måned .. Det er ikke plass til deg .. Jeg vil droppe hele tournèn for å være med deg men får ikke låv av mamma . Hva syns du jeg skal gjøre ? Du ble lei deg .. Hvordan kunne du klare deg et halvt år uten Justin ? du svarte : Jeg vet ikke .. Men vi må holde kontakt ellers klarer jeg ingenting ! Jeg kommer til å savne deg Justin .. Jeg vil bare nyte den tiden vi har sammen med kyss og kos og latter ! Du så på Justin og smilte og Justin smite tilbake . Justin kysset deg og det ble fort over til klining . Kenny så rart på dere hele turen ..

Kenny sine tanker :

De blir aldri lei av det der ! Og nå skal vi til Hawaii , tenk hvor mye kos på dem det blir der ! De lager kysse lyder ! Æææ ... Kline lyder hørres helt bløtt ut !

Du sovnet på fanget til Justin . Justin tok et bildet av deg og la det ut på twitter og tweetret : Jenta mi sovner søtt . Hun er så søt når hun sover , hun er søt hele tiden ! Hawaii her kommer vi ! Justin vekket deg etter noen timer me søvn og sa at dere skulle lande . Han vekket deg med et kyss på munnen og du reiste deg fort opp . Dere landet , dere gikk av flyet og bort til flyplassen . Dere hørte mange politier og en mann som sprang forran .. du ble redd og Justin så det så han kysset deg flere ganger .. Du så nå hvem det var .. Det var voldteks mannen ! Justin ! Der er han ! KOm nå ! Mannen så deg og kom bort til deg og slo Justin midt i magen og øye . Justin ! Går det bra ?! Du kysset Justin og han hadde besvimt . Du og Kenny kjørte bort til sykehuset og der lå Justin helt blank . en sykepleier kom inn og sa : Han er ikke død hehe , men han har kanskje fått hjernerustelse .. Han våkner opp nå snart . Du begynnte og gråte og du så at Justin våknet etter noen min . Åå , Justin ! Jeg ble helt redd . Du skremte livet av meg ! Hvordan går det ? Justin sa : Det går bra nå som du er med meg . Og det blir bedre viss jeg får et kyss . Du smilte og kysset Justin og det ble fort til klining . Justin hadde ikke hjernerustelse alikevell , han var helt frisk bare litt skader . Dere gikk til hotellet og pakket ut tinga deres . Du gikk in på badet .. du , Justin og Kenny var ikke de eneste på hotell rommet ..
Hvem tror dere er på hotell rommet ?

- The Belibers <3

Historie Del 21 !

Han hadde tweetret : Kjære @"navnet ditt på twitter" Håper du leser dette .. Jeg vil gjerne vise deg hvor mye du betyr for meg . Du er hele mitt hjerte . Jeg kan ikke slutte og tenkte på deg når vi kysser får jeg sommefugler i magen og når vi kliner besvimer jeg nesten av hvor deilig der er . Når vi er sammen er det helt i himmel for meg . Du er alt for meg og aldri vil jeg smiste deg . Uten eg lever jeg ikke , when U Smile I Smile ! Tusen takk for at du er jenta mi ! Elsker deg kjempe høyt og gleder meg til vi gifter oss og ferien vår i Hawaii takk for hvordan du er med meg betyr svært mye . Du er nydelig ! du snudde deg mot Justin og Justin kom bort til deg og sa: Jeg må bare vise deg hvor høyt jeg elsker deg jenta mi ! Du smilte og spurte : Kan jeg få et kyss sjønnas ? Justin smilte og kysset deg dere begynnte og kline når Ryan kom inn på rommet . Justin var jo bare i bokser og du i undertøy du ble litt flau men det så ikke ut som ryan brydde seg .. Han spurte : Dere må hjelpe meg ! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre når Caitlin er gravid !! Jeg vil ikke være far !! Justin kom bort til deg og holdt rundt livet ditt og svarte Ryan : Heller vet ikke jeg Ryan sorry , men jeg er ikke far ! Haha ! Men kanskje jenta mi kan svare ? Justin kysset deg på kinnet og pannen og du svarte Ryan : Ryan du må bare ta det med ro , alt kommer til å gå helt fint ! Du må bare passe på han\hun veldig godt ! Men neste gang .. Vær litt forsiktig om du ikke vil ha barn ! Justin lo og kysset deg på munnen og Ryan svarte : Ja takk "Ditt Navn" ! Du er en virkelig god venn .. Men skal jeg si sannheten rett ut til henne ?..Du spurte hva sannheten var og Ryan så ned i bakken og sa fort : At jeg ikke liker Caitlin lenger og jeg bare vil være venner og hun må passe på babyen selv og at jeg ikke vil være far og jeg angrer på at vi gjorde det ! Du så litt stressa ut og hvisket til Justin : Denne lar jeg deg svare på gutten min ! Justin svarte ryan ved å si : Jeg aner ikke helt ... Jeg trodde du var helt forelsket i henne .. Men du må nokk slå opp assa ! Dere kan ikke være sammen om du ikke liker henne ! Lykke til kompis ! Ryan svarte : Ja okey .. Jeg gjør det i kveld .. Når dere reiser til Hawaii .. Jeg er alene med henne da .. Ønsk meg lykke til da ! Hade snakkes og ha en fin tur .. Men ikke gå for langt over streken som meg og Caitlin ! Justin lo og så på den med de fineste øynene og begynnte og kline med deg . Du kunne kjenne at tungen hans var tørr men etter vært ble den våt sden tungen din ble jo borti hans hele tiden . Jeg bare elsker hele deg jenta mi ! Vi burde kle på oss ! Du nikket og gikk til skapet for å finne noe . Du fant frem en veldig fin topp og shorts med noen hål i . Justin tok på seg kort bukse og en lang T-Skjorte . Pattie var nede og spiste .. Hvordan går det med deg mamma ? Fortsatt vondt ? Pattie så på Justin og svarte : Har ganske vondt i nesa og armen men det kommer til å gå helt fint ! Du må ikke beskymre deg Justin ! Bruk heller tiden på "Ditt Navn" ! Jeg og Usher har ordna det opp og sakt unskyld ! Justin nikket og tok hånden din og gikk ut . På veien traff du en venn av Justin .. en jente venn .. Hun het Marie Hei Marie ! Hils på jenta mi "Ditt Navn" ! Du hilste og Marie sa : Ja Justin er så hyggelig ikke sant ? Jeg har også vært sammen med han , men han er mer forelsket i deg ser et ut som ! Jeg har aldri sett han sånn med en jente før ! Hyggelig å møte deg ! Vil gjerne bli bedre kjent med deg ! Jeg har en kjæreste ! Du og Justin kunne jo vært med oss ? Du nikket og svarte : Ja men det må være etter helgen da ! Vi skal til Hawaii ! Hehe ! Hyggelig og møte deg også ..

Justin sine tanker :

Marie er så hyggelig ! Men jenta mi er mer hyggelig da hehe ! Elsker "Ditt Navn" .. Lurer virkelig på hvordan Ryan har det .. Han skulle jo være med Caitlin idag .. Hmm . Jeg går inn for et kyss nå jeg .. !

Justin kom mot deg og dere kysset . Det ble til klining og der sto dere forran tusenvis av paparazzier og klinte . Dere holdt på en stund . Helt til dere gikk videre og skulle til å gå i en butikk når dere hørte krangling og skriking ..- Hvem tror dere skriker og krangler ?

- The Belibers <3


Historie Del 20 !

Det var Pattie og Usher som "Sloss" litt med hverandre og skrek og slo hverandre .. Mamma !! Justin sprang bort til Pattie og sa noe til Usher . Du hørte det ikke siden du fortsatt sto med døra . Justin kom tilbake med moren og hun hadde visst blødd naseblod og fått et blått øye . Justin hjalp henne hele tiden og du ble visst litt uskynlig for Justin så du gikk opp og la deg siden du begynnte og bli trøtt . Du prøvde og sove når Justin kom inn Sorry jenta mi ! Måtte bare hjelpe moren min , håper du forstår ! Du snudde deg og smilte . Justin kom mot deg i bokseren . Dere begynnte og snakke .. Justin hva skjedde egentlig ? Hva sloss de om ? Justin så på deg med de nydeligste øyne og sa : emm .. Mamma og Usher krangla litt på daten og begynnte og slå .. Jeg hater og se moren min ha det vondt så jeg måtte hjelpe . Men jeg savnet deg ! Du har vært her i 2 timer alene hvordan føltes det ? Justin lo mens han spurte deg og jeg sa : Det var ensomt uten deg gutten min ! Justin så på deg og spurte Kan vi .. kose litt før vi legger oss da ? Du nikket og smilte . du klarte ikke en natt uten Justin singe kysser og når dere klinte var jo du i himmelen ! Kan du ta av deg undertøyet da jenta mi ? Jeg har tatt av bokseren ! Du tok av deg undertøyet og Justin så på deg og smilte . Han tok rundt deg og kysset deg først forsiktig på leppene . Han skulle til å kline men du sa noe så han ikke fikk klint .. Justin ? Hva synes du egentlig om at Caitlin og Ryan er "Foreldre" nå ?.. Justin tenkte litt og sa : Det er for tidlig .. Det er jo ikke gift enda ! Caitlin er heller ikke forlovet som du jenta mi ! Pluss... Ryan stjal en kond.. du kysset han så han ikke fikk sakt ferdig . Dere begynnte og kline . Dere klinte veldig lenge og det ble litt intenst at du ble litt våt og det samme ble Justin .. Nå er jeg ikke den eneste som er våt ! sa Justin og smilte til deg , han blunket også . Du ble flau og ble litt rød rundt kinna . "ditt navn" .. Jeg har et spørsmål til deg .. du spurte hva det var og Justin sa : Chaz har sakt til meg at han liker deg . Og dere klemmer jo av å til men vi kliner og kysser og sånn og du er også forlovet med meg men ikke for å være sånn skikkelig teit og sånn så er jeg litt "Sjalu" .. Liksom dere klemmer og sånn . Jeg vil ha deg for meg selv ! Du kan heller ta han i hånden ! du kysset han og sa : Alt for å beholde deg gutten min ! Justin jeg elsker deg .. Takk for at du er så god og snill mot meg ! Setter stor pris på det . Justin kom med hodet mot deg og begynnte og kline . Mobilen til Justin pep så han slapp deg . Han leste det og viste det til deg . Det var seffølgelig fra Selena .. Det sto : Heei Justin ! Jeg liker deg igjen ! Men når jeg fant ut at du og "Ditt Navn" er forlovet klikka jeg ! Hvordan kan du gjøre dette mot meg ? Jeg trodde vi hadde noe ?! btw ; jeg skal feire borsdagen min med en stor fest . Jeg ber deg være min date . Du lurte veldig på hva Justin svarte og ble litt sur vis han hadde svart å være daten hennes ! vil du se hva jeg svarte jenta mi ? du nikket og Justin viste frem meldingen : Hei Selena ! Det er jo synd at det klikka for deg , men jeg har aldri følt sånn som jeg føler med "Ditt Navn" jeg elsker henne kjempe mye og jeg kan komme til festen ja men .. Ikke med deg ! Jeg skal komme med jenta mi "Ditt Navn" . Hun er den eneste jeg vil være der med ! Hun er livet mitt og jeg elsker henne bare få det inn i hodet ditt nå ! Du kysset Justin og sa :  Tusen takk Justin .. Jeg elsker deg !  Dere kysset lenge og det gikk fort over til klining . til slutt ble det råklining og dere lå klistra fast til hverandre og klinte . du lå oppå Justin helt naken ..

Tankene til Selena akkuratt nå :

omg !! Hvorfor er han med "Diit Navn" ? Hun er jo ikke pen i det hele tatt ! Jeg hater henne for hun har jo stjålet gutten min ! hvordan kunne Justin bare slå opp med meg ? Det er akkuratt 8 måneder siden han slo opp og jeg finner ingen som jeg kan bruke like godt som han !! Århh !

Godnatt jenta mi ! Sov godt på magen min du ! Justin lo og strøk deg forsiktig i håret mens han sa : du har det nydeligste håret .. Alt ved deg er helt nydelig .. Får sommerfugler i magen av deg jenta mi ! Du smilte og sa trøtt : Godnatt Justin , jeg får sommerfugler i magen hver gang jeg ser deg og tar på eg kysset deg kliner med deg eller noe lignene ! Du er ikke alene på den Justin ! sov godt da gutten min ! Dere sovnet og neste morgen ble du vekkt av Justin på samme måte . Dere kysset og du gikk bort til macen til Justin og logget deg på Twitter. Justin hadde visst tweetret om deg .. du fikk en god følelse når du så hva det var ..


Hva tror du Justin tweetret om deg ?

- vil dere ha mer idag ?

- The Belibers <3 

Historie Del 19 !

Der sto Ryan .. Du var jo helt naken så du sprang tilbake til sengen og kviskret : Psst ! Ryan ?! Ryan svatt og kom bort til deg .. Hva gjør du her inne ? Du skremte meg ! Ryan ble flau og viste frem det han kom her for .. Så .. du og Caitlin skal gjøre det nå ? Ryan nikket og spurte : Emm .. Gjorde ikke du og Justin det ? Dere er jo nakne .. Du lå under dyna så han ikke så men han viste fordeom at dere var nakne .. Du svarte : Vi har ikke hatt det enda ! Vi har en pakt og det er å ikke gjøre det før vi er gift ! Men kose kan vi like så godt gjøre ! Ryan lo og du så at Justin ble vekket . Jenta mi ? får du ikke sove ? Du så på Justin og kysset han det ble til klining . Etter litt stoppet du og sa : Nå får jeg det ! Jeg fikk et god natt kyss ! Justin smilte til deg og kysset deg en gang til og holdt rundt deg . Han så Ryan og skvatt han også . Hva gjør du her Ryan ?! Ryan sa at du skulle si det til Justin . Ryan sprang ut og sikkert bort til der Caitlin og Ryan lå i kveld .. Emm .. Han og Caitlin skal ha det greiene vet du å han måtte låne sånn .. Ja du vet ! Justin så på deg og lo . Ja jeg sjønnte det jenta mi ! Får jeg et til kyss så jeg får sove da ? Du nikket og kom bort til han og kysset han det varte litt lenge . Takk jenta mi ! God natt ! Elsker deg ! Dere sovnet og natten gikk . Neste dag våknet du av Justin som kysset deg og holdt deg på låret . God morgen "Ditt Navn" ! I morgen reiser vi ! Du smilte og kysset han . Du gikk for å ta på klær og der satt Justin bare og stirret på deg . Det var litt flaut men du blir jo vandt med det ! Caitlin og Ryan kommer bort her idag jenta mi ! Vi skal se film her og kose oss sammen den siste kvelden ! Jeg sitter med deg eller ligger ? Du lo og nikket . Dere lakte frokost og timene gikk så dere måtte pakke og gjøre klart for film kvelden . Hva skal vi se Justin ? Justin tenkte litt og kom frem med favoritt filmen din "letters to Juliet"  den vil jeg se gutten min ! Takk ! Justin smilte og kom frem for å kysse deg men det ble til flere kyss . etter noen timer kom Caitlin og Ryan . Caitlin så ikke helt god ut så du sporte : Emm .. Caitlin ? Hvorfor det trynet ? Hva er gale ? Caitlin ville snakke med deg jente til jente så hun tok hånden din og gikk til kjøkkene . Jeg tror kanskje .. jeg tror jeg er gravid etter i går ! Jeg tror vi gjorde det riktig , men kanskje jeg er gravid ! Du sa at caitlin bare skulle vente litt . Du gikk opp for å hente en gravidtester . Caitlin gikk på do for å se og kom tilbake til deg med resultate . Så du er gravid ?! Caitlin nikket og spurte : Hva skal jeg si til Ryan da ? jeg tror han kommer til å bli litt skremt eller sjokkert . Du sa til Caitlin at hun bare skulle si det til Ryan og Justin . Det er jo ikke farlig Justin vet jo at de hadde det i går . Ryan ? Se .. Caitlin gidde resultate til Ryan og du satte deg ned ved siden av Justin og fortalte det Justin så på ryan og kysset deg flere ganger mykt og deilig .. Hva !!! ?? Er du gravid ? Jeg brukte jo kond... Caitlin stoppet han med et kyss og sa : Ja jeg vet .. Men det kan være at vi gjorde litt feil ! .. Men det går vell bra ? ryan nikket og så på deg med et lite grimaser . Du og Justin klinte nesten hele filmen så det ble ikke så mye film . Men Justin fant frem en annen film når "Letters To Juliet" var ferdig . Justin satte filmen på og det var "Never Say Never" Du smilte og sa : Ååå , Justin du er så søt ! Jeg huske den tournèn ! Jeg var der for halve ! Ååå se så søt du var ! Justin smilte og spurte : Er jeg ikke søt nå da jenta mi ? Du smilte og svarte : Joda ! Mye søtere ! du er jo søt hele tiden ! Å se der er jeg ! Justin gikk frem til sjermen og kysset deg . Du spurte : Du vet at jeg er her .. Du kan jo bare kysse meg Justin! Justin snudde seg og gikk mot deg for et kyss , dere så på filmen inn i mellom men ellers så bare klinte dere .

Ryan sine tanker :

Jeg er litt usikker på om jeg skal bli far nå ?! Jenta mi er gravid !! OMG ! Caitlin er gravid ! Vi skulle bare gjort sånn som Justin og "Ditt Navn" ! De har det kjekkt uten å få barn ! Æææ .. Se da jeg o Caitlin har ikke gjort så mye bare sett filmen i stillhet mns jeg hører kysse og kline lydet fra andre siden av sofaen fra Justin og "Ditt Navn" ! Jeg vet ikke om jeg liker Caitlin ! Jeg liker henne men jeg vil ikke være far og vi kysser ikke nå eller kliner !! Vurde jo gjøre noe !

Ryan kysset Caitlin og begynnte og klinte eller bedre sakt prøvde . Caitlin hadde så vondt i mangen at hun ikke  klarte det . Justin så det og begynnte og le . Justin sa : Stakkar Ryan ! Kan ikke kline med Caitlin ! Jeg kan kline med jenta mi hele tiden jeg sånn som nå ! Skal vise ! Justin kom frem med hodet og leppene deres traff og dere begynnte og kline . Ryan så sur ut og Caitlin så ut som hun ville kline med Ryan men bare fikk det ikke til ! Dere så filmen ferdig med latter kos og snakk og du og Justin klinte og kysset kanskje halve filmen ! Du gikk for å hente litt vann på kjøkkene Justin kom bak deg og tok det bak fra rundt livet . Dere hørte noe utenfra .. Noen som ropte .. De virket ikke så glade .. Du så på Justin og Justin så på deg .. Før dere gikk ut kysset Justin deg . Når dere kom ut så fant dere ut hvem det var .. Det var ..Hven tror dere er ute ?

- The belibers <3

Historie Del 18 !

Det var eks kjæresten til Selena . Han kom bort til deg med et surt fjes og sa : Du ødelegger livet mitt ! Jeg mistet jenta mi for han der dritten der borte ! Han pekte på Justin når du sa det . Sa han nettopp dritt til Justin ? Du ble sur og sa : Det er ikke min feil ! Og jeg elsker Justin og pluss , viss hun likte Justin bedre en deg så er han ikke en dritt ? Han er jo mye hottere en deg så bare pell deg vekk ! han så sur ut og slo deg i armen kjempe hardt med knytte neven . du kjente et knekk og det føltes som om armen din var brukket , Justin så det og løp bort til deg med en gang . Jenta mi ! Hva har sjedd ? Du så på han og tårene kom .. Jeg tror jeg har brukket armen ! Hjelp meg Justin ! Justin tok rundt deg og bærte deg hjem . Pattie så på armen din og sa at den var nokk brukket . Dere kjørte til sykehuset og fikk bandasje osv . Dere kom hjem og du og Justin satt i sofaen . Justin holdt rundt deg og du sa : Justin .. Dette er bare så vanskelig .. Justin så på deg spørrende og spurte : Hva da jenta mi ? Det tok litt tid før du svarte men du svarte etter noen min stillhet .. Dette , alt ! Jeg elsker deg Justin men jeg blir bare såret av fans , Selena og ikke minst eks- kjæresten hennes ! Justin ble lei seg og spurte : Så du slår opp med meg ?! du så på han og sa : Nei Justin seffølgelig ikke , men jeg vil gjerne ha deg litt mer ved meg .. Så du kan passe på at ingenting skjer med meg ! Jeg elsker deg Justin ! Justin lente seg frem for å kysse deg . Du gjorde det samme og leppene deres traff . Justin kom frem med tungen og begynnte og kline . Usher kom inn og spurte : Hahah ! På an igjen eller ? Hver gang jeg ser dere holder dere på ! Justin smilte og så på deg og sa : Åja sånn som dette ? Justin begynnte og kline med deg han holdt deg godt rundt livet og du rundt nakken . Etter noen min med klining sa Justin til Usher : Jeg og jenta mi skal til Hawaii om to dager bare så du vet det ! Usher lo og nikket og gikk til Pattie .. Justin kunne ikke tro det .. Pattie og Usher kysset ! Emm .. Når begynnte moren din og Usher kysse ? Justin sa at han ikke viste når og kysset deg lenge og begynnte og kline , det var ganske sent på kvelden så Justin spurte : Kan vi gå opp og kose nå jenta mi ? Har ventet i hele dag ! Du lo og sa : Wow .. du klarte ikke holde deg hæ ? Justin lo og svarte : Neei .. Klarer ikke unngå det med den deilige jenta som jeg har ! Vi blir jo snart gift og da ! Da kan jeg kalle deg kona mi ! du fylgte etter Justin og sa : Jeg liker når du kaller meg for jenta di ! Du kan si begge deler gutten min ! Justin så på deg og smilte . Dere gikk på rommet og Justin tok av seg helt til han bare lå i bokseren . Kom da "Ditt Navn" ! Jeg må få kose med deg ! Du lo og kom til Justin med klær på når Justin sa : Uten klær denne gang jenta mi ! Det er mest deilig  ! Du svarte : Da må du kle av meg ! Du lo og Justin begynnte og kle av deg . Dere lå i sengen uten klær og klinte og koste som vanlig . Dere holdt på helt til du fikk en melding .. det sto : Hei "Ditt Navn" ! Dette er Marius ! Jeg lurte på om du vil bli sammen med meg ? Du er helt nydelig og jeg digger hele deg kom an da jenta mi ! Du så på Justin og Justin så stressa ut . Bare for tull sa du : Justin jeg tror jeg velger Marius .. Justin så på deg og tårene hans trillet og Justin reiste seg men du sjappet deg og sa : Justin neei ! Det var bare en spøk ! Jeg tullet bare ! ville bare se hvordan du reagerte ! Unskyld ! Jeg elsker deg , se hva jeg svarte på meldingen da ! Du viste frem meldingen til Justin og der sto det : ALDRI i livet ! Jeg er jo med den søteste , hotteste , romantiske , snille og mest sjarmerende gutt nå ! Og du skal ikke kalle meg for jenta di ? Det er bare en gutt som kan gjøre det ! Og det er min gutt Justin ! det er han jeg elsker ! Justin kom ned i sengen igjen og begynnte og kline og sa : Du assa ! Jenta mi lurte meg ! Det hadde vært det værste i livet om du slo opp med meg ! Du aner ikke ! Du svarte : Jo jeg aner .. Jeg hadde heller ikke klart meg uten deg Justin . du er jo gutten min ! Dere klinte lenger og koste helt til du kjente at Justin tok på deg nede .. Sorry jenta mi ! Måtte bare kjenne om du var våt .. For viss du ikke er det så er det vist meg .. Justin ble helt rød i kinna .. Du sa : Det gjør ingenting Justin ! Jeg elsker deg for hvem du er og jeg bryr meg ikke om det er deg ! Justin smilte og svarte : Jeg kan ikke unngå det .. Det er jo deg jeg ligger naken med her  ! Den mest deilige jenta i verden og du er jo bare min ! gleder meg til helgen ! Du smilte og begynnte og kline med han .

Justin sine tanker :

Åååå .. Det var så FLAUT ! Jeg burde aldri ha gjort det ! Men .. Hun sa jo det var greit men uansett ! Hun er jo den første jeg ligger med da .. Jeg må få låft til det .. ! Hun har så deilig tunge ! Den kjennes så våt ut og når vi kliner er det bare så god følelse ! Elsker det !

Du sovnet på magen til Justin og Justin strøk deg i håret . Men midt på natta hørte du noen lyder og våknet . Du reiste deg og skrudde på lyset og der sto ...

Se på den magen ! Ååå , den er så fin !

- hvem tror du er på rommet ?

- The belibers <3

Historie kommer etter skolen ! skal poste 3-4 idag !:)

Historien kommer etter skolen idag ! Så rundt 3-4 tiden ! Jeg poster fler idag !

Historie Del 17 !

Selena hadde skrevet : Viste du at @justinbieber er utro mot @"ditt navn på twitter" han er virkelig sammen med meg ! Jeg har bevis ! Selena hadde også lakt ut et bildet av hun og Justin som kysset . Du så på Justin og tårene trillet .. Justin la armen rundt deg og sa : Hva er det jenta mi ? Jeg kysset henne når vi var sammen men det var en stund siden ! Jeg elsker deg jenta mi ! Du så på Justin og sa : Jeg vet det , jeg elsker deg også og jeg er heller ikke sur på deg i det hele tatt ! Men .. Selena er bare så frekk mot meg .. Hun liker deg jeg vet det ! Justin så på deg med de mest nydelige øyne og tørket tårene bort og kysset deg . Jeg bryr meg ikke om hun liker deg for den eneste jeg liker er deg ! jeg elsker deg jenta mi ikke glem det ! Du kysset han og la deg på magen hans og sovnet . Dere glemte og kle på dere før dere sovnet .. Men dere bryde dere ikke . Neste morgen våkner du før Justin . Du tok på under tøy og kom og kysset han . God morgen gutten min ! Hehe denne gangen er det min tur å vekke deg ! Justin smilte og du kom og kysset han men når du gjorde det dyttet Justin deg ned i sengen og begynnte og kline med deg . etter noen min . sloppet du . For en deilig start på morgenen jenta mi ! Du smilte og tok på deg mer klær og gikk ned . Dere spiste en herlig frokost og snakkte mye sammen . Pattie kom inn og begynnte og snakke : Så .. har dere kost masse eller ? Justin smilte og sa ja . Pattie sa : Jaja .. Bare vær forsiktige og ikke få barn da ! Dere er ikke gift enda ! Det skjer snart da , jeg vet at du er forlova "Ditt Navn" Du smilte til Justin og Justin holdt rundt deg og kysset deg , Du gikk til stua og skrudde på TV-en og der var det et bildet av du og Justin som klinte og vannet og når Justin fridde til deg . på nyhetene sa de : kjendis paret "Ditt Navn" og Justin Bieber ser ut til å være et forlovet par . Justin fridde til kjæresten og så ut som hun sa ja . De klinte i vannet etter på og bryluppet kommer om kanskje 1 år . Justin Bieber er vell tatt nå jenter . Sorry ! Justin smitle til deg og sa : Ingen kommer mellom oss jenta mi ! Ikke fansa mine en gang ! Du smilte og kysset Justin på munnen men Justin tok rundt deg og begynnte og kline . Pattie kom inn og sa : Vet du hva jeg føler med dere to ? Pattie lo mens hun sa det og snakkte videre : Hver gang jeg kommer inn et rom er det altid et par som står og kysser og kliner ! Dere er da virkelig forelsket ! Justin nikket og klinte mere med deg . Pattie bare lo og sa : Dere er visst skapt for hverandre !

Pattie sine tanker :

Hærlighet ! Se på dem da ! Sønnen min og kjæresten kliner hver gang jeg ser dem ! Snart blir det for intenst og så blir det barn ! De er ikke klare ! Men de er jo et veldig søtt par da har ingenting imot det . DE må bare vente litt med barn !

Kom nå jenta mi , vi går ut en tur . Jeg har noe å si til deg .. Du fylgte etter Justin og Justin sa til deg : Jeg skal på tournè og den er kommet tidligere en jeg tenkte .. Jeg vil at du skal være med og du har nokk fått låv til det jenta mi ! Men hele tournèn uten lekser og skole .. Du må kanskje ha privat lærer med meg .. Men vi har ikke helt bestemt men det er jo besre enn ingenting ikke sant ? Du kysset Justin og sa at det var helt fantastisk ! Dere gikk videre og gikk innom noen butikker . I en butikk som Justin ville kjøpe ny caps i så du noen du kjente .. Du angret veldig på å gå inn der !


hvem tror du er i butikken ?

- The Belibers <3

Historie Del 16 !

Det var en Range Rover i din favoritt farge Lilla ! Nå er det ikke bare jeg som har en bil ! det er en ting til jenta mi .. Justin viste deg til en plass på stranda der hadde han satte et bord med starinlys rundt og en rose på bordet . Han tok hånden din og fylgte deg til stolen . Han dro ut stolen til deg og du satte deg ned . Justin kom med rosen til deg og sa : Denne er til deg jenta mi ! Du smilte og tok den .. Justin ventet mer av deg så du kysset han .. Han holdt rundt deg så du kom deg ikke unna , det vare tegn på at han ville kline så dere klinte . etter noen min. men klining spiste dere Dette er helt nydelig Justin ! Justin smilte og sa : Ikke likte nydelig som deg jenta mi ! du smilte og kysset han . Dere spiste ferdig og Justin tok hånden din og dere gikk langs kysten og snakket . Så jenta mi .. Jeg har en del spørsmål som jeg aldri har fått svar på .. den første er hvor mange har du vært sammen med utenom meg ? du tenkte litt men svarte : Jeg har vært sammen med "Antall stykk du har vært sammen med" .. Men jeg sparte den beste til slutt . Justin så på deg og spurte : Hvem er den siste da ? Den du skal gifte deg med ? Du smilte og svarte Justin : Den siste er deg .. Og den jeg skal gifte meg med er deg også ! Jeg låfte deg jo gutten min ! Justin smilte og spurte neste spørsmål .. Har du noen gang vært i senga naken med en annen gutt ? Du svarte : Nei , du er den første og den siste hehe ! Justin kysset deg og spurte neste spørsmål : Hva hadde du gjort uden meg for et halvt år viss du ikke fikk være med på tournè ?.. Du svarte at du hadde vært lei deg og ikke klart noe bare grene hele dag . Justin sa det samme . Justin nå er det min tur å spørre deg om ting ! Det første er .. Syns du Selena er pen ? Justin svarte ikke med en gang .. Du begynnte å tro at han syns Selena var mye finere en deg .. ! Hun er jo pen .. Men ikke like pen som en annen je kjenner ? Du tenkte inni deg : Ååå hvor mange jenter er penere en meg ?! Du var litt irritert når Justin sa : Den peneste eg deg jenta mi ! Jeg elsker deg over alt som finnes på jord ! Du smilte og kysset han . Jeg har et til spørsmål foressten .. Hadde du giftet deg med meg nå ? Du så på Justin og fikk sjokk da han kom frem med den nydeligste ringen ! Det var en svær diamant med mange mindre rundt , og en lilla . Justin ! Jaa , ja JA !! Jeg vil gifte meg med deg ! Du kastet deg rundt halsen hans og kysset han lenge , du begynnte og kline . Du bare elsket følelsen på Justin sin myke og våte tunge . Og følelsen på at du er forlovet var helt i himmel ! Det blir en stund til bryluppet er ferdig så vi må vente kanskje 1 år .. Viss det ikke gjør noe da ? Du smilte og sa: Det gjør ingenting ! Jeg er jo søren forlovet med verden kjekkeste gutt ! åå jeg elsker deg Justin ! Justin lo og kom nermere deg for å kysse deg men du flyttet deg .. Viss du vil kysse meg så må du komme uti vannet med meg Justin ! Du sprang uti vannet og bak deg kom Justin , Han tok deg rundt livet og kilte deg . Justin! Jeg er kilen !! Justin sa at han må få det kysset for å slutte . du snudde hodet og kysset han lenge . Dere gikk til bake og hentet bilen din og kjørte hjem . Du ville legge deg og Justin kom med . På nattbordet hans så du et bildet av deg og Justin .. Det var så søtt av han og ha bildet av deg og han som kysste i solnedgangen ! Ååå , Justin det er så søtt bildet !  Justin lo og kom bort og dyttet deg ned i sengen og begynnte og kline . Han tok av klærna dine og hans og begynnte og kose og kline .

Justin sine tanker :

Jeg skal gifte meg med verdens beste jente !! Ååå hun er så deilig ! Dette er deilig ! Jeg elsker følelsen av å få være meg selv forran henne . Hun forstår meg for hvem jeg er og hun ser meg ikke som den store pop stjernen ! Jeg bare elsker henne over alt på jord !

Du gikk på PC-en og på Twitter . Du tweetet dette : Har det så kjekkt med deg @justinbieber ! Jeg elsker deg gutten min ! <3 Mens du skrev det la du ut et bildet av deg og Justin som kysset . du gikk på profilen til Selena .. Hun hadde tweetet noe om deg ...


Hva tror du Selena har tweetret ?

- The Belibers <3

 

Historie Del 15 !

Usher kom inn og dere lå jo uten klær .. du ble utrolig flau og det ble vell Justin og .. Dere krøp under dyna så spurte Usher Justin : Emm .. Forstyrrer jeg eller ? Usher lo og ble litt flau av å bare komme inn når dere holdt på sånn men Justin svarte : Ja .. Vi holdt på noe Usher ! Usher smilte men sa at vi måtte gå til flyplassen til Las Vegas . Usher gikk ut og Justin sa : Skulle ønske vi kunne fortsette  ! Men vi må nokk kle oss jenta mi ! Du nikket og smilte og gikk til klesskapet for å finne noe fint . Du kledde på deg og Justin kom og tok rundt livet ditt og kysset deg . Dere kysset igjen og begynnte og kline . Etter noen min . Kom Usher tilbake og sa : Jaja ! Dere kan få holde på senere ! vi må serriøst stikke til flyplassen nå ! Du og dama di må komme Justin ! Justin tok hånden din og dere gikk etter Usher ned . Dere tok limosinen bort til flyplassen så tok dere flyet . Du og Justin klinte hele flyturen siden den ikke er så lang ... Dere satt ved siden av Usher og du hørte at Usher begynnte og le .. Dere stoppet og Justin spurte hvorfor han lo ? Usher svarte : Du og dama di Justin ! Du klarer ikke 10 min uten å kysse henne ! Usher så på deg og Justin svarte : Javell ? Skal vi vedde ? Jeg vedder 10 dollar på at jeg og jenta mi ikke skal kysse .. Ååå .. Det blir vanskelig ! Usher lo og sa at han vedda 100 dollar ..Siden han tror ikke Justin klarer det . Du og Justin snakket for 9 min og Justin trodde det hadde gått 10 min så han kom frem med hodet og leppene og kysset deg mykt og lenge . Hahahahah !! Justin jeg vant !! Få 10 dollar !! Justin så på deg og kysset deg mer og begynnte og kline . Det var vanskelig å holde meg så lenge ! leppene dine er ikke enkleå unngå ! Justin gidde pengene til Usher og smilte . Dere kom frem til Las Vegas og dere skulle gjøre dere klare . Du tok frem kjolen Justin kjøpte deg og skona . Justin kom inn med en dress som matched kjolen din . Wow ! Du er virkelig pen jenta mi ! Du smilte og sa : Du er helt nydelig Justin .. Jeg har en hot gutt ! Justin lo og tok rund deg og dere gikk ned . Der sto moren til Justin og Usher. Dere ser helt nydelige ut !Sa pattie og smilte . Du og Justin gikk hånd i hånd bort til Billboard Awards og satte dere sammen . Nå skulle de si hvem som vant prisen "Artist of the year" .. And the winner is ... JUSTIN BIEBER !! Justin smilte og reiste seg opp men tok deg med opp og kysset deg lenge forran alle sammen . Tusen , tusen takk ! Jeg vil takke Gud , Mamma , Usher og ikke minst jenta mi "Ditt Navn" ! Uten henne hadde jeg ikke klart og leve ! Hun er mitt alt ! Tusen takk jenta mi ! Jeg vil også takke fansen min for å være helt fantastiske med meg ! Uten dere hadde jeg ikke fått hvert en sanger ! Tusen takk ! Justin kysset deg og tok hånden din og fylgte deg ned igjen . Justin , jeg er så stolt av deg ! Justin smilte og svarte : Dette hadde ikke skjedd om jeg ikke hadde hatt deg her .. Tusen takk ! Kvelden gikk og Justin vant totalt 6 priser . Dere var på vei hjem og når dere kom hjem sa Justin til deg : Jeg har en overraskelse til deg ! Du smilte og lurte skikkelg på hva det var .. Justin fylgte deg opp på rommet og der lå det to billetter til Hawaii ! Tusen , tusen takk Justin ! blir kjempe koselig ! Justin så på deg og sa : Kan eg få et kyss jenta mi ? Du gikk bort til han og sa : du kan få mer en et kyss ! Justin smilte et stort smil og dere begynnte og kline . Det varte en stund .. Du ble trøtt og ville legge deg . Jeg skal bare legge meg Justin .. Du kan bli med viss du vil ? Justin ble seffølgelig med og dere klinte og koste masse sammen . Justin holdt rundt deg og på deg hele tiden mens dere klinte .

Dine tanker :

Ææææ ! Jeg skal til Hawaii !! Med gutten min Justin ! Han er så søt og snill mot meg !! Elsker han !! Lurer på hva han har funnet på der da ... Han finner altid på koselige ting og er helt romantisk ! elsker det !

Jenta mi ? Du så på han og lurte på hva det var og han svarte : Tusen takk for å få være kjæresten din .. Av mange gutter er jeg den heldige ! Jeg har den beste jenta i verden du vet ikke hvor mye jeg vil takke deg ! Du svarte : Justin .. Du tar meg med til Paris .. Las Vegas og nå Hawaii ! Jeg tror du takker meg stort ! Jeg er også heldig som har deg . Dere klinte litt til helt til du la deg . Du sovnet i armkroken til Justin med den ene armen din på magen . Han sovnet med hodet på skulderen din og den andre armen hans på låret ditt . Neste morgen våknet du av Justin som vekket deg på den koselige måten . God morgen jenta mi ! Har en overraskelse til deg så bare følg etter meg ! Dere gikk ned og ut og bort til en sti og gikk hele stien .. Dere var fremme . Det er helt nydelig Justin ! Du kysset han og justin spurte : Så du likte det du jenta mi ? Du nikket og smilte stort ..


Hva tror du overraskelsen er ?

-The Belibers <3

Historie Del 14 !

Det var Pattie .. Justin spurte med en gang hva hun gjorde her så sa Pattie : Jeg er her for å passe på dere , dere kan ikke kose for mye ! Uansett om det kanskje er "Delilig" For dere ! Hun lo mens hun sa det men Justin så skuffa ut og sa : Mamma ! Jeg er ikke et barn lenger ! Jeg er 17 år !! Jeg må få låv til å kose med jenta mi ! Pattie nikket og lo mens hun så på deg , du ble litt flau men smilte . Meg og "Ditt Navn" skal ut nå så hade mamma ! Dere gikk ut og Justin tok deg med inn til en fin liten resturang for lunch . Kelneren kom og spurte hva dere ville ha og hun ga et flørtene blikk til Justin .. Justin bare smilte til hun og du ble litt sur at han flørtet med henne .. Ta det med ro "ditt Navn" det er deg jeg elsker ! Hehe ! Du er jo jenta mi vett du ! Kan jeg få et kyss ? eller fler .. Eller kan vi kline ? Du nikket og Justin kom mot deg og begynnte og kline . Kelneren kom med maten og så surt på deg .. du bare ignorerte det og spiste maten og snakket og lo med Justin og ikke minst kysse ! Du så ut vinduet og der sto Selena .. Hun så ikke glad ut og Justin brydde seg ikke og så på deg istedet . Selena gikk videre . Du kan være litt skummel gutten min ! Du stirrer jo på meg hele tiden ! Haha ! du er så søt ! Justin smilte og svarte : du er jo bare så nydelig .. Jeg kan ikke slutte ! Jeg får sommerfugler i magen av deg jenta mi ! Du er det beste dom har hendt med meg ! Du smilte og sa det samme tilbake . Justin reiste seg o tokkg hånden din så gikk dere videre . Tusen takk Justin ! du er virkelig best ! Elsker deg gutten min ! Justin kysset deg lenge og paparazzier var overalt . Dere gikk inn i en butikk . Du trengte nemlig mer undertøy . De andre begynnte og bli litt for små . Justin fant frem en av de størte og sa : Se på denne jenta mi ! passer den deg ? du lo og sa at den ikke kom til å passe . Justin det er liksom den største i denne butikken ! Jeg vil ha en som passer meg ! Justin fant den perfekte og viste noe som sto på den .. du lo og sa at det var den du ville ha for det sto : I ♥ JB Du skulle gå å skifte og gikk inn . Justin nektet og vente utenfor så han kom med inn . Justin det er litt flaut når du blir med meg inn når vi er i en butikk og folk vet at jeg skal skifte ? Justin smilte bare og holdt rundt deg mens du skiftet . du er virkelig best jenta mi ! Se på kroppen din ! Du er den nydeligste ! Du tok på BH-en og Justin smilte og sa at det var den du burde ha . Hvordan ser jeg ut da gutten min ? Justin så på deg og begynnte og holde på deg og kysset deg på kinnet og svarte : Du ser sexy ut jenta mi ! Du smilte og tok på deg klærna og gikk og betalte . Etter det gik dere bort til bilden til Justin . Dere snakkte og hadde litt vanskeligheter for å komme vekk for paparazzier sto forran bilen . Dagen gikk og du bestemte deg for å legge deg . Justin ble med . Dere koste i flere timer og til slutt sovnet du som vanlig på magen og han som strøk deg i håret . God natt jenta mi ! Drøm søtt babe ! Hvisket Justin . Du kysset han på munnen og han begynnte og kline . Dere klinte i over en halv time så sovnet du . Neste morgen våknet du men Justin var ikke der .. Du ble stresset for vanligvis kaller han deg solstråle og kysser deg tidlig om morgnenen men ikke denne gang .. Du kledde på deg og gikk ned og fikset deg et glass vann . Noen kom og holdt deg rundt livet og det var Justin . Justin ! Hvor var du ? Det var trist og våkne opp uten kyssa dine ! Justin smilte og tok og kysset deg og sa : Nå fikk du kysset .. Nå vil jeg spørre deg om noe ! du så spørrende ut på Justin .. Men Justin svarte deg : Jeg vil gjerne kline med deg ! Nå ! og etter det altså i kveld skal du bli med meg til billboard awards i Las Vegas ! Du smilte og gikk mot Justin dere begynnte og klinte .

Justin sine tanker :

jippi !! Hun skal være med meg til Las Vegas ! Nå slipper jeg å være alene ! Og .. Det hun ikke vet er at hun skal bli med meg til Hawaii !! Håper hun liker det . Hun er virkelig alt for meg . Elsker henne mer en noe annet på jord ! Hun kliner kjempe godt ! Elsker tungen hennes ! Kunne holdt på sånn i en hel dag ! Hun er den beste kysseren i hele verden !!

Justin ? Hvorfor vekket du ikke meg med kyssa dine idag ? Det var litt trist .. Justin tok deg rundt livet og sa  : Jeg har lakt en romantisk frokost ! Og .. Det er en gave for deg senere . Håper du liker den jenta mi ! Du lurte sånn på hva det var og spurte men han sa at du må vente og se . Dere gikk ut for å spise og etter det gikk dere videre til en annen plass du ville kjøpe litt klær og når du tok en kjempe fin kjole tok en annen den også .. Hun så ikke glad ut og Justin kom bort og kysset deg .. Det var Selena ! Slipp "Ditt Navn" !! Jeg tok den først !  Neei ! Jeg tok den først ! Justin ! Justin kom bort til deg med en enda finere kjole . Her Jenta mi , jeg spanderer ! Du smilte og kysset han . Senere skulle dere hjem og pakke . Når du var ferdig gikk du på rommet . Der satt Justin i bare bokser og sa : Jeg må få kose med deg uansett om vi reiser i kveld ! Kom her jenta mi ! du gikk bort til Justin han tok av deg klærna og dere la dere i senga . Justin tok av undertøyet ditt og bokseren sin dere lå nakne . Midt i når dere koste og klinte kom noen inn ...- Hvem tror du kommer inn midt i kosen ?

- The Belibers <3

 

Historie Del 13 !

Dere gikk inn .. Sakte og du ble så redd så du holdt hard rundt Justin .. Er noen der ?!Ropte Justin og ble stresset .. Han så hvor redd du var så han kysset deg flere ganger .. Dere hørte noen som kom ned fra trappa .. Du skrek og holdt rundt Justin . Justin holdt også rundt deg men så også hvem som kom ned trappa .. Det var Selena .. Hvordan kom du inn i huset mitt Selena ?! Selena så ekkelt på deg .. Hun likte visst ikke deg .. hun svarte Justin : Jeg er her for å få deg til bake ! Du burde like meg mer en "Ditt Navn" ! Justin kysset deg på bevis at han likte deg bedre .. Selena så sur ut og kom bort til Justin .. Hun kysset han .. Du begynnte og grine og sprang og låste deg på doen .. "ditt Navn" ! Vent da !! Justin hørtes lei seg ut .. Men Selena stoppet han for å gå opp .. Slipp meg Selena ! Du ødelegger livet mitt nå ! Jeg liker ikke deg ! Jeg ELSKER "Ditt Navn" og hun griner nå .. Jeg håper virkelig hun tilgir meg .. Ellers kommer du til å angre stort ! Kom deg ut ! Selena gikk ut og du satt frtsatt på do .. Tårene rant fortsatt. Justin prøvde og komme inn men han kom seg ikke inn siden du hadde låst .. "ditt Navn" .. Plizz slipp meg inn ! Jeg liker ikke Selena ! Jeg liker deg ! Du svarte : Vell Justin jeg liker ikke deg .. Justin begynnte og grine .. du hørte det .. Men da sa du : Justin .. Jeg liker deg ikke .. Jeg elsker deg .. ! Justin prøvde og komme seg inn du gikk og låste opp og der sto Justin med noen tårer .. Jeg elsker deg også jenta mi , tilgir du meg ? Jeg elsker deg over alt på jord ! Du tenkte deg litt om og sa : Seffølgelig Justin .. uten deg hadde jeg ikke klart å leve .. Jeg elsker deg Justin .. Unksyld for at jeg griner men det er ikke lett og se en annen jente som kysser med min gutt ! Du prøvde å få frem et smil og fikk til et lite . Jeg elsker når du kaller meg for gutten din .. ! Jeg elsker deg "Dtt Navn" ! Du vil altid være jenta mi ! Justin lente seg frem for å kysset deg han tok rundt livet ditt og du tok rundt nakken .. Justin begynnte og kline . Dere holdt på en god stund helt til Justin fikk en melding . Han lot deg lese det for det var fra Selena .. Det sto : Justin !! Jeg er så sur på deg !! Jeg hater deg !! Jeg er så over deg !! Jeg vet du tar det vanskelig men jeg bryr meg ikke lenger ! Håper du forstår . Du svarte henne til bake og viste den til Justin . Godt svart jenta mi ! Du svarte : Jeg liker deg ikke .. nå er jeg opptatt .. Jeg kliner med jenta mi og jeg er veldig glad for å få deg ut av livet ! Dere fortsatte og kline veldig lenge du ble trøtt og ville legge deg . Justin kan du være med ? Jeg vil legge meg .. Justin så på deg med de nydeligste øynene og svarte : For en betingelse .. du så på han og spurte hva det var og han svarte : Vi skal ligge nakne og kose denne gangen ! Som i Paris ! Du lo og nikket . Dere la dere som Justin ville og klinte og koste lenge . Jeg elsker deg Justin ! Justin smilte og sa det samme til bake . Du sovnet på magen hans som du vanligvis gjorde og ble vekket på den samme måten at han kysset deg og strøk deg på kinnet ! God morgen jenta mi ! Hadde den beste drømmen ! Den var nemlig om deg babe ! Du smilte og kysset han men han begynnte jo seffølgelig og kline som han altid gjorde ! Dere tok på dere klær og gikk ned for å spise .. Dere hørte lyder fra kjøkkene og gikk hånd i hånd for å se hvem det var .. det var ...


hvem tror du er på kjøkkene ?

- The Belibers <3 PS. Sorry for litt kort del , men har postet sånn 4 stykk idag ;)

Historie Del 12 !

Meldingen var fra Selena og der sto det : Hei "Ditt Navn" om du kan slå opp med Justin for meg ?<3 Jeg slo opp med kjæresten min siden jeg forsto at jeg elsker Justin . Jeg vet du også elsker han men jeg er jo pene enn deg så slå opp med han så jeg kan bli sammen med han ! Tusen takk ! BTW. Jeg blir ikke med på dobbeldaten . Jeg vil heller gå på alene date med Justin ! Justin ble helt hvit i fjeset og du ble stresset og svarte ikke .. Justin tok mobilen din og begynnte og skrive . Du lurte skikkelig på hva han skrev . Kom han til å slå opp med deg ? Kommer han til å velge Selena ? Justin tekstet en god stund og du satt alene og så på TV . Justin kom inn og satt seg på siden av deg og viste hva han skrev .. Hei Selena , Dette er Justin .. Jeg bryr meg ikke om du liker meg siden jeg skal ikke bli sammen med deg ? Jeg elsker "Ditt Navn" mer en alt på jord ! Hun betyr alt for meg og jeg vil ikke gå ut med deg i kveld ? Viss du ikke vil være med på dobbeldate så skal jeg gå alene med jenta mi ! Så ikke prøve deg Selena ! Du smilte mens du lest det du så på Justin og han sa : du vet at du altid er hjerte mitt ? Jeg velger ingen forran deg ! du smilte og sa : Jeg var skikkelig stressa når du tekstet .. Jeg viste jo ikke hva du skulle si .. Jeg var så redd for at du skulle slå opp med meg ! Justin .. Jeg elsker deg mer en noe annet ! Justin så på deg og smilte . Han kom nermere deg og leppene deres traff . Justin begynnte og kline med deg dere klinte i mer en 1 time denne gang ! Faktisk 2 ! Du følte at tungen din ble sliten men Justin fortsatte . Ååå .. Han er så deilig ! Du sluttet og kline så sa Justin : Du blir vell med meg ut i kveld ? Bare oss to og ingen andre ? Du kan få ha på den kjolen jeg har kjøpt og skona . ! du blir skikkelig pen ! Som du altid er ! Du kysset Justin mykt og lenge og sa at du altid vil gå ut med han . Justin tok hånda di og fulgte deg med opp og viste kjolen . Kjolen var kjempe pen ! Justin !! Det er den fineste kjolen jeg noen gang har sett ! du er den beste gutten min ! Du hoppet oppå Justin og slang deg rundt nakken og begynnte og kline . Etter noen min. med klining sa Justin : Kan du prøve den på da ? Jeg vil gjerne se den på deg ! Du nikket og begynnte og skifte Justin sa : omg . Går det ann å bli like sexy som deg hæ ? Du er jo kjempe pen ! Du smilte og tok kjolen på deg og skona . Justin gapte og sa : Du er kjempe pen ! du ser helt .. Nydelig ut ! 

PS. Sånn så kjolen og skona ut !

Dere gikk ut til den mest romantiske resturangen i Atlanta paparazzier var overalt men du prøvde og ignorere dem . "Ditt Navn" Du er virkelig den jenta jeg har forelsket meg mest i og nå kan jeg endelig si at jeg er i et ekte forhold ! Håper virkelig du kan bli med meg på tounè ! Eller blir jeg knust og klarer ingenting ! Du så på Justin og svarte : Jeg også Justin .. Det er alt jeg vil .. Men ikke tenkt på det nå ! Vi har jo 2 måneder på oss ! Vi må kose oss med den tiden vi har ! For Justin jeg elsker deg .. Og jeg syns det samme ! Du har virkelig gjort med lykkelig ! Dere kysste og det gikk fort over til klining .. Du så mange blitser overalt , men du brydde deg ikke .. du ville bare ha det kjekkt med Justin ! Dere ble ferdige og gikk hjem .. Dere holdt hånd i hånd på vei hjem og inn i bilen . Dere låste før dere gikk men .. Det var åpent nå .. Justin .. ! Det er åpent ! Vi låste jo ! Justin kom og sa : Jeg skal passe på deg bare hold meg i hånden og bli med meg inn ..


Hvem tror du er inne i huset ?

- The Belibers <3

 

Historie Del 11 !

Hvorfor liker du "Ditt Navn" Justin ? Hun er jo ikke din type ? Justin svarte med en gang mens han streøk deg på kinnet , han trodde du fortsatt sov .. Hun er jo DRID pen ! Se på henne , hun er jo den aller aller peneste i verden ! Hun er helt nydelig .. Jeg savner kyssa hennes alerede og det har bare gått 3 timer ! Uten henne går det ikke ann å leve , dere er jo gode venner da chaz innrøm at hun er veldig pen ? Chaz ble enig med Justin og du "Våknet" nå Hei Justin ! Sov kjempe godt med deg som strøk meg på kinnet og holdt rundt meg ! Hehe du er virkelig best ! Justin smilte og sa : Jeg har savna kyssa dine .. Jeg må få ett eller flere nå ? Du nikket og smilte dere kysset flere ganger så begynnte dere å kline .. Dere holdt på og kose hele flyturen og nå skulle dere lande i Atalanta . Ååå .. Det blir godt og lande ! Veldig lang flytur ! Justin smilte når du sa det og sa at det blir godt å ha deg med han hjemme . Dere gikk ut av flyet og på flyplassen var det paparazzier overalt og fans , Justin tok noen bilder med dem så gikk dere ut til limosinen . Du er så god med fansa dine Justin .. Du er å søt ! Justin kysset deg og holdt rundt deg , etter 5 min i bilden kom dere til huset hans . Det var kjempe stort og seffølgelig kjempe fint ! Vi har mange gjesterom viss du vil sove der eller så kan du sove med meg som jeg har mest lyst til ? Su ville sove med Justin så du svarte : Jeg vil sove med deg .. Det er jo mest koselig da ! Justin smilte og klemte deg . Dere gikk opp på rommet og la fra dere tinga. Du var veldig trøtt etter turen så du ville legge deg . Justin jeg legger meg .. Er skikkelig sliten og trøtt nå .. Kan du bli med ? Justin stor smilte og kom med deg . Dere kledde av dere så dere lå i undertøy så klinte dere og kysset og koste som dere vanligvis gjorde . Justin begynnte og snakke : Jeg har kjøpt deg en kjole som jeg vil vise deg i morgen når vu skal på date med selena og kjæresten hennes . Håper du liker den jenta mi ! Du smilte og kysset han og sa : Tusen takk Justin ! .. Det eneste jeg håper på er .. eller bare glem det .. Justin så spørrende ut på deg og spurte hva du mente .. Jo jeg mener .. at jeg håper du ikke faller for henne .. hun er jo mye penere en meg og tanken på å miste deg er forferdelig .. lov meg at du bare bryr deg om meg ? Justin svarte med en gang : Du er MYE penere en Selena ! Hun er ikke min type en gang ! Det er jo deg jeg vil ha , jeg ville ikke vært i senga og klint med deg i bare undetøy og naken viss jeg ikke likte deg .. "Ditt Navn" Du er den beste som har hendt meg ... Jeg har ALDRI følt sånn for en jente før .. Du er hele meg og jeg har faktisk vært sammen med Selena i en måned men det var før og nå har eg deg , du er alt for meg ! Du er faktisk den eneste jeg har vært i en seng med naken og i undertøy og klint og sånn med .. Justin ble litt flau når han sa det men du smilte . Justin .. Jeg har vondt en plass .. Du må kysse det bedre ! Han så spørrende ut på deg og sa at han seffølgelig ville gjør det  , han spurte hvor du hadde vondt og du svarte : Emm .. Leppene og tunga .. du vet hvordan du kan hjelpe meg ! Justin lo og begynnte og kline med deg , dere klinte veldig lenge og holdt fortsatt på .

Dine Tanker :

Han er veldig god til å kline ! Å det han nettopp sa til meg om selena og meg .. Jeg fikk sommerfugler i magen !! Jeg har det nå også siden jeg kliner med han ! åååå Han er så deilig ! Den beste ever !

Du vet jeg elsker deg Justin ? Justin smilte og sa : Mhm .. Du har nokk sakt det før og jeg elsker deg også ! Dere koste videre og etter flere timer sovner du på mangen hans og armen hans rundt deg . Neste morgen våknet du av han som strøk deg på kinnet og kysset deg på munnen . God morgen jenta mi ! Du er å søt når du sover ! Du så på han og spurte : Er jeg ikke søt våken heller ? Justin smilte og sa : Du er søt uansett hva du gjør ! Elsker deg jenta mi ! Du fant frem klær og skulle til å gå inn på badet men så stoppet Justin deg og sa : Jeg vil se på når du skifter å bare gjør det her inne ! Jeg skal også skifte så .. du kan også se på meg? Du smilte og nikket . Du skiftet og Justin smilte og kallte deg hot og pen hele tiden og du kallte han sexy og nydelig når han skiftet ..

Justin sine tanker :

Håper virkelig hun liker kjolen .. Det er jo hennes stil da .. Jeg vil ha et kyss !! OMG !! Jeg klarer ikke lenge uten et kyss , spessielt fra henne .. Hun har jo de deilige kyssa ! De deiligste i verden ! Elsker alt ved henne ! Glad at jeg har henne og at hun valgte meg !

du gikk ned og tok et glass Appelsinjuice . Du viste ikke Justin kom men følte plutselig at noen tok deg rundt livet og kysset deg på kinnet eller han prøvde og kysse deg på kinnet men du snudde hodet så han kysset deg på munnen Du er så fin jenta mi ! Du smilte og sa det samme til bake . Det pep på mobilen din og du og Justin leste det .. Begge fikk sjokk for det sto ...


Hva tror du det står ?

- The Belibers <3

Historie Del 10 !

Det var Scooter . Justin , forstyrer jeg eller ? sa Scooter og lo. Ja ! Jeg og "Ditt Navn" kliner faktisk her ! Scooter sa at dere måtte komme om 10 min for dere reiser til Atlanta i morgen. Dere klinte i de siste 10 min . så gikk dere til hotellet deres. Caitlin , Ryan og Chaz var alerede på hotellet når dere kom . Du Justin jeg går og legger meg .. klokka er jo 00:00 ... Justin kom etter deg og holdt rundt livet ditt. Du bare smilte og kysset han på kinnet . Your my favoritt my favoritt , my favoritt girl ! Justin sang til deg og kysset deg då tok du av T-Skjorten og Buksa og la deg i senga Justin kom og la seg ned vesiden av deg og dere begynnte og kline og kose . Du Justin .. Helt siden sist jeg så deg har jeg vært forelsket i deg , men ikke sakt det til deg . Men endelig er vi sammen ! Justin smilte og sa : Ja , jeg også jeg vet egentlig ikke hva jeg hadde gjort uten deg her , det hadde vært ensomt ... Du er den jeg vil ha for resten av livet mitt ! Håper du likte Paris ? Justin så på deg og du svarte : Det har vært den mest romantiske , kjekke og beste helgen i livet mitt ! Og at jeg fikk være sammen med deg er det beste ! Tusen takk Justin ! Du kysset han men han begynnte og kline , dere satt og klinte i over en time helt til du ville sove , du sov på Justin sin mage og han strøk deg på kinnet og i håret . Du bare elsket han !

Justin sine tanker :

Hatt den beste helgen .. Se , hun er jo like pen og nydelig når hun sover ! Jeg har ALDRI følt sånn for ei jente før .. Dette er noe helt spessielt .. Hun er virkelig nydelig ! jeg elsker å få føle hennes deilige kyss og alt av henne er bare i himmelen , jeg er en heldig gutt .. Hun forstår jo meg for hvem jeg er og ikke den popstjernen folk ser meg som sånne jenter liker jeg !

Før Justin lukket øynene kviskret han : God natt jenta mi , elsker deg over alt på jord ! Justin sovnet nå han også , du våknet neste morgen dig tidlig om dagen for dere skulle jo reise hjem .. Denne gangen vekket Justin deg med et kyss på munnen og armene rundt livet mitt . God morgen sol stråle ! Sa Justin og smilte . God morgen gutten min ! Klarer ikke takke deg nokk for å ta med meg på denne turen ! Tusen tusen takk ! Hva kan jeg gjøre for å gi tilbake ? Justin tenkte i noen sek. så svarte han : Du må kline med meg hver gang jeg spør om det ! Ååå en ting til ! Du må gifte deg med meg om noen år ! Så ikke bli sammen med en annen ! Du smilte og sa at du aldri kom til å velge en annen en han , og at du kom til å gifte deg med han og kline når han ville . Før i går ut til limosinen vil jeg gjerne kline med deg "Ditt Navn" ! Du kom deg nermere Justin og dere begynnte og kline . Dere klinte helt til Ryan og Caitlin kom og sa at vi må dra . Justin ville slutte så du gjorde det og sa : Vi kan gjør det på flyet og Justin , hver gang du vil kommer jeg ! Du blunket til han og tok på deg klær Justin så seffølgelig på og stirret hele tiden og kalte deg nydelig . Han kom bort til deg i bar overkropp og klemte deg og kysset . Justin .. Vet du at jeg får sommerfugler hver gang vi kysser og kliner ? Det er helt fantastisk ! Elsker deg gutten min ! Dere kysset mer og gikk ned med koffert og alt som trengst . Dere kom til bilen og kjørte til flyplassen og gikk på flyet . Du satte deg med Justin og Chaz mens Caitlin og Ryan satte seg sammen . Du og Justin kysset og klinte veldig mye men du sovnet etter vært i armene til Justin , Du lå med hodet på fanget hans mens han strøk deg gjennom håret og på kinnet og holdt rundt deg  .. Du våknet etter 3 timer søvn da du overhørte at Chaz og Justin snakket om deg ... Du fikk en god følelse av det Justin sa ..


Hva tror du Justin og Chaz sier ?

- The Belibers <3Historie Del 9 !

Det er helt nydelig Justin ! Justin smilte når du sa det han hadde satt et bord med rose rundt og mat til to og to stoler med starin lys på solnedgangen ! Det var kjempe fint ! Justin ! Det eneste som hadde vært bedre nå er et kyss ? Justin gikk med et stort smil på munnen og kom og klinte med deg , du spurte bare om et kyss men han liker visst å kline bedre ! Du bare likte det . Skal vi sette oss jenta mi ? Du smilte og satte deg ned dere spise og snakket om alt mulig og kysset som vanlig Skal vi gå litt rundt her ? Jeg har liksom aldri holdt noen i hånda på en strand i Paris og jeg vil gjerne gjør det Justin ! Du ble litt flau når du sa det siden det var egentlig litt rart å si det men Justin tok hånden din og dere gikk rund stranden og snakket om alt fra himmel til jord da Justin pluselig spurte : Om du tror virkelig at Caitlin er gravid ? Du nikket og så ned .. Det var kjekkt og kose med deg i går kveld , du er virkelig best "Ditt Navn" ! Dere hørte noen som kom i en svart limosin og det var Kenny Han ropte på Justin og deg og dere sprang hånd i hånd bort til han Hva gjør dere her Justin ?! Du har liksom en konsert og "Ditt Navn" skal jo synge med deg ! Kom igjen ! Konserten begynner om 30 min ! Justin så stresset ut og du grudde deg kjempe mye for å synge forran 100 000 stk . ! Justin jeg gruer meg !! Justin strøk deg på kinnet og sa at det kom til å gå helt fint og at du synger helt nydelig , Du smilte og sa takk. kom igjen Justin ! Du har 15 min på deg nå ! kle deg ! Dere gikk inn og skiftet og Justin så at du likte magen hans super godt så han kom bort til deg med vilje og klemte deg. Justin ! Du vet at jeg smelter for magen ! Det gjorde du med vilje ! Justin smilte og tok på konsert klena hans . Han gikk på scenen og sang noen sanger og sa kom OLLG og etter det er det Overboard , Du så hvor glade jentene ble når de fikk være på scena med Justin .

Dine Tanker :

Jeg er så heldig .. Jeg er faktisk hans OLLG ! Og disse jentene er heldige som får være det i noen min de også men bare tanken på at jeg er det hele tiden er helt super ! Jeg er virkelig den mest heldige jenta i verden , syns jeg da ! Snart skal jeg på scenen ! Gruer meg veldig ! Men jeg har Justin med meg der så det skal nokk gå bra .. Får håpe det!

Du gikk på scenen og begynnte og synge på overboard alle klappet og jublet og litt etter på kom Justin til bake han kom bort til deg og kysset deg så begynnte han og synge dere sang sammen og han tok rundt livet ditt mangen gnger mens dere sang du syns det var kjempe kjekkt ! Dere var ferdige du skulle gå ut men Justin tok hånda di og sa til publikum : Hei alle ! Dette er min kjæreste "Ditt Navn" ! Hun er virkelig alt for meg ! Tusen takk for at du sang med meg ! Betydde mye ! Å dele livet mitt med deg er det jeg vil , jeg elsker deg "Ditt Navn" ! Han kysset deg mykt og lenge og publikum skrek og klappet du gikk av scenen og Justin skulle bare synge en til sang og det var Baby . Etter 10 min . kom han tilbake han var helt svett men du brydde deg ikke . Du kysset han og holdt rund han han holdt rundt de også du "Ditt Navn" jeg stinker ! Så jeg skal gå å dusje ! Du smilte og sa : Justin jeg bryr meg ikke om du svetter eller noe sånn , jeg elsker deg for hvem du er og ingenting skal komme mellom oss ! Justin smilte og gikk inn i dusjen etter 10 min kom han naken ut ...Jeg glemte å ta med klær inn hehe .. Justin ble flau men du bare smilte og så på han. Han kom og kysset deg og tok på klærna sine . ja nå kan vi kline så mye som du vil ! Nå stinker jeg ikke men vi må nokk snart hjem og pakke vi reiser i morgen ! Kjekkt å ha konserten med deg "Ditt Navn" ! Du smilte og Justin begynnte og kline med deg dere lå og klinte men så kom noen inn ....


Hvem tror du kommer inn ?

- The Belibers <3

 

Historie Del 8 !

Dere så Caitlin Ryan og Chaz ! De var i Paris ! Eyy ! Ryan !! ropte Justin . Hva gjør dere her ? Sa du og Justin samtidig , Vi er her for vi savnet og se dere kysse hele tiden ! Justin smilte og sa Mener du sånn her ? Spurte Justin og begynnte og kline med deg Chaz begynnte og le og Ryan sa at det var det han mente . Justin har dere lakt barn da ? Justin svarte : Nei .. Vi skal det i fremtiden bare vent ass ! Men vi skal heller kose i kveld ! Ryan sa at han og Caitlin og vil det ! Så de skal sover over hoss dere men i forskjellige rom så du og Justin får være i fred når dere koser ! Dere kjørte hjem og Caitlin , Ryan og Chaz pakket ut tinga sine og dere spiste middag , taco siden alle likte det . Justin jeg er trøtt .. kommer du ? smilte du til han Ses i morgen da Ryan , Chaz og Caitlin ! Og lytte til med kosinga Ryan ! Justin kom opp med deg og dere kledde av dere og la dere i senge du følte det var litt rart men du sa du skulle gjør det så da må du jo .. Justin begynnte og holde rundt deg og kline med deg , du hadde aldri vært helt naken i senga med en annen før . Dere klinte ganske lenge og Justin kysset deg over alt . Jeg elsker deg Justin , jeg er så glad for å være med deg her i Paris du er virkelig den beste ! Jutin smilte og sa : Det er altid kjekkt med deg her ! Du er mitt alt ! Og få ha deg om min jente er bare drømmen min ! Og den er kommet i oppfyllelse ! Dere fortsatte med det dere holdt på med men du sluttet og sa : Justin ? Hører du Ryan og Caitlin ? Haha ! De lager sånn rare pyste lyder .. Justin prøvde å høre etter og sa Tror du det samme som meg ?.. Tror du virkelig .. Du nikket og gikk ut av rommet med justin og så gjennom nøkkelhullet og så at det var det de holdt på med .. Ojj .. Jeg er i sjokk nå .. Sa Justin og kysset deg Ja .. jeg og .. De kan heller gjøre hva vi gjør en å lage barn ! Justin fulgte deg med inn på rommet og sa Skal vi fortsette der vi slapp sist ? Du nikket og begynnte og kline med han dere holdt hard rundt hverandre i flere timer helt til du sovnet på magen til Justin rett før du sovnet hørte du Justin kviskre : Godd natt Jenta mi , elsket kvelden idag ! Du er helt nydelig . Du sovnet kjempe godt og våknet neste morgen av Justin som kysset deg flere ganger . God Morgen jenta mi ! D reiste deg og kysset han og kledde på deg Justin så på hele tiden Du er virkelig fin jenta mi ! Du smilte og tok tak i hånda hans og gikk ned der satt Chaz , Caitlin og Ryan .. Såå Ryan .. Vi hørte noen spessielle lyder fra rommet til meg og "Ditt Navn" i går kveld .. Vi vet hva dere gjorde ! Ryan ble rød i kinna og rødmet du gikk til kjøkkene for å spise . Plutselig kom Justin og holdt rund livet ditt og kysset deg på kinnet Aner du hvor mye jeg elsker deg jenta mi ? Du smilte og sa Heh , ja du har nokk sakt det før Justin jeg elsker deg også ! Veldig mye ! Du er mitt og mitt alt !

Dine tanker :

Åååå , Justin er så søt det bare går ikke an å forklare ! Han er den beste noen sinne ! Jeg vet jeg sier det ofte men jeg klarer ikke å unngå det ! I går kveld var kjekk og idag .. hmm .. Hva skjer idag ?

Justin spurte om du ville bli med ut i kveld og spise på den mest romantiske plassen for i morgen skal dere hjem til Justin i Atlanta Jeg vil gjerne ut med deg i kveld Justin ! Justin smilte og tok tak i hånden din og tok deg med ut et sted ... Tuller du Justin ?! Du er virkelig best !!! Du kysset han lenge og klemte han hardt ! Liker du det "Ditt Navn" ?


Hva tror du Justin viser deg ?

- The Belibers <3 sorry viss den er litt kort ! men må gjøre den litt spennende !Historie Del 7 !

Justin snudde seg og du sprang bort til bilen ! Justin slo til han men han slo til bake .. Det var mannen som voldtok deg som liten ! Du ropte på Kenny men han hørte det ikke ! Justin blødde nase blod og det så ut som om han hadde brukket armen ! Du sprang bort til Justin og tok han i hånden og inn i bilden , du så at Justin var ganske så skada Justin ? Går det bra med deg ? Jeg er så lei meg ! Jeg skulle ikke sprunge vekk ! Men jeg ble bare så redd ! Du kjente at tårene dine kom men Justin tørket dem vekk Ta det med ro jenta mi , ikke grin . Det er ikke farlig og brekke and arm og blø litt . Jeg sa jeg skal beskytte deg og jeg har gjort det nå . Får jeg et kyss "Ditt Navn" ? Du smilte og kysset Justin mykt og lenge Justin begynnte seffølgelig og kline med deg , noe han gjorde hele tiden ! Du bare klinte til bake og klemte han . Dere kom hjem og du satt deg ned i sofaen , men Justin gikk opp og sa Jeg vil gjerne vile men ikke alene , bli med da "ditt Navn" så kan jeg ha noen og kose med ! Du fulgte etter han og smilte dere kom på rommet og Justin tok av buksa og T-Skjorta så han var i bokseren så la han seg i senga . Bare Skift "ditt Navn" , jeg skulle jo holde øye med deg hele tiden ! Du skiftet og så at Justin kikket på deg hele tiden .. Du brydde deg ikke . Hvordan liker du Paris "Ditt Navn" ? Spurte han nysjerrig Justin jeg elsker Paris , det er så kjekkt å være her spessielt med deg gutten min ! Justin slo litt i senga på tegn for at han ville du skulle legge deg ned , du gjorde som han sa og la deg ned . Du vet at du er det beste som har hendt meg "Ditt Navn" ? Når jeg ikke hadde sett deg på et år var forferdelig , jeg savnet deg veldig så jeg måtte ringe etter tournèn min ! du er mitt ALT ! Du smilte og kysset han denne gangen begynnte faktisk du og kline med han ! Du sovnet etter 2 timer med kos , der lå du på Justin med hodet på magen , det var så deilig ! Neste morgen våknet du av at Justin tok deg i håret Oj ! Mente ikke å vekke deg "Ditt Navn" Du er bare så vakker så jeg måtte , jeg kan ikke la være ! Du smilte og sa at du bare likte og bli vekket på den måten . Justin gikk på do og du ventet på han i senga , men mobilen hans pep og du så at meldingen hva fra Selena .. Hmm lurer på hva det står ?.. Justin kom til bake og tok mobilen og smilte mens han tekstet til bake . Justin ? Hva sa hun ? Og hvorfor smiler du sånn ? Han svarte ikke og bare fortsatte og tekste .. Du ble litt sur så du kledde på deg , vanligvis ser Justin på deg men han gjorde det ikke denne gang så du skiftet BH-en din . Oj , "Ditt Navn" Du er sexy ! Du bare tok på deg en ny BH og spurte hva hun sa han viste meldingen og der sto det : Hei sjønnas ! Jeg vet du er sammen med "Ditt Navn" og jeg vil gjerne bli kjent med henne ! Jeg vet dere er i Paris nå men når dere kommer hjem vil jeg gjerne gå på dobbel date med dere ! Jeg har foresten fått en mann nå ! Du lo mens du leste det og sa at dere gjerne kunne men idag ville du bare kose med Justin . Så , hva med å lage barn ? Du må jo gjøre det med meg "Ditt Navn" ! du viste du måtte men syns det er litt domt med barn på din alder så du svarte : Vi kan heller ligge nakne en å lage barn Justin .. Jeg føler at det blir litt domt å ha barn på vår alder ! Justin smite stort og sa at det var en god idè så dere skulle gjøre det i kveld . Hvordan går det med armen din Justin ? Justin så ned på armen så opp på deg og svarte Den er forferdelig vondt .. Den blir mye bedre når du kliner med meg ? Du lo og satte deg på fanget og begynnte og kline dere holdt på i en halv time før det sto " Justn banket opp av en mann som hete øystein i går ved eifeltårnet , kjæresten var nemlig der og når de kom seg vekk så vi disse bildene av de som klinte mannen er nå tatt og blir tatt til fengsel" Du ble overlykkelig og begynnte og kline med han igjen.

Justin sine tanker :

Hun er jo den beste som finnes ! Jeg blir aldri lei av kyssene og nettene med henne alt er bare perfekt med henne med meg ! Det finnes ikke bedre ! Sjerp deg nå Justin du kliner med henne nå ! Du må jo vise at du er en god kliner ? I kveld blir det seng med "ditt Navn" ! Gleder meg !

Dere sluttet og kline Justin smilte til deg og tok på låret ditt og holdt rundt deg mens du satt på fanget hans "Ditt Navn" Jeg skal ha konsert i morgen kveld og jeg vet hvor mye du lige å synge , så du skal synge overboard med meg ! Du smilte og takket ja dere tok en tur rundt i byen Paris og kysset og shoppet . Dere kom til en butikk og der så dere ...


♥ Hvem tror du de ser ?

- The Belibers <3

PS. http://sillapuus.blogg.no/ er en veldig kjekk blogg som forresten leser bloggen vår ! Er veldig takknemlig for det ! Tusen takk ! Gå innom bloggen du og ! Hun er en veldig koselig jente ! Håper du fortsetter å lese bloggen !

 

Historie Del 6 !

Den som satt ved siden av deg var en mann som du kjente fra barndommen som prøvde å voldta deg !  Justin .. Jeg er redd .. jeg vet hvem han er og han voldtok meg som liten .. jeg vill bytte plass med Kenny ! Justin så beskymret ut på deg og sa det til Kenny dere byttet plass og da følte du deg mye bedre men fremdeles stressa ! Vet du hva "Ditt Navn ? Spurte Justin med et STORT smil . Emm .. Nei ikke før du har sakt det sjønnas ! Justin smilte og sa Jo jeg har bestilt middag for oss på eifeltornet ! Håper du ikke har høydeskrekk ! Du hadde faktisk høydeskrekk men ville VELDIG se hvordan det var på toppen ! Justin .. Jeg har høydeskrekk men du kan jo passe på meg ? Spurte du og smilte Justin sa at han altid ville passe på deg og kysset deg ! Du så på mannen han satt og stirret på deg .. du ble veldig redd men Justin så at du ble redd og holdt rundt deg og kysset deg på kinnet. Du følte deg bedre og så at det bare var en time igjen . du Jutin jeg må på do kommer snart ! Du kysset han på kinnet men Justin snudde hodet så du traff leppene , Justin begynnte og le og sa at det var greit så du gikk bort til doen .. Du opnet døren til doen og skrek .. Ææææ ! Justin !  Folk begynnte og stirre men du brydde deg ikke og Justin kom løpene mot deg, du pekte på en død mann som hadde fått kniv i seg og det var mannen som voldtok deg som liten som gjorde det .. du så at han kom ut rett før du gikk .. Kom "ditt Navn" Vi må gå å finne noen skal passe på deg jeg .. må nokk begynne og gå på do med deg hæ ? Sa Justin og små lo litt Justin jeg er redd .. Tenk viss han dreper meg eller deg eller Kenny ? Justin så på deg og så at du var redd .. Jeg begynner og bli beskymret for deg "ditt Navn" det skjer altid noe .. Skal passe ekstra på deg nå og holde øye med deg hele tida ! Du syns han var så søt når du tenkte på hvor mye han brydde seg . En stemme sa "Ta plassene deres flyet lander nå vi er nå i Paris" Dere satt dere ned og Justin holdt rundt deg og kysset deg mangen ganger . Dere landet og Justin og Kenny Fulgte deg ut så gikk dere ut til limosinen. Dere kjørte til hotellet som hadde 5 stjerner ! Du syns Justin var så søt ! Han passte på deg hele tiden , han ar virkelig best ! Justin jeg skal bare gjøre meg klar til i kveld , skal ta kjole på ! Så jeg har badet først ! Justin så på deg og smilte men svarte Du husker du ikke at du blir redd veldig fort tenk om noen er der , jeg skal jo holde øye med deg hele tiden ! så jeg må være med ! Du smilte og nikket , du fant frem en hvit kjole med litt blomster mønster på toppen som var samme farge som kjolen. Du tok også på deg høyhælte sko som var sølv men da sa Justin Wow du er å fin ! Vet du hva jeg har kjøpt som du kan gå med ? Du så på han litt rart men da fant Justin frem noen Jimmy Choos som passet helt perfekt til kjolen ! Du sprang bort til han og klemte den størte bamseklemmen ! du får skoene om jeg får kline med deg nå ? du smilte og Justin begynnte og kline. Dere klinte i 1 time ca . eller det føltes sånn ut. Tusen tusen takk Justin de er helt nydelige ! Justin smilte til deg og sa Jeg er glad du liker dem ! Men de er ikke like nydelige som deg ! Du smilte og begynnte å gå ut for å spise dere kom til eifeltornet og gikk opp for å spise . Det er nydelige her Justin ! Jeg har høydeskrekk men de på den utsikten ! Den er nydelig ! Justin så på utsikten og sa Utsikten ? Det er ikke det jeg ser på nei ! Jeg ser på denne utsikten ! Det er nemlig deg "Ditt Navn" ! Dere hadde det kjempe koselig og når dere var ferdige og spise skulle dere ned dere gikk hånd i hånd og du og Justin kysset deg på kinnet og munnen dere klinte men du sluttet .. Sliten alerede "Ditt Navn" ? Sa Justin og lo J-j-justin !!! Se hvem som er bak oss  !

Han er så søt ! Hihi !


- Hvem tror du er bak Justin ?

- Tror du det hender noe med dere ?

The Belibers <3

Historie Del 5 !

Du ble stresset og prøvde å vekke Justin men han sov fortsatt du skrek kjempe høyt og vekket Justin "Ditt Navn" hva er det ?! Du hadde ikke ord å si du var helt blek "Ditt Navn" Jeg passer på deg ! Ikke vær redd ! D-d-det .. Det er noen her inne ! sa du redd men Justin holdt rundt så det ble litt bedre men da kom noen frem .. det var Kenny ! WTH ? Kenny ! Du skremte jenta mi ! Kenny lo og sa han måtte snakke med Justin litt alene så du ventet i en halv time og så kom Justin inn ... Han så GANSKE skuffet ut .. Hva er det Justin ? Spurte du litt stressa Emm .. Tournèn min .. den kommer tidligere en jeg trodde .. og det er ikke sikkert at du kan få være med .. Jeg reiser i September så vi har jo noen måneder ! Og nå skal vi til Paris og jeg skal være med deg hele tiden ! Jeg skal ta deg med spessielle plasse og være med deg vær dag og .. Du kysste han så han ikke fikk ferdig setningen sin og han begynnte og kline med deg etter vært .. Så .. du er ikke lei deg "Ditt Navn" ? Du så ned i bakken og svarte Jo , men jeg vil ikke ødelegge nå ! Vi har jo måneder på oss ! 3 faktisk og jeg vil bare ha det kjekkt og ikke tenke på at du skal reise ! Justin smilte . Justin jeg må pakke ! Vi reiser i morgen og jeg har ikke pakket noe ! Justin lo og sa Haha Jenter ass ! Ja jeg blir med deg da "Ditt Navn" ! Du pakket favoritt klærna dine og en genser som du likte veldig godt du viste den fram til Justin veldig stolt og sa : Se her Justin denne kjøpte jeg en uke før du ringte meg ! Justin leste det Åjaa .. det står I ♥Justin Bieber så du elsker meg hæ ? Justin .. Jeg elsker deg mer en noe annet i verden ! du er hele mitt hjerte !! Du ble ferdig med å pakke og gikk ned Justin skulle kjøre dere .. du satt deg ned i bilen og Justin ved siden av deg han holdt rundt deg når han kjørte som gjorde deg litt stressa men du syns det var litt koselig også ! Dere kom fram til flyplassen du ville kjøpe et blad og gikk inn i en butikk Justin ble med deg .. Dere ble ferdige der og dere skulle begynne og gå på flyet du , Justin og Kenny .. Er du klar for den mest romantiske ferien med meg "Ditt Navn" ? Du nikket og kysset han .. det kom en mann som skulle sitte med dere du ble red og Justin merket det .. Han begynnte å kline med deg men du stoppet etter 5min . Du så på mannen og når du så hvem det var ble du veldig redd ...


Sorry for kort del men jeg skal i selskap og være med venner ! kommer kanskje en del senere i kveld !

- Hvem tror du mannen er ?

The Belibers <3

Historie Del 4 !

Den som sto ved døren var eks-kjæresten din ! du viste ikke hva du skulle si men så kom Justin Emm .. Hvem er du ? Spurte Justin Jeg er her for å få deg tilbake .. "Ditt Navn" jeg elsker deg mer en noe annet ! Der så du at det klikka for Justin og han svarte med en gang "Ditt Navn" ?!? Hun er min kjæreste nå å du tror du bare kan vinne henne til bake ? Du så ned i bakken .. "ditt Navn" Hvem velger du ? Spurte Justin . Du så på begge to og så at begge var like spente på hva du skulle svare og med det samme var de litt sure Emm .. Jeg Velger .. Du så på begge to før du svarte Jeg velger Justin seffølgelig .. Unskyld "Den siste du var sammen med" men jeg elsker Justin nå og han er alt for meg .. Justin smilte det største smilet til deg og kysset deg mykt og lenge ! Du lukket døren og så at "Den siste du var sammen med" ble lei sei så du sa til Justin at du bare skulle ut og snakke til han litt . "den siste du var sammen med" !! Unskyld ! men jeg elsker Justin jeg vil ikke gjør deg lei ! Sa du og håpte på et smil fra han men nei han bare gikk og Justin kom ut til deg "Ditt Navn" det går bra .. han kommer over deg ! Sa Justin og kysset deg Justin ? Jeg er litt trøtt .. Kan vi legge oss `? Justin fulgte deg opp og inn på rommet Justin lå seg på sengen og tok av seg buksa og T-Skjorten sin Justin nå skal jeg skifte så snu deg ! Justin bare lo og snudde seg . Du tok av deg BH-en for å skifte den men du snudde deg for å se på Justin og han sa Jeg kunne ikka la være ! Du er bare så nydelig og sexy ! han smilte flørtene til deg men du bare tok BH-en på deg og tok av buksa og la deg ned i sengen ved siden av Justin . Så "Ditt Navn" når vi hadde flaske tuten peker på måtte du gjør noe , hva var det ? Sa han mens han smilte Justin ! Du glemmer det ikke nei ! Justin så på deg og sa at han aldri kom til å glemme det ! Justin la seg oppå deg og klinte med deg .. Justin stoppet etter 15 min og sa : Takk for at du velgte meg idag .. var så redd for at du skulle velge "den siste du var sammen med" jeg hadde ikke klart og leve uten deg du er jo alt for meg og jeg elsker deg mer en NOE annet ! du smilte og svarte Justin .. Jeg skulle ikke velge han du er jo den jeg vil ha for resten av livet mitt og jeg elsker deg drid mye ! kan ikke beskrive det og .. Du klarte ikke si mer for Justin begynnte å kline med deg og holdt deg rundt hoftene .

Justin sine tanker :

Hun er så SØT ! Jeg har så lyst å ha det med henne nå men hun sier vi er for unge .. jeg tar sjansen i Paris i helgen .. Hun smelter jo for overkroppen min så det blir det jeg skal gjøre for å få henne til å gjør det ! Hun er den jeg skal gifte meg med og jeg elsker henne !

Dine Tanker :

Det som jeg må gjør etter flasketuten peker på vil jeg gjøre nå men det er jo tidlig ! Åååå se på magen ! Jeg SMELTER ! Han er så søt ! Jeg ELSKER HAN ! gleder meg sånn til helgen !

Dere klinte i 15 min til helt til du sluttet God natt Justin ! Elsker deg ! du kysset han og smilte God natt jenta mi ! Elsker deg også ! han sa det mens han tok hånda di på magen hans Justin ! det er min svakhet ! Jeg vil såve nå ! Justin lo og sa Slapp av ! jeg skal passe på deg og det er jo bare en mage sov nå søta ! Dere sovnet og da hørte du noe .. du så noen som var på samme rom som deg og Justin .. Justin sov Fortsatt ! Hva skal jeg gjøre ?!?


- Hvem tror dere er på rommet ?

The Belibers <3

Historien Del 3 !

Det sto : "Justin Bieber og "Ditt Navn" Venter Barn !" Justin lo og du stirret rett ned i Dagbladet og sa at vi ikke har hatt det greiene enda ! Justin så på deg og kysset deg og sa : Det er jo ikke sant så du bør ikke stresse det kommer jo til å bli sant en dag snart ! Vi er jo kjærester og jeg tar ingen sjanser på å miste deg .. Du er Alt for meg og jeg elsker deg ! Du smilte til han og sa at du syns det samme Du "Ditt Navn" jeg har en gave for deg på rommet .. Han skulle si mer men du sprang rett opp og ble så glad når du så hva det var ! Dere skulle reise til Paris i sammen ! Det er jo den mest Romantiske byen i VERDEN syns du ! Justin smilte og spurte : Så blir du med meg eller ? Du smilte og nikket og hoppet i sengen der han lå og kysset han. Han begynnte å kline som vanlig men du likte det jo for han e jo bare så søt ! Dere fortsatte i 1 time og 3 min før du sluttet Sliten Alerede ? Spurte Justin mens han lo Ja Faktisk ! Men vi kan fortsette snart ! Justin smilte stort og sa at han gleder seg og du bare lo og gikk på kjøkkene for å ta et glass vann Du "Ditt Navn" vi slo Caitlin og Ryan med klining ! Jeg skal ringe dem jeg så kan de komme bort så skal jeg si det ! Justin var så stolt når han sa det og smilte det største og søteste smilet . Etter han var 5 min på tlf. med Ryan kom han og sa at de kommer nå. Justin holdt rundt hoftene dine og kysset deg på kinnet og spurte Du .. Det bladet sto at vi venter barn , hva tid kan vi ? Du lo og sa at dere var for unge ! Ja men jeg vil jo !! Sa Justin og smilte flørtene til deg .. Du bare smilte da døren ringte på der sto Ryan og Caitlin ! Eyy ! Justin !! Sa Ryan og sprang til Justin mens du glemte Caitlin . Vet du hva Ryan ? "Ditt Navn" og jeg slo deg og Caitlin med klininga ! Det var dødsdeiling ! Ryan så på Caitlin men Caitlin bare smilte og foreslo at vi skulle ha flasketuten peker på . Du begynnte og den landet på Ryan . Okey Ryan du er nøtt til å si hvem 2. valget ditt er av jenter du kjenner ! Ryan tenkte og sa flaut : Emm .. Det er deg men jeg liker Caitlin ! Justin likte det ikke .. Ryan ! "Ditt Navn" er min og bare min ! Jeg elsker henne ! Du smilte men Ryan snurret flasken og den pekte på deg . Justin kviskret noe i øret til Ryan som kanskje var noe Justin ville du skulle gjøre .. Du er nøtt til å lage barn med Justin ! du lo og sa at dere er for unge ! Justin brydde seg ikke om det og sa : Tenk på det da jenta mi ! Du smilte og snurret flasken og den landet på Justin ! Justin du er nøtt til å kline med meg nå ! Justin lå seg over deg og begynnte å klinte noe sykt med deg du bare likte det . Jeg gidder ikke dette mer ! Sa Ryan .. Justin sluttet og kline å fortalte at du og han skulle reise om 2 dager til Paris i en uke og Ryan sa : Åja ! Den romantiske byen Justin ! Justin smilte og kysset deg men det ble fort til klining da plutselig det ringte på døra og der sto ..
Hvem tror dere står på døren ?

Kommer kanskje en del senere .. viss jeg får over 5 kommer det eller så må dere vente til i morgen !

The Belibers <3

Historie del 2 !

Du så nemlig Chaz , Caitlin og Ryan ! Du ble litt redd , men det samme glad siden Caitlin var jo bestevennen din ! Justin kom ned å så dem men brydde seg ikke så mye han kom bort til deg og holdt rundt livet ditt og kysset deg God morgen "Ditt Navn" håper du sov godt ! Jaja , jeg sov kjempe godt med deg med meg Justin ! Justin bare smilte og kysset deg flere ganger ingen av Ryan , Chaz og Caitlin viste dere var sammen så Chaz freaka ut ! Emm .. er dere sammen nå Justin ? Justin smilte stolt når han sa jepp ! jeg har denne pene dama her , og hun er min bare min ! ELSKER henner mer en noe annet ! Du gikk bort og kysset han og etter det klemte du Caitlin . Hun spurte deg om dere kunne snakke litt så du sa det til Justin og kysset han og sa at du kommer om 5-10 min ! Okey .. Vi er liksom bestevenner "Ditt Navn" så jeg kan jo si deg ting .. Jeg liker Ryan men jeg tør ikke spør han siden jeg tror han bare vil være venner med meg ! men jeg syns han er utrolig søt ! Da Caitlin sa dette smilte du og svarte med en gang ; Alt du må gjøre er å spørre , det tar 1 sec så er du ferdig med setningen din ! jeg syns du skal gjør det ! Caitlin nikket og gikk bort til ryan mens du bort til Justin og kysset han , men med det samme fulgte du med på hva som skjedde mellom Ryan og Caitlin . Caitlin spurte : Du Ryan .. jeg vil si deg noe som jeg egentlig er veldig "nervøs" for og egentlig ikke helt tør .. Ryan så spent ut men Caitlin fortsatte : Jeg liker deg Ryan .. Jeg vil liksom bli sammen med deg men er litt redd for å spørre ..  Ryan så veldig glad ut og kysste henne med en gang og det betyr ja .. de klinte i evigheter så gikk jeg og Justin og Chaz ut av rommet og satt på en film . Du satt på fanget til Justin , han kysset deg veldig mye så det ble ikke så mye film på dere , men på Chaz ble det mye ! Du begynnte å gråte for du så en trist del fra filmen Justin spurte deg : "Navnet ditt" hvorfor gråter du ? Det er jo fint å være her med meg ikke sant ! Jenta mi , ikke gråt jeg elsker deg ! du begynnte å le for Justin viste ikke at du gråt for filmen men du gjorde jo det så du svarte han : Ja jeg elsker deg og gutten min , men det er filmen som er trist ! Å være med deg her er jo favoritten min du er alt jeg har nå ! elsker  deg Justin ! sa du mens du kysset han .. Han begynnte og råkline med deg og han tok av T-skjorten sin og det er jo en svakhet for deg .. du elsker jo overkroppen hans ! Etter filmen og klining og kos  ble du trøtt Justin jeg går og legger meg så bare kom viss du vil .. vi deler jo rom så ! Hehe ! Justin gikk mot deg og kysset deg mens han sa : Ja jeg legger meg også ! Chaz du må nokk gå , jeg skal hente Ryan og Caitlin oppe så kan du ta følge med dem ! Justin tok rundt deg og da dere kom opp og opnet døren til soverommet så dere at Cailin og Ryan ....


Det kommer mer imorgen ! Jeg vet at det ikke er så lang del men dere får hva dere får !

♥Hva tror du Caitlin og Ryan gjør ? eller er de kanskje vekke ?

- The Belibers <3

 

Historie Del 1 !

Mobilen din ringer du ser på skjermen .. Der står det Justin <3 Du tar den og sier : Halo ? Justin svarer : Åja Hei "Ditt Navn" ! Jeg er på tournè som du vet men jeg savner deg sånn så jeg måtte ta meg en tur til Norge ! Jeg kommer om 1 time så hadde likt om du kom og hentet meg ! Du ble så glad inn i deg ! Du svarte med en gang : Jajaajaj   !! Seffølgelig skal jeg hente deg sjønnas ! du tenkte deg ikke om når du sa sjønnas siden dere bare ar bestevenner ikke kjærester men du hadde store følelser for han ! du elsket han ! du glemte helt at du var på mobilen og du bare hørete justin le så sa han : Hehe , Du e så søt ! Snakkes da "Ditt Navn" Gleder meg til å se deg igjen ! Savnet deg sånn ! du svarte med en gang , Ja jeg savner deg også ! ser deg snart ! Du hoppet av glede når du la på ! Du sprang bort til PC-en så fort du kunne og logget deg på twitter og twittret : Blir KJEMPE glad med tlf. fra @justinbieber Skal hente han på flyplassen snart ! Elsker deg Justin ! Da du twittret det så du at mange fans hadde lest det og trodde dere datet , du sa ingenting om det men bare ignorerte dem du så på profilen til Justin og der hadde han nettopp twittret deg til bake ! det sto : åååå , så søtt av deg @"Ditt navn" jeg elsker deg også gleder meg sånn til å se deg ! snakkis babe ! Du var i sjokk da du så at han kallte deg babe ! Datet dere eller ikke ?!?! du var usikker men viste på en måte at han aldri hadde spurt deg .. Men kanskje det skjer snart ! Tiden hadde kommet og du ventet på han .. Alle kom å til slutt ser du Justin Bieber kommer smilene mot deg og gir deg en god og varm klem ! Hei "Ditt Navn" ! Jeg har savnet deg så utrolig mye måtte komme å besøke deg ! Du smilte til han og svarte ; Hehe , savnet deg også er så glad fr å se deg ! Justin svarte med en gang : Du blir bare mer og mer nydelig for vær gang jeg ser deg ! helt utrolig ! Du smilte å sa han også var kjekk og du syns han var så søt å snill .. du ville liksom bare bort å kysse han , men han kom nettopp og dere er ikke sammen enda ! Da dere kom hjem så du at gjesterommet var veldig rotete .. Hvor skulle Justin sove da tenkte du ?!? han måtte vell sove hoss deg , noe som du egentlig ble glad for ! Du sa Til Justin : Emm .. Gjesterommet er litt rotete så vi må nokk såve på samme rom og samme seng viss det er greit ? Justin bare smilte og sa : Jaja seffølgelig ! Altid kjekkt å dele rom med deg , egentlig det jeg ville ! Han smilte til deg og du kunne ikke la vær å se på han og smilte til bake .. uten at du viste det sa du til han : Du har de nydeligste øyne .. hele deg er nydelig egentlig . Du ble flau da du såg at han smilte og kom bort å klemmte deg .. Han kysset deg på kinnet !! Du ble så utrolig glad ! Justin foreslo å se film så han hentet film å satt den på mens du var på kjøkkenet og hentet snop å brus osv. da du kom så du at Justin klappet med håndet på siden av deg for å vise at han ville ha deg ved siden av han , seffølgelig satt du deg der .. Justin holdt rundt deg og så på deg , du så også på han . Du så at han nærmet seg enda mer og til slutt kysset dere ! Det ble til klining å så til råklining ! Dere stoppet .. så sa justin til deg : Jeg lurer på noe , jeg er DRIT forelsket i deg og jeg kan ikke leve uten deg ! Jeg skal være her i 3 uker og de skal være spessielle for nå er jeg med deg du er alt for meg .. Vil du være jenta mi ? Du smilte å sa at du ønsket ikke noe annet en å være jenta hans . Han smilte og kysset deg enda mer på kinnet munnen og halsen du bare likte det ! Du ble trøtt etter filmen og sa til han at du skulle legge deg . Jeg blir med ! Sa Justin og smilte dere lå i samme seng og han holdt rund deg og kysset deg varmt og godt , du bare kysset til bake og klinte han før dere såv . God natt jenta mi , sa justin og kysset deg en siste gang på munnen før neste morgen ... Du svarte : God natt gutten min ! Elsker deg ! neste morgen våker du opp av en lyd som kom nere fra . Justin sov fortsatt men da du gikk ut av sengen og skiftet trodde du han sov .. du tg av deg T-Skjorten og var igjen i BH-en .. Du trodde fortsatt han sov så du tok boksen av deg også . Plutselig plustret han til deg . Han sa : Du er så SEXY , jenta mi ! Elsker deg så mye ! Du ble flau og seffølgelig merket han det !han sa : Ikke vær flau det var jo et komplimang ! Du er jo den peneste jeg noen gang har sett "Navnet ditt" du smilte til han og sa det samme til han . du gikk ned og der sto nemlig ..


hvem tror dere er der ?

Neste del kommer senere idag eller i morgen skal se hva jeg får til ! det skal komme en hver dag så bare kom innom ! De kommer i ca. 4-5 tiden og kanskje litt før . Gjelder an på hva tid jeg er ferdig med leksene !

-the belibers <3

 

Justin Bieber - blogg <3

Justin Bieber - blogg <3

12, Sandnes

Vi er fire jenter som blogger om Justin Bieber og skriver historier ! Håper dere liker bloggen dere kan kontakte oss på jusstiinbieber@live.no ! :) Du kan followe meg (Emilie) på Twitter bare søk på: _Ecii_ Jeg follower tilbake!   Belibers

Kategorier

Arkiv

hits