It's Destiny

del 21 - It's Destiny

" Justin , seffølgelig skal jeg ikke det ! Du er den jeg elsker" sa du og kysset hånden hans . Justin smilte og klemte deg fra siden . Filmen ble ferdig og du var utrolig trøtt . " JEg går å legger meg jeg" sa du og reiste deg . "du kan dele seng med meg" sa Justin og smilte til deg . Ville du gjøre dette , var du klar for noe av det Justin planla ?!


Du snudde deg mot Justin og så på han lenge mens du tenkte på hva du skulle svare . " Vell , ja vi kan vell det" sa du og smilte søtt til Justin , egentlig viste du ikke om du helt ville men du følte på at du måtte . " Kom da !" rotpe han og tok hånden din så gikk dere på rommet hans . " Jada" sa du og lo . du kom opp på rommet og Justin la seg i sengen i bare bokseren og ventet på deg , du ville ikke gjøre noe annet enn å sove egentlig men du viste Jusitn planla mer . " Justin , jeg er ikke klar" sa du og lo . " Jenta mi , vi skal ikke gjøre noe sånn jeg vil bare holde rundt deg mens jeg sover" sa Justin glad og smilte . Wow , han kaldte deg nettopp jenta hans noe du ikke hva . " Du er så søt" sa du og tok av deg klærna til du var i undertøyet . du merket Justin stirret utrolig mye på deg , men du prøvde å unngå det . " Hva er det noe galt ?" spurte du redd og gjemte kroppen din . "Nei , du er utrolig pen" sa Justin glad og lagte rom til deg i sengen . Du smilte og la deg ned ved siden av han . Justin smilte og kysset deg lenge og lidenskapelig .

" Kan jeg komme inn i noen sek. uten at det er farlig ?" hørte du en kjent stemme si utenfor . Du himla med øyene . "Jada barr kom inn " sa du og lo . Ryan åpnet døren og kom inn med håndene forran øyene "Du vi har klær på" du du og lo . " Å bra ! sa han og tok bort hådnen . Du og Justin lo så kysset du Justin mykt på leppene igjen . " Takk , jeg trengte bare denne" sa Ryan og holdt opp et ark med noe på . ikke viste du hva det var men Ryan virket utrolig stresset . Du ga han et skeptisk blikk , men nikket . "Så , vil du ?" spurte Justin rolig og så på deg . Det var nå du kunne miste jomfrudommen din .. skulle du eller ikke ?!- hva tror du skjer ?

- sorry for lite blogging , men blogging er ikke på toppen nå !

- alexandra

Del 20 - It's Destiny

vi er tilbake !" ropte Chaz glad og satte seg ved siden av deg . " Åja .." sa du trist og så på Justin . "Justin kan jeg snakke med deg ?" purte Jasmine og så alvorligt på Justin . Justin så på deg og nikket sakte så reiste han seg og de gikk inn på badet nå lurte du bare på hva som kom til å skje .


" Hva tror du de prater om da ?" spurte Chaz og så på deg . Du trakk på skuldrene og så skuffet ned , Chaz måtte åpne idè du og Justin skulle kysse . " Jeg har ikke peiling" sa du rolig og gikk bort til Ryan som var på kjøkkenet . " Hva skjer her da ?" spurte du og satte deg på kjøkkenbenken . " JEg har fått med dame !" sa Ryan glad og ga noen et luftkyss . Du så spørrende på han og han snudde PC-en mot deg og der var det en jente du kjente .. Det var den gamle bestevennen din . " Harregud Lisa er det deg `?!" spurte du glad . "Ditt Navn" ?!" spurte hun glad . Du nikket og smilte . Dere snakket en stund med ryan i bakgrunnen da du kjente noen armen rundt midjen din , du snudde deg og der står Justin . " Hva skjedde ?" spurte du rolig og så på han . " Kan jeg si det til deg privat ?" spurte Justin og så alvorligt på deg . Du nikket sakte og reiste deg opp så gikk dere på rommet til Ryan . " Jasmine slo opp med meg.." sa Justin og så trist ned . "Jeg beklager Justin virkelig" sa du og klemte han lenge . Justin klemte tilbake og smilte til deg . " Det gjør ikke noe egentlig .. Hun reiser hjem igjen nå " sa Justin og blunket til deg , det kom opp en lite smil på munnen din men egentlig ville du bli bedre kjent med henne . " Jeg elsker deg vet du det ?" spurte Justin og tok tak rundt midjen din . " Hva driver du med ?" spurte du og lo . " Jeg flørter" sa Justin og ga deg et lurt blikk og du bare lo . " Så betyr dette at vi kan bli sammen eller ?" spurte Justin glad og smilte til deg . " Wow , vell du ble nettopp dumpet så vi burde vente litt Justin , vi kan heller holde på" sa du og lo . Justin sitt smil ble stort og han lente seg sakte fram og ga deg et vått og deilig kyss . Du kjente han begynnte å ta på rumpen din noe som betydde han ville mer , men du var ikke klar i det hele tatt . Justin begynnte å ta unde singletten din og da trakk du deg unda . " Sorry Justin , jeg er bare ikke klar" sa du og så trist ned . "Det går fint søta" sa Justin og ga deg et sjapt kyss før han løftet deg opp og løp ned trappene . " JUSTIN !!" ropte du og lo . Justin lo også og han slapp deg ned og sofaen . Jasmine var ikke til stedet og det betydde vell hun hadde dratt . " Jeg setter på en romantisk film Ryan !" ropte Justin og smilte til deg . Du himla med øynene og satte deg i sofaèn .

" Det er dear john !" ropte du til Ryan og lo . Ryan kom løpene inn og satte seg rett ved siden av deg . " Dude ! Hun er min" sa Justin og skuet vekk ryan og satte seg ved siden av deg og la armen over skulderen din . " Er dere sammen ?" spurte ryan og så på dere . " Vi holder på" sa Justin glad . Ryan ga Justin tommelopp og Justin nikket med et stort smil . " Ååå , det er så romantisk . Når du reiser tilbake på tournèn så ville det vært utrolig om du sendte meg brev" sa du og smilte til han . " Hmm , om det er det du liker så" sa Justin og kysset deg på munnen . Du smilte og Justin bet seg i leppen . " Du vil vell ike sende meg et brev der du sier du har funnet en annen ?" spurte Justin og så lenge på deg . Justin så nermest redd ut . " Justin , seffølgelig skal jeg ikke det ! Du er den jeg elsker" sa du og kysset hånden hans . Justin smilte og klemte deg fra siden . Filmen ble ferdig og du var utrolig trøtt . " JEg går å legger meg jeg" sa du og reiste deg . "du kan dele seng med meg" sa Justin og smilte til deg . Ville du gjøre dette , var du klar for noe av det Justin planla ?!

- hva tror du skjer ?

-Alexandra 

Del 19 - It's Destiny

Jeg hentet bandasje og tok den stramt rundt armen hennes hvor hun blødde fra kuttene hennes . Jeg kjente på pannen og hun var iskald . jeg sjappet meg og hentet en varm klut og la den på hodet hennes . Jeg kjente kroppen hennes ble varmere og jeg ventet bare på at hun skulle våkne nå og håpe på at hun ikke var død .


"Ditt Navn" ? hørte du en kjent stemme si . sakte åpnet du øynene og der satt Justin i senge kanten og gråt . " Harregud ! Jeg trodde jeg hadde mistet deg !" ropte Justin i full panikk og klemte deg lenge . " Justin hvor fant du meg ?" spurte du rolig os å på han . " Vell , jeg lette overralt siden jeg var utrolig redd for at du hadde forlatt meg , men du er her !" ropte Jutin glad o kysset meg i pannen . " Jeg er glad du reddet meg .. jeg husker ingenting" sa du rolig og så ned . "Du var bevisst løs" sa Justin og tok hånden din . Du smilte og reiste deg sakte opp og gikk ned med Justin i hånden . "Ditt Navn" !!!" ropte Ryan og Chaz som løp mot deg og klemte deg lenge . Du bakgrunnen så du Jasmine så du slapp hånden til Justin fort . Justin så skuffet ned og nikket sakte . " Så , du er frisk ?" spurte Ryan glad . " Ja , jeg husker ikke noe av det som skjedde" sa du og lo . " Vell jeg går til senteret blir dere med ?" spurte ryan og så på alle . " Jeg blir her , men dere kan gå !" sa du og satte deg ned i sofaèn . " Jeg blir med" sa Jasmine og reiste seg . "Jeg også" sa Chaz og reiste seg han også med Justin satte seg ned ved siden av deg . " Jeg blir her og passer på henne jeg" sa han og smilte til alle . " Justin du kan gå" hvisket du og smilte . "Jeg vil være her med deg" hvisket han tilbake . " Okey da , vi går hade !" ropte de andre og gikk ut døren . Justin satte seg nermere deg , men sa flyttet du deg lenge vekk . " Justin , du er sammen med Jasmine og jeg kan ikke ølelegge for dere .." sa du og så trist ned . " Med jeg elsker DEG" sa Justin og så på deg alvorligt . " Jeg elsker deg også , men vi kan ikke være sammen når du har kjæreste .." sa du rolig og reiste deg sakte opp .

"Ditt Navn" jeg må snakke med deg om noe .. Du vet når Ryan og Jasmine holdt på , ha gjorde de ?" spurte Justin og så ned . " de klinte når jeg så dem .. jeg trodde du ikke likte Jasmine ?" spurte du litt irritert og satte deg ned igjen . " Vell , jeg liker henne ikke så utrolig , men liksom hun var utro" sa han og så trist på deg . " Justin , det er jo det du har også vert mot henne og derfor skal jeg ikke gjøre noe med deg sånn at jeg ødelegger for dere !" s du og smilte til Justin . "Så du er glad over det ?" spurte Justin skuffet og så ned . " Nei , jeg vil jo være sammen med deg .. men jeg vil ikke ødelegge et forhold " sa du og så trist på Justin . " Jeg vil være sammen med deg også" sa Justin og lente seg fram .du lente deg fram også . dere var bare noen cm . fra hverandre da dere ble avbrutt . "vi er tilbake !" ropte Chaz glad og satte seg ved siden av deg . " Åja .." sa du trist og så på Justin . "Justin kan jeg snakke med deg ?" purte Jasmine og så alvorligt på Justin . Justin så på deg og nikket sakte så reiste han seg og de gikk inn på badet nå lurte du bare på hva som kom til å skje .- hva tror du skjer ?

-  Alexandra 

Del 18 - It's Destiny

Det hadde gått en time og du ventet enda . "Dust .."mumlet du når han ikke hadde kommet enda . Du sukket og reiste deg og gikk en tur i skogen . Du hørte lyder fra noen som snakket og lo . Du fylgte etter den lyden og kunne ikke tro dine øyne ..


Der satt Jasmine med Ryan og de satt og klinte . Det var ikke rart Justin gikk bort , han liker jo Jasmine og blir jo såret når hun kysser med en annen gutt . " Jasmine !" ropte du irritert og sto rett forran dem . De slapp hverandre og du så stygt på henne men ikke Ryan , Ryan var du ikke sur på for du viste han ikke mente vondt . " Hvorfor gjør du noe sånt mot Justin ?!" ropte du irritert og ventet på svar . " Hvorfor gjør Justin noe sånt mot meg ?" spurte Jasmine og ga deg et blikk . "Han gjorde dette for å være min venn og vi er ikke kjærester Jasmine , det du gjorde nå var ikke snilt !" ropte du tilbake . " Så du kysser bare Justin ?!" ropte hun irritert tilbake . Nå som du tenkte over det var det jo helt det samme , Justin kysser deg og hun kysser Ryan . Du begynnte sakte å gråte så begynnte du å løpe . "Ditt Navn" !" ropte noen bak deg og det var Ryan . Du stoppet ikke du bare løp videre . Du kunne ikke gå hjem , du måtte være alene . Justin var utro men han føler alt selv og det er bare min feil, tenkte du . Du snudde deg og da merket du at Ryan ikke løp etter deg mer . Du sukket og satt deg ned på en stor stein og begynnte sakte å gråte . " Jeg er den som ødelegger alt .." sa du stille og så ned . Du tenkte det kanskje var bedre om du bare forlot alle sammen . Men den eneste måten å gjøre det på var å drepe deg selv . " Jeg er ikke klar for å død .." sa du rolig og så ned . Der så du en skerp stein . du tok den sakte opp og laget to kutt ved hånden din . Det var vondt men du hadde det vanskelig og du hadde skapt problemer og du var bare utrolig lei deg . Du la deg forsiktig ned og prøvde å sovne .mens du tenkte på å gjøre alt bedre ved å forlate verden .. 

"Justin sine tanker :

" Ryan , hvor fa*n er hun ?! Hvor er "DItt Navn"?!" ropte jeg redd bort til Ryan , hva om hun er død nå siden jeg ølp bort når jeg så Ryan og Jasmine sammen , jeg viste egentlig ikke at jeg likte Jasmine en gang men jeg hadde vist følelser for henne . " Jeg vet ikke , hun løp for fort for meg til å holde øye med meg , men hun gråt og hun sa at det var akkuratt det du og henne gjør som meg og Jasmine gjør hun sa at Jasmine føler sikkert forferdelig når du sier du elsker henne .. Jeg lurer på om hun tenker å ta selvmord !" sa jeg redd og begynnte å gråte . " Nei hun kan ikke ! Hun kan ikke forlate meg på den måten ! Hvor var hun sist du så henne ?!" ropte jeg redd og så irritert på Ryan . " Jeg mistet henne med trafikk lyset som er ved veien !" ropte Ryan tilbake . Jeg begynnte sakte å gråte og denne gangen kunne jeg ikke noe for det , jeg tenkte på å miste henne og hvor trist det hadde vert , jeg kunne aldri elske noen igjen om hun ikke var her . " Kom igjen , vi kan ikke bare stå her og sikutere vi må finne henne !" ropte jeg tilbake og vi løp ut sammen og vi prøvde å finne henne , men jeg så ikke noe . " Der er Jasmine !" ropte Ryan og løp bort til henne . Jeg gikk sakte bort til henne . " Jasmine .. Jeg beklager !" sa jeg rolig og så trist på henne . " Burde du , jeg har følt det sånn helt siden du fant "Ditt Navn" ! Jeg føler du bare bruker meg .." sa hun rolig og så ned . " JEg snakker med deg senere ! Jeg må finne "DItt Navn" sa jeg i full panikk . Jeg lette overralt men fant henne ikke. "Så klart .." sa jeg stille når jeg tenkte på parken som hun vanligvis pleier og tenke . Jeg løp i full fart bort i håp om at hun ikke hadde skadd seg noe særlig . Jeg løp bort og så en kropp ligge på en stor stein . Det var "Ditt Navn" , jeg løp alt jeg hadde bort og så masse blod dryppe ned og ja hun hadde kuttet seg selv . "Søren .." sa jeg stille og tok henne i mine armer og løp alt jeg hadde hjemover . Hun var bevvist løs og ikke viste jeg hvor skadd hun var . Jeg løp inn døren og la henne forsiktig ned på sengen min . Jeg hentet bandasje og tok den stramt rundt armen hennes hvor hun blødde fra kuttene hennes . Jeg kjente på pannen og hun var iskald . jeg sjappet meg og hentet en varm klut og la den på hodet hennes . Jeg kjente kroppen hennes ble varmere og jeg ventet bare på at hun skulle våkne nå og håpe på at hun ikke var død .

- hva tror du skjer ?

- Alexandra PS ; jeg aner ikke hvor mye historie det blir , jeg skal ha ingrid som skal ligge over men jeg skal sikkert skrive mer for dere !

Del 17 - It's Destiny

"Vent å se " sa han og lo . Du himla med øynene og så ut av vinduet . " Lukk øynene " sa Justin og tok hendene hans på øynene dine bakfra . "Nå kan du åpne" sa han når dere hadde gått et stykke . Du åpnet øynene og kunne ikke tro hva du så .. "wow .." 


(Det så ca. sånn ut bare på skjermen er det bilder av deg og Justin sammen !)

Tumblr_ljqcrjw4fv1qgxn40o1_500_large

"Justin det er nydelig ! Jeg elsker , elsker deg !" ropte du og hoppet opp i armene hans . " glad du likte det og jeg elsker deg også" sa Justin og kom nærmere hodet ditt og kysset deg lenge og lidenskapelig . " Så .. hvordan går det med Jasmine og deg da ?" spurte du rolig og så ned . " Vell , jeg vil slå opp med henne virkelig .. men hun vil ikke at jeg skal for hun truer meg med at hun kommer til å skade deg" sa Justin og så trist ned . Du satte deg ved siden av han og strek han på ryggen og på kinnet . "du , jeg er ikke skadd nå er jeg vell ?" spurte du og lo litt . " Nei du like nydelig som du altid er og jeg elsker kjolen din idag , hvem hjalp deg med den ?" spurte Justin og smilte til deg . "Ryan" sa du og rødmet , Justin smålo men smilte søtt til deg . " Du er den nydeligste jenta jeg vet om" sa Justin og kysset den lenge på leppene . " Jeg lurer bare på en ting , er vi sammen eller holder vi på?" spurte justin og smilte til deg . " Vell , vi kan ikke være sammen nå siden du er jo sammen med Jasmine , men vi kan jo si at vi liker hverandre" sa du og smilte til han . Justin nikket og klemte deg lenge . "Jeg finner maten" sa Justin og reiste seg . Han kom tilbake med pizza og brus til deg og du smilte og kysset han lenge . "Du er virkelig den beste gutten jeg kjenner" sa du og lo . " Du bortskjemmer meg !" sa du og lo . " Jeg gjør alt for den jeg elsker" sa Justin og smilte til deg . Du smilte og lente deg fram og dere kysset mykt og lidenskapelig .

Tumblr_lpgxjkro3a1qcue3ro1_500_large

" Jeg må bare på do jeg kommer straks !" sa du og reiste deg . Det var en bygning ikke langt ifra så du løp inn og gikk på do . Justin var virkelig den beste gutten i verden og han var virkelig søt og hyggelig noe du virkelig likte ved han . Du smilte for deg selv og gikk ut av bygningen og gikk bort til hvor Justin hadde satt opp daten , men der var ikke Justin . Hvor var han ? tenkte du . Du tenkte han kanskje bare gikk på do i skogen så du ventet på han . Det hadde gått en time og du ventet enda . "Dust .."mumlet du når han ikke hadde kommet enda . Du sukket og reiste deg og gikk en tur i skogen . Du hørte lyder fra noen som snakket og lo . Du fylgte etter den lyden og kunne ikke tro dine øyne ..- hva tror du "Ditt Navn" ser ?:O

- Alexandra , siste del for i dag !

Del 16 - It's Destiny

"Ditt Navn" jeg elsker deg vær så snill ! JEG gir ikke opp så fort !" sa Justin og så på deg med tårefulle øyner . " Jeg .. " var alt du fikk ut . Du var usikker på hva du skulle gjøre eller si , skulle du tilgi han eller måtte han ha en bedre unskylding ?! tenkte du . Du kom fram til svaret ditt og åpnet munnen og var klar for å si det ..


" Jeg tilgir deg Justin , men vi er bare venner for nå . Du må virkelig bevise meg at du elsker meg vis du noen gang vil bli mer enn venner" sa du og smilte til Justin . Justin smilte stort og klemte deg lenge . "Jeg lover ! Jeg skal bevise deg i kveld til og med , og det må jeg fikse nå ! Jeg kommer bort her klokken 6 og pynt deg !" sa Justin og skulle til å kysse deg men du så bort som tegn på at han ikke skulle . Justin nikket sakte og smilte til deg så løp han bort . Hva hadde han tenkt nå da ? tenkte du og små lo stille . " JEg må finne kjole !!" ropte du og Ryan skvatt så han datt av sofaèn . "Sorry Ryan ! Jeg må gjøre meg klar !" ropte du helt stresset mens du kikket i skapet og lette lenge etter en kjole . " RYAN !! HJELP MEG !" ropte du oppefra mens du lette etter en kjole . Ryan kom løpene opp og han hadde en stor saks i hånden . " Hva søren ?" spurte du og lo mens du så hva Ryan holdt . " Hav jeg trodde noen kidnappet deg eller noe sånn ! Hva trenger du hjelp til da ?" spurte Ryan og lo . " Jeg trenger å finne en kjole !! Jeg ska ut med Justin i kveld ! Han henter meg om 1 time og jeg trenger tid til å ordne meg !" ropte du i full panikk . "okey , okey ta det med ro ! Jeg finner noe !" sa Ryan og små lo . " Jeg fant noe !" sa ryan glad og viste deg en nydelig kjole

Tumblr_lp81j6kjt81qbygswo1_1280_large

" Den er perfekt" sa du stille og tok den imot . Du klemte Ryan lenge og smilte til han . "Tusen takk" sa du og smilte til han . Ryan smilte og gikk ned igjen og du gikk inn i dusjen og tok en sjapp dusj og på med kjolen . Du så deg selv i speilet og du så utrolig nydelig ut i den kjolen . Du smilte for deg selv og fant frem sminken din så sminken du deg litt . Du tok på deg litt maskara og litt øyenskygge som matchet kjolen så løp du inn i skapet igjen og fant frem noen nydelige høyhælte sko . "Perfekt" sa du og smilte for deg selv forran speilet . Du snurret rundt og smilte . Du løp ned til Ryan og når han så deg gapte han stort . " Hva syns du ?" spurte du og smilte til han . " Wow , du ser nydelig ut" sa han og lo . Det ringte på døren og du gledet deg veldig nå . Du åpnet døren og der sto Justin i en dress og så utrolig fin ut . " Wow .. Du ser nydelig ut "Ditt Navn" sa han men han stirret på deg fra topp til tå . Du lo og gikk ut med han . " Du ser ikke verst ut selv !" sa du og smilte . Han smilte tilbake og dere satte dere begge i bilen . " Hvor skal vi ?" spurte du rolig og så på han . "Vent å se " sa han og lo . Du himla med øynene og så ut av vinduet . " Lukk øynene " sa Justin og tok hendene hans på øynene dine bakfra . "Nå kan du åpne" sa han når dere hadde gått et stykke . Du åpnet øynene og kunne ikke tro hva du så .. "wow .."

- hva tror du skjer videre ?

- Alexandra 

 

Del 15 - It's Destiny

" Der er de!" ropte Ryan det var da du så Justin med Jasmine i hånden hans . Hun hang over han på skuldrene og Justin kysset henne . jeg trodde han likte meg?! tenkte du og så på dem igjen ..


"Hei "Ditt Navn" sa Justin og smilte til deg . "Hei" sa du og så vekk . Jasmine lo og flørtet utrolig med Justin , men Justin virket bare utrolig skuffet og lei seg . Du ville bare dra hjem nå . "Ditt Navn" skal ligge over hoss meg , vil du også Justin?" spurte ryan og la armen sin rundt deg . Justin så sjokka ut , men du bare så rart på han . Du og Ryan er jo ikke kjærester uansett om han legger armen rundt deg tenkte du . " Ja gjerne , Jasmine jeg ligger over hoss ryan i kveld" sa Justin og kysset Jasmine på kinnet . Du himlet med øynene og så vekk . Du var utrolig sur på han , og Justin virket lei seg . "Er dere sammen ?" spurte han plutselig og så på deg og Ryan . "Nei , dude hun er din !" sa Ryan og lo . "Han er ikke min , han er Jasmine sin" sa du surt og satte deg inn i bilen . Justin satte seg ved siden av deg og smilte til deg , men du bare så vekk . "Ditt Navn" vær så snill , jeg forlater ikke dette stedet før vi ordner opp i alt . Jeg elsker DEG" sa Justin og så på deg alvorligt . " vi snakker om det når vi kommer hjem ok ?" spurte du og så på han . Justin nikket og smilte til deg . Du så bort og kikket ut vinduet og så mange jenter som gikk med kjæresten hans , de holdt hender og kysset .. det kunne hatt det sånn med Justin om han ikke tok med Jasmine , tenkte du og fortsatte og se ut .

"Vi er hjemme !" ropte Ryan glad . Du nikket sakte og gikk ut av bilen og inn i huset og Justin gjorde det samme , mens JAsmine gikk videre. Ikke viste du hvor hun og Justin skulle bo , men nå skulle du ligge over hoss Ryan helt til moren din kom hjem som var i helgen . "Kan jeg snakke med deg alene ?" spurte Justin rolig og så på deg med et smil . "Kan du sikkert" sa du surt og reiste deg Justin nikket og gikk bort til gangen med deg mens Ryan fortsatt var inne i stuen . " Hva skjer mellom oss "Ditt Navn" ?" spurte Justin rolig og så på deg . "Det som skjer mellom oss ? Du er sammen med Jasmine og måtte ta hun med hit , jeg skulle tilgi deg og hoppe i dine armer og kysse deg om du ikke kom med henne ! JEg ble glad når du sa det helt til slutten !" ropte du irritert til Justin , Justin så ned i bakken og så utrolig trist ut . " Jeg mente det ikke sånn ! Jeg måtte ta hun med" sa Justin og så på deg . "Ja akkuratt sånn som du måtte være sammen med henne" sa du irritert og så på Justin . "Ditt Navn" jeg elsker deg vær så snill ! JEG gir ikke opp så fort !" sa Justin og så på deg med tårefulle øyner . " Jeg .. " var alt du fikk ut . Du var usikker på hva du skulle gjøre eller si , skulle du tilgi han eller måtte han ha en bedre unskylding ?! tenkte du . Du kom fram til svaret ditt og åpnet munnen og var klar for å si det ..- hva tror du skjer ?

Alexandra

Del 14 - It's Destiny !

Du lo litt stille og rødmet du også , men ikke viste du hvorfor . Du lurte fortsatt på hva Justin ville fortelle Jasmine og du lurte på hvordan det kom til å bli . Det er vell en siste ting du må si om den turen tilbake til Atlanta ?" spurte Ellen og så på Jusitn med store øyne . Justin svelgte stort og du så på han at dette ville han ikke si ..


" Vell ja , jeg skal ha med meg jasmine når jeg kommer tilbake til Canada og besøker "Ditt Navn" ." sa Jusitn og så ned i gulvet . "Hun er jo din kjæreste da Justin vil du ikke ha henne med ? Hadde du tenkt å ha "Ditt Navn" for å kose med å bli sammen med?" spurte Ellen og så forskrekket på han . "Vell jeg ville liksom være med henne alene litt sånn at vi fikk ordnet oppi alt" sa Justin på TV . Du ble helt utrolig såret han skulle ta med Jasmine og du gledet deg faktisk til å være med han . Hvordan kunne du være så utrolig dum ?! tenkte du og så på skjermen . De snakket ferdig og du ble utrolig sint på Justin igjen . "Han er søren en dust kommer å ordner opp i alt og tar med Jasmine , det ordner søren ikke noe" sa du surt og ikk opp på rommet og tok fram macen din og merket det var en stund siden du hadde vært på twitter , så du bestemte deg for å gå på twitter . Du sjekket profilen til Justin og han hadde skrevet til deg . "@dittnavn&EtterNavn , jeg elsker deg og du vet det" hadde han skrevet . Du var fortsatt utrolig sur på han og du ville ikke han skulle komme med Jasmine , det ødela alt . Du gikk inn på profilen din og tweetet noe . " Så nettopp deg på TV @justinbieber , sangen var nydelig men du kommer med Jasmine . Tror du jeg tilgir deg for det ?!" tweetet du og fikk fort svar fra folk som syntes synd på deg . du sukket og la deg godt ned i sengen og sovnet godt .

"ditt navn" ! Vi må hente Justin på flyplassen nå" ropte Ryan nedefra . Han hadde sovet over hoss deg siden moren din var ikke hjemme og du var jo ene barn uten en far . Du sukket og fan frem noen klær og ha på deg , du valgte et skjørt og en fin topp og en dongeri jakke .

Tumblr_ldbgarmcr01qe3lm2o1_500_large_large

"Jeg kommer !" ropte du og løp ned mot Ryan . Han smilte og ga deg en klem . "Det kommer til å gå helt fint !" hvisket Ryan i øret ditt og smilte . Du smilte tilbake men han så godt at det var fake . Du sukket og gikk inn i bilen og dere kjørte til flyplassen . "Kan jeg ikke vente i bilen?" spurte du rolig og så på ryan . " Du burde komme nå altså" sa han og så på deg litt alvorligt . " Greit da.." sa du og sukket . Du gikk rolig ut av bilen og bort til døren . Du gikk sakte inn og Justin var ikke kommet enda og du gruet deg veldig til han skulle komme . Du satt deg ned på en benk med Ryan og tankene dine kom på Chaz nå og du lurte på hvor han var . Du tenkte ikke så mye lenge på det og nå gikk tankene om hvordan Justin ville reagere når han så deg . " Der er de!" ropte Ryan det var da du så Justin med Jasmine i hånden hans . Hun hang over han på skuldrene og Justin kysset henne . jeg trodde han likte meg?! tenkte du og så på dem igjen ..- jeg vet ikke hvor mange deler det blir idag siden jeg skal være ute og været er utrolig fint !

- Alexandra

Del 13 - It's Destiny

" Ditt Navn" Justin er på TV !" ropte Ryan som hadde kommet over for å støtte deg , du hadde grått i over 2 timer nå i den samme posisjonen og huklet og snufset . Du viste ikke om du ville ned og se Justin på TV .. Skulle du gjøre det eller ikke ?!


Du bestemte deg for å løpe ned og se på når Justin var på TV . Kanskje han sa noe om deg ? "Jeg lurer på om vi noen gang ordner opp.." sa du stille og så på Ryan . " Ja jeg lurer også på det samme , jeg håper dere gjør det for dere er jo kjempe glade sammen og når han kommer tilbake så har du en sjanse for å få en kjæreste igjen !" sa Ryan og lo . Du himla med øynene men tenkte faktisk på det han sa . " Idag har vi med oss tennårings popsensjon og det er Justin Bieber !" sa damen som var på talk showet . " Hei Ellen" sa Justin . okey damen her Ellen tenkte du . Justin så bare så utrolig pen ut og du ønsket du var rett ved siden av han der . "Så , alle her hørte at Jasmine forlot tournèn din idag .. hvorfor ?" spurte Ellen og så rart på Justin . " Vell , det er klart et rykte , hun er fortsatt her og er fortsatt min kjæreste, men jeg har noe å fortelle henne egentlig ,Det er vell et annet rykte du har hørt ?" spurte Justin rolig og så på Ellen . " Ja er det sant at du skal ta en uke med fri for å besøke en jente som heter "Ditt Navn" ?" Du sputtet ut vannet du hadde hatt rett på TV-en . Du fikk helt sjokk at de nevnte deg i et intervju . " Ja jeg skal det . jeg elsker henne og har virkelig gjort en stor tabbe og den vil jeg fikse .." sa Justin og så på kameraet . " Ja skal du synge den nye sangen din da ?" spurte Ellen og smilte til Justin . " Ja det skal jeg , den heter Favorite Girl og den er dedikert til "Ditt Navn" hun er min drøm og er virkelig alt for meg" sa Justin . Du begynnte å gråte tårer av glede . Han hadde skrevet en sang til deg . " Wow , Han skrev aldri en sang til meg" sa Ryan og gapte . " Han er ikke så verst alikevell" sa du og lo . Ryan smilte til deg og du tørket bort tårene som hadde rent ned kinnet ditt .

"I Always new you were the best the coolest girl i know , so prettier then all the rest the star of my show" sang han . Du begynnte å gråte av glede når han sang den sangen og det var bare så nydelig . Tenkt at den sangen handler om deg .. tenkte du og smilte . Justin var nokk den søteste gutten noen gang , men han måtte uansett gjøre alt bedre . tenkte du . Justin ble ferdig og gikk tilbake bort til ellen og smilte stort . " Hvem og hvorfor handler den sangen om "Ditt Navn" ?" spurte Ellen og ga Justin et blikk . " Jo den handler om min favoritt jente "Ditt Navn" , hun er drømme kjæresten min og hun er vanskelig å få , jeg har prøvd men den tabben jeg gjorde ble hun sur for og hvorfor den handler om henne er fordi jeg elsker henne over alt og hun er i hele mitt hjertet og jeg tenker på henne dagen lang ." sa Justin og rødmet . Du lo litt stille og rødmet du også , men ikke viste du hvorfor . Du lurte fortsatt på hva Justin ville fortelle Jasmine og du lurte på hvordan det kom til å bli . Det er vell en siste ting du må si om den turen tilbake til Atlanta ?" spurte Ellen og så på Jusitn med store øyne . Justin svelgte stort og du så på han at dette ville han ikke si ..- hva tror du Justin sier ?:O

- Alexandra

Del 12 - It's Destiny

Du smilte til han og kysset han enda en gang og denne gangen kysset Justin tilbake . " Ja jeg vet flyet har dratt , men jeg håpet du ville komme for jeg har noe å si til deg og jeg mener alvor" sa Justin og så på deg alvorligt . ånei hva er gale nå ?!


"Ja hva er det da ?" spurte du rolig og så på Justin . Justin pustet dypt ut og det så ut som om han ikke ville si det han skulle til å fortelle deg . " Vi kan ikke se hverandre mer" sa Justin og så ned i bakken . " Hva ?! Jeg trodde du sa du bare måtte være med Jasmine?!" spurte du mens tårene dine presset på . "Nei jeg mener at vi ikke kan se hverandre mer nå siden folk kan misstenke noe .." sa Justin rolig og tok tak i hånden din . "Særlig Justin , du vil bare være vekke fra meg ! Du har brukt meg hele denne tiden og lyvet til meg ! Du er en dust !" ropte du til Justin ." nei jeg mener ikke det sånn ! Jeg elsker deg og jeg vil se deg , men for din egen beskyttelse ! du vet jeg elsker deg og jeg hadde aldri brukt deg" ropte Justin tilbake . " Sørlig Justin , jeg har stolt på deg siden du kom ! Jeg trodde virkelig på deg , men du er som alle andre kjendiser og er utrolig player og bruker jenter bare for aldder ! Justin hvordan kunne du ?! Jeg kom her for å møte deg og ordne opp i ALT som har skjedd .. men du ødela det" sa du og så på Justin mens du snufset . Justin snufset også og prøvde å ta hånden din men du bare tok den vekk . "Ditt Navn" .. vær så snill " sa Justin og kom nærmere deg men du tok bare et skritt bak når han kom nærmere . Hvordan kunne han gjøre noe slik til deg ?! " Det er ikke noe vits i det lenger Justin , bare glem meg og finn enda en jente for å bruke og lat som hun er i dine drømmer som du gjorde med meg . Jeg trodde du var anderledes og alt dette kjendis greiene med deg ødelegge hele deg ! Jeg er lei av alle guttene som er med en jente bare for å ha en kjæreste !" ropte du til han og tok av deg kjedet du hadde fått av han og la det i hans hender . Du hvisket hade til justin mens du gråt og Justin så bare skuffet og lei seg ut . Du løp hjemover og lente deg inntil veggen og skle ned og la hodet i hendene og gråt mer en du noen gang hadde gjort .

Tumblr_lpm071eltl1qis6mmo1_400_large

"Justin sine tanker :

Jeg tenkte på alt jeg hadde gjort nå og tenkte på hva "Ditt Navn" gjorde . jeg prøvde å løpe etter men Jasmine stanset meg . "Hun er ikke verdt det Justin" sa hun og ga meg et blikk . jeg overså den og stirret på Jasmine lenge . "Hun er søren meg verdt hele mitt liv og jeg elsker henne mer en noen kan forestille seg .. Du måtte bare komme inn og ødelegge dette Jasmine !" ropte jeg til henne og gråt noen tårer ned kinnet . hva hadde jeg nettopp gjort med henne ?! Jeg ødela hele henne og hun kommer aldri til å tilgi meg . "Justin flyet går og du har et intervju om en time" sa Jasmine og tok hånden min . Jeg nikket sakte og gikk mot flyet og satte meg på og alt jeg tenkte på var "Ditt Navn" , jeg skrev en sang på flyet som var til henne med all mitt hjertet og følelser . Den var jeg sikker på jeg skulle synge i kveld og håpe på at hun kom til å like den .. Jeg håper med alt mitt hjertet . Akkuratt som jeg elsker henne"

" Ditt Navn" Justin er på TV !" ropte Ryan som hadde kommet over for å støtte deg , du hadde grått i over 2 timer nå i den samme posisjonen og huklet og snufset . Du viste ikke om du ville ned og se Justin på TV .. Skulle du gjøre det eller ikke ?!- hva tror du skjer ?:O

Sorry for sen del men jeg var med Ingrid og jeg ville ikke blogge da og jeg ryddet rommet osv. !

- Alexandra <3

Del 11 - It's Destiny

Hvorfor akuratt med deg ?! Og hvorfor måtte Jasmine være med .. Du tenkte lenge og reiste deg etter en times tid og gikk hjemover og slengte deg på sofaèn . Du stirret lenge på den boksen Justin ga deg .. Du åpnet den sakte og fikk helt sjokk over hva som var inni den .. '


Det var et smykket formet som et hjertet . Du smitle litt og åpnet den sakte og når du åpnet den så du en lapp som var krøllet sammen og et bildet av deg og Justin . Du fikk noen tårer som rant ned kinet ditt . Hvorfor måtte du være så sur på han ?! Du elsket han også så sitter du bare her , du burde være på flyplassen ! tenkte du . Du så på lappen og åpnet den forsiktig og på den lappen sto det : " Kjære "Ditt Navn" du har ikke fått høre på ordene mine og jeg har ikke fått sakt dem ferdig . Du vet jeg elsker deg over hele mitt hjertet og alt mulig her i verden , men jeg må være med Jasmine for å beskytte deg og med det så mener jeg at hun sa til meg når du hadde dratt at hun kom til å drepe deg om jeg ikke ble sammen med henne og jeg ble redd for det .. jeg vet vi ikke har hatt noen slags forhold enda men jeg elsker deg utrolig mye . Jeg beklager for at jeg forlater deg nå id ette tidspunktet men alt er for å ha deg trygg og for meg å få vite at du er trygg .. Hilsen Justin" sto det . Du smilte for deg selv og leste den over og over igjen og ble aldri lei av den . Du tok forsiktig smykke opp og tok den på halsen din .

(Fortsettelse under bildet)

Du gikk på badet og så deg forsiktig i speilet og smilte . Det var nydelig og at Justin ga den til deg betydde enda mer . Du var ikke sur på han i det hele tatt lenge , du var bare lei deg for at han hadde forlatt deg . Du kikket på klokka og så at den var 17:30 . Flyet hans går om en halv time ! Du fortet degog tok på deg fine sko og løp ut til bilen og kjørte alt du kunne bort til flyplassen . Du var redd for at du var for sen og du var redd for at du ikke fikk sakt en skikkelig hade til Justin , den gutten som du elsket utrolig masse . Du løp alt du kunne og lette etter Justin men du fant han ikke . Du så på klokken og så at den alerede hadde dratt , det var for sent . Du sukket mer og begynnte akte og gråte . Alle som gikk forbi stirret utrolig og lurte på hva som hadde skjedd . Du bare satt der og tenkte på Justin mens du så alle som gikk forbi . Du angret på at du var sint og utrolig sur på han . Hvorfor måtte dette skje ?! " JEg elsker deg Justin .." sa du og kysset kjedet ditt . Du så deg rundt og la plutselig merket til en gutt i en stor genser med caps og solbriller og han huklet og snufset . Du trodde det var Justin så du gikk nærmere og nærmere . Du var fortsatt ikke helt sikker på om det var han men du ville risikere det . Du kom nærmere og du snudde deg og nå så du hvem som sto der . Det var en tårefull Justin . " Justin !" ropte du og hoppet på han og kysset han lenge . " Neieni ikke ! Jasmine kan se .." sa Jsutin rolig og så på deg og klemte deg hardt . " Flyet ditt har jo dratt !" sa du helt på gråten . Justin stirret på halsen din og så at du hadde kjedet på . Du smilte til han og kysset han enda en gang og denne gangen kysset Justin tilbake . " Ja jeg vet flyet har dratt , men jeg håpet du ville komme for jeg har noe å si til deg og jeg mener alvor" sa Justin og så på deg alvorligt . ånei hva er gale nå ?!

- hva tror du skjer ?:O

- Alexandra <3

PS ; Jeg må rydde rommet , kjeller stua osv. idag så jeg vet ikke hvor mye historie det blir men skal prøve på så mye som mulig !

Del 10 - It's Destiny

"Jeg ble beskymret for deg , Jusin leter overalt for deg ! Han har noe viktig å si til deg .." sa Ryan stille . Du så spørende på Ryan og han pekte bare på en gutt bak han . " Ja han leter etter meg" sa du stille og så ned . Justin kom gående mot deg . hva skulle han si nå da ?


"Ditt Navn" .. jeg beklager jeg mente det ikke sånn og du vet jeg elsker deg !" sa han og så på deg med tårer i øynene . " Ja kanskje , men du valgte Jasmine .. det er ikke noe mer å si en det" sa du og så på Justin med tårer du også . " Hva ville du si ?" spurte du stille og så på han enda . " Jeg reiser i kveld .. jeg vil bare si hade .." sa han og klemte deg lenge og du klemte han faktisk tilbake mens du gråt . "Jeg kommer til å sane deg "Ditt Navn" .." sa Justin rolig og så på deg . " Åja .. emm .. Du har jo Jasmine da" sa du og gikk noen skritt bak og snudde deg . " Ditt Navn " ! VENT !" ropte han og kom løpene bak deg . Du snudde deg og Justin tok hånden din sakte og la noe oppi . Det var en boks og ikke viste du hva som var oppi og du viste at du ikke ville åpne den . " Den er til deg .. Håper du forstår meg nå" sa Justin rolig og smilte til deg . Du så bare på han og smilte kanskje et lite smil men han så med en gang at det var fake . " Hva kan jeg gjøre for å gjøre dette bedre ?! Hvorfor er det så vanskelig ?" spurte Justin og så på deg . "Det går ikke ann å gjøre dette bedre ! Jeg ser deg igjen etter tournèn med Jasmine i dine armer .. hvorfor han du ikke bare slå opp med henne om du elsker meg ?!" spurte du irritert og surt . " Jeg må beskytte deg fra henne og det gjør jeg ved å være sammen med henne !" ropte han tilbake . Du så sjokkert på Justin og bare snudde deg . Du så ned i hånden og så boksen i dine hender . Du så opp igjen på Justin som gråt . " Jusitn ikke gråt .." sa du rolig . " Jeg kan ikke hjelpe det .. jeg elsker deg men kan ikke være sammen med deg og jeg har lett i over 3 år for deg!" sa han litt høyt . Du bare himlet med øynene og så på han igjen . "Men jeg reiser klokken 6 idag .. håper du kommer til flyplassen til å si hade til meg da .. Vis du ikke kommer så er dette hade for nå og du må vite jeg elsker deg" sa Justin og kom mot deg . Han skulle til å kysset deg men du trakk deg litt unna og ga han eg klem istedet for . Du var fortsatt irritert og sur på Justin , men eg klem fortjente han . "Hade Justin ..håper det ikke blir så lenge til jeg ser deg igjen" sa du stille og smilte enda et fake smil til han . Ryan tok med Justin bort og du satte deg ned på en stein i parken

" Hvorfor er livet så utrolig vanskeilg når det kommer til gutter ?!" spurte du irritert . Du var i parken en stund og tenkte om alt fra A til Å og alt det som skjedde med deg og Justin . Hvorfor akuratt med deg ?! Og hvorfor måtte Jasmine være med .. Du tenkte lenge og reiste deg etter en times tid og gikk hjemover og slengte deg på sofaèn . Du stirret lenge på den boksen Justin ga deg .. Du åpnet den sakte og fikk helt sjokk over hva som var inni den .. '

- hva tror du er i boksen ?

- Alexandra <3

Det var siste deg for idag ! Mer kommer imorgen !:)

 

Del 9 - It's Destiny

" Ja kom hjem til meg da! Gjør det slutt med "Ditt Navn" ! Det er alt du må gjøre for å beskytte henne" sa hun og så bort på meg . Jeg nikket sakte og begynnte å gå . skulle jeg virkelig gjøre dette nå eller skulle jeg ta med meg "Ditt Navn" og reise til et annet land for å beskytte henne .. hva skulle jeg gjøre !?


Jeg løp alt jeg kunne bort til huset hennes og løp opp på rommet og der så jeg henne i min genser krøllet sammen i sengen mens hun hadde tårer som var tørket og noen som rant mens hun sovnet . Du ville så gjerne bare kysse henne nå men alt ble feil . Du måtte gjøre det rette for henne og det var å ikke ha henne i fare , hun måtte være trygg for at jeg skulle ha det godt , men jeg ville så gjerne ha henne i mine armer ikke Jasmine . Det var "Ditt Navn" jeg faktisk elsket . Jeg lente meg frem og kysset henne forsiktig i pannen og då åpnet hun øynene fort å når hun så meg gråt hun mer .. hva har jeg gjort ?!

" Justin ! Hva gjør du her ? Har du tatt med deg Jasmine så hun kan slå meg mer og du kan bare le ved siden av henne ?! jeg stolte på deg !" ropte du og reiste deg fort opp og tørket bort tårene dine som rant ned annsiktet ditt . Du så på Justin og han svettet utrolig og det så ut som han ville gråte men han holdt det inne ." Jeg kom for å si deg noe .. " sa Justin rolig og så på deg . Du så spørende på han men Justin tok hånden hans på din og du så ned på den og tok hånden din forsiktig vekk . " Ja hva vil du si da ?" spurte du og gråt mer . " Jeg velger å være sammen med Jasmine .. Men det er for å be.." men du avbrøt han fort . " Ja jeg har hørt det før , for hun er mye penere en meg .. alle er penere en meg det sier alle kjærestene jeg har hatt !" ropte du irritert og gråt mens du så på Justin . " Jeg beskytter deg !" ropte Justin tilbake mens han gråt også . du hadde aldri sett Justin gråte men han gjorde det nå og ikke viste du hvorfor , han fikk det han ville og gikk ha Jasmine som din kjæreste . " Hva skal du beskytte meg for da ?!" spurte du og så på han trist . Han skulle til å si noe men du avbrøt han enda en gang . " Vet du hva ?! JEg bryr meg ikke hva du skal si .. bare dra ifra meg som du skal når du reiser på tournèn sammen med Jasmine .. jeg STOLTE på deg Justin jeg trodde du elsket meg , men nesten gang må jeg ikke tro på det" sa du trist og tørket bort noen av dine tårer . Justin snufset og så på deg . Han kom nærmere men du gikk lenger og lenger bak for hvert skritt han tok . " Bare gå ut Justin .. ingenting er verdt det nå !" sa du og gikk mot døra og åpnet den . " du kan få denne tilbake også" sa du og prøvde å ta av genseren men Justin stoppet deg . " Behold den..." sa han rolig og så på deg . Justin tok tak i en av dine T-Skjorter og tok den med seg . Ikke viste du hvorfor . " Hva driver du med ?!" spurte du og så på han . " Jeg tar denne med sånn at du er med meg over alt , du er her" sa Justin og pekte på hjertet sitt . Du var bare så utrolig sur på han at du ikke kunne tilgi han for det heller . Du gikk ned trappene og åpnet døren for han og han gikk ikke . " Om du ikke skal gå så skal jeg gå !" sa du surt . Justin så på deg og så ned igjen . " Jeg elsker deg " sa han og gikk ut døren. "Særlig" sa du rolig og så ned . Justin hadde gått bort og du løp bort på sofaèn og gråt utrolig . Du viste ikke hva du kunne gjøre men alt du gjorde var å gråt .

det hadde gått noen dager nå og Justin skulle reise på tournè idag og du hadde bare vert inne og grått alle disse dagene , Justin prøvde altid og komme bort til deg men du avviste han altid . Du følte deg utrolig frekk og teit som gjorde det men han ødela deg .. han sa det aldri kom til å fyngere akkuratt når du trodde dere skulle bli sammen . Du bestemte deg for å gå opp på rommet og finne fram noen klær og ta en tur ute og tenke . Du gikk i skapet og fant frem en fin topp med shorts .

(Fortsettelse under bildene)

Tumblr_lp3pnyuumt1qa4ahwo1_500_large

Du la håret ditt flatt og tok på deg noen fine tøysko og løp ut døren og trakk inn den gode luften . Du milte litt for deg selv og gikk rundt om kring mens tankene dine kom på så mye rart , Justin .. han kom du ikke til å se på et halvt år kanskje . Du viste du kom til å svane han men du kunne ikke tilgi han for det han gjør . Han prøver å beskytte deg men han sårer deg faktisk . "Ditt Navn" ! ropte noen bak deg . Du snudde deg og der sto Ryan og løp mot deg .Du klemte han lenge og lurte på hva han gjorde her . "Jeg ble beskymret for deg , Jusin leter overalt for deg ! Han har noe viktig å si til deg .." sa Ryan stille . Du så spørende på Ryan og han pekte bare på en gutt bak han . " Ja han leter etter meg" sa du stille og så ned . Justin kom gående mot deg . hva skulle han si nå da ?

- hva tror DU Justin sier ?

- Tror du "Ditt Navn" tilgir han ?

- Alexandra <3

Del 8 - It's Destiny

" Ja jeg forstår .. " sa du stille og så ned . Du ville egentlig utrolig at Justin skulle slå opp med henne , men du kunne ikke styre og bestemme alt for han . " Kyss meg" sa Justin rolig og smilte . Du lente deg frem og leppene hans traff hardt på dine . " JUSTIN ?!" hørte du noen rope . Du slapp Justin og Justin slapp deg og dere snudde dere og der sto ..


"Jasmine , hva gjør du her ?!" spurte Justin helt nervøs i stemmen . " Jeg skulle besøke deg og se hva som foregår og det ser ut som du hade funnet en liten sommerflørt ? hva skjer Justin ?!" spurte hun og ga deg et ekkelt og skummelt blikk . 2 Jeg .. jeg er her med "Ditt Navn" .." sa Justin og så ned . "Hvem er hun da ?!" spurte hun og kom gående mot deg og knuttet neven hennes . Det så ut som hun skulle slå deg og du var redd for at det skulle skje nå . " Hun er en jente jeg møtte her .. den jenta jeg har drømt om .." sa Justin og så på Jasmine . Jasmine ga deg et skummelt blikk og slo deg hardt i magen . Du mistet pusten og begynnte sakte å gråte . " Justin .. du beskytter henne ikke ?" spurte Jasmine og så på Justin og lo . " Jeg må gå .. Jeg stolte på deg Justin .." sa du sakte og løp din vei . Du viste ikke hva de snakket om mer og du ville ikke høre det . Du løp hjemover bort til Ryan sitt hus og stormet inn døren . Chaz var også der , men akkuratt nå brydde du deg ikke om hva som hadde skjedd mellom deg og han . " Harregud "Ditt Navn" ?! Hva har skjedd ?" spurte Ryan og kom mot deg . "jasmine er her og slo meg .. midt i magen og Justin beskytter meg ikke og sier ikke no .. jeg stolte på han" sa du og gråt mens du la hodet ditt på brystet til Ryan . Chaz kom bort og ga deg en klem og du klemte tilbake . " Jeg beklager for alt sammen !" sa Chaz og klemte deg hardere . " Det går bra .. men vi er bare venner" sa du stille og så på Ryan igjen . Du gikk opp på rommet ditt og la deg inntill veggen og tok på genseren til Justin og krøllet deg sammen . Du viste at Justin kom til å velge Jasmine over deg .. du er jo ikke like pen som hun .. tenkte du stille og gråt mer og mer for hvert sekund som gikk , du tenkte bare på Jusitn og hvor han var og hva han gjorde . han ble sikkert helt garantert med Jasmine hjem .

(Fortsettelse under bildet)

Du la deg ned i sengen helt krøllet opp og tenkte på alt som skjedde meg deg for tida . Det banket på døra og sakte åpnet den seg og Ryan kom gående inn mot deg . " Hvordan går det ?" spurte han rolig og så trist på deg . " Ikke bra .. jeg bare tenker på hva han gjør med Jasmine nå .. jeg stolte på han og jeg trodde virkelig han elsket meg , men han beskytter meg ikke og velger Jasmine .. Han sa ingen ting til Jasmine når hun slo meg .. det sårer utrolig" sa du stille og så på ryan med et trist blikk . " JEg beklager for alt som skjer .. Justin er vanligvis ikke sånn .. " sa han og strøk deg forsitkig i håret . " Han var vist sånn med meg , vi er vist ikke skapt for hverandre" sa du rolig og så ned . Ryan srøk deg i håret og klemte deg fra siden . " Jeg er nede om du trenger meg .." sa Ryan og smilte til deg . Du nikket sakte og smilte tilbake et lite smil . Du la deg ned i sengen igjen og tenkte på alt som skjedde og hva som kom til å skje .. Velger Justin Jasmine ?

" Justin sine tanker:"

" Jasmine unskyld , jeg mente det ikke .. men jeg elsker "Ditt Navn" ! sa jeg stille og så på henne lenge , hun kom mot meg og så på meg lenge . " Vell , du vil vell redde henne ikke sant ? Du vil ikke at hun blir skadet ?" spurte hun og så på meg med serriøse øyne . Seffølgelig ville jeg ikke ha "Ditt Navn" skadd , jeg ville ha henne lykkelig og jeg lurte på hva hun tenker om meg og om hun noen gang tar meg tilbake .. " Ja jeg vil beskytte henne .. men jeg vil være med henne Jasmine" sa jeg rolig og så på henne . Jeg skulle til å løpe for å finne "Ditt Navn" men Jasmine tok tak i hånden min og jeg kom meg ikke noe sted . " Du hørte meg klart og tydelig , hun blir drept om du ikke kommer til meg .. " sa Jasmine og ga meg et blikk . Jeg ville ikke at hun skulle død , men om jeg fortalte henne det ville hun tro jeg løy og hun ville bare tro at jeg tok tilbake Jasmine .. " Ja , jeg vil beskytte henne , hun fortjener et godt liv . jeg risikerer alt for henne så jeg risikerer dette" sa jeg og så på henne med et trist blikk . tårer falt ned kinnet mitt og jeg ville bare bråse ut i tårer men jeg klarte det ikke .. ikke forran henne . " Ja kom hjem til meg da! Gjør det slutt med "Ditt Navn" ! Det er alt du må gjøre for å beskytte henne" sa hun og så bort på meg . Jeg nikket sakte og begynnte å gå . skulle jeg virkelig gjøre dette nå eller skulle jeg ta med meg "Ditt Navn" og reise til et annet land for å beskytte henne .. hva skulle jeg gjøre !?

- hva tror du skjer ?:O

- Alexandra <3

Del 7 - It's Destiny


Du lo også så fik dere bordet deres og satte dere ned . " Det er noe jeg egentlig vil fortelle deg "Ditt Navn" og jeg vet ikke hvordan du vil reagere .." sa Justin stille og nervøst og så ned . " Hva er det da ?" spurte du rolig og så på Justin . Justin åpnet munnen nervøst og sa :


" Vell , jeg fikk en telefon fra Scooter som er min manager og han sa jeg skal ha sommertournè .. jeg kan ikke være her hele sommeren" sa Justin stille og så ned . " Hva ?! Når reiser du ?" spurte du rolig og så på han . " Vell .. jeg reiser om 2 dager .. så jeg vil bruke den tiden med bare DEG , det virker som jeg har kjent deg i hele mitt liv .." sa Justin og lo litt stille . " Åja .. men jeg må bare på do jeg , så .." sa du og reiste deg så løp du ut døren og bort til en park og begynnte å gråte . Vanligvis gråter du ikke over sånne ting , men du likte faktisk Justin og han skulle bare reise før dere en gang fikk blitt kjærester eller noe ? Det er jo ikke det du ønsket deg i det hele tatt . "Ditt Navn" ?" spurte en lav stemme bak deg og der sto Justin med noen tårer . " Hva gjør du her ute ?" spurte han rolig . " Jeg tenker .. jeg bare begynnte å få følelser for deg og jeg begynnte å glemme alt det som hadde skjedd med Chaz , og nå skal du bare forlate meg .. vi fikk ikke blitt godt kjent heller og du fant jenta du drømmer om hele tiden , men du forlater henne .." sa du stille og så ned . " Jeg forlater deg ikke ! Jeg må være borte og gjøre jobben min for et halvt år , men jeg skal ikke forlate deg ! Jeg liker deg utrolig godt" sa Justin og tok hånden din . Du bare så på justin og gråt noen tårer . " Jeg vet det , men .. det er bare jeg trodde vi skulle ha en liten sommerflørt i år og at vi kunne bli sammen etter verdt , men nå må du dra" sa du stille og så opp på Justin . " Dette er ikke bare en sommerflørt ! Det er så mye mer en det , og ja jeg ville gjerne også gjort det samme .. kanskje vi fortsatt kan bli sammen etter verdt ?" spurte Justin og lo . " Ikke denne sommeren .. hva om vi ble sammen idag og to dager senere må du forlate meg .. det må du nokk gjør utrolig mangen ganger og jeg vet det er hva du gjør og det er jobben din , men jeg er bare ikke vandt til en kjendis gutt i mitt liv" sa du og smilte til han . " Du , jeg skal gjøre alt for å høre den søte stemmen din vett du . Jeg skal ikke glemme deg" sa Justin og la armen din over deg og du la hodet ditt på skulderen hans . Du håpet på noe bedre en at han skulle reise , men jobben hans måtte bli gjort . "Remember me" sa du stille og smilte til han . " Vi har to dager igjen og de må vi bruke godt !" sa Justin og kysset deg i pannen . Du nikket og tok hånden din Justin og reiste deg .

( Fortsettelse under bildet)

" Er det noen andre som vet det enda ?" spurte du rolig og så på han . " Nei , jeg ville at du skulle høre det først .. jeg stoler 100 prosent på deg" sa Jusitn og smilte til deg . "Så hvor gammel er din mor ?" spurte Justin og så på deg . " Hvorfor lurer du ?" spurte du og lo . " Jeg lurer" sa han og smilte til deg . " Hun er 33 år , hun fikk meg som en 16 åring .. " sa du og så ned i bakken . "Moren min er 35" sa Justin og smilte til deg . " Fikk hun deg som en 18 åring ?" spurte du og så på Justin forsiktig . " Ja , men faren min forlot meg .." sa han rolig og så ned . " Å .. min gjorde det også .. ingen vet hvor han er nå" sa du og så på Justin . Dere hadde egentlig utrolig mye til felles noe som var utrolig godt . Du viste ikke helt om var forelsket i Justin eller ikke , men han var en utrolig søt gutt . Godt å ha han som en venn , dere hadde jo akkuratt somme familie , uten noen søsken og far . " Jeg har heller ikke søsken" sa du og så på han . " Jeg har halvsøsken" sa han og kom nærmere . Du kjente pusten hans og han la pannen på din .

( Fortsettelse under bildet)

Du kjente fortsatt pusten hans og så han midt i øynene . Justin smilte et lite smil til deg og kom nærmere og til slutt så kysset dere lenge og følsomt . Alt du ville nå var å ikke slippe , du ville ha han med deg og bli bedre kjent så kunne dere kanskje blitt noe mer en det som dere var ? " Jeg vet dette er sprøtt å si , men jeg elsker deg" sa Justin søtt og smilte til deg . " Du er ikke den eneste som elsker den rett forran seg .. jeg elsker deg også" sa du og kysset han enda en gang . "Hva skal du gjøre med Jasmine ?" spurte du stille og så på Justin litt alvorligt . " Jeg vet ikke .. jeg har ikke noe følelser for henne lenger , men hun skal være med på tournèn og jeg må synge masse med henne .. men det er deg jeg vil være med liksom" sa han rolig og kysset deg i pannen . " Ja jeg forstår .. " sa du stille og så ned . Du ville egentlig utrolig at Justin skulle slå opp med henne , men du kunne ikke styre og bestemme alt for han . " Kyss meg" sa Justin rolig og smilte . Du lente deg frem og leppene hans traff hardt på dine . " JUSTIN ?!" hørte du noen rope . Du slapp Justin og Justin slapp deg og dere snudde dere og der sto ..

 

- hvem tror dere det er ?

- Alexandra <3

Del 6 - It's Destiny

" Jeg kan hjelpe deg å finne den jenta om du vil , bare vis du forklarer hvordan hun ser ut !" sa du og smilte til Justin . " DEt er faktisk det jeg må snakke med deg om" sa han stille og pustet tungt ut . Du så spørende på han men Justin åpnet munnen og sa :


" Du vet hvordan jeg kanskje har stirret på deg så utrolig mye ?" spurte Justin nervøst . " Ja , og jeg lurer veldig på hvorfor " sa du og lo litt stille . " Jeg drømmer om DEG , du er den jenta .. Jeg liker deg "Ditt navn" .." sa Jusin og pustet ut . Du så helt sjokkert på Justin . Justin likte deg ?! Han drømte om meg og jeg er den jenta ! tenkte du og smilte for deg selv. " Liker du meg Justin ?" spurte du og bet deg i underleppa mens du smilte . " Ja veldig .." sa han og pustet ut . " Wow , jeg trodde aldri du ville like en jente som meg .. " sa du og lo . Justin lo også og klemte deg lenge . " Liker du meg tilbake ?" spurte han forsiktig og så på deg med et smil . " Ja .." sa du og rødmet . Du så ned i gulvet så opp igjen på Justin som sto og smilte til deg . " Jeg har drømt om deg i 3 år og nå fant jeg deg .. det er utrolig" sa Justin og kom nærmere og nærmere deg . Du viste ikke hva du skulle gjøre men du ville kysse Justin utrolig . du nærmet deg også og til slutt så kjente du myke og deilige lepper på dine . han kysset deg hardt men godt . Du lente deg sakte bak og stirret på Justin lenge . "Wow .." sa Justin og smilte til deg . Du bare rødmet og så ned . Justin løftet hodet ditt og kysset deg mykt på pannen . " Du jeg har lett etter den personen i 3 år og det var deg hele tiden , jeg fant deg endelig" sa Justin og smilte . Du tok hånden hans og reiste deg . Du gikk nærmere han og nå sto dere tett intill hverandre . " Jeg er glad du fant meg" sa du og lo . Justin smilte og så på deg lenge . " Blir du med meg ut på Date i kveld ? Jeg vil ta deg med en plass så kle deg i en fin kjole og ja jente ting" sa Jusitn og lo . " Ja seffølgelig vil jeg bli med" sa du og klemte Justin lenge . Justin kysset deg i håret så gikk dere fra hverandre og du løp opp på rommet ditt . " Iiiip , jeg kysset Justin !" sa du stille for deg selv og lette lenge etter en kjole . du lette lenge men fant endelig den perfekte kjolen :"Perfekt" sa du stille for deg selv . Du gikk inn på badet ditt og la det lange håret ditt ligge flatt med en parisaflette på siden . Du sminket deg lett og tok på deg høyhælte sko og gikk ut av badet og ned og der sto Justin , nydelig som vanlig med dress og en roserbukett i hånden . Han kom mot deg og ga deg en lang klem . " Her disse er til deg" sa han og ga deg rosene . " Takk Jusitn , de er nydelige" sa du og kysset Justin på kinnet . Justin smilte til deg og tok deg med ut . Han åpnet døren til bilen for deg og du satte deg inn . " Dette får meg til å glemme Chaz , takk Justin" sa du og smilte til han . Justin smilte tilbake og la hånden hans på din og kjørte . Dere kom frem og justin åpnet døren enda en gang for deg . " Navn?" spurte damen . " Bieber" sa Justin og lo . Du lo også så fik dere bordet deres og satte dere ned . " Det er noe jeg egentlig vil fortelle deg "Ditt Navn" og jeg vet ikke hvordan du vil reagere .." sa Justin stille og nervøst og så ned . " Hva er det da ?" spurte du rolig og så på Justin . Justin åpnet munnen nervøst og sa :

- hva tror du Justin sier ?

- Ps ; Denne historien skal ikke være utrolig lang heller !

- Alexandra <3

Del 5 - It's Destiny

"Ditt Navn" ? Kan jeg snakke med deg litt ?" spurte Chaz som kom gående mot deg . Du sukket sakte og pustet tungt ut og reiste deg . Chz tok deg med i et lite rom og så ikke noe glad ut , han så lei og sur ut . Hva skulle han si til deg ? tenkte du .


" Hva vil du snakke med meg om da ?" spurte du rolig og trist og så ned i bakken . Chaz ødela virkelig alt det kjekke som du og Justin fikk gjort ved bassenget og nå ble du jo lei igjen . " Jeg elsker deg "Ditt Navn" ! Jeg har vært på rommet og grått hele tiden og du kan ikke forlate meg nå vær så snill ! Jeg elsker deg" sa Chaz stille . " Du , jeg skal ikke tilgi deg ! Du var utro med mange jenter mot meg og tror du virkelig jeg tilgir det ?" spurte du stille og så på Chaz med alvorlige øyner . " Nei jeg forstår men jeg elsker deg altid husk det" sa Chaz og gikk ut og lukket hardt igjen døra . Du satte deg inntill veggen og begynnte å gråte mer og mer . Du elsket også Chaz , men du kunne ikke bli sammen med han . "Ditt Navn" ? går det bra med deg ?" hørte du noen si utenfor og du hørte klart og tydelig at det var Justin . Du reiste deg og tørket bort tårene og åpnet døren . "Justin , jeg vil vekk fra han" sa du stille når du så Chaz var rett bak Justin . Chaz gikk bort og nå sto du alene med Justin . "vil du prate om dine følelser ?" spurte Justin deg rolig . " Ja gjerne" sa du stille . " Si meg det som foregår da" sa Justin og la hånden din over din . du så ned på den og gjorde ikke noe . Det ble litt rart men du bare la det være slik . " Chaz har knust meg og jeg føler jeg ikke kan elske noen igjen .." sa du stille og sukket . Justin begynnte å stryke tommelen hans på din hånd mens han begynnte å synge "That Should Be Me" til deg og du begynnte bare å le . " Justin , du gjorde meg virkelig glad i dag og du er den bestevennen jeg trenger nå , du og Ryan .. Jeg trenger ikke kjæreste nå ! Jeg trenger jo ikke kjæreste i det hele tatt !" sa du og smilte til Justin , men Justin bare så skuffet ned . " Neida .. du trenger jo ikke det ..." tårene til Justin begynnte å komme og du så forskrekket på Justin . " Justin hva er det ?!" spurte du og så han midt inn i øynene . " Jasmine .. jeg holdt jo på å kysse DEG i bassenget mens jeg er sammen med Jasmine ! Jeg vet ikke om jeg liker Jasmine lenger og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!" sa Justin helt redd og stresset . " Justin pust ut og inn okey . Jeg kysset deg ikke tilbake for jeg tenkte bare på Chaz .. " sa du stille og så ned . " Akkuratt .. du vet ikke hvor sprøtt jeg egentlig har det med deg "Ditt Navn" , det er noe du ikke vet som du kommer til å tro er helt spøtt " sa Justin stille og pustet tungt ut . "som hva da ?" spurte du stille . "Kom vi burde komme oss ut" sa Jutin rolig og reiste seg og gikk rett ut døren uten å ta deg med han . Du sukket og gikk ut igjen du også så løp du opp på rommet ditt . du la deg is engen og begynnte å gråte . " Hvorfor meg ?"  spurte du stille og sukket . Du begynnte å bli trøtt og sovnet etter verdt .

"Justin Sine Tanker :

" Hvordan kan jeg si det til henne uten at hun blir utrolig sur ?! Hun kommer til å tro jeg er desperat .. hvorfor må dette skje med meg ?! "Går det bra med deg eller ?" spurte Ryan og så på meg . " Jaja .. jeg bare tenker " sa jeg rolig og så ned . "Du liker "Ditt Navn" ikke sant ?" spurte Ryan og så på meg igjen . " Jeg vet ikke .. ja jeg gjør det faktisk men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ! Jasmine og "Ditt Navn" .. Jeg må finne henne og si det til henne så får jeg det gjort" sa jeg og reiste meg . "Si hva ?" spurte Ryan forsiktig og så på deg . "Ikke noe .. Jeg må bare se henne litt .."

"Ditt Navn" ? Er du våken ?" spurte Justin og åpnet døren sakte . Du så opp og der sto Justin og smilte til deg . " Jeg kan hjelpe deg å finne den jenta om du vil , bare vis du forklarer hvordan hun ser ut !" sa du og smilte til Justin . " DEt er faktisk det jeg må snakke med deg om" sa han stille og pustet tungt ut . Du så spørende på han men Justin åpnet munnen og sa :

- hva tror du Justin forteller ?

- Alexandra <3

Del 4 - It's Destiny

Du åpnet døren og der satt Chaz og Amalie og klinte . " Chaz .." sa du stille og gråt flere tårer . "Ditt Navn" jeg kan forklare !" sa Chaz stille og slapp henne og kom mot deg . det var nå du kunne gjøre det slutt med Chaz .. Skulle det skje ?


" Chaz du har ikke noe å forklare ! DU HAR SEX MED EN ANNEN JENTE ENN DEN SOM DU ER SAMMEN `MED ! TROR DU VIRKELIG JEG TILGIR DEG ?!" spurte du helt på gråten . Chaz så på deg og gråt noen tårer . " Jeg vet ikke hva som feiler meg jeg bare blir så sur når du sier nei til det .. jeg elsker deg .." sa han og gråt . " Vell vi er ferdige med alt vi hadde ! Jeg kan aldri tilgi deg for dette !!" ropte du og gråt . du løp ned og hoppet i armene til Justin og ga han en lang klem mens du snufset og huklet . " Jeg måtte Justin jeg måtte" sa du og gråt . Justin strøk deg i håret og sa snille ord til deg som gjorde at du følte deg litt bedre . " Takk Justin jeg er virkelig glad i deg" sa du og klemte han hardere . Justin bare smilte til deg og stirret hele tiden . Du følte han hadde stirret utrolig mye på deg siden du kom og du lurte utrolig på hvorfor akkuratt deg ? " Så Justin , har du funnet den dama du drømte om ?" spurte Ryan og lo . " Ja egentlig" sa Justin og smilte til deg . Hvorfor smilte han til deg ?! " Å , er hun pen ?" spurte Ryan og smilte . " Jepp , veldig pen jente hun er egentlig nydelig" sa Justin og reiste seg . " Vet du navnet hennes ?" spurte ryan og så på Justin lenge . " Ja det gjør jeg" sa han og lo . Ryan spurte hva men Justin svarte ikke . Han bare smilte og du lurte veldig å hvem det var nå .. " Hva skjer med deg og Jasmine da?" spurte du og smilte . " Jeg aner ikke .. jeg føler vi ikke er skapt for hverandre om du skjønner .. Jeg bare føler jeg burde slå opp men jeg liker henne utrolig godt også" sa Justin og smilte til deg . Du smilte og gikk bort og klemte Justin lenge . " Takk for støtten .." sa du og smilte . " Alt for deg sø.."ditt Navn"! sa han og smilte . Du bare så rart på han og gikk og satte deg ned i sofaèn . " Blir noen med å bader eller ?" spurte du og så på Ryan og Justin . Begge nikket og du løp opp for å skifte til bikini . Du tok på en shorts over underdelen og gikk ned til guttene og begge sto der med åpen munn og gapte . " Hva ?" spurte du og så rart på begge . " Du er hot" sa Ryan og smilte . Du himla med øynene og dere løp alle bort til bassenget . Du la deg ned på en stol og solte deg og hørte guttene svømte og lo og hadde det morsomt .

" Kom å hopp inn da !" ropte Justin og kom ut av bassenget og tok hendene under beina og hodet ditt og kastet deg uti . " JUSTIN !" ropte du og løp mot han . " du kan ikke ta meg !" ropte Justin tilbake mens han lo . " Bare følg med du " hvisket du og hoppet over han og tok hendene rundt skuldrene hans . " Jeg fikk deg" sa du og lo . Justin snudde seg mot deg og så deg rett inn i øynene , men det minnet deg bare om Chaz . Justin kom nærmere og du var redd han skulle kysse deg og han hadde vist tenkt det .. " Vi burde komme oss opp Justin" sa du for å avbryte han . Justin åpnet øynene og rødmet så nikket han . Du gikk opp fra bassenget og la deg ned i stolen igjen og Justin la seg på den rett ved siden av din . "Ditt Navn" ? Kan jeg snakke med deg litt ?" spurte Chaz som kom gående mot deg . Du sukket sakte og pustet tungt ut og reiste deg . Chz tok deg med i et lite rom og så ikke noe glad ut , han så lei og sur ut . Hva skulle han si til deg ? tenkte du .

- hva tror du Chaz kommer til å si ?

- Siste del for idag desverre !

- Alexandra <3

Del 3 - It's Destiny

" Å em jeg heter "Ditt Navn" sa du og smilte . Justin smilte til deg og tok ikke øynene vekk fra deg . du begynnte å bli utrolig irritert av det nå . " Hvorfor stirrer du sånn ?" spurte du og snudde hodet mot Justin . Justin så på deg og var utrolig nervøs . Han åpnet munnen og sa :


" Jeg vet ikke jeg .. hyggelig å møte deg" sa Justin og rødmet . du bare lo og tok han i hånden og hilste enda en gang . Dere kom frem til huset og alle satte seg ned i sofaèn og Chaz reiste seg plutselig og gikk opp trappene . " Hva skal han a ?" spurte du litt lavt . " Aner ikke .. han går altid opp og ned i det siste .. " sa ryan og så på deg litt sakte . du nikket og så ned i bakken . " Så Chaz og du er sammen ?" spurte Justin rolig og så på deg . " Ja , deg og Jasmine ?" spurte du rolig og så på han . " Ja eller vi holder på da .. jeg vet ikke hva hun tror .." sa Justin og lo litt stille . " Jeg aner ikke hva Chaz gjør lenger han er så rar og hemmelighetsfull .. vi hadde vår første krangel igår" sa du og sukket . Justin så på deg og strøk deg på ryggen og du bare smilte til han . " Det skal gå fint , Chaz er ikke så teit som du tror og som jeg tror" sa Justin og lo . Du bare smilte til han og reiste deg sakte opp og løp opp trappene . Du viste chaz var en utrolig fin og søt gutt og du skulle tilgi han nå . du smilte for deg selv og skulle til å åpne døren når du hørte noen stønn fra rommet . Du turte ikke gå inn nå og du begynnte å få tårer som rant ned kinnet bare ved tanken på hva som foregikk inn i det rommet . " Jeg elsker deg Amalie" hørte du Chaz si mens han stønnet . Du hørte kliss klass og mye stønning fra rommet og du viste godt hva de holdt på med og hva Chaz har holdt på med de siste dagene han hadde gått opp og ned . Du begynnte å bråse ut i tårer og løp ned . "Ditt Navn" ?!" ropte Ryan og Justin samtidig men du overså dem og løp ut døren og prøvde å finne et sted hvor du kunne være alene .

(Fortsettelse under bildet)

 

" Hvordan kunne du Chaz ? Jeg stolte på deg .." sa du stille og så ned . "DITT NAVN " !" hørte du noen rope . du snudde deg og så en gutt komme løpene mot deg . Du kunne ikke se om det var Ryan eller Justin for det var mørkt og du kunne ikke helt klart se hvem det var . " Der er du ! Hva har skjedd ?" spurte han og kom nærmere . Du så at det var Justin som kom gående mot deg og satte seg ned på benken ved siden av deg . " Har du blitt knust før ?" spurte du og gråt mer . " Ja .. jeg var 12" sa Jusitn og lo litt stille og det fikk deg til å smile litt . " Chaz han .. han hadde sex med en annen jente som het Amalie jeg kjenner henne ikke men han sa han elsket henne .. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for jeg elsker Chaz og har vært sammen med han i 1 år og han vivl altid kose med meg i senga men jeg nekter for jeg er for ung .. han blir altid sur på meg i det siste .." sa du og gråt flere tårer . du kjente en hånd som tørket tårene dine bort og det var jo seffølgelig Justin . " Du sier som du vil , ingen kan tvinge deg til å gjøre det .." sa Justin og strøk deg på ryggen . du nikket sakte og kom opp . " Jeg skal gjøre det slutt jeg .. han er utro" sa du stille og gikk med Justin tilbake til huset mens du gråt . Du løp opp trappene og hørte ikke noe . Du åpnet døren og der satt Chaz og Amalie og klinte . " Chaz .." sa du stille og gråt flere tårer . "Ditt Navn" jeg kan forklare !" sa Chaz stille og slapp henne og kom mot deg . det var nå du kunne gjøre det slutt med Chaz .. Skulle det skje ?- hva tror du skjer ?

- Alexandra <3

Del 2 - Its Destiny- Lang Del !

skulle du virkelig møte Justin for første gang nå ?! Du ville virkelig ikke møte han menmed det samme ville du . " Er det noen andre som skal komme med imorgen som jeg ikke vet om eller ?" spurte du litt surt . " Ja .." du så surt på dem og spurte hvem . " Vell ..?


" Nei det er bare Justin !" sa Ryan glad og hoppet av sofaèn . " Vi bør legge oss for vi skal hente JB Imorgen !! Yaay!" sa Ryan og fortsatte og hoppe som en liten unge . Ja de er 17 år og oppfører seg som unger . " Jaja , kom Chaz så går vi g legger oss " sa du og tok hånden til Chaz . " YAay" sa Chaz og ga deg et flørtene blikk men du overså den . " Kan vi ikke kose litt da ? Jeg mener du vil aldri ha samleie med meg" sa Chaz og sukket . " Chaz jeg er jo ikke klar som jeg sier ! Jeg er 16 år og synes det er best om jeg venter litt lenger syns ikke du ?" spurte du Chaz og ga han et litt oppgitt blikk . " Du er fa*n meg klar .." sa Chaz og ga deg et irritert blikk . " Chaz .. om du skal oppføre deg sånn skal jeg sove i stua !" sa du surt og så på Chaz med et surt blikk . " ja du får gjøre det ! Du vil ikke ha sex med meg " sa Chaz surt og åpnet døren for deg . Du gå han et irritert blikk og gikk ned trappene og bort til sofaèn og skrudde på lyset . "Æææ" skrek du når du så ryan sitte i sofaèn mens han gråt . " Hva skjer ?" spurte du stille og satte deg ned ved siden av han . " Det er bare vanskelig å se deg med Chaz for jeg vet hvordan Chaz er med jenter og han er ute etter å kose med de i senga .. han har gjort det med alle jentene han har vært sammen med og jeg er red han knuser hjertet til min bestevenn og jeg har ikke klart å sagt det før nå !" sa Ryan stille mens han tørket bort tårene . Hva ? Jeg og Chaz hadde vår første krangel om det idag .. " sa du stille og satte deg nærmere han og strøk han på ryggen . "Du vet jeg bare vil beskytte deg fra å bli såret ?" spurte Ryan og så på deg . " Ja jeg vet nokk det.. du er den bestevennen jeg altid har ønsket meg" sa du og klemte han lenge . ryan smilte til deg og klemte deg tilbake . " Men jeg skal ignorer Chaz litt jeg .. han er egentlig bare etter samleie med meg og jeg nekter og sier jeg er for ung og da klikker han og banner hele tiden .." sa du og sukket . " Du jeg og deg skal hente Justin imorgen og Chaz skal også være med men du kan prøve og bare ha det gøy og bli bedre kjent med Justin også ! du kan til og med hjelpe han med å finne den damen han har drømt om !" sa Ryan og lo . " Det er jo umulig , det er millioner av jenter i verden og vi skal finne den rette ? Det er jo veeldig lett" sa du og lo . Ryan smilte til deg og ga deg et kyss på kinnet før han reiste seg . " God natt da besta !" sa ryan og skrudde av lyset . du smilte til han og la deg for å sovne .

" CHAZ ! DU MÅ SLUTTE OG ALTID BRUKE JENTER FOR Å HA SAMLEIE MED DEM ! "DITT NAVN " ELSKER DEG VIRKELIG" ropte ryan irritert på Chaz . " Jeg elsker henne også men du vet ikke noe om at jeg bruker henne for det ! hun vil bare ikke ha det med meg og jeg blir forbanna sur .." sa Chaz stille . " Ja så lar du henne ligge her ?!" spurte Ryan  helt sur . Du latet som du sov så du kunne høre resten . " Ja ! Hun sa hun skulle og jeg lot henne ! Kanskje jeg bruker henne men jeg liker henne også !" sa Chaz . Du åpnet øynene og ville ikke høre mer av at DIN kjæreste og bestevenn bruker deg .. Ryan var den du stolte mest på av de gutta nå . " Jeg går og skifter" sa du stille og løp opp på rommet og skiftet til dette:

" Ja idag skal jeg få møte en bortsjemt gutt justin bieber" hvisket du irritert for deg selv . " Ditt Navn" ! Du bør komme på !" ropte Ryan på deg nedenfra . Du tok fort på litt sminke og løp ned og smilte til guttene . " Så fin du er idag" sa ryan og smilte . Du smilte tilbake og så på Chaz som så ned i bakken litt sur og lei seg ut . " Chaz je..." men du ble av brutt av han . " Nei jeg beklager .. jeg mente ikke å mase for å få deg til å ha samleie med meg jeg bare .. jeg bare elsker å ha det med jenter" sa han stille . " Ja så du har hatt det med andre jenter" hvisket du for deg selv og gikk ut døren og inn i bilen . " Det kommer til å gå helt fint" hvisket Ryan i øret ditt og kjrte bort til flyplassen . Du nikket sakte og så hele tiden framover . Dere kom frem og gikk inn i flyplassen og ventet på Justin . " Der er han jo !" ropte Ryan og løp bort og klemte han lenge , og det samme gjorde Chaz . " Hey gutter , kjekt å se dere igjen !" sa Justin glad og smilte til dem . Du gikk sakte bort og smilte til Justin mens Justin smilte ikke tilbake han bare stirret og gapte mot deg . " Skal jeg ikke få sakt hei ?" spurte du og lo litt til Justin . Justin ristet på hodet og smilte høffelig mot deg og klemte deg lenge . Du skulle slippemen Justin holdt igjen fortsatt . " Eyey ey ! Justin det er dama mi!" sa Chaz og tok Justin vekk fra deg og holdt rundt deg . Du så på Chaz og ga han et irritert blikk for du var fortsatt sur påd et som hadde skjedd så du vre deg løs fra han . "Foressten jeg heter Justin" sa Justin og så fortsatt på deg . øynene hans hadde ikke sluppet deg noe som du syntes var utrolig rart . " Å em jeg heter "Ditt Navn" sa du og smilte . Justin smilte til deg og tok ikke øynene vekk fra deg . du begynnte å bli utrolig irritert av det nå . " Hvorfor stirrer du sånn ?" spurte du og snudde hodet mot Justin . Justin så på deg og var utrolig nervøs . Han åpnet munnen og sa :


- hva tror du Justin sier ?

- Alexandra <3

Del 1 - It's Destiny

Ja jeg tenkte å begynne på en SISTE historie før jeg slutter når skolen begynner ! Håper dere liker denne historien og leser den godt før jeg slutter ! Denne heter "It's Destiny" !


Du var en jente som bodde i Stratford i Canada og dine bestevenner var Chaz og ryan , men du var sammen med Chaz . . Du var 16 år gammel og de andre var 17 år . " Ditt Navn" !! Pell deg ned her vi må snakke med deg !" ropte Ryan og lo med det samme . Du himla med øynene og løp ned trappene og bort til guttene . " Justin er på TV, og han snakker om jenter !" sa Chaz glad . du bare lo og satte deg i sofaèn . " Justin Bieber , som du har sakt har du hatt EN spessiell jente i dine drømmer som du leter etter og vil bli sammen med henne mens du har Jasmine som din kjæreste ?" spurte damen og lo . " Vell jeg vil finne henne vertfall , aner ikke hva som skjer med oss om jeg finner henne men ja hun er utrolig pen akkuratt som min kjæreste jasmine !" sa Justin og smilte stolt . Du så bare på skjermen og tenkte på hvem den jenta kunne være .. " Haha ! Justin bro drømmer om en dame!" sa Ryan og lo . Du bare smilte til han . Chaz kom bort til deg og klemte deg fra bak siden . " elsker deg søta" sa Chaz og kysset deg mykt på leppene . Du bare smilte og kysset tilbake .

" Justin du skal jo nå på ferie og besøke venner og familie hvor skal du henn denne hele sommeren ?" spurte damen Justin som fortsatt var på TV. " Jeg skal bort til Stratford og besøke Chaz og Ryan og en annen jente som jeg aldri har sitt eller møtt før så det blir en utrolig sommer !" sa Justin og smilte . Du så på Ryan og Chaz . DE hadde ikke sagt noe om at Justin skulle være med dere for hele sommeren ?! " Hvorfor sa nettopp Justin at han skal komme her og jeg vet ikke noe ?!" spurte du helt stresset . " Ja han kommer imorgen !" sa Ryan glad . " Vi skal hente han klokken 9 og jeg må ha med jenta mi så du skal ikke droppe ut når jeg skal hente han !" sa Chaz og ga deg et fort kyss . Du himla med øynene og satte deg ned i sofaèn .. skulle du virkelig møte Justin for første gang nå ?! Du ville virkelig ikke møte han menmed det samme ville du . " Er det noen andre som skal komme med imorgen som jeg ikke vet om eller ?" spurte du litt surt . " Ja .." du så surt på dem og spurte hvem . " Vell ..


- Hva synes dere om del 1 ?

- Blogg.no klikket så denne delen kom bare i en type skrift som jeg ikke mente skulle skje !

- Alexandra <3

  

 

Justin Bieber - blogg <3

Justin Bieber - blogg <3

12, Sandnes

Vi er fire jenter som blogger om Justin Bieber og skriver historier ! Håper dere liker bloggen dere kan kontakte oss på jusstiinbieber@live.no ! :) Du kan followe meg (Emilie) på Twitter bare søk på: _Ecii_ Jeg follower tilbake!   Belibers

Kategorier

Arkiv

hits