Historie nr. 3 - en dag forandrer ALT !

Beklager + en ting til ! VIKTIG !

Jeg sov over hoss søskenbarnet mitt i to netter så fikk ikke blogget ! Egentlig var det utrolig deilig uten all stressen med dette her .. jeg lurte også på om noen av dere lesere vil fortsette bloggen vår for vi får ikke tid ! Jeg vil gjerne ha en som kan ta over for meg på historier ! VÆR SÅ SNILL !

- vil du ta over bloggen ? Eller vil du bare ha den slettet ?

- Alexandra <3

Historie Del 34 - En Dag Forandrer ALT !

Jeg lente meg mot leppene hennes og kysset henne lenge . Du kjentes ikke det samme uten henne kysse tilbake men jeg savnet det og henne jeg måtte gjøre det . Du hørte en lyd fra henne og så lenge på henne .. levde hun eller ikke ?!


" Jenta mi ?" spurte jeg sakte . Hun hostet og pustet tungt ut . " Jenta mi !" ropte jeg og klemte henne . Hun klemte tilbake med den ene armen som ikke var brukket . " Å jeg er å glad for å ha deg tilbake !" ropte Jeg og smilte til henne .

"Tilbake til deg"

" Vell , jeg er her nå ikke sant ?" spurte du og smilte søtt til Justin . Justin smilte og kysset deg lenge og lidenskapelig men samtidig ømt på leppene . " Jeg elsker deg søta" sa Justin og klemte deg hardt igjen . Legen kom inn og ga deg noen papir , du kunne f komme ut av sykehuset idag men da måtte du ikke gjøre noen fysisk aktivitet . Du var egentlig utrolig redd nå for å være sammen med Justin , alle vil drepe og alle vil skde deg . Du ville ikke fortelle Justin det for han kom bare til å si at alt kommer til  gå fint .. men du lurte på om det beste var å ikke bli sammen med han .. Og denne gangen for godt . " Kommer du ?" spurte Justin søtt og smilte . " Ja .." sa du og kikket ned i gulvet og fulgte Justin ut til bilen . Du satte deg ned og Justin var den eneste som snakket hele bilturen . Egentlig var det utrolig pinlig men du tenkte bare på alt som skjedde når du var sammen med Cody hade du ingen hatere nesten og ingen ville drepe deg og nå vil jo nesten alle det .. " Jeg må bare på do" sa du da dere hadde kommt frem til huset ditt . Du gikk inn på badet og kikket på deg selv i speilet. du så du hadde sår og blåmerker men ikke var de så store .

" Jenta mi ? Jeg setter på the Notebook !" ropte Justin . du åpnet døren og pustet tungt ut og satte deg ned i sofaen ved siden av Justin . Justin smilte og la armen sin rundt deg og du satt der bare . Du viste egentlig ikke hva du skulle gjøre . " Hva er gale jenta mi ?" spurte Justin rolig og så på deg . Du pustet ut . " Ingenting " sa du og faket et smil . Justin ristet på hodet . " Si det jenta mi" du pustet ut og viste ikke om du skulle fortelle han at du var redd for å være sammen med han eller ikke ? Sannhet eller løyn ?!

- tror du "Ditt Navn" sier sannheten ?

- Alexandra <3

Historie Del 33- En Dag Forandrer ALT !

" Så du slo ikke opp ?" spurte du for å forsikre deg . " Nei aldri , jeg vil ikke slå opp med den nydeligste jenta i verden " sa smilte og gikk mot han så kysset dere lidenskapelig . "*Host , host*" hørte dere noen si .. du snudde deg og ble utrolig redd .. De var jo ikke invitert !


Der sto Jessica og Chris . Du gikk mange skritt bak mens Justin bare stod forran deg . " Dere får ikke ødelegge moren min sitt brylupp .." sa du stille og så ned . " vi skal ikke ødelegge bryluppet , vi skal ødelegge deg" sa Jessica og smilte ondskapsfult til deg . " Justin .. jeg er redd" sa du mens du gråt noen tårer . " Justin , kjæresten din er redd og hun blir drept om DU ikke slår opp og kommer til meg" sa Chris og lo . Du sukket og gikk flere skritt bak . " Hold dere unna henne ! Hun er min drøm og dere ødelegge ALT !" ropte Jusitn og slo han midt i magen . Du gikk flere skritt og du følte noen tok tak i hånden din og grep tak i den andre og bøyde den så du hørte et knekk som gjorde UTROLIG vondt .. du skrek av smerte mens du la deg ned og besvimte .

"Nå er du Justin"

jeg løp bort til "Ditt Navn" som lå på bakken som var helt bevist løs . Jeg så på armen og den var helt bøyd .. den var garantert brukket . Kjolen og alt hun hadde på seg var revet og ødelagt . Å se henne sånn gjorde meg utrolig trist og jeg ville bare fyre til Jessica og Chris . Jeg reiste meg og gikk bort til dem . " SE HVA DERE GJORDE !!" ropte jeg og pekte på jenta mi . Jeg slo dem begge hardt i magen men de slo bare tilbake . Du gråt mer tårer og så på "Ditt Navn" som lå og pustet så vidt . du tok frem mobilen og ringte ambulansen . Du prøvde å få Jessica og chris til å slutte men de fortsatt å så deg . De gikk bort til "Ditt Navn" og jeg prøvde å få dem vekk . Chris slo henne hardt i annsiktet og Jessica tråkket på henne med to bein og sto der lenge . Jeg hørte henne skrike litt mens du prøvde å puste . Jeg løp bort å prøvde å få dem bort men ingenting funket . Du sparket Jessica og hun føk ned på bakken . Du så ambulansen komme jeg løftet "Ditt Navn" og tok henne i bilen og de kjørte henne til amulansen . Jeg  holdt hånden hennes hele veien . " Så vet du hvem som gjorde dette ?" spurte den ene . " Ja Chris Brown og Jessica Jerral .." sa du og sukket . Du var utrolig beskymret for henne for du hade aldri sitt henne sånn . Dere kom frem . og de tok henne fort bort til et rom og hun lå nå i koma .. " Kommer det til å gå bra ?" Spurte du og så ned på "Ditt Navn" . Hun var utrolig hvit og hun så ikke god ut . " Ikke gå ifra meg " hvisket du i øret hennes . Hun gjorde ingenting og bare lå der . " Jeg aner ikke . hun er ikke så god ut enda .." sa han ene legen og så på henne . Du sukket og gråt mange tårer . Jeg lente meg mot leppene hennes og kysset henne lenge . Du kjentes ikke det samme uten henne kysse tilbake men jeg savnet det og henne jeg måtte gjøre det . Du hørte en lyd fra henne og så lenge på henne .. levde hun eller ikke ?!

- tror du "Ditt Navn" lever ?

- Alexandra <3

Historie Del 32 - En Dag Forandrer ALT !" Jeg er utrolig redd .. et ukjent nummer sendte melding til meg om at jeg ikke vet hvem og når han kommer og hva han skal gjøre osv ! Justin . jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ! Jeg er livredd og vil bare ligge i armkroken din nå !"
du sendte meldingen og ventet på svar . Du fikk en melding etter noen minutter .. Var det Justin ?! Du fikk helt sjokk over det som hadde blitt skrevet ..


" Jeg bryr meg ikke , du kan bli drept og jeg bryr meg ikke ! jeg slår opp - Jusitn !" du fikk helt sjokk og begynnte å gråte . Du viste ikke hva det var sant eller ikke så du begynnte å bli redd men sovnet til slutt . " Våkne ! Vi må dra til Atlanta !" sa moren din og ristet i deg . Du gjespet og kledde på deg fort . Dere kjørte til flyplassen og ventet på flyet . Du tenkte nestenbare på den meldingen Jusitn sendte til deg .. først sier han at det er dumt uten deg og at han gleder seg til å se deg og han elsker deg så noen timer senre sier han at hn slår opp ? Jeg forstår han bare ikke .. tenkte du . " Det skal gå fint "ditt Navn" Justin er i Atlanta så du kan se han da og jeg liker Jusitn bedre enn cody !" sa moren din og smilte . Du smilte bare tilbake . Dere gikk på flyet og turen var lang og kjedelig men dere landet endelig . " Der er Scooter !" sa moren din og løp bort å kysset han . Du smilte bare og hilste . " Justin har fortalt meg utrolig my om deg ! Han har rett du er nydelig" sa Scooter og smilte . Du smilte tilbake og dere kjørte bort til et fint stort hus , men ikke like stort som ditt . " du må kle deg "Ditt Navn" Bryluppet begynner om noen timer !" ropte moren din da hun tok på kjolen sin og Scooter hadde gått og ordnet noe . Du nikket og fant frem det du skulle ha på deg .

(" Kjolen din , skona dine og håret ditt" )

" Hvordan ser jeg ut mamma ?" spurte du og smilte . Moren din smilte stort . " Du ser helt nydelig ut !" sa hun og klemte deg . Du smilte og gikk bort og sminket deg lett . Du så på mobilen og sjekket den . Ikke noe svar fra noen og heller ikke en melding fra Justin .. Du begynnte å bli litt redd og beskymret for Justin . " Kom vi må gå !" sa moren din og tok hånden din og førte deg i limmosinen . Moren din hadde en nydelig brylupps kjole på . Du smilte til henne og dere kjørte videre til kirken . Du så etter Justin men så han ikke . Bryluppet begynnte så du måtte bare sette deg ned . Du snudde deg og du satt ned . Du satt ved siden av tanten din i en spessiell plass for familie . " Vil du "MorenDinSittNavn&EtterNavn" ta Scooter Braun som din ekte mann ?" spurte presen . " Ja jeg vil" de ble ferdige og de fikk kysset . Dere kjørte til etter festen og du lette fortsatt etter Justin men fant han ikke . Du satte deg bare ned og så utover alle som danset og lo . Du snudde deg enda en gang rundt men så han ikke . " Hvor er du ?!" spurte du deg selv litt stille . " DITT NAVN "!!" hører du noen rope . Du snudde deg og der sto Justin i dress løpene mot deg . Du reiste deg bare og tok noen skritt bakover . " Hva ?" spurte du litt stille . " Jeg sendte ikke den meldingen ! Det var Jessica !" sa Justin rolig . " Så du var med Jessic ja ?!" spurte du litt stille . " Nei hun tok meg og jeg skulle sare deg da hun tok mobilen min og svarte for meg .. jeg lover !" sa Justin rolig . " Du ser nydelig forressten .. Nydeligste jenten jeg finenr her og i hele verden" sa Justin og smilte . " Så du slo ikke opp ?" spurte du for å forsikre deg . " Nei aldri , jeg vil ikke slå opp med den nydeligste jenta i verden " sa smilte og gikk mot han så kysset dere lidenskapelig . "*Host , host*" hørte dere noen si .. du snudde deg og ble utrolig redd .. De var jo ikke invitert !- hvem tror du står der ?

- Alexandra <3 

Historie Del 31 - En Dag Forandrer ALT !

" Savner deg jenta mi , Chris og Jessica er ikke til å finne så pass på .. det kan være de er i LA .. Elsker deg søta!" hadde Justin sendt til deg . du ble litt redd . " Du "ditt Navn" Overraskelsen jeg skulle si!" du løp ned og bort til moren din . " Hva er det ?" spurte du stille . " Jeg ..


"Jeg skal gifte meg !" ropte moren din glad . du bare gapte og lurte på hvem hun skulle bli gift med . " Med hvem ?" spurte du litt rolig . " Jeg skal gifte meg med Scooter Braun  !" sa hun og hoppet opp og ned , ikke hadde du sitt henne sånn før så du prøvde å få henne til å roe seg ned . " Når ?" spurte du litt stille . " Imorgen ! Vi reiser til Atlanta for å feire bryluppet så mange fra Atlanta som Scooter kjenner er invitert !" Du fikk helt sjokk .. aldri hadde du møtt han og du var vekke i 1 månded .. vent litt Atlanta ! Du kunne møte Justin ! Du tok frem mobilen og tastet inn nummeret . " Hei "Ditt Navn" ! Jeg hørte om bryluppet ! Gratuler moren din ! Jeg skal være der så jeg ser deg imorgen jenta mi " sa Justin glad . " Åå harregud , jeg ble så utrolig glad når hun sa jeg skulle til Atlanta ! Jeg må finne en kjole !!!" sa du helt stresset . du hørte Justin lo i den andre delen . " Så hvordan er tournèn ?" spurte du litt stille . " Jo jeg landet nettopp i Atlanta så jeg pakker ut tinga mine og kysser på plakaten av deg på rommet mitt .. jeg er serriøst desperat" Du lo litt stille og smilte for deg selv . " Vi kan jo kose oss når jeg ser deg !" sa du og lo litt . " Kose altså sånn kose eller sånn seng kose ?!" spurte Justin glad . " Harregud Justin , slapp av ! Vi kan gjøre begge deler om du vil ! Bare ro deg ned" sa du mens du lo . Justin lo også . " Så hvordan er det uten meg ?" spurte Justin litt søtt . " Kjempe kjekt !" sa du og smilte til deg selv . " HÆH ?!" ropte Justin nærmest i telefonen . " Jeg tulla ! Jeg sanver deg gutten min og det er forferdelig uten deg" sa du og smilte . Justin lo litt og dere snakket videre helt til dere måtte gå .

Mobilen din pep og du gikk mot den . Det var ikke fra Justin men det var ukjent .. Du åpnet den og fikk helt sjokk for det som stod . " Du vet ikke hvor jeg er og du vet ikke hva jeg gjør .. jeg skal finne deg og du skal angre for det som du har gjort og du vet ikke når jeg finner deg .. pass på" du ble utrolig redd så du løp ned til moren din . " Jenta mi , du må pakke ! Vi reiser imorgen tidlig !" sa moren din glad . Du viste henne meldingen . " Mamma jeg er redd !" ropte du mens du gråt . " Åå kjære , jeg skal være med deg opp så slipper du å være redd å jeg skal finne ut hvem det er !" sa hun og tørket bort dine tårer . Dere gikk opp og pakket alt som trengtes . Du la deg i sengen og prøvde å sove men kom ikke over meldingen . Du sjekket mobilen igjen og ingen melding . Du sendte en medling fort til Justin . " Jeg er utrolig redd .. et ukjent nummer sendte melding til meg om at jeg ikke vet hvem og når han kommer og hva han skal gjøre osv ! Justin . jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ! Jeg er livredd og vil bare ligge i armkroken din nå !" du sendte meldingen og ventet på svar . Du fikk en melding etter noen minutter .. Var det Justin ?! Du fikk helt sjokk over det som hadde blitt skrevet ..- hva tror du Justin har skrevet ?

- Alexandra <3Historie Del 30 - En Dag Forandrer ALT !

" Kan jeg få klinasen min nå?" spurte Justin og lo . Du bare lo og gikk mot han så begynnte dere og kline . " du "Ditt Navn" jeg har noe å si og jeg vet ikke hvordan du vil reagere ..." sa Justin og så trist ned . Du så spørrende på han mens du gruet deg til svaret.


" Hva er det ?" sa du stille og så ned . " Chris og Jessica er på et lag og Jessica skal få meg til henne og få meg til å slå opp med deg for å beskytte deg for hun vil drepe deg og Chris gjør det samme !" Sa Justin og pustet ut . " Hva skal vi gjøre da ?" spurte du og så trist ned i bakken . " Vell , jeg tenkte også å droppe ut av tournèn .. Så kan jeg se deg mer" du ga Justin et lite smil . " Nttååw , du er den søteste !" sa du og kysset Justin leeeenge på leppene . Justin bare lo og kysset tilbake . " du er den søteste jenta mi" sa han og lo . Du smilte bare og kysset han enda en gang . Dere koste dere resten av kvelden og det var på tide å legge seg .

Neste morgen våknet du tidlig og måtte løpe bort til flyplassen . Du klemte alle i lobbyen utenom Chris og Jessica som ikke var der . " Jeg skal være med henne" sa Justin rolig og gikk med deg bort til flyplassen . " Vell , dette er slutten da ?" spurte du og gråt  . " Ingenting er slutten ! Jeg skal gjøre alt for å se deg ! Jeg reiser imorgen og alle sammen vet det og de er triste om det , men jeg må gjøre det for deg .. Jeg elsker deg" sa Justin og kysset deg lenge . " Hvor lenge blir det da ? Til jeg ser deg .." sa du og sukket . " Vell , jeg reiser hjem til Atlanta imorgen men kanskje dagen etter det kan jeg reise bort til Miami !" sa Justin og smilte . Du nikket sakte mens du gråt . " Alt føles som slutten nå .. vi møttes her og vi sier farvell her .. vanskelig" sa du og smilte litt . Justin så på deg lenge . " Jeg elsker deg , skal kontakte deg hele tiden ! Mobil , Skype , Twitter og Facebook alt !" sa Justin og kysset deg lenge og lidenskapelig . Dere begynnte sakte å kline og det var tusenvis av blitser og fans som skrek og så på . " Jeg elsker deg Justin" sa du og slapp hånden hans mens du gikk mot flyet ditt . Du snudde deg enda en gang og der så du Justin som gråt og snudde seg . Du gråt bare ved det som du så . Det var utrolig trist å se han slik . " Jeg savner deg alerede" hvisket du til deg selv . Du satte deg på flyet og flyturen var egentlig utrolig kjedelig , og lang . Du landet og hentet bagasjen . " MAMMA !" ropte du og klemte henne lenge . " Ååå søtnos , kom så skal jeg vise huset !" sa moren din og smilte . Du sate deg i bilen og dere kjørte og kom til et nydelig hus .

Miley Cyrus April 6, 2010. Country Music star Billy Ray Cyrus and his family live in this $6.2 million Toluca Lake mansion. The gated Mediterranean estate sits at the end of a tree-lined drive offering uncompromised privacy and seclusion. The 5 bedroom, 6 bath home offers a custom tiled gourmet kitchen with all Viking appliances, elegant living room with custom hand-carved marble fireplace. Both living room and family room are accented with hand-hewn beamed ceilings, a library, screening room, and a gym. The formal dining room has an adjoining climate controlled wine room and the garden is complete with outdoor kitchen, fireplace, and pool. . 

" Wow , det er nydelig mamma !" sa du og smilte . Du klemte henne lenge . Hun viste deg rommet ditt og det var utrolig nydelig . Hun hadde til å med satt opp en plakat av Justin på veggen din . " Jeg elsker deg" hvisket du . Du så på mobilen og det var 15 meldinger fra Justin . Du lo og leste dem . " Savner deg jenta mi , Chris og Jessica er ikke til å finne så pass på .. det kan være de er i LA .. Elsker deg søta!" hadde Justin sendt til deg . du ble litt redd . " Du "ditt Navn" Overraskelsen jeg skulle si!" du løp ned og bort til moren din . " Hva er det ?" spurte du stille . " Jeg ..- hva tror du overraskelsen er ?

- Alexandra <3

Historie Del 29 - En Dag Forandrer ALT !

Alle sammen løp bort til aranaen og kledde på dere . Du tok på en fin lilla kjole. Du så etter Justin men så han ikke . Du så heller ikke Jessica .. Ånei han er ikke utro er han ?! tenkte du . Du løp inn på mange rom og kjekket etter om du så dem . Du lette videre og der så du Justin med..


Justin lå på bakken med Chris oppå han mens de slåss og slo hverandre . " CHRIS ! " ropte du og dro han av Justin . Du slo Chris midt i magen og han skrek . " Hold deg unna Justin!" ropte du . Chris bare lo og dro deg intill han . " SLIPP MEG !" sa du og gråt noen tårer . Chris kysset deg lenge og du skuet han vekk . Justin reiste seg og slo Chris hardt . " JAJA , vi tar dette senere ! Jeg må ha kvelden med henne! Fikk ikke en hel kveld og vet du hva ? Jeg deler rom med Justin så jeg kan banke og få han til å slå opp med deg når som helst" sa Chris og smilte ekkelt til deg . " Du skal ikke skade Justin , dette er min siste kveld og jeg vil at den skal være fantastisk ! Jeg må ut av tournèn og jeg vet ikke hva Justin vil da .. Men nå vil jeg ha han" sa du og tok Justin med ut . " Lov meg en ting Justin" sa du stille og så ned . " Hva som helst" sa han og smilte . " Du må ikke falle for noen å være utro når jeg er borte .." sa du og det felt en tåre ned kinnet . " Jeg skal aldri det og jeg er mest redd for at du finner en annen , du er jo helt nydelig og alle faller for deg . Justin Bieber forelsket seg i deg" sa Justin og lo . Du smilte og kysset han lidenskapelig .

" Ditt Navn" Du skal på scenen !" ropte Fredrik og dro deg fra Justin . " Eyy , jeg må ha klinasen fra jenta mi!" ropte Justin da du ble dratt på scenen . Du bare lo og himlet med øynene og gikk på scenen og sang dine sanger . Alle sang med og det var utrolig trist at det ble din siste konsert for tournèn og at du ikke fikk sett Justin på lenge . " Jeg vil takke alle dere ute der som har støtte meg gjennom ALT ! Jeg er trist for at dette er min siste konsert for denne tournèn for jeg må være med moren min og søskena mine på utflyttningen . Det er trist og jeg vil bare si at jeg elsker dere alle og jeg takker alle sammen som også er med på denne tournèn ! Justin som er min kjæreste og jeg elsker deg søta" du smilte og løp ut mens du gråt noen tårer . Du måtte bare løpe rett hjem for å pakke fort for du måtte stå opp veldig tidlig . " Lykke til Justin!" sa du og kysset han fort før du løp bort til rommet ditt . du pakket alt som du trengte å ha med og det hadde gått ca. 1 time . Jusitn kom gående mot deg . " Kan jeg få klinasen min nå?" spurte Justin og lo . Du bare lo og gikk mot han så begynnte dere og kline . " du "Ditt Navn" jeg har noe å si og jeg vet ikke hvordan du vil reagere ..." sa Justin og så trist ned . Du så spørrende på han mens du gruet deg til svaret .

- hva tror du Justin sier ?

- Alexandra <3

Historie Del 28 - En Dag Forandrer ALT !

" du vet jeg har en dagbok om bare deg ?" spurte du og lo . Justin ristet på hodet og smilte . " Jeg har det . Skal vise deg " du skulle til å ta den opp da mobilen din ringte . Det var moren din . " VI SKAL HVA ?!" ropte du i telefonen mens tårene dine presset på... moren din sa nemli ..


Hun sa at du måtte droppe tournèn for dere skulle flytte til miami og nå bodde dere fortsatt i beverly hills . " Nei mamma jeg vil ikke ! Justin og jeg ble nettopp sammen igjen og jeg vil jo ikke gå ifra han ! Jeg vil være her på DENNE tournèn sammen med Justin!" sa du mens du gråt . Moren din hørte det . " Åå ikke gråt "Ditt Navn" det er nærmere film industriet ditt og vi har ftt deg eget studio i huset!" sa moren din fort . " Når ?" spurte du litt for.. " Du må reise fra Mexico i morgen tidlig å du får din siste konsert ikveld ! Det kommer til å gå fint .. Justin kan besøke oss og jeg har noe annet å si til deg men da må du vente" dere snakket ferdig og du la på . Du så bort på Justin og gråt . Justin så på deg og lurte på hva som hadde skjedd . " Jeg må ut av tournèn .." sa du stille . " HVA ?!" ropte Justin og kom mot deg . Du nikket sakte og klemte Justin lenge mens han klemte deg tilbake . " Mamma sa jeg må ut for vi flytter til Miami og jeg får mitt eget studio osv . men jeg bryr meg ikke jeg vil være her med DEG !" Du snufset og huklet mens Justin også gråt . " Det skal gå fint , vi kan bruke mobil , skype , twitter og Facebook ! Alt for å få høre din søt lille stemme !" sa Jusitn og kysset deg lenge og lidenskapelig på leppene. " Men du bor i Atlanta som er 6 timer fra Miami ! Over hele USA !" gråt du og klemte han igjen og denne gangen slapp du ikke . "Jeg bryr meg ikke hvor lenge jeg må fly bare jeg får se deg , jeg elsker deg" sa Justin og kysset deg lenge på leppene . Dere gikk ut av hytten og bort til hotellet . " Jeg ser deg senere Justin må bare snake litt med Selena , jeg elsker deg !" sa du og kysset han . Justin smilte og gikk inn på hans rom så gikk du til ditt der satt Selena i sengen . " Hei søta!" sa Selena og klemte deg . " Hei ! Jeg må snakke med deg og jeg stoler virkelig på deg .." sa du og ga henne et lite smil .

" Mamma ringte og hun sa jeg må ut av tournèn for vi skal flytte , men Justin bor jo i Atlanta og han skal jo være på denne tournèn i noen uker til .. kan du passe på at Justin ikke er utro mot meg ?" spurte du henne mens noen tårer kom ut . " seffølgelig ! Jeg skal gjøre alt for deg  , du er min aller bestevenn" sa hun og smilte mens det falt en tåre ned kinnet hennes . Du og Selena snakket videre helt til konserten kom . Alle sammen løp bort til aranaen og kledde på dere . Du tok på en fin lilla kjole. Du så etter Justin men så han ikke . Du så heller ikke Jessica .. Ånei han er ikke utro er han ?! tenkte du . Du løp inn på mange rom og kjekket etter om du så dem . Du lette videre og der så du Justin med..

- hvem tror du Justin er med ?

- Tror du han er med Jessica ?

- Alexandra <3

Historie Del 27 - En Dag Forandrer ALT !

" Drep meg nå" sa du stille og så ned . Chris lo og fant frem en kniv . Han hev den og det siste du hørte og så før alt ble svart var " NEI CHRIS !! HUN ER MIN !" det var Justin .. og det siste du så var Justin som kom løpene mot deg, du viste ikke om du var død eller ikke ..?


" DITT NAVN ?!" ropte Justin og ristet i deg . Du hostet tungt og åpnet øynene og der så du Justin som gråt . " ÅÅ , jeg trdde jeg hadde mistet deg !" ropte Justin og tok tak i kinnene dine og kysset deg lenge . Du kysset tilbake og sakte begynnte dere å kline . " Hvor er Chris ?!" spurte du redd og gjemte deg bak Justin . " Han er ikke her inne . Jeg ringte Fredrik og fortalte om Chris så han snakker med han nå .. Men jeg fikk ikke fullført spørsmålet mitt ! Vil du være sammen med meg igjen ? Jeg elsker deg og klarer ikke meg uten deg !" sa Justin og så deg midt inn i øynene . " Ja , men .. ikke gjør noe lignene igjen ellers så slår jeg opp og du må vite at jeg må gjøre det opp til deg etttersom du har reddet meg så mange ganger" sa du og smilte til han . Justin smilte stort tilbake og kysset deg leenge . " Justin og "Ditt Navn" Chris skal ikke plage dere lenger sier han men jeg skal snakke mer med han , vi skal videre til Mexico nå så hent koffertene!" ropte Fredrik . Du nikket og reiste deg så gikk du bort og tok tak i bagasjen din . " Jeg er klar" sa du og pustet ut . Justin ristet på hodet . " Hva mangler jeg da ?" spurte du stille . Justin smilte og tok noe på halsen din , du så ned og det var smykket . " Jeg elsker deg jenta mi" sa Jusitn og kysset deg på hodet . Du smilte til han og han smilte tilbake . Du tok hånden til Justin og dere gikk ned til lobbyen og skjekket ut . Dere kjørte til flyplassen . Flyturen var egentlig litt lang og humpete men det gikk bra . Dere landet og Justin tok hånden din og flørtet masse med deg mens du gjorde det sammen . Chris så på deg hele tiden og du prøvde å unngå det for det var så ekkelt . Dere kjørte og kom bort til flyplassen . Dere gikk inni hotellet og skjekket inn .

" Okey , så vi har orginasert nye personer til å dele rom med , Justin skal dele med Chris "ditt navn" og Selena og Willow med Cody og Jessica . Håper det går fint!" du så på Selena og smilte , du så også på Justin som virket sur og han så litt skremt på deg .. " Gå til parneren og snakk eller så kan du være med noen andre ! Dere må bare være hjemme til klokken 10 !" sa Fredrik . Justin kom bort til deg og tok rundt midjen din . " Du må dele med chris .. Gjør meg en tjeneste ?" spurte du å så på han . " Hva som helst" sa Justin og blunket til deg . du smilte litt . " Ikke bli drept!" sa du mens du lo . Justin nikket og tok hånden din så løp han ut . Han løp nedover veiene og du løp etter . " JUSITN ? HVOR SKAL VI ?" ropte du andpusten . Justin stoppet og løftet deg på ryggen hans . Justin løp videre helt til dere kom frem til en stort gras hvor ingen var . " Jeg var på ferie her når jeg var liten og vi bygde denne trehytta og vanligvis får ingen være med meg , bare de spessielle ." sa Justin og kysset deg . " Er jeg spessiell da?" spurte du og lo litt . " Den mest spessielle jeg har" sa Justin og smilte søtt til deg . Han bærte deg opp og dere så utover marken sammen på toppet av hytta . Du så på alle tingene han hadde lagt inn der . " Hva er disse bildene ?" spurte du da du så mange gutter og unge jenter . " Gode minner fra når jeg var mindre . Nå er det denne jenta sin tur å få være her" sa Justin og fant frem et bildet . Du så på bildet og det var deg og Justin som kysset i solnedgangen . " Det skal jeg aldri glemme" sa Justin og kysset deg lenge . " nå vet jeg hvor jeg finenr deg om du noen gang løper vekk her .. hehe god tenke plass ikke sant ?" spurte du stille . Justin nikket . Han klappet på fanget hans som tegn på at du skulle sette deg . Du satte deg på fanget hans og tok hendene rundt nakken og han holdt rundt rumpa di . " du vet jeg har en dagbok om bare deg ?" spurte du og lo . Justin ristet på hodet og smilte . " Jeg har det . Skal vise deg " du skulle til å ta den opp da mobilen din ringte . Det var moren din . " VI SKAL HVA ?!" ropte du i telefonen mens tårene dine presset på... moren din sa nemli ..

- hva tror du moren din sa ?

- Alexandra <3

Historie Del 26 - En Dag Forandrer ALT !

Chris skulle komme inn i hvert sekund nå .. du grudde deg for du hadde aldri blitt voldtatt før . " Kom redd meg Justin " hvisket du stille . Du håper Justin ville redde deg .. Du hørte døren åpnet seg og du håpet det var Justin .. der sto..


" JUSTIN HJELP MEG !!" ropte du da Chris kom inn og du skrek av smerte . Du hylgråt mens du skrek . Alt var vondt og Justin prøvde å dra Chris vekk , men han klarte det ikke . " SLIPP HENNE !" ropte Justin og slo Chris . Du skrek fortsatt og klarte ike slutte for det var utrolig vondt . Du klarte ikke bevege på deg , du bare gråt og gråt . " SLIPP MEG CHRIS !" ropte du og slo han . Chris bare lo . " Nei , jeg skal få deg i hele kveld , og det lovte dere !" ropte Chris tilbake . Du gråt mer . " Justin han har rett , jeg lovte og jeg skal død idag ! Jeg elsker deg og jeg angrer på at jeg slo opp med deg , dette hadde aldri skjedd om jeg ikke slo opp ! Jeg elsker deg og om dette går fint vil jeg begynne helt på nytt med deg" sa du mens du gråt . Justin tok tak i hånden din . " Du skal ikke død idag ! Jeg skal det og jeg elsker deg også" sa Justin og smilte . Chris kom ut av deg og du så mellom beina at du blødde utrolig mye og du hadde ikke mensen nå så det var Chris som gjorde det . " du forstyrrer oss Justin!" ropte Chris og skuet Justin vekk . Du gråt mer og hvisket " i love you" til Justin . " Årh , jeg må ha ny kondom på .  Justin du skal ut og jeg kommer om 15 minutter !" ropte Chris og løp inn på rommet . du hoppet i armene til Justin mens du gråt . " Justin , jeg er redd jeg vil ikke dette" sa du rolig . Jusitn tørket bort tårene dine . " Ingenting skal skje . Jeg er her for deg" sa Jusitn og smilte . Du så han midt inn i øynene og lente deg frem . Leppene deres traff og kysset varte lenge og var utrolig følsomt . Alt kjentes utrolig når du kysset Justin , han var bare utrolig . " Jeg elsker deg Justin" sa du og smilte . Justin smilte tilbake . " Jeg vet det er litt dorlig sted å spørre men vil du begynne på nytt ? Vil du være min jente igjen ?" spurte Justin og tok tak i hånden din . Du skulle til å si noe men Chris kom løpene ut . " Justin du skal ut !" ropte Chris . Justin ristet på hodet og la seg ned på sengen . Chris kom inn i deg igjen og du skrek mer mens Jusitn prøvde å få deg ut , men det gikk ikke .

" Chris .. kan vi ikke heller gjøre noe annet ?" spurte du mens du gråt . " joda , kom her" sa Chris og dro hodet ditt bort til han lepper . han begynnte å kline med deg og du klinte tilbake for å få Justin til å være trygg . Du slapp fort og slo han midt på kinnet . " DU RØRER MEG IKKE LENGER !" ropte du til Chris . Chris reiste seg rasende og slo deg tilbake rett i brystet . Det var utrolig vondt . Du la deg ned på gulvet og gråt . Du hadde ikke klær på deg og du så utrolig mye blod dryppe ned på gulvet . " Jeg skal ha denne kvelden som du lovte !" ropte chris og slo deg hardt ned i sengen . Justin stilte seg forran deg . " Ikke rør henne ! Hun blir såret og hun har det vondt !" ropte Justin . Chris slo Justin hardere  . Du tenkte deg litt om og kom til noe som du også lovte han . " Drep meg nå" sa du stille og så ned . Chris lo og fant frem en kniv . Han hev den og det siste du hørte og så før alt ble svart var " NEI CHRIS !! HUN ER MIN !" det var Justin .. og det siste du så var Justin som kom løpene mot de g, du viste ikke om du var død eller ikke ..


- tror du "Ditt Navn" døde ?

- Alexandra <3

Historie Del 25 - En Dag Forandrer ALT !

" DITT NAVN !" Har du velgt enda ?" spurte han og smilte . " Valgt hva da ?!" spurte Justin og så lenge på deg . Hjertet ditt dunket fort og du kunne ikke svare til noen av dem . " Hun skal velge om å bli sammen med meg ! Hun er ikke din lenger bro" sa Chris og smilte til Justin . Du så trist på Jusitn og du så stresset på Chris .. Hva skulle du svare ?!


" Såå .. vil du bli sammen med meg ?" spurte chris og smilte . Du så ned i bakken og viste ikke hva du skulle svare . Justin var her og du elsket fortsatt Justin men du hadde også følelser for Chris . " Det er litt tidlig å spørre Chris og jeg føler meg ikke trygg å være med deg etter jeg så hva du gjorde med Rihanna.." sa du og gikk litt lenger borte fra han . Du så at Chris ble utrolig sint og det så ut som om han skulle drepe deg eller noe . " JEG ER IKKE SLIK SOM DU TROR !" ropte Chris og slo deg midt i magen . Du falt ned på bakken og fikk ikke puste . Justin løp ned og satte seg ned og prøvde å snakke med deg men du klarte ikke å svare . du bare lå ned på bakken og gråt . " CHRIS HOLd DEG VEKKE FRA HENNE !!" ropte Justin og slo Chris hardere . Justin fikk et stort slag i øynet så du viste han kom til å få et blekkøye . Du reiste du fort opp og stilte deg forran Justin . " Om du skader Justin , skader du meg også ... Du kan ikke gjøre han noe Chris det er min feil og ikke gjør det vanskelig på Justin" sa du og pustet ut . " Ja jeg skal la ham være om du ligger med meg i kveld" sa Chris ekkelt til deg . Du bare gikk noen skritt bak og la deg i armene til Justin og gråt . " Du Chris , bare gå !" ropte Justin og pekte mot døren . Chris ristet på hodet . " Jeg går om jeg får henne i kveld" sa Chris og lo ondskapsfult . " J-justin jeg er redd !" sa du og gråt i armene hans . " Jeg skal passe på deg" sa Justin og klemte deg hardere . " Jeg må få henne i kveld ,ellers skal jeg ikke gå noen ste og jeg skal drepe deg så hun faller for meg." sa Chris og lo . " CHRIS BARE STIKK NÅ ! DU SKAL FA*N MEG IKKE VOLDTA MEG ! DET ER JUSTIN JEG ELSKER OG IKKE DEG ! JEG VIL BARE HA DEG UT SÅ JEG KAN VÆRE TRYGG ! DU SKREMMER MEG OG JEG BLIR BARE UTROLIG REDD FRA ALT DU SIER ! GÅ !" ropte du mens du gråt . " Ja jeg går om jeg får deg ellers så er han drept" sa Chris og pekte på Justin . Du pustet tungt ut . " Okey , ta meg med .. du skal ikke drepe Justin , mange millioner bryr seg om han du kan heller drepe meg" sa du og gråt litt stille . " Jeg skal ligge med deg og så skal jeg drepe deg ! Blir en kjekk kveld !" sa Chris og tok deg i armen og dro deg ut . Justin så på deg med et ikke gjør det blikk .. du så på han . " Jeg gjør det for deg , jeg elsker deg" hvisket du til Justin og gikk ut med Chris . Han gikk bort til rommet og låste dere begge inn . " Så vil du ha intenst eller ?" spurte Chris ondskapsfult . " Jeg gjør alt for å beskytte Justin.." sa du og gråt . Chris smilte . " Skal bare ta og gjøre meg klar!" sa Chris og gikk inn på badet .

Du tok fort opp mobilen og gikk på Twitter . " Love you guyes ! Thanks for all the support thru life .. love you all ! And i love @JustinBieber , i am doing this for you .. godd bye.." tweeta du og la mobilen i lommen din igjen.. tenk at u skulle død når Chris var ferdg med deg .. Du gråt bare ved tanken . " Jeg kommer om 5 min !" ropte chris fra badet . Du pustet tungt ut og 5 minutter hadde gått og ut kom han . Han hadde kondom og alt på .. Du pustet tungt ut mens tårene dine kom ut . " Kle av deg da!" ropte Chris og begynnte å ta av deg klærna . " Oooh , HOT !" sa Chris da du var helt naken . " Justin er heldig ... " sa Chris . " vi er ikke sammen Chris !" ropte du til han . Chris skulle komme inn i hvert sekund nå .. du grudde deg for du hadde aldri blitt voldtatt før . " Kom redd meg Justin " hvisket du stille . Du håper Justin ville redde deg .. Du hørte døren åpnet seg og du håpet det var Justin .. der sto..- hvem tror du står der ?

- Alexandra <3

Historie Del 24 - En Dag Forandrer ALT !

" kyss , kyss , kyss , kyss !!" du så på Justin og han bare gliste stort . Skulle du kysse han ?! Du ville , men med det sammen ikke .. dere var ikke sammen lenger og du ville ikke miste hele deg og bli sammen med han igjen , men da ville du skuffe mange fans .. hva skulle du gjøre ?!


" Vi er ikke sammen lenger folkens !" sa du mens noen tårer falt ned kinnet ditt og du løp av scenen og full fart bort til gaderoben din og gråt utrolig mye . " Hvorfor er alt så vanskelig ?" spurte du deg selv stille og tørket bort noen tårer . Du gikk bort til sminkebordet og så deg i speilet .. " Hvorfor faller alle for meg ?" spurte du til deg selv og så deg i speilet . du var ganske pen jente med langt hår og du brukte maskara og litt øyenskygge men ikke så mye stort . Du så på deg selv en stund helt til deg banket på døren . Du tørket bort tårene og åpnet døren . " Hei Chris" sa du og smilte . Han var en utrolig snill og søt gutt som du egentlig ikke hadde hatt problem med å date . " Jeg så deg løpe av så jeg lurte på om jeg kunne hjelpe ?" Spurte Chris og smilte søtt til deg . Du ristet på hodet . " Det er bare at jeg er litt lei meg for hva som har skjedd med meg og Justin.. Du vet jeg elsker han fortsatt , men han sårer meg bare når han flørter å kysser på Jessica.." sa du og tørket bort noen tårer . " du vet , jeg er god med jenter jeg passer på alle kjærestene mine så kom bort til meg om du trenger noe" sa Chris og nærmet seg leppene dine .. Du viste ikke hva du skulle gjøre . " Chris.." sa du før han rakk å kysse deg . Han reiste seg og så på deg . " Hva vil du ikke ha kysset ?" spurte han deg stille . Du tenkte deg litt om og du så han kom nærmere igjen . Du rakk ikke trekke under før leppene hans traff deg og han kom sakte inn med tungen . du viste ikke hva du holdt på meg så du slapp han og så ned . " Kan du gå Chris ?" spurte du stille og pekte mot døren . " Ja om du lover å si ja til spørsmålet mitt.." sa han og smilte . Du nikket sakte og ville bare at han skulle gå . " bli sammen med meg" sa han og bet seg i leppene . " NEI ! Jeg er ikke over Justin så bare gå ut .." sa du og pekte mot døren . " Jaja , tenk på det da!" sa Chris og blunket .  

" Ja .. Chris er god med jenter ? Hva med Rihanna ?" spurte du deg selv litt stille og gikk bort til mobilen din og hentet den . Du hadde fått melding av Justin .. " Jeg vet jeg er rett ved deg nå , men jeg hørte deg og Chris ..e r det noe mellom dere ?! Jeg MÅ snakke med deg NÅ ! Møt meg ved kjærlighets fontenen om 5min!" hadde Justin skrevet . Du kledde på deg skona som var ved døren . seffølgelig  høyhælte sko så løp du ut mot fontenen og der satt Justin og hev penger oppi . " Justin ?" sa du rolig og satte deg ved siden av han . Han smilte et falskt smil til deg og så på deg . " Du er sammen med han ikke sant?" spurte han rolig . Du ristet på hodet og så ned . " Hvorfor klinte dere da ?" spurte Justin og så på deg med tårefulle øyner . " Vell .. han kys .. vent litt hvordan viste du det ?" spurte du og så ned . " Jeg holder øne med deg .. jeg er bare redd du finner noen andre og jeg kan aldri være sammen med deg igjen . " sa Justin og så ned . " Justin , alle har sjanser .. jeg trenger bare litt tid til å tenke på hva du sa .. og hva du gjorde , men jeg har et problem" sa du og så på Justin med nærvøse øyner . Justin nikket sakte og du skulle til å si noe da Chris kom løpene mit deg . " DITT NAVN !" Har du velgt enda ?" spurte han og smilte . " Valgt hva da ?!" spurte Justin og så lenge på deg . Hjertet ditt dunket fort og du kunne ikke svare til noen av dem . " Hun skal velge om å bli sammen med meg ! Hun er ikke din lenger bro" sa Chris og smilte til Justin . Du så trist på Jusitn og du så stresset på Chris .. Hva skulle du svare ?!


- tror du "Ditt Navn" velger å bli sammen med Chris ?

- Tror du hun vil gi Justin en ny sjanse ?

PS ; sorry for dorlig blogging ! blir mye mere på fredag ovsv . Men jeg er i LA og er i Disneyland nå så jeg vil jo være på alle karrusellene osv . håper dere forstår ! Skal poste så mye som mulig !:)

- Alexandra <3

Historie Del 23 - En Dag Forandrer ALT !

" Så Justin , du og "Ditt Navn" gjorde det slutt igår .. hva syns du om det ? Vil du ha henne tilbake og elsker du henne fortsatt ? Hva med sannheten nå med Jessica også ? Hva holder dere tre på meg ?!" spurte en av dem utrolig spent og nyskjerrig . Du kjente fjeset ditt litt og gruet deg litt til svaret . Justin så på deg og blunket . " sannheten er ..


"Sannheten er at jeg og Jessica kysset mens jeg var sammen med "Ditt Navn" og hun så det .. hun tilga meg på det så hadde jeg spurt henne ut på date og ikke viste jeg hvorfor .. hun kom bort og banket på døren og "Ditt Navn" viste ingenting om det så hun hadde nettopp tilgitt men .. jeg gikk ut med henne og jeg ble full så vi klinte og vi kysset og ja vi hadde sex .. jeg var full og jeg angret fullstendig da jeg så hvor såret den lille unskyldige tårefulle og søte jenta var. Hun tilga meg da også men nå idag så sa jeg at jeg sugde på puppene og overalt på Jessica og at jeg likte det .. det kom bare ut av meg og jeg mente det ikke så slo hun opp med meg for hun ville ikke bli mer såret og jeg angrer h*ellvete på alt jeg gjorde.." sa Justin rolig og du så en tåre falt ned kinnet . du snufset litt og så på Justin som også så på deg . Du snudde deg fort og hørte hva intervju dama skulle si . " Ditt Navn" , elsker du fortsatt Justin ?" spurte hun og så på deg litt alvorligt . Du nikket sakte og så ned ." Jeg vil bare ikke bli såret.." sa du og gråt noen tårer . Dere snakket videre om hva hun spurte om . " Så "Ditt Navn" .. Hvordan er det å framføre en sang med Justin ?" spurte hun . " Han er utrolig dyktig og talentfull så det er absulutt herlig å synge med han ! Men det er litt pinlig nå som vi ikke er sammen .." sa du og lo litt . Justin smilte til deg og så snudde han seg igjen . " Justin , hva syns du om å synge med eks - kjæresten din ?" spurte hun og smilte . " Fantastisk , hun er min drøm og jeg elsker å høre stemmen hennes ! Sangen hennes skyscraper er en utrolig rørende sang og første gang jegg hørte den så gråt jeg ." sa Justin og så ned og tørket bort noen tårer . Dere snakket ferdig og gikk bort til aranaen og skulle ha den siste konserten i Tennesee før dere fløy videre til Mexico . det var din tur til å synge .

" Idag vil jeg gjerne takke Selena som er min bestevenn og har støttet meg gjennom alt .. Og jeg vil takke Fredrik som er manageren min og hjelper med karriæren min ! Willow som er en utrolig søt liten jente og er som lillsøsteren min ! Chris som er utrolig snill og søt mot meg og sist men ikke minst Justin som var en fantastisk kjæreste mot meg og det er desverre slutt nå , men jeg elsker han fortsatt og han beskytter og støtter når jeg trenger det så vil jeg takke dere fansa som hjelper meg bli hvor jeg er !!" ropte du og begynnte å synge på skyscraper og alle sang med , noe som var utrolig . Du elsket å være hvem du var å få lov til å synge forran millioner av fans og at de kjøper musikken din . Den siste sangen overboard kom på . " It feels like we've been out at sea" sang du og du sang resten helt til Justin kom . Han smilte og tok rundt midjen din mens han sang . Du så han rett inn i øynene og tenkte på første gangen dere kysset og første gang du falt for han .. alt var magisk . Han slapp deg og dere gikk deres vei og tok på fans hender og sang til dem Du snudde deg mot Justin igjen og han tok rundt livet ditt igjen og dere sang ferdig . " tusen takk alle sammen !" ropte du og gikk av , men du snudde deg da du hørte fansen . " kyss , kyss , kyss , kyss !!" du så på Justin og han bare gliste stort . Skulle du kysse han ?! Du ville , men med det sammen ikke .. dere var ikke sammen lenger og du ville ikke miste hele deg og bli sammen med han igjen , men da ville du skuffe mange fans .. hva skulle du gjøre ?!

- tror du de kysser ?

- Alexandra <3

Historie Del 22- En Dag Forandrer ALT !

" Han er vist ikke min for altid .. Han er Jessica sin for altid.." sa du mens tårene dine druppet ned på smykket . " Ditt Navn" ! Jeg mente det ikke.." sa Justin mens han gråt . Du gråt bare mer og åpnet ikke døren .. Justin hadde ikke slått opp og du lurte veldig på om du skulle gjøre det nå .. " Justin jeg ..


" Jeg syns vi bør ta pause fra forholdet vårt nå .. du kan være med Jessica og jeg kan finne en annen imens .." sa du og pustet tungt ut .. det var utrolig vanskelig å si det du nettopp sa siden du elsker Justin og ærligtalt ville du ikke ta pause . Du hørte at Jusitn huklet og gråt enda mer en før når du sa den setningen .. Du åpnet døren forsiktig og der sto Justin med hovne øyner og helt røde og tårefulle . " Mener du vi aldri kan bli sammen igjen ?" spurte Justin mens han tørket bort noen tårer men de kom raskt tilbake . " Jeg mener at vi må ha pause .. Så du kan være med Jessica og jeg slipper å bli såret ." sa du og så ned . Justin huklet og gråt mer . " Jeg mente ikke det jeg sa .. Jeg ville bare det beste for deg og jeg trodde du skulle slå opp , men jeg ødela alt når jeg ga deg blekkøye og sa det om Jessica .. jeg mente det ikke jeg lover ! Jeg angrer så sinnsykt nå .." sa Justin og så ned . " Bare nyt resten av tournèn og det skal jeg også , jeg trenger ikke et forhold nå uansett om alt jeg vil nå er å hope på deg og kysse deg .. jeg kan ikke , jeg vil bare bli mer såret .." sa du og la deg ned i sofaèn . " Så du .. du vil altså ikke være sammen med meg ?" spurte Jusitn og så ned . Du nikket sakte og når du gjorde det kjentes det som en kniv stakk deg rett inn i hjertet .

" Justin sine tanker : "

" FA*N !! JEG ØDELEGGER HELE TIDEN OG MISTER JENTA JEG ELSKER ! HARREGUD ! F*** LIVET MITT ! .. årrh ! hvordan skal jeg gjøre det bedre ?! Hun er drømmen min , livet mitt , hjertet mitt og uten henne er jeg virkelig håpløs .. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre , jeg vet ikke hva som skjer .. Og jeg vil bare ha HENNE "DITT NAVN" .."

" Fredrik sa vi har intervju og vi må stå opp tidlig så sov nå Justin.." sa du og gikk mot sofaèn for å sove. Justin gikk på sengen mens han gråt . han tørket bort tårene men de kom bare tilbake . " Jeg elsker deg "Ditt Navn" hvisket Justin stille til seg selv . du smilte litt og sovnet . Neste morgen våknet alle klokken 6 for å være på intervjuet hoss the talk . Du kledde deg i en fin og enkel kjole og la det langet håret ditt strikk mens du fletter en pariser flette på siden . " Hva syns du ?" spurte du stille og så på Justin . " Nydelig som altid" sa Justin og skulle kysse deg da han kom på at det var slutt mellom dere trakk han seg unna . Du så på han og han så bare ned i bakken . Dere kjørte bort til intervjuet og kom inn . " Idag har vi hele gjengen fra tournèn ! "ditt Navn" , Justin Bieber , Selena Gomex , Jessica Jarrel , Chris Brown og Willow Smith velkommen inn !" ropte damen . Dere gikk inn og du satte deg ned ved siden av Chris og Selena . " Så Justin , du og "Ditt Navn" gjorde det slutt igår .. hva syns du om det ? Vil du ha henne tilbake og elsker du henne fortsatt ? Hva med sannheten nå med Jessica også ? Hva holder dere tre på meg ?!" spurte en av dem utrolig spent og nyskjerrig . Du kjente fjeset ditt litt og gruet deg litt til svaret . Justin så på deg og blunket . " sannheten er ..

- hva tror du Justin sier som er sannheten ?

- Alexandra <3

Historie Del 21 - En Dag Forandrer ALT !

" takk jenta mi" sa Justin og kysset deg lenge på leppene . " Jeg synes sund på dem som skal rydde denne sengen .. du vet hva jeg mener din kåte gris" sa du og lo . Justin rødmet og la seg oppå og begynnte å kline . Du stoppet og så han midt i øynene . " Fortell meg nå Justin.." sa du stille . Jusitn pustet tungt ut og sa :


" Alt hun sa om at jeg sa de tinga var sant , men jeg var full så jeg viste ikke hva som ble sakt..Ikke ta det tungt for jeg elsker deg!" sa Justin og så deg rett inn i øynene . " Hater du meg ?!" spurte du da tårene dine kom . " Neienie , jeg elsker deg jenta mi!" sa Justin og prøvde å kysset deg men du trakk deg unna og la deg på den ene siden av sengen . " god Natt" sa du og prøvde å sove men u hørte bare hukling og snufsing fra Justin . Du viste han gråt nå for du kunne høre det så godt . " JEG ER FA*N MEG EN B*TCH" ropte Justin og hev noe i taket . Du snudde deg og så på Justin . " Ja du er det , men du er min b*tch.." sa du og smilte . Justin sa ikke noe . Du lurte på om det du sa var frekt eller ikke . " Justin ? jeg mente det ikke sånn ! " sa du og så på han . Justin snudde seg . du gikk ut av sengen og gikk bort til andre siden . " Justin.." sa du stille . Justin snudde seg igjen . " Årh ! Jeg gir opp.." sa du og tok puten og dynen bort til sofaèn og la deg ned på den og prøvde å sove . " Nei , kom tilbake "ditt navn" .." sa Justin rolig . Du svarte ikke du bare så på han . " Jeg mente ikke å ikke svare deg .. jeg bare føler meg så dum at jeg virkelig sa de tinga til Jessica .." sa Justin og gråt . " Jeg er lei meg ja , men jeg elsker deg og kan ikke noe for det .. Jeg må prøve å tåle litt for deg .." sa du og smilte . " Nei jeg klarer ikke .. bare gjør som du vil å slå opp med meg !" ropte Justin og så på deg . Du fikk litt sjokk og så på han . " Jusitn.." du fikk ikke sakt mer før Justin reiste seg og kom mot deg . " NEI ! IKKE ! DU MÅ LEVE TRYGT UTEN NOEN SOM SÅRER DEG SOM JEG GJØR !" ropte Justin og slo deg midt i øye . Det var utrolig vondt så du begynnte å gråte av smerte .. " Auu.." gråt du . Du holdt forran øye men så på Justin med det andre . Han så helt sjokka ut og sur på seg selv.. hva gjorde han nettopp ?

" Justin .. Hvorfor gjorde du det når jeg sa jeg må tåle litt for å være med deg ?!" spurte du litt redd . " J-j-eg vet ikke .. Jeg syns bare jeg er utrolig dum .. jeg lå i samme seng og hadde sex med henne og kysset og lagde sugemerker over hele henne og jeg mener over hele henne .. privaten og puppene ! Jeg likte dem!" ropte Justin ..Du så lenge på han mens tårene dine kom ut .. Hva sa han nettopp ?!

" Justin sine tanker : "

" Harregud , hva sa jeg nettopp ?! Hva gjorde jeg nettopp ?! Jeg har skadd jenta jeg elsker og hun sa hun ville risikere å bli såret for meg og jeg bare slo henne ?! Jeg sa at jeg likte puppene til Jessica og synes hun var deilig ?! Hun var fa*n meg ikke det .. jeg vet ikke hva jeg sa , å se jenta mi så såret var vanskelig for ALT var min feil .. Harregud som jeg angrer  ! Hun tilgir meg aldri nå"

" Okey .. ha et fint liv med henne .. jeg dropper ut av tournèn .. Jeg vil ikke være her mens den jeg elsker bare bruker meg og kysser på Jessica og koser med henne .. Jeg trenger litt tid for meg selv Justin" sa du mens du hylgråt . Du reiste deg og gikk inn på badet og tok på deg undertøy .. Du hadde jo ikke klær på deg . Du så på deg selv i speilet .. du så på smykket som var på halsen din .. du tok den sakte av og la deg på vasken . " Han er vist ikke min for altid .. Han er Jessica sin for altid.." sa du mens tårene dine druppet ned på smykket . " Ditt Navn" ! Jeg mente det ikke.." sa Justin mens han gråt . Du gråt bare mer og åpnet ikke døren .. Justin hadde ikke slått opp og du lurte veldig på om du skulle gjøre det nå .. " Justin jeg ..- tror du "Ditt Navn" slår opp ?

- Alexandra <3

Historie Del 20 - En Dag Forandrer ALT !

"#Justinfind"DittNavn"ifyouloveher" trender .. Du så på alle som hadde skrevet om det . de hadde virkelig forstått at du mente Justin . Du gikk inn på profilen hans i håp at han hadde tweeta noe om deg .. du luket øynene og åpnet dem og da så du ..


" Looking for my girl @DittNavn&EtterNavn" .. i can't find her here in tennesee she said she would be in LA ..i'm gonna find you #Justinfind"DittNavn"ifyoulovher <3" Du gråt mer da du så det . Han kom virkelig for å finne deg .. " Åå harregud , jeg elsker deg Justin" hvisket du og gikk mot flyet ditt . " DITT NAVN "!! ropte noen , du snudde deg og der sto Justin og løp etter deg . Du løp tilbake og kysset han lenge .. altså utrolig lenge og dere begynnte å kline etter verdt . " u kom for meg Justin." sa du og slapp . " Jeg sa jeg elsker deg" sa Justin og smilte . " Jessica løy for å få meg vekk ?" spurte du litt rolig . " Vell ..Jeg forklarer senere.." sa Justin og sukket . Du så spørrende og trist på han . Justin tok hånden din og tok deg med inn i taxien og kjørte hjemover . " Jusitn .. så du akret ?" spurte du litt stile . " Ja og jeg så tweeten .. jeg gråt helt til jeg fant deg .." sa Justin og rødmet . Du kysset han lenge og lo litt stille . " Du vet jeg elsker deg søta" sa Justin og tok tak i hånden din . Dere gikk ut av taxien og kom til hotellet . Dere løp bort til rommet og du la deg med en gang i sofaèn .

" Hvor er smykket ?" spurte du da du så at det ikke lå på nattbordet hans . Han straket frem hånden sin og åpnet den , det lå smykket . " Jeg har noe jeg må fortelle deg .." sa Justin og satte deg ned . " Hva er det ?" spurte du og en tåre felt ned kinnet ditt . " Jeg kal fortelle deg om litt .." sa Justin og skrude på TV-en , dere så en film og det var "The Notebook" det ble ikke så mye på filmen for dere klinte og kysset nesten hele fimlen . Justin putet tungt så du kunne merke at han likte det utrolig godt . " Kan vi ?" spurte Jusitn litt rolig .. Du ville egentlig gjøre det utrolig mye , men du ville jo høre hva han ville si først . "Ja , vi kan gjørde det om du sier hva som er gale.." sa du stille . " Jeg sier det om jeg får komme inn.. Jeg vil ikke ødelegge øyeblikket.." sa Jusitn og så ned . Du nikket sakte og kledde av deg alle klærna og la deg ned på sengen med åpne bein . Justin kledde av seg og tok på en kondom . Skrittet var kåt og du merket den var klar . Du pustet tungt ut og inn kom Justin . Han gikk ut og inn raskt og du merket det var vondt men du likte det . Justin kom ut igjen etter en runde og la seg ved siden av deg . " takk jenta mi" sa Justin og kysset deg lenge på leppene . " Jeg synes sund på dem som skal rydde denne sengen .. du vet hva jeg mener din kåte gris" sa du og lo . Justin rødmet og la seg oppå og begynnte å kline . Du stoppet og så han midt i øynene . " Fortell meg nå Justin.." sa du stille . Jusitn pustet tungt ut og sa :

- hva tror du Justin sier og hvordan tror du "Ditt Navn" vil reagere ?

- Alexandra <3

Historie Del 19 - En Dag Forandrer ALT !

du gikk av scenen og skulle inn i gaderoben for å drikke litt da Jessica stoppet deg og grep tak i hånden din . " Har Justin fortalt deg ?" spurte Jessica litt ekkelt . " Om hva vi gjorde og hva han sa til meg ?" spurte Jessica og lo . Du ristet på hodet og så ned i bakken . " Vell vi ..


"Vi hadde sex og han sa han likte det mye bedre med meg enn med deg , han sa han elsker meg og ikke deg han bare bruker deg ! Han vil ikke ha deg i livet sitt ! Han vil ha meg og bare MEG ikke "Ditt Navn" Han vil ikke ha deg , alt det han gjør er for å få meg ! han sa disse ordene til meg - Jeg elsker deg av hele mitt hjertet Jessica og jeg hater "Ditt Navn".." sa Jessica og så ondskapsfult på deg .Du så på henne lenge og tårene kom .. halve deg trodde på hva hun sa og halve gjorde ikke .. " DU LYVER !" ropte du , alle hørte det og snudde seg mot deg . " Hør på meg "Ditt Navn" , Justin vil ikke ha deg her så bare stikk ut av denne tournèn !" ropte Jessica og skuet deg inn i en vegg . Du ble utrolig såret .. du elsket Justin og du viste ikke om hun snakket sant eller ei . " Javell , jeg reiser hjem til LA .. ha det godt her ! Om han virkelig elsker meg så finner han meg og da vet jeg du lyver ! Skal gå nå og si til alle at jeg elsker dem men det er ikke til deg" sa du mens du gikk tårefult til hotellet og inn på rommet . Du fant frem et ark og skrev til Justin . " Kjære Justin , Jessica har fortalt meg alt som skjedde og jeg vet ikke om hun snakker sant .. hun sa også at du ville ha meg vekk fra hele tournèn så jeg skal reise .. jeg reiser idag til LA og du ser meg ikke mer før du finner meg .. om du virkelig elsker meg så kommer du .. det er det jeg skal finne ut ..- all min kjærlighet til deg , jenta som elsker deg utrolig høyt "Ditt Navn" du la arket på nattbordet hans og pakket ned alle tingene .. Du så smykket som hang der i skapet ditt .. Du tok tak i det og la det ve siden av brevet .. Justin måtte gi det til deg om han elsket deg.. tenkte du . Du tok kofferten og løp ut og inn i en taxi som kjørte deg til flyplassen .

" Flyet til Los Angeles reiser om 3 timer , så dere må vente " sa en dame i microfonen . Du så en bank og gikk og satte deg der . " Jeg elsker deg Justin.." sa du og tenkte på han . Du lurte på om han hadde spurt etter deg eller funnet brevet .. du lurte veldig på hva han gjorde . om han lette etter deg eller ikke . " kom å finn meg gutten min .." sa du stille til deg selv . Det hadde gått en time så du gikk inn på mobilen og tweeta . " It's not easy living my life .. your heart gets broken so many times but you never give up on your true love .. come find me please " du tweeta om folk begynnte å svare med en gang . Du så på trender og da så du at det var noe om deg .. "#Justinfind"DittNavn"ifyouloveher" trender .. Du så på alle som hadde skrevet om det . de hadde virkelig forstått at du mente Justin . Du gikk inn på profilen hans i håp at han hadde tweeta noe om deg .. du luket øynene og åpnet dem og da så du ..

- tror du Justin har skrevet noe ?

- Alexandra <3

Historie Del 18 - En Dag Forandrer ALT !

" Jeg vil ha kyss !!" ropte Justin og prøvde å åpne døren . " Okey , om du vil ikke bli såret mer så kan du slå opp med meg nå og om du virkelig elsker meg så kommer du ut og kysser meg .." sa Justin rolig .. hva skulle du gjøre ?! Du hadde sjansen til å slå opp , men hva skulle du gjøre ?!


Du åpnet døren sakte og løp inn i armene til Justin og kysset han lenge og begynnte fort å kline . Du holdt i håret til Justin , mens Justin holdt på kinnene dine . " Jeg elsker deg Justin" sa du og la hodet ditt og brystet til Justin . Justin strøk deg gjennom håret . " du er min verden jenta mi , jeg elsker deg mer en noe annet" sa Justin og kysset deg igjen lenge og mykt . Du elsker virkelig Justin og håpet det ville gå fint nå . Justin smilte og tørket bort sminken som hadde runnet ned kinnet . Han tørket det bort og tok hånden din så gikk dere ut og ned til lobbyen og ventet til de andre skulle komme siden dere skulle ha soundcheck . Du så Justin rett inn i øynene og Justin lagde trutemunn som var tegn på at han ville ha kyss . Du skulle være litt frekk så du gjorde ingenting du bare snudde deg vekk . Justin pirket deg i ryggen og lagde kysse munn igjen . Du snudde deg igjen og reiste . du skulle være litt irrteranes men da kjente du armer rundt midjen din som løftet deg opp i luften . " Justin !" sa du mens du lo . Justin lo også og slapp deg ned . " du går opp igjen om jeg ikke får kyss ?" " du lo og kysset Justin mykt og lenge .Dere begynnte å kline lenge . " *Host , host*" sa noen bak dere . Du slapp og snudde deg .. Der sto alle sammen klar til å gå mens du og Jutin klinte . Du ble utrolig flau og rødmet og det samme gjorde Justin . Justin tok tak i hånden din så tok dere følge bort til aranaen .

" Ditt Navn " ! Hun ska først ut på scenen og etter det er det Justin ja dere vet rekkefølger ikke sant ?" spurte Fredrik , alle nikket . Du tok tak i microfonen og gikk opp på scenen . Du begynnte å synge på en av dine nyeste sanger som het skyscraper . Du sang den og alle elsket deg , det var en av dine nye sanger . " Woooo !!" ropte alle de andre i kor mens du sang . Du snudde deg og smilte til alle . Du sang videre og alle klappet for deg . Du ble ferdig og skulle synge overboard med Justin . Dere sang den og skulle av scenen da Justin kysset deg lenge på scenen . Alle ropte " OOOOooooOO !" og du lo bare og det gjorde Justin også . Justin sto igjen på scenen og skulle synge videre . du gikk av scenen og skulle inn i gaderoben for å drikke litt da Jessica stoppet deg og grep tak i hånden din . " Har Justin fortalt deg ?" spurte Jessica litt ekkelt . " Om hva vi gjorde og hva han sa til meg ?" spurte Jessica og lo . Du ristet på hodet og så ned i bakken . " Vell vi ..

- hva tror du Jessica sier ?

- Alexandra <3

Historie Del 17 - En Dag Forandrer ALT !

Neste morgen våknet du av Justin som snorket . Du hadde ikke så mye å gjøre så du fant frem MacBook Pro-en din og gikk på Twitter . Du gikk inn på Jessica sin profil og du bråste ut i tårer igjen og klarte ikke slutte å gråte .. Så vondt var det ..


Det var et bildet av Jessica og Justin som klinte og Justin hadde bokser og Jessica bare undertøy .. Du snudde deg å så på Justin . Han sov fortsatt så du tenkte du kunne ta en tur ut å være alene hvor ingen kunne finne deg , så du kunne tenke på om Justin og Jessica virkelig var sammen . Du fant frem en ark og skrev til Justin at du var borte . " Jeg har gått ut en stund og ikke prøv å finn meg , trenger tid alene og om du lurer på hvorfor så gå på Jessica's profil på twitter .. elsker deg Justin - "Ditt Navn" <3"  Du la lappen på bordet og løp ut . Du løp ned til en liten park som var 5 min ifra hotellet men var omringet av trær . du tenkte lenge på mye forskjellig .. du ville ikke at Jessica skulle være slik og du skulle ønske Justin snakket sant til deg . " Kunne du ikke bare si sannheten ?!" spurte du deg selv . Du elsket Justin , men det virket som om han virkelig ikke elsket deg.. Du hørte mobilen din pep og du tok opp mobilen og på skjermen sto det Justin <3 du orket ikke svare han så du lot den bare ringe . Du hørte noen som ropte på navnet ditt hele tiden men du orket virkelig ikke å rope tilbake . " Hvorfor skjer det med meg ?" spurte du deg selv og begynnte å gråte . Justin ropte mer og du kunne gjenn kjenne stemmen hans godt , du kunne også høre at han gråt .. Noen pirket deg på ryggen , du snudde deg og der sto Justin . Du snudde deg bare tilbake uten å gjøre eller si noe du bare gråt mer . " Du .. jeg sa jo jeg var full !" sa Justin stille . Du svarte fortsatt ikke . "Hadde dere sex Justin ?" Justin svarte ikke han bare klemte deg bakfra . " Jeg husker ikke så mye om det som skjedde søta" sa Justin og klemte deg . du tok vekk armene og reiste deg . " Dere hadde det ikke sant ?!" ropte du mens tårene presset på . " Hør på meg nå ! JEG ELSKER DEG !" ropte Justin tilbake mens du snudde deg og løp . Du hørte noen løp bak deg og det var seffølgelig Justin . " VENT !" ropte Justin og fikk tak i hånden din . Du snudde deg og så at han gråt like mye som deg . " Justin , du må fortstå at det virkelig sårer meg og gjør utrolig vondt ! du vet jeg elsker deg himmel høyt , men du har ødelagt det du har jo hatt sex med Jessica !" sa du og løp tilbake til hotellet . Alle kikket rart på deg , men du brydde deg ikke . Justin var rett bak deg og prøvde hele tiden å stoppe deg .

Du løp inn på rommet ditt og løp inn på badet og låste . " Ditt Navn" ! Jeg elsker deg , og Jessica er bare en jente som jeg er venn med , det er ikke noe mer en det !" ropte Justin tilbake . " Du er min største forelskelse noen gang Justin .. du er den jeg elsker mer en jobben min og det er vanskelig .. du har stjelt hjertet mitt og knust det .. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.." sa du og sukket . Justin sukket også og prøvde å komme inn . " Jeg vil ha kyss !!" ropte Justin og prøvde å åpne døren . " Okey , om du vil ikke bli såret mer så kan du slå opp med meg nå og om du virkelig elsker meg så kommer du ut og kysser meg .." sa Justin rolig .. hva skulle du gjøre ?! Du hade sjansen til å slå opp , men hva skulle du gjøre ?!

- hva tror du "Ditt Navn" velger ?

- Alexandra <3

Historie Del 16 - En Dag Forandrer ALT !

Chris tok deg med ut . Du hadde møtt han en gang før men det var en stund siden . Chris skulle gå til sitt tom og du til ditt . Han klemte deg og kysset deg på kinnet , men slapp fort da dere så en skikkelse bak dere .. Du bråste ut i tårer ..


Der sto Justin og skuet Chris vekk fra deg . " Justin jeg traff han nettopp ! Jeg kan vell klemme andre når vi ikke er sammen ?" spurte du mens tårene kom ut . " Jeg kan bare ikke se deg med andre gutter , jeg elsker deg og vil virkelig ikke miste sjansen med at du finner en annen som du elsker .." sa Justin og så ned i gulvet mens han rødmet . Du snudde deg bare og gikk .. Du var ganske så sur for vær gang Justin rødmer så smilte du og kysser han , men ikke nå .. Du hadde gjort det slutt med han .." Ditt Navn" ! kan jeg forklare ?" spurte Justin og så på deg . Du kunne ikke se han med tårer slik som han hadde . Du løp mot han og klemte han lenge . Du la hodet ditt på brystet hans og klemte han hardt . " Forklar.." sa du og slapp han og trakk deg litt unna . " Jeg var full .. vi var fulle ! Hun kjøpte meg mer og mer øl og hun gikk å danset med andre gutter .. jeg aner ikke hva jeg gjorde men jeg var full !" sa Justin og gråt mer . " du gikk fortsatt ut på daten med hun når jeg skulle få kos og vanligvis å tar du kos før en annen jente ! Jeg forstår deg ikke Justin.." sa du og gikk inn på rommet . Justin kom etter deg . " Jeg skal sove på sofaèn i kveld .. Så natta" sa du og tok av deg klærna så du var igjen i undertøyet . du la deg ned i sofaèn med et teppe over deg . Du klarte virkelig ikke å sove . Du bare så opp i taket og gråt mye . Justin hadde vist klar å sovne . Du gikk på twitter og så på profilen til Justin .. Du fikk sjokk når du leste og hjertet ditt smeltet . " @JessicaJarrel , du er en bitch ! du ødelegger fa*n for meg og @DittNavn&EtterNavn .. Jeg elsker henne og jeg kan aldri elske noen andre en henne .. jeg er så lei meg "Ditt Navn" , du vet jeg elser deg og angrer på meg og Jessica ! Jeg ELSKER DEG !" Hadde Justin skrevet . Du så bort på han og gråt mer og høyere . Justin våknet og reiste seg rolig og gikk mot deg .

" Går det fint ?" spurte Justin og satte seg ved siden av deg . " Jeg får ikke sove . jeg tenker bare så hvor mye jeg elsker deg og hvor vondt det er .. men liksom så vil jeg ikke gi slipp på deg og jeg elsker deg så høyt .. Jeg så tweeten og ble rørt .." sa du og så ned . " Jeg mener det , jeg er virkelig lei for alt .. jeg elsker deg SÅ høyt ! Du er min verden og min solstråle ! Jeg elsker deg "ditt Navn" og vil gjerne begynne helt på ny .." sa Justin og så fint på deg . Du pustet tungt ut .. Du ville virkelig ikke bli såret så svaret ditt var .." Ja .. jeg vil være sammen med deg igjen Justin .. for en betingelse !" Justin smilte stort og nikket . " Ikke gjør det igjen .." du lo litt og det gjorde Justin også . Han løftet deg opp og bærte deg bort til sengen din og kysset deg lidenskapelig og ømt på leppene . " Jeg elsker deg Justin" sa du og smilte . Justin smilte tilbake og kysset deg igjen . Du sovnet utrolig godt nå . Neste morgen våknet du av Justin som snorket . Du hadde ikke så mye å gjøre så du fant frem MacBook Pro-en din og gikk på Twitter . Du gikk inn på Jessica sin profil og du bråste ut i tårer igjen og klarte ikke slutte å gråte .. Så vondt var det ..

- hva tror du Jessica har gjort ?

- Alexandra <3

Historie Del 15 - En Dag Forandrer ALT !

Han hadde tweeta om deg . " Jeg elsker deg @DittNavn&EtterNavn" du smilte til Justin og kysset han lenge . " Jeg elsker deg også" sa du og kysset han igjen . Justin smilte . Han skulle til å kysse deg igjen da det banket på døren og du hørte noe som såret deg .. akkuratt som en kniv stakk deg i hjertet ..


" Justin husker du ikke daten du spusrte om jeg ville være mer på ? Du har jo bestilt time husker du ?" spurte Jessica og åpnet døren . Du ga bare Justin et skuffet blikk og gikk inn på badet . Justin sukket og så ned . Du hørte at dem begge lukket døren og gikk ut . Du viste ikke hva du holdt på med ? Du er sammen med en som går ut på date med andre jenter ?! Han sa jo nettopp at han elsket deg .. Du gikk inn på twitter og tweeta .. "#Heartbroken .. can't stop crying.." folk begynnte å svare og sa at jeg skulle bare gå til sengs å sove . Du tok på Justin sin hette genser og krøp deg sammen på sengen mens du gråt deg til søvne .

" Justin sine tanker : "

Harregud jeg kan ikke tro hva jeg har gjort på henne . Jeg elsker henne og ikke jessica . Det siste hun gjorde hva og ga meg et skuffet blikk .. jeg fikk en til sjanse sist gang og tenker meg jeg virkelig har ødelagt .. Hun er jenta i drømmene mine og må virkelig ikke miste henne.."

" Jenta mi?" spurte Justin og ristet i de g. Du våknet fort og så på Justin .. Han hadde kysse merker på kynnet og på munnen så var det også et sugemarket på halsen . " Jenta mi , la meg bare forklare !" sa Justin men du reiste deg og løp ut . Du løp ut av hotellet og løp bort til en strand . " Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre" sa du mens du gråt . Du så en skygge over deg , du snudde deg og der sto Justin . Du gråt bare mer når du så han . " Jenta mi.." sa Justin og satte seg ved siden av deg . " Justin .. slutt det er over ! Du , jeg ser at dere har holdt på alt lebestiften på munnen og på kinna og sugemarket på halsen der .. jeg trodde du brydde deg om meg Justin , men du bruker jo meg ! Jeg stolte på deg og jeg trodde virkelig du elsker meg ! Jeg ga den en ny sjanse så kommer du hjem etter 5 timer og har sugemerket overalt ! Du har ingenting å forklare .. Jeg slår opp Justin" sa du og ga han smykket . Du gråt mer når du sa det men du kunne ikke bli såret av Justin og jessica . " la meg forklare ! Jeg har en god forklaring og den er helt sann ! Jeg vil ikke miste deg jeg er dønn forelsket i deg og jeg elsker deg av hele mitt hjertet ! Uten deg kan jeg aldri elske noen igjen !" sa Justin mens han gråt . Du snudde deg fort og så på Justin . " Jeg elsker deg Justin .. Du betyr alt for meg , men jeg klarer ikke å bli såret mer .." sa du mens du gikk . Du gikk tilbake til hotellet og banket på døren til Fredrik . " Kom inn!" du kom inn og tørket bort tårene . " Å "Ditt Navn" jeg vil at du hilser på Chris ! Han er ny på tournèn ! Han skal dele rom med Willow .." Han var jo utrolig nydelig .. smilte var pent men du elsket fortsatt Justin .. " Jeg heter Chris , jeg vet godt hvem du er .. du er kjæresten til justin ! Han er utrolig heldig fyr !" sa Chris og smilte , du smilte tilbake og orket ikke å si at det var slutt mellom deg og Justin . Chris tok deg med ut . Du hadde møtt han en gang før men det var en stund siden . Chris skulle gå til sitt tom og du til ditt . Han klemte deg og kysset deg på kinnet , men slapp fort da dere så en skikkelse bak dere .. Du bråste ut i tårer ..

- hvem tror du står der ?

- Alexandra <3

Historie Del 14 - En Dag Forandrer ALT !

" VENT !" ropte Justin da han løp etter deg mens tårene hans rant . Du løp bare raskere og kom til en vei hvor det var mange biler .. " Jeg elsker deg Justin.." sa du og stilte deg forran en bil . " DITT NAVN " NEEEIII !!" ropte Justin .. det var det siste du hørte før alt ble svart ..


" Harregud "ditt Navn" du ble neste på kjørt !" ropte Justin og ristet i deg . Du våknet brått og så på Justin at han hadde mange kutt på seg . " Harregud Justin ! Du skulle ikke reddet meg !" sa du og gide han litt papir og tørket bort alt blodet . " Takk .. jeg må jo redde den jeg elsker og risikere livet mitt" sa justin og smilte . " Jeg elsker deg" sa du og hoppet i amrne hans og kysset han lenge og mykt på leppene. Justin kysset deg lenge tilbake . " Kom , de forventer deg snart !" sa Justin og dro deg med bort til aranaen . Du hadde ikke tid til å sminke deg på nytt så du måtte ta vekk alt . " Uff .. jeg måtte ta bort sminken" sa du og sukket . Justin kom og tok rundt midjen din . " Det går fint , du er nydelig uansett ! Snakkis på scenen !" sa Justin og kysset deg før du tok tak i en microfon og begynnte å synge på alle sangene . Du kom til overboard og du sang din del og Justin kom ut smilene til deg og kysset deg på leppene forran alle før han begynnte å synge videre . Dere sang ferdig og Justin hev ut capsen sin til Publikum og dere gikk av scenen . " du var fantastisk" sa Justin og kysset deg lenge på leppene . Du så bort på Jessica og hun så utrolig sint ut på deg . Justin ga henne et smil og kysset deg igjen . du så rart på Justin men han dro deg med ut på et rom alene . Justin satte seg ned på sofaèn og klappet på fanget hans . Du nikker mens du smilte og gikk og satte deg ned . Dere begynnte å kysset hverandre og Justin lagde sugemerker på deg . " Justin .. folk kan se og det samme kan pappsen !" sa du og så på Justin . " Vil du heller kline litt med denne kjekkasen her ?" spurte Justin og pekte på seg selv . " sjøldigger ! Hah jeg elsker deg" sa du og begynnte å kline med Justin . Justin klinte heftig tilbake og begynnte å kle av deg . Du var helt naken nå og der samme var Justin . Dere klinte lenge og Justin skulle til å komme inn i deg da det banket på døren . " Alle må komme seg hjem nå folkens !" du sukketog kledde på deg igjen og det sammen gjorde Justin . " Jeg er sur nå ." sa Justin og sukket . " I kveld ?" spurte du flørtene til Justin . Justin smilte og nikket sexy tilbake . Dere kom frem til hotelle og gikk inn .

" skal bare på twitter jeg !" sa du og smilte . Du gikk inn på iphonen din og tweeta . " Sitter her med den søte @JustinBieber og koser meg stort ! Belibers er virkelig dem beste fansa ved siden av mine da ! elsker dere alle !" du sendte tweeten og gikk inn på profilen til Justin . Han hadde tweeta om deg . " Jeg elsker deg @DittNavn&EtterNavn" du smilte til Justin og kysset han lenge . " Jeg elsker deg også" sa du og kysset han igjen . Justin smilte . Han skulle til å kysse deg igjen da det banket på døren og du hørte noe som såret deg .. akkuratt som en kniv stakk deg i hjertet ..

- hva tror du "Ditt Navn" hører ?

- Alexandra <3

Historie Del 13 - En Dag Forandrer ALT !

" Ditt Navn" ! Du skal på scenen !" du tok tak i microfonen , du snudde deg for å se på alle og da så du noe som gidde deg tårer og gjorde sånna t du mistet microfonen og løp ut av hele aranaen og nå viste du at dramaet begynnte ..


Du så Justin kysse med Jessica .. du forsto ikke ? Justin sa jo tidligere at han elsker deg så kysser han med Jessica ?! Du bråste ut i tårer og så sikkert ut som et vrak . Du hørte en mann i microfonen si at du skulle synge sist og at Justin skulle begynne .. Du ble utrolig trist og følte deg som en person Justin brukte for å komme nærmere forlk og gjøre andre sjalu .. " DITT NAVN "!! HVOR ER DU ?!" hørte du noen rope . du hørte ikke helt hvem som ropte på deg mens du satt med hodet i hendene og gråt kjempe mye og høyt . " ditt Navn" ?! sa Selena da hun så deg . " Jeg ble så utrolig beskymret ! går det bra ?!" spurte hun og strøk deg gjennom håret . " Nei .. Justin kysset jo Jessica , han bruker meg bare ! Og jeg så det ikke før nå" sa du og gråt mer . Alt var utrolig trist .. du møtte en gutt du stolte på og elsker så utrolig høyt og følte deg speeiell at han elsket deg tilbake , men han løy bare .. han elsker Jessica tenkte du . " Åå , Justin synger nå skal jeg si til dem andre at du ikke er i form ? og at du vil være alene ?" du nikket sakt og ga Selena en klem . Selena nikket og løp tilbake . " Jeg trodde du elsket meg .." sa du stille til deg selv . Du hørte i mocrofonen at Justin var ferdig og at Kenny sa at du ikke var i from idag .. Du gråt mer da du hørte det .. Du stolte virkelig på Justin og trodde han var forelsket i deg , men han brukte deg bare .. Du hørte noen skritt bak deg , du snudde deg og der sto Justin .. " Gå vekk Justin " sa du stille . Justin ristet på hodet og satte seg ved siden av deg . " Jeg mente ikke kysset ! Hun kysset meg ! Jeg prøvde å skue henne vekk ! Jeg elsker deg !" sa Justin og tørket noen av hans egne tårer . " Du brukte meg Justin .. jeg stolte på deg og jeg trodde virkelig du elsker meg ! Jeg elsker deg utrolig høyt og jeg falt for planen din , for å gjøre Jessica sjalu så hun faller for deg .. jeg føler meg knust Justin og at jeg bare vil gå tilbake til Cody !" ropte du og reiste deg sakte , mens du prøvde å komme deg vekk . Justin tok tak i hånden din og dro deg inntil han . " Jeg elsker deg tro meg ! Jeg bruker deg ikke , og jeg vil være med deg for altid !du er min største forelskelse noen gang . Jeg elsker deg jenta mi" sa Justin og lente seg frem for å kysset deg . du rev deg løs og løp nedover veien .

Du snudde deg og så at Justin løp etter deg . " VENT !" ropte Justin da han løp etter deg mens tårene hans rant . Du løp bare raskere og kom til en vei hvor det var mange biler .. " Jeg elsker deg Justin.." sa du og stilte deg forran en bil . " DITT NAVN " NEEEIII !!" ropte Justin .. det var det siste du hørte før alt ble svart ..

- tror du "Ditt Navn" le på kjørt eller tror du Justin reddet henne ?

- Alexandra <3

Historie Del 12 - En Dag Forandrer ALT !

" Vil du bli kjæresten min "ditt Navn" ? Jeg er dønn forelsket i deg.." sa Justin og så ned i bakken . Du var litt usikker på hva du skulle svare siden du var ikke helt over Cody , men du elsket Justin også .. Skulle du si ja eller nei ?!


" emm ja gjerne" sa du og kysset Justin lenge . Justin tok og løftet håret og tok på smykket ditt . Det varen nydelig hjertet som var bare ditt og det Justin hadde skrevet var helt nydelig . " Du bortskjemmer virkelig Justin.." sa du og lo . Justin bare smilte til deg og kysset deg enda en gang . " Jeg elsker deg jentami" sa Justin og klemte deg . Det banket på døra og inn kom Fredrik . " Vi skal bort til aranaen og bli sminket og kledd så dere må komme !" sa Fredrik og smilte . du smilte til Justin og tok hånden han og dere gikk hånd i hånd bort til limmosinen og kjørte bort . Den første konserten dere skulle ha var i Tennesee så du gledet deg utrolig . " Ditt Navn" Du kan sette deg her !" sa en dame og sminket deg . Du fikk lilla øynen skygge og maskara på og lip gloss . Damen fant frem en kort kjole . Du nikket og gikk inni gaderoben og skiftet . Du tok på deg en push up BH og kjolen . " Fy søren , jeg ser ut som en sånn .. porno dame" sa du og gikk ut . Du følte deg som en diva når du gikk ut i den kjolen . Du gikk bort til Justin som satt i bokseren og spilte på iphonen . " Jeg fikk et sykt stygt anntrekk idag !" sa du og så på kjolen . Justin ristet på hodet og ga deg flørtene blikk . " Du er jo min sexy chick !" sa Jutin og satte deg pa fanget hans mens dere kysset .. Justin presset inn tungen sin og dere begynte sakte å kline for første gang .. Du hadde aldri klint med Justi før og han var utrolig god på deg .. du elsker deg følelsen . " Jeg skal gå å skiftet til noe annet .. Vent her gutten min" sa du og kysset han enda en gang og gikk ut . Justin fikk en skuffende blikk og du fant frem en nydelig kjole som du ville ha på deg . Den var svart og gikk ned til knærna dine . du tok også på deg noen nydelige sko og gikk bort til Justin igjen . Han var kledd i konsert klæra . " Wow , du er altid nydelig jenta mi" sa Justin og tok rundt midjen din . du lo og kysset han lenge og ømt på munnen . " du er altid hot og sexy Justin" sa du mens du stirret på han . Justin smilte bare til deg og tok på solbrillene hans og kysset deg lenge . " Nå er du litt lenger nede for jeg ser ikke de nydelige øynene" sa du og lo . Justin tok fort av brillene og nå så du øynene som glinset . du kysset han lenge og dere gikk ut til dem andre .

" Jeg ser du og Justin er sammen nå ?" spurte Selena deg søtt . " Ja , han er virkelig helt digg .. elsker han ! Hvordan er Cody ?" spurte du og smilte . Selena rødmet litt . " Har dere .. ja du vet ?" spurte du mens du lo litt . Selena bare rødmet så da forsto du at de hadde hatt sex . " DEt er ikke flaut altså , jeg og Justin har også" sa du og smilte . " Ditt Navn" ! Du skal på scenen !" du tok tak i microfonen , du snudde deg for å se på alle og da så du noe som gidde deg tårer og gjorde sånna t du mistet microfonen og løp ut av hele aranaen og nå viste du at dramaet begynnte ..

- hva tror du "Ditt Navn" ser ?

- Alexandra <3

Historie Del 11 - En Dag Forandrer ALT !

Cody dro deg og Justin bort til et hjørne og så trist ut . " Jeg hørte lyder fra rommet deres og det hørtes ut som dere hadde sex .. si meg det ikke er sant ?" spurte Cody og svelgte . Harregud .. hva skulle du og Justin ha som unskyldning for å ikke såre Cody ?!


" Nei vi hadde ikke sex , er du galen ?! Vi er jo ikke sammen.." sa du og så ned i bakken . Du hatet å lyve men av å til måtte du . " Hva var stønne lydene jeg hørte da?" spurte Cody mens det felt en tåre ned kinnet hans . " Vi så på en film ! De hadde sex på filmen.." sa du og smilte til Cody . Cody gikk skeptisk vekk fra dere og du sto alene med Justin nå . " Pweew .. det var nære på.." hvisket du til Justin . Justin nikket og smilte søtt til deg . Han lente seg frem og leppene deres traff . " Unskyld meg ! Justin og "Ditt Navn" konserten er idag ! Ikke mer kyssing !" sa Fredrik og lo . Du så skuffa bort på Fredrik men du kjønte han ikke mente det . Dere gikk bort til dem andre og hørte hva Fredrik skulle si . " okey , så rekkefølgen er at "Ditt Navn" begyner hele konserten og Justin er etter men før "Ditt Navn" går av så skal dere to synge overboard sammen ! Etter Justin er det Willow , Selena , jessica også Cody !" sa Fredrik og smilte . Alle nikket . " Da kan dere gå tilbake til hotellrommene og slappe av så skal jeg hente dere senere !" sa Fredrik . Du og Jutin holdt hender på vei opp og du så at Cody fulgte godt med på dere . " Ditt navn" kan jeg snakke med deg ?" spurte Selena . Du nikket og kysset Justin på kinnet og ga han et "Møt meg på rommet blikk" Justin nikket og gikk opp mens du gikk bort til Selena .

 " Hei .." sa du rolig og så på henne . " Ditt Navn" du er bestevennen min og har vært det lenge ! Jeg beklager så utrolig på at jeg holdt på med Cody og at vi er sammen nå , men det er vanskelig når han altid sier at han savner deg . du er jo sammen med Justin ikke sant ?" spurte Selena deg rolig . " Nei , vi bare liker hverandre utrolig godt .. men ja jeg vil ikke leve uten deg så du er tilgitt" sa du og klemte henne . Hun smilte og klemte deg tilbake . " Vi snakkis i kveld da ! du kommer til å være super!" sa Selena og gikk inn på rommet . Du smilte til deg selv og gikk til hotell romet ditt . Justin satt og tweeta folk på mobilen . " Hvem tweeter du sexy ?" spurte du for å plage han litt . Justin likte vanligvis ikke at folk så på når han tekstet eller tweeta . " Sexy til deg også" sa Justin og la fra seg mobilen . Du lo litt og satte deg på fanget . " Jeg bare lurer på en ting .. Er vi sammen eller holder vi på ?" spurte Justin deg litt rolig . " Vi holder på" sa du og kysset han lenge på leppene . " hmm .. da på jeg spare på disse" sa Justin og rakte frem to smykker som var formet som et hjertet . På din sto det . " Din Justin for altid" og på hans sto det " Din "Ditt Navn" for altid" du smilte og kysset han lenge . " Vil du bli kjæresten min "ditt Navn" ? Jeg er dønn forelsket i deg.." sa Justin og så ned i bakken . Du var litt usikker på hva du skulle svare siden du var ikke helt over Cody , men du elsket Justin også .. Skulle du si ja eller nei ?!

- hva tror du "Ditt Navn" svarer ?

- tror du de blir sammen ?

- Alexandra <3

Historie Del 10 - En Dag Forandrer ALT !

" Sorry .. men jeg er bare så utrolig forelsket i deg.." sa Justin og rødmet . Du lo litt og la deg for å sovne . Men før du sovnet tok Justin armene sine rundt midjen din og trakk seg inntil . " Kan vi ikke kose litt ?" spurte Justin litt stille og flørtene . Du pustet ut og halve deg ville ha sex men han men halve ikke .. hva skulle du svare ?!


" Emm.. Mer du at vi skal ha sex når vi skal kose ?" spurte du litt nærvøst . " Ja .. jeg mener det er du jomfu ?Jeg er det.." sa Justin litt stille . Du nikket sakte . " Ja jeg er jomfu .. føler meg altid ung å ha sex når jeg er 16 .." sa du og lo litt . " Vil du ha din første runde idag sammen med meg ? Jeg vil også vite hvordan det er .." sa Justin og rødmet . Du la deg oppå Justin og smilte . Han viste at det betydde ja . Justin kneppet opp BH-en din og tok den av . Han stirret på brystene dine og begynnte å suge dem . " Wow , deilig" sa Justin og lo . Du lo også og dro av bokseren til Justin . Du stirret lenge og klarte ikke slutte .. skulle den inni deg ?! tenkte du .. " liker du den ?" spurte Justin da han så at du stirret . du bare rødmet og Jsutin dro av deg trusa . " Wow .. du er serriøst en digg jente .. du er nydelig for hvem du er og jeg .. jeg elsker deg" sa Justin og rødmet . du lo og tok beina fra hverandre og Justin satte seg opp og tok på kondom . Han kom inni deg og det var utrolig vondt for det var første gang . du kunne ikke hlepe å ikke stønne .. du måtte. Justin smilte også og det så ut som han likte det utrolig godt . Dere ble ferdige og la dere på ver deres side . " Wow .. jeg er ikke jomfru lenger" sa du litt sjokkert . " Nei , jeg var den første og den siste håper jeg" sa Justin og kysset deg på munnen før dere begge sovnet .

Du tenkte på Cody og hvordan han ville reagere om han fant ut at du og Justin hadde hatt sex .. Du kjente deg egentlig god og trygg med Justin og at han gjorde deg litt bortsjemt men du bryde deg egentlig ikke for han var bare så utrolig søt . " Våkne "ditt Navn"! sa Justin og ristet i deg . " Bare litt til.." sa du og lukket øynene dine . " Hvor lenge ?" spurte Justin litt irritert . " hmm kanskje 2-3 timer" sa du bare for å gjøre han irritert . " Da får du ikke kyss idag" sa Justin , du reiste deg fort opp og så ned på deg selv og du merket du ikke hadde klær på deg .du løp bort til sengen igjen og la deg udner dyna . " Jeg kan hente deg undertøy " sa Justin og lo . du gjemte deg under dynen og ble utrolig flau . " Jeg har sett alt før så ikke bli flau!" sa Justin og smilte sexy til deg . Du bare smilte til han og tok trusa på deg , men du klarte ikke få på BH-en .. " Justin kan du hjelpe meg ?" spurte du og snudde ryggen mot Justin og løftet det lange håret ditt . Justin smilte og skulle kneppe av BH-en da han begynnte å beføle deg på brystene . " Ja okey jeg gjør det selv ! Hah Justin du er så utrolig pervers!" sa du og prøvde å kneppe igjen BH-en . " Okey , okey jeg skal gjøre det!" sa Justin og sukket . Du lo litt stille og Justin kneppet igjen BH-en din . Du gikk bort til skapet ditt og fant frem noen fine klær . " du jeg vet vi ikke er sammen , men er ikke det litt rart at vi . ja du vet igår kveld ?" spurte du og rødmet . " du rødmer søta" sa Justin og tok rundt midjen din og kysset deg på kinnet . " Nei ikke i det hele tatt ! vi elsker hverandre" sa Justin og kysset deg igjen . Du smilte og snudde deg så du så på Justin rett inn i øynene . " Kyss meg" sa Justin . du lente deg frem og traff utrolig mykt og ømt på leppene . Det kjentes utrolig deilig ut . dere stelte dere ferdig og gikk ned til dem andre .. Cody dro deg og Justin bort til et hjørne og så trist ut . " Jeg hørte lyder fra rommet deres og det hørtes ut som dere hadde sex .. si meg det ikke er sant ?" spurte Cody og svelgte . Harregud .. hva skulle du og Justin ha som unskyldning for å ikke såre Cody ?!

- hva tror du Justin og "ditt navn" sier til cody ?

- Alexandra <3

Historie Del 9 - en dag forandrer ALT !

 Uff .. jeg fryser" sa du og gikk bort til trappene . " Jeg kan varme deg opp " sa Justin og tok tak i hånden din . Han dro deg nærmere og nærmere så kysset dere lenge og lidenskapelig . Justin tok deg på rumpa og du hadde den ene hånden rundt nakken og deg andre på six pakken . Dere fikk ikke kysset lenger da dere ble forstyrret . " HVA FA*N ?!?!"


Du slapp Justin fort og snudde deg .. der sto Cody tårefull .. " Ditt Navn" jeg velgte deg forran Selena og hun snakker ikke med meg nå ! Og jeg finner deg som kysser Justin !" Ropte cody og løp bort . Du snudde deg og så på Justin .. " Jeg må gå , Justin . Skal snakke med Cody" sa du og løp opp fra bassenget og løp etter Cody . Du fant han på benken du satt på når du gråt da du så Cody kline med Selena i sengen . " cody ?" sa du stille og satte deg ved siden av han . " Jeg føler du bare vil ha meg for du syns kroppen min er så digg .. Det er det du sier og jeg føler jeg blir også brukt for du syns jeg er bedre i sengen ? Jeg vil jo ikke ha sex enda .. Det vil sikkert Selena .." sa du stille . Cody så opp på deg og øynene var fulle av tårer . " Jeg liker deg for den du er , men du har vell litt rett i det du sa .. Jeg elsker jo Selena også men jeg likte bare ikke at Justin stjal deg søta" sa Cody og klemte deg . " Så vi er bare venner nå ?" spurte du Cody stille . " Nei .. vi er fortsatt kjærester ! Jeg skal kose med deg kom igjen !" sa Cody og dro deg med på sengen hans . Du reiste deg fort opp og løp ut gjennom døren . " unskyld Cody men jeg har ikke sånne følelser for deg mer .. det er slutt og vi er bare venner ." sa du og løp bort til rommet ditt og låste døren . Du la deg ned på sengen og gråt . du kunne virkelig ikke slutte for det såret utrolig at du og selena kranglet og du var jo egentlig utrolig glad i henne .. hun var bestevennen din og vell Cody var en god kjæreste for tiden men i slutten nå så flørtet han med alle jentene .. "Ditt Navn" ?" sa noen og banket på døra . Du la puta forran annsiktet for maskaraen din var sikkert over hele annsiktet. " Hvem er det ?"  spurte du stille mens du snufset . " Det er Justin " Du reiste deg og åpnet døren men så la du puta forran fjeset ditt igjen . " Går det bra ?" spurte Justin mens han klemte deg . " Nei" gråt du . Justin prøvde å ta vekk puta men du holdt den godt fast . " Jeg vil ikke vise fjeset mitt .. det er utrolig stygt når jeg gråter.." sa du stille og la deg ned på sengen igjen . " Du er nydelig uansett for meg "Ditt Navn" du er hele tiden nydelig" sa Justin stt . Du tok sakte bort puten og løp inn på badet og tørket bort maskaraen . " Hva sjedde med Cody ?" spurte Justin stille . Du la deg ned i sengen i bare undertøy og la deg under dynen . Justin tok av seg så han lå i bokseren .

" Vell .. Jeg slo opp , men han er så utrolig sur og jeg har mistet bestevennen min" sa du og la deg oppå Justin mens du gråt . Justin strøk deg opp og ned på ryggen . " Du har fortsatt meg" sa Justin og smilte til deg . Du tørket bort tårene dine og kysset Justin på kinnet . " *host , host* .. Du bomma" sa Justin og formet munnen . du lo litt og kysset Justin lenge på leppene . du kjente Justin prøvde å kneppe opp BH-en din . Du viste ikke om du ville . " Justin.. Vi er ikke sammen" sa du stille og la deg på siden igjen . du tok og stramte BHen din og la deg under dynen . " Sorry .. men jeg er bare så utrolig forelsket i deg.." sa Justin og rødmet . Du lo litt og la deg for å sovne . Men før du sovnet tok Justin armene sine rundt midjen din og trakk seg inntil . " Kan vi ikke kose litt ?" spurte Justin litt stille og flørtene . Du pustet ut og halve deg ville ha sex men han men halve ikke .. hva skulle du svare ?!

- hva tror du "Ditt Navn" svarer ?

- Alexandra <3

Historie Del 8 - En Dag Forandrer ALT !

" Ditt Navn" vi må snakke ! Og jeg mener nå og den stjeleren får ikke være her mens vi snakker !" sa Cody og pekte på Justin . Du så på Justin og han blunket til deg og gikk ut mens han bladde gjennom bilder av deg . " Hva er det nå Cody ?" cody pustet ut og sa :


" Det er om deg og meg .. jeg føler vi på en måte fly ifra hverandre nå som du er så mye med Justin .. jeg ser måten du ser på han og jeg elsker Selena nå og jeg vet virkelig ikke hvem jeg skal velge , siden du er bedre i sengen en det hun er .." sa cody og så ned . du tenkte lenge og lurte virkelig på om cody og Selena hadde hatt sex ? " Emm .. vell bare velg Selena du , det gjør ikke noe om jeg er bedre i sengen en det hun er .. jeg tror du elsker henne mer ?" spurte du og smilte . " Vell .. kroppen din er mye mer digg og deilig en hennes , men jeg er forelsket i henne også .. Jeg skal ikke slå opp med deg enda .. må tenke litt" Sa cody og gikk . Du satte deg ned på sofaèn og begynnte å gråte .. du elsker både Justin og Cody , men en del av deg sa at du elsker Justin mer .. Du krøp sammen i en liten ball på sofaèn da døren åpnet seg . Inn kom Justin . " Hei "ditt Navn" .. Hva skjedde ?" spurte Justin og så på deg trist . " Cody elsker både meg og Selena , men det virker som han bare liker meg siden jeg er bedre i sengen enn Selena og at jeg har deiligere og digg kropp sa han .. han skal tenke på hvem han vil være sammen med , jeg er helt sikker på at han syns Selena er mye penere en meg .." sa du og pustet ut . " Åå , søte deg . Det skal nok gå fint !" sa Justin og satte seg ved siden av deg og tok hånden din og strøk tommelen hans fram og tilbake . " Og det andre er at jeg vet ikke hvem jeg elsker mer av deg og cody .. en del av meg sier Justin og den andre sier cody " sa du og la hodet ditt på fanget hans . " Elsker du meg ?!" spurte Justin plutselig . Du svarte ikke du bare stirret rett fram .. " Emm ehh .. jeg sa jo det ikke sant ?" spurte du og rødmet . " Jeg elsker deg også .." sa Justin flau . du smilte bare til han . " Tenk at mine lepper har vært på fine nydelige .. tenk at jeg er heldig for å være her med deg ! Cody er jod en heldige da. han er sammen med deg" sa Justin og så ned . " Kom , vi går å bader eller noe ved hotell bassenget !" sa du og dro Justin med deg . Han smilte og kom etter deg . " for en bestingelse .." sa Justin og smilte .. " Hva er det ?" spurte du og så på han . " At du har på den denne bikinien" han viste frem den du hadde på deg dagen før du reiste deg .. favoritt bikinien din . Du smilte og gikk inn på badet og tok av deg klærna og var igjen i undertøyet da du merket Justin hadde et videokamera som filmet deg på .. " JUSTIN !" sa du og gikk han kameraet . " åååe " sukker Justin . " Ja , du får se resten av meg om vi blir sammen !" sa du mens du lo . " Gleder meg" sa Justin og smilte stort . du skiftet til bikinin og Justin stirret på deg lenge . " hva ?" spurte du da du hentet håndkleet . " Vell .. emm .. du ser sexy ut" sa Justin og rødmet . Du lo og dere gikk ned til bassenget .

" Jeg skal ikke uti .." sa du da du kjente hvor kaldt vannet var . " Joho det skal du !" ropte Justin og tok rundt midjen din og hoppet ut med deg . " JUSTIN ! DET ER KALDT !" ropte du og dukket under . du så Justin rett forran deg som lo . Du kom deg opp igjen og skalv . " Uff .. jeg fryser" sa du og gikk bort til trappene . " Jeg kan varme deg opp " sa Justin og tok tak i hånden din . Han dro deg nærmere og nærmere så kysset dere lenge og lidenskapelig . Justin tok deg på rumpa og du hadde den ene hånden rundt nakken og deg andre på six pakken . Dere fikk ikke kysset lenger da dere ble forstyrret . " HVA FA*N ?!?!"

- hvem tror du det er ?

- Hva tror du skjer ?

- Alexandra <3

 

Historie Del 7 - En Dag Forandrer ALT !

du hadde virkelig følelser for han nå .. " Okey ! vi begynner med Justin og "Ditt Navn" ! Dere skal kysse lenge og vi skal si kutt !" ropte Fredrik . Du smilte til Justin . og Justin smilte til deg . " 1-2-3 ! Kyss !" Jutin kom nærmere og nærmere og idè dere skulle kysse kjedde det noe utrolig pinlig ..


Justin prompet utrolig høyt . Du så opp på han og han rødmet utrolig . Du klarte ikke unngå av å le så du brøt ut i latter. " ikke le ! Jeg ble nærvøs !!" sa Justin og rødmet  du kunne ikke slutte å le . De andre lo også . " okey , okey Justin prompet men nå skal dere kysse og Justin ikke bli så nærvøs ! Det er bare ett kyss ! okey 1-2-3 kyss !" Justin kom nærmere og nærmere og til slutt kysset deg lidenskapelig og vått . Du holdt rundt nakken til Jutin og Justin holdt på rumpa di . " 1-2-3-4-5 ! Nå kan dere slippe !" ropte Fredrik . Du slapp Justin og så han rett inn i øynene . Han var utrolig fin men du merket han var utrolig flau . " wow" var det eneste Justin fikk ut . De viste bildene på stort skjermen og de var egentlig helt nydelige . Kysset var nydelig .. " Dere to kan gå ut i vente rommet så kan Selena og Cody komme opp å kysse !" Du gikk inn på venterommet med Justin og satte deg ned i sofaèn . " Wow .. du er god på kyssing " sa Justin og rødmet . " Du har sånn serriøst rødmet sånn 5 ganger !" lo du og fniste litt . Justin lo litt han også . " Likte du kysset ?" spurte Justin og smilte til deg . " Mhm .. veldig men sorry for at jeg lo.." sa du og fniste litt . Justin gjemte fjeset sitt i hendene og ble utrolig flau . " Justin det skjer med alle ! Jeg syns et var søtt " sa du og smilte . Justin holdt fortsatt hendene forran annsiktet . " Sier du sikkert bare for å være snill !!" sa Justin flaut mens han lo . " Okey , jeg går å skifter jeg .. " du reiste deg og gikk og fant frem noen klær da Justin kom bak . " Jeg liker den kjolen på deg . " sa Justin og smilte stort . Du så på Justin og lo . Du så opp på stort skjermen og så kysset til Cody og Selena . " Vårt kyss så bedre ut" mumlet du surt . "Helt enig .." sa Justin og lo . " men behold kjolen !" sa Justin og så ned på brystene dine igjen . " Justin det er ikke kjolen som gjør det ! Det er BH-en ! Hah du er så pervers !" sa du og dyttet i han litt . " Åja .. jeg vet du liker det" du ristet på hodet og lo , du fant frem noen enkle klær og gikk inn på badet og skiftet . du hadde glemt BH hjemme så du hadde bare Push-Up Bh-en .

Du gikk ut igjen til Justin som sto og så på bilder på iphonen . " Hva gjør du ?" spurte du da du så et bildet på skjermen av deg .. du smilte til kameraene med en utrolig fin kjole . " emm .. ingenting !" sa Justin flau og lo . " Hvar jeg pen på bildet ?" spurte du og smilte . " Ja .. jeg smelter" hørte du Justin si lavt . " Liker du meg ?" spurte du Justin og smilte . " Vell .. emm .. ehh .. ohh .. ja .." sa Justin og rødmet . Du smilte og kysset han på kinnet . " Første gang jeg møtte deg var på den røde løperen for 2 år siden .. se på det bildet her " sa du og rakte frem iphonen din og viste bildet av du og Justin som klemte hverandre . " Hehe , husker det utrolig godt" sa Justin og smilte . Du lo litt og så Justin rett inn i øynene . Dere nærmet herandre men fikk ikke kysset for noen kom inn . " Ditt Navn" vi må snakke ! Og jeg mener nå og den stjeleren får ikke være her mens vi snakker !" sa Cody og pekte på Justin . Du så på Justin og han blunket til deg og gikk ut mens han bladde gjennom bilder av deg . " Hva er det nå Cody ?" cody pustet ut og sa ..


Fynket ikke å laste opp bildet ..

- Hva tror du Cody sier ?

- tror du han slår opp ?

- Alexandra <3

Historie Del 6 - En Dag Forandrer ALT !

" Nei jeg sa jeg skulle tenke på det og at han ikke skulle ta det som et ja .." Du blunket til Justin og Justin kysset deg på hodet . " Du er så søt Justin" du viste ikke hva du nettopp sa.. hadde du fått følelser for Justin nå ?! " Okey så i photoshootet så har vi noe et par må gjøre , hvert par skal gjøre det så det dere skal gjøre er ..


" Hvert par skal kysset hverandre i 5 sekunder så vi kan ta photoshoot bilder av det ! Parene er Selena og Cody , Justin og "Ditt Navn" Nick og Jessica og Willow , Du skal ikke kysse noen ." Du snudde deg mot Justin og han blunket til deg , og smilte . Du smilte tilbake og snudde deg mot Cody og Selena de satt og flørtet hele tiden .. " Så er dette kysset vennekyss eller sånn typisk kjærestekyss ? Liksom skal det være lidenskapelig eller skuespill ?" spurte Du Justin sjelvent . Justin lo bare litt . " Det skal være lidenskapelig" sa Justin og smilte . Du smilte tilbake og tenkte du kunne gjøre Cody litt sjalu .. " Kom igjen folkens ! Alle skal bli sminket og rettet av håret !" ropte Frekrik og tok alle sammen i limmosinen , du satte ned ved siden av Justin og la hodet på skulderen . Du satt også ved siden av Nick . " Om Selena slo opp med deg Nick ?" spurte du litt lavt . " Nei , eller vi er litt sure på hverandre .." du lo litt stille akkuratt som deg og Cody . du så på Cody og smilte til han men han ga deg bare et Bitchi look . " vi er framme gå til sminke" ropte Fredrik . Du løp bort til sminkeren din og hun sminket deg pent . Hun tok på deg en kort kjole og en push up BH . Du gikk ut til alle de andre som var klare og der så du Justin som sto og stirret på deg , Justin var kledd utrolig hot og fin , men det var også Cody . Du satte deg mellom cody og Justin og smilte til Justin . " Sexy " sa Justin og så ned på brystene dine . du ble litt flau og rødmet . Justin smilte bare til deg . " Nå er det virkelig nokk Justin ! slutt å flørt med min dame !" ropte Cody og hoppet på deg og begynnte å kysse deg overalt . " Gå av for Fa*n Cody !" Cody så på deg og kysset deg på toppen av brystene . Du skuet han av så han føk ned på bakken .

" Stikk Cody !" ropte du og så stygt på Cody . " du er jo kjæresten min så jeg kan kysse deg når jeg vil !" ropte Cody og gikk bort til Selena . " Cody er serriøst en freak" sa du og så bort på Justin . " Vell , Cody er en heldig fyr " sa Justin og smilte til deg , du smilte tibake . Justin sitt smil lyste mot deg .. du hadde virkelig følelser for han nå .. " Okey ! vi begynner med Justin og "Ditt Navn" ! Dere skal kysse lenge og vi skal si kutt !" ropte Fredrik . Du smilte til Justin . og Justin smilte til deg . " 1-2-3 ! Kyss !" Jutin kom nærmere og nærmere og idè dere skulle kysse kjedde det noe utrolig pinlig ..

- hva tror du skjer ?

- PS ; blir mer spennende og mer drama senere ! Må bare skrive meg inn i historien !

- Alexandra <3

Historie Del 5 - En Dag Forandrer ALT !

" Her skal den være" sa Justin ironisk og lo . Duu lo også . " Tar det som en ja" sa du og blunket . Du gikk ut for å hente Cody som du skulle ta følge med og sitte med i bilen . Du åpnet døren og så noe som såret og ga deg mange tårer ..


Der lå Cody med Selena og sengen og klinte . Du mistet vesken og bakken og begge så på deg . " Ditt Navn" Vent !" sa Selena og kom mot deg . " Jeg vet ikke hva du gjør Selena .. Du kysser MIN kjæreste når du er sammen med Nick .. Jeg trodde vi var Bestevenner !" ropte du og løp nedover gangen til du kom til en benk .. Du ville virkelig ikke ut til photoshoot nå som du så ut som et vrak . " Hvorfor .. hvorfor meg ?" spurte du deg selv med tårer .. Du og Cody som hadde vært så lykkelig før og nå flørtet han hele tiden med andre jenter . " DITT NAVN " !" hørte du Justin sin stemme si , du orket ikke å reise deg noen sted så du lot han finne deg . " "Ditt Navn" jeg ble utrolig beskymret , hva skjedde vennen ?" spurte Justin og la armen sin rundt deg . du la hodet på brystet til Justin og gråt . " Cody og Selena .. kysset i sengen og Cody er kjæresten min !" sa du mens tårene dine presset på . " Oii .. jeg skal beskytte deg søta" sa Justin og smilte . " Takk Justin , du er virkelig en god venn å ha" sa du og kysset han på kinnet . Du gikk nedover gangen mens du gråt og Justin med armen rundt deg . Du kom til lobbyen hvor alle sto og ventet på deg og Justin . " Hvor var dere ?!" spurte Fredrik og så beskymret på deg . " Spør Selena og Cody" sa du og så stygt på Cody . Han ga deg et " Vi må snakke" blikk . " Justin jeg må snakke med Cody .. Vent her" sa du og smilte . Du gikk bort til Cody og han ga deg et serriøst blikk .

" Vær så snill å ikke tro hva du så ! Jeg elsker deg og ikke Selena .. jeg vet ikke hva som skjedde men det bar skjedde .." sa Cody og så ned i bakken . " Serriøst Fredrik ? beste unskyldingen din ?" Cody så lenge på deg og sukket . " Slår du opp med meg ?" spurte Cody med tårer i annsiktet . " Jeg må tenke på det jeg .. ikke ta noe som et ja" sa Du og gikk bort til Justin . Justin smilte og klemte deg og du klemte tilbake . Du snudde deg og så på Cody og han gråt litt .. Noen tårer falt ned kinnet på han , Cody gikk bort til Selena og klemte henne akkuratt som deg og Justin . " Slo du opp ?!" hvisket Justin helt sjokka . " Nei jeg sa jeg skulle tenke på det og at han ikke skulle ta det som et ja .." Du blunket til Justin og Justin kysset deg på hodet . " Du er så søt Justin" du viste ikke hva du nettopp sa.. hadde du fått følelser for Justin nå ?! " Okey så i photoshootet så har vi noe et par må gjøre , hvert par skal gjøre det så det dere skal gjøre er ..- hva tror du de skal gjøre ?

- Alexandra <3

Historie Del 4 - En Dag Forandrer ALT !

Du kikket ned og du kjente det ble feil så du latet som du måtte klø deg på nesen og tok den vekk . Du smilte til Justin og dere tok heisen opp og kom til rommet .. Det var stort og fint og helt nydelig egentlig .. men det eneste dorlige var ..


Det var bare en seng og den sengen var dobbelseng .. det betydde at du måtte ligge med Justin når du var sammen med Cody .. Cody måtte gjøre det med Selena og Nick med Jessica og Willow .. " Emm Justin ?" spurte du litt stille . " Jaja vi må dele seng har hørt det før" Du så spørrende på Justin . " virkelig?" Spurte du mens du lo . " Nei egentlig ikke !" sa Justin og lo litt men var også glad . " er det ikke en sånn sofa seng eller noe ? Jeg har jo kjæreste Justin .. skal jeg virkelig ligge med deg ?" spurte du stille .. Du var egentlig litt glad nå at du fikk Justin istedet for Nick eller noe , du ville jo ikke skuffe bestevennen din . Du snudde deg og der så du at Justin sov . Du fant frem noen nye klær og snudde deg for å være sikker , der sov Justin . Du skiftet fort klærna dine , men da kom du på at du hadde glemt å skifte BH .. Du tok klærna fort av igjen og nå var du bare i undertøy . Du holdt på å kneppe opp . Du tok av BH-en og fant frem en annen . " Raawwrr" hørte du noen si , du snudde deg og der satt Justin opp reist i sengen . Du fortet deg og ta på BH-en så løp du mot han . " Du , jeg trodde du sov ! Du skal søren meg få !" ropte du mens du lo . Justin lo også men du merket han hadde den søteste latteren noen gang . " Du er en sexy dame !" sa Justin og tok rundt midjen din , du følte deg utrolig trygg nå med Justin rundt deg , men du så ned og det ble egentlig litt feil .. du var med Cody og ikke Justin ! " Justin.." sa du og kikket ned . Justin kikket også ned og slapp fort .. Det ble utrolig pinlig stillhet og du hadde helt glemt at du fortsatt var i undertøy .. Du hoppet fort av sengen og tok resten av klærne på deg . " Noen planer idag da ?" spurte du for å avbryte stilleheten . " Vell.. alle oss 6 skal på photoshoot !" sa Justin og smilte .Du smilte tilbake og gikk ut av hotell rommet . " Ditt Navn" Kan jeg være med deg ?" spurte Justin deg uskyldig . " Jaja , jeg skulle bare hente litt brus" sa du og smilte . Justin smilte tilbake og ble med deg bort . Du kjøpte deg en cola og Justin en Fanta . Dere gikk tilbake men på veien så dere Cody som stresset med noe at han ikke la merket til deg når du sa hei .. Han bare løp ned for å kjøpe noe tenkte du .  " Så liker du Cody ?" spurte Justin og så ned i bakken .

" Ja , vi er jo kjærester !" lo du og så på Justin med et søtt smil . " Jeg har virkelig ikke kjæreste nå .. jeg vil ha en , men jeg venter på den rette og jeg vet hvem det er" sa Justin og smilte . Du lurte veldig på hvem han mente som var den riktige .. du begynnte å tenke og du tenkte kanskje du hadde følelser for Justin mer en Cody ? Nei , det kunne ikke være du elsker Cody ! " Så Vil du være med ut ikveld ?" spurte Justin og smilte . Du tenkte det var helt greit . " Ja , men når er photoshooten ?" " Den er om 30 min , så vi bør skifte .. ta på en kjole og vell .. en som er ganske kort" sa Justin og smilte til seg selv . du bare himlet med øynene og tok på den en fin kjole .

"kort nokk ?" spurte du mens du tok på deg høyhælte sko . " Hmm.." sa Justin og kom mot deg . Han løftet kjolen litt men så tok han kjolen rett under trusen din . " Her skal den være" sa Justin ironisk og lo . Duu lo også . " Tar det som en ja" sa du og blunket . Du gikk ut for å hente Cody som du skulle ta følge med og sitte med i bilen . Du åpnet døren og så noe som såret og ga deg mange tårer ..

- hva tror du "Ditt Navn" blir såret for ?

- Alexandra <3

Historie Del 3 - En Dag Forandrer ALT !

" Jeg så meldingen , om at du syns Justin er hot ! Omg .. " sa Cody og lo . du bare smilte og Selena lo litt . " Jeg liker ikke Justin så godt jeg , jeg liker noen andre .." sa Selena og rødmet . " du er jo sammen med Nick !" sa du og smilte til Selena , hun nikket og blunket til deg . " Der er resten !" sa Selena og pekte på dem.. Der sto Justin , Jessica og willow , men akkuratt da skjedde noe du aldri ville skulle skje ..


At du falt rett ned i bakken da du så hvor fin Justin var .. Han var utrolig hot og bare helt nydelig .. " Oi , går det bra med deg ?" spurte Justin og smilte . Du nikket og smilte tilbake . Han strakte ut hånden hans og du tok den imot og reiste deg opp . Du smilte bare til Justin og han smitle tilbake . "Eyey , Justin "Ditt Navn" er min kjæreste .." sa gody grettent . Du bare himlet med øynene og smilte til Cody . " Du kaller jo andre jenter pene så jeg på få lov til å ta tak i hånden til en annen gutt " sa du og lo . Cody lo også og det samme gjorde Justin . du så at Selena og nick kysset og klemte hverandre og flørtet veldig mye . Du og Cody gjorde ikke så mye , dere hadde jo ikke hatt samleie enda .. Cody hintet med det hele tiden men du nektet hver gang . Du syns du var for ung . " Okey så jeg Fredrik som er manageren til "Ditt Navn" er leder av tournèn og jeg har bestemt meg at dem som skal dele rom sammen må få bli bedre kjent så de skal sitte sammen på flyet" Alle nikket og du merket at Justin så på deg og smilte . " Så , jeg elsker musikken din og jeg kunne gjerne tenkt meg på en duett med deg !" sa Justin og smilte . " Ja , hade vært utrolig kjekkt ! Har allerede skrevet en sang som jeg tenkte vi kunne kanskje synge sammen ?" Spurte du og smilte søtt . Justin nikket og tok imot sangen . Han leste gjennom den og du begynnte å synge på den så han kunne melodien . " It feels like we've been out at sea . oh so back and forth thats how it seams ohoho and when i wanna talk you say to me that if it's ment to be it will be " du sang videre på sangen mens Justin også prøvde å være med . " Wow , den er nydelig" Sa Han og smilte søtt til deg . " Så hvordan går det med deg og Cody ? sett mange bilder på nettet av dere som kysser .." sa Justin og så ned . " Jo , det går helt fint" sa du og rødmet . Du snudde deg og der sto Cody . " Jeg måtte bare se deg jenta mi , kyss?" spurte Cody og smilte . du himlet med øynene og kysset han lenge og vått . " Elsker deg" sa Cody og løp bort . Justin så ned i bakken litt trist . " Jeg har merket at Cody kaller deg alle de søte tinga mens du ikke gjør det .. heh" sa Justin og lo litt stille . du bare smilte men når du tenkte over det så var det jo sant ..Dere landet og skulle ta taxi bort til hotellet .

" Selena og Cody skal dele et rom , Nick og Jessica skal dele det andre men Willow , mens Justin og "Ditt Navn" skal dele rom ! Her har dere nøkkel håper dere liker det !" sa Fredrik til alle og delte ut nøkkelene . Alle tok dem imot og Justin tok hånden din . Du kikket ned og du kjente det ble feil så du latet som du måtte klø deg på nesen og tok den vekk . Du smilte til Justin og dere tok heisen opp og kom til rommet .. Det var stort og fint og helt nydelig egentlig .. men det eneste dorlige var ..

- hva tror du det er ?

- Alexandra <3

 

Historie Del 2 - En dag Forandrer ALT !

Du løp gjennom nesten hele huset og kom frem etter noen min , huset var utrolig stort så det tok en del før du var kommet til kjøkkenet . " Jeg tar den !" ropte du og smilte . Det var manageren din Fredrik som ringte . Du trykket på svar og ventet spent på hvem som skulle være med . " Hei ! Det er Fredrik og dem som skal være med på tournèn er Deg , Cody , Selena , Willow , Jessica og ..


Justin Bieber , så jeg håper det går fint da ! Vi skulle ha det sånn at jentene delte rom med hverandre men vi tenkte vi skulle ha gutt jente så dere ble også bedre kjent ! Så det blir da det og hvem du skal dele rom med er Justin !" du fikk sjokk , men du hadde møtt Justin en gang før eller du sa bare hei da for du var sammen med Cody .. Justin var utrolig snill og høffelig . " Ja ok , takk Fredrik ! Vi snakkis imorgen !" Dere sa hade og du la på , utrolig glad . du løp opp på rommet og pakket ned tingene dine . Du sjekket mobilen og du hadde fått en melding fra Cody . " Så jenta mi , jeg hørte hvem som skulle på tournè men jeg må dele rom med selen ! Uff .. hun er jo også pen da .. - xoxo din for altid Cody <3" Det dumme med Cody var jo at han flørte så mye med andre jenter og at han altid kalte jenter pene men ga deg ikke så mange komplimanger . " Ja , jeg må dele med Justin men han er jo utrolig søt da så det går fint !" sendte du tilbake bare for å se hvordan han reagerte . Du lo litt ved tanken men smilte også . Du hadde ikke fått svar så du gikk i skapet og fant frem en bikini og tok den på ." Mamma , jeg er ute ved bassenget !" ropte du til moren din , du løp ut og satte deg på en sol seng ute og solte deg . Du tok på deg solkrem . " mm , deilig" sa du stille til deg selv . Du hørte noen rope bak deg , du snudde deg og der sto lillesstreren din som hoppet ute . Hun spurtet utrolig mye vann på deg så du ble utrolig våt . " GIDD DA !" ropte du irritert mens du lo . Du hoppet uti og spurtet vann tilbake på henne . " Så jeg hørte at du skal dele rom med selveste Justin Bieber ! Han er HOT !" sa Søsteren din og smilte til deg . " Mhm , fin mann han ikke sant ?" sa du for å gjøre søsteren di sjalu . Hun lo litt og du gikk opp fra bassenget igjen og gikk inn . klokken var blitt 12:00 og du gikk i sengen og la deg . Neste morgen våknet du tidlig for å møte alle som skulle være med på tournè . Du tok på deg en dongeri shorts og en fin topp så løp du bort til bilen og kjørte til flyplassen . " Hade mamma ! Ser deg snart !" ropte du ut av bildøren . Hun vinket og du kjørte til flyplassen . Du kom frem og gikk ut av bilen . Du så Selena og Cody hadde kommet . " Selena ! Er så glad for å se deg !" sa du og klemte henne lenge . " Er glad for å se deg også !" sa hun og klemte deg hardt . Dere snakket lenge , men du hadde helt glmt Cody . "*Host , host* Jeg er her jenta mi" sa Cody og kom mot deg . du smilte og kysset han på munnen . " Jeg så meldingen , om at du syns Justin er hot ! Omg .. " sa Cody og lo . du bare smilte og Selena lo litt . " Jeg liker ikke Justin så godt jeg , jeg liker noen andre .." sa Selena og rødmet . " du er jo sammen med Nick !" sa du og smilte til Selena , hun nikket og blunket til deg . " Der er resten !" sa Selena og pekte på dem.. Der sto Justin , Jessica og willow , men akkuratt da skjedde noe du aldri ville skulle skje ..

- hva tror du skjer ?

Sorry om delene er litt kjedelige men må skrive meg inn ! :)

- Alexandra <3

 

Historie Del 1 - En dag forandrer ALT !

Du var en jente som var utroligkjent for musikken sin , navnet ditt var "Ditt Navn" og du elsket å synge , moren din bodde i LA og faren din bodde i NY .. De var altså skilt . Du hadde en bror og en søster som het Linnea og Casper . Du hadde også en kjæreste og han var også kjent . Han het Cody altså han var Cody Simpson . Du elsket han mye , og dere hadde vært sammen i 1 år nå . Du skulle på tournè og den skulle du begynne imorgen , du viste ikke helt hvem som skulle være med på tournèn men du håpet på noen gode folk . " Ditt Navn" forkost !" ropte moren din som het gabrielle . Hun var 35 år og du var nettopp fylt 16 år . Dre hadde et svært hus med basseng og alt mulig .

" Ja jeg kommer mamma!" Du løp ned til moren din og smilte . Du var en høffelig og snill jente , som brydde seg om andre . " Så gleder du deg til tournèn ?" spurte moren din glad . Du nikket og smilte stort . " Vet du hvem som skal være med ?" spurte du henne nysjerrig . Hun ristet på hodet og smilte , du smilte tilbake og spiste opp resten . " Den eneste jeg vet om er Cody " sa du og smilte . Moren din smilte tilbake og blunket til deg , moren din var utrolig snill hun også men det eneste som var litt dumt var at hun ikke likte Cody så mye .. " Jeg syns virkelig du skal finne en annen kjæreste "ditt Navn" !" sa moren din og så på deg litt alvorligt . " Mamma , jeg elsker han så jeg kan ikke gjøre noe med det .." sa du og blunket til moren din . Du spiste opp maten din og gikk opp og kledde på deg noen fine klær så sminket du deg . Du hadde nettopp kommet ut med en ny CD og du skulle kommer med enda en etter tournèn . Bestevennen din var Selena og hennes kjæreste het Nick Jonas . De hadde vært sammen i noen månder og var helt pladask for hverandre . Hun skulle også vre på tournèn .. det ar jo bare noen som du ikke viste om enda , men når telefonen din ringte skulle di få vite alle . " Ditt Navn" ! Mobilen ringer !" ropte moren din fra kjøkkene . Du løp gjennom nesten hele huset og kom frem etter noen min , huset var utrolig stort så det tok en del før du var kommet til kjøkkenet . " Jeg tar den !" ropte du og smilte . Det var manageren din Fredrik som ringte . Du trykket på svar og ventet spent på hvem som skulle være med . " Hei ! Det er Fredrik og dem som skal være med på tournèn er Deg , Cody , Selena , Willow , Jessica og ..


- hva syns du om den første delen ?

- Hvem tror du skal være med ?

- Alexandra<3

Justin Bieber - blogg <3

Justin Bieber - blogg <3

12, Sandnes

Vi er fire jenter som blogger om Justin Bieber og skriver historier ! Håper dere liker bloggen dere kan kontakte oss på jusstiinbieber@live.no ! :) Du kan followe meg (Emilie) på Twitter bare søk på: _Ecii_ Jeg follower tilbake!   Belibers

Kategorier

Arkiv

hits