Blogg

ny blogg !

oii , lenge siden sist og håper noen faktisk leser dette nå , men ja jeg har laget en hværdags blogg med min vennine og der kommer jeg til å blogge framover, ta en titt : www.nbacs.blogg.no  håper dere flotte lesere følger oss der og håper dere liker den bloggen :)

jeg klarer det bare ikke mer !

jeg klarer ikke blogge mer , de siste ukene for meg har vert vanskelig å finne på idèr og sånn og jeg beklager men jeg få rheller ikke mye tid og jeg sitter på PC-en 24\7 om jeg skriver mer (Hehe) så jeg må nokk si at jeg slutter med bloggen (enda en gang , lol) og denne gangen tar jeg en lang pause ! Sorry , jeg vil seffølgelig ikke skuffe dere for dere er de beste leserene en blogg kan ha og jeg er den hedige som får dere , men om dere noen gang prøver en bieberblogg så forstår dere nokk at det er vanskelig og utrolig stress . Jeg elsker dere og dere har vert med meg fra starten og noen kom inn i mellom , men uansett så er dere de beste og jeg er utrolig takknemlig !

Grunnen er vell nokk at jeg ikke får tid og at je gikke klarer og konsentrere meg i det siste , og jeg skal begynne på skole veldig snart og det betyr mye lekser ! Jeg vil ikke gå ifra dere men jeg klarer bare ikke mer men uansett om jeg slutter kan dere ta en titt på min gamle historier og kanskje jeg kommer tilbake ? Jeg beklager også at jeg slutter på historien jeg også holdt på med og ikke ble ferdig , men jeg klarer ikke å gjøre noe mer med den .

Uansett om jeg slutter så må dere forstå at jeg elsker å ha så gode lesere som dere og jeg er utrolig takknemlig ! Takk for meg !

- Alexandra

informasjon !

Mer historie kommer senere i dag kanskje i 6-7 tidå og senere , for jeg får ikke tid nå ! Håper dere forstår :)

- hva synes dere egentlig om "It's Destiny" ?

- Alexandra <3

Justin er syk !

#getwelljustin

TIL ALLE SOM HAR FÅTT EN SOM HETER CANADIANBOY17 TIL Å FOLLOWE DEG PÅ TWITTER !

Ja laang overskrift og jeg vet jeg har sluttet men dette er viktig ! Igår så var det en som het @canadianboy17 på twitter som alle tror er Justin , men det er IKKE justin ! idag tidlig gikk jeg inn på twitter og sjekket twitteren min og skjekket alle som followe meg og der så jeg en jente (Husker ikke hva hun het) og ja jeg har bare 19 followe men jeg er ALDRI på twitter (nesten) og nå gikk jeg nettopp på for å sjekke om jeg så feil når han followe meg men NEI han\hun var Canadianboy17 igjen , så den profilen er FALSK ! Ja jeg vet det er skuffene men profilen bytter til en jente av å til og jeg så det sånn helt serriøst ! viss du ikke tror meg så kan du se selv .

- Jeg måtte bare si det for det er litt viktig og trist for dere som tror den er ekte men den er falsk !

- Jeg bryr meg heller ikke om du ikke tror på meg , men jeg mener det !

- Alexandra <3 PS ; Sorry for skuffende innlegg , men jeg måtte bare få det gjort :)

 

Jeg Slutter ..

Jeg klarer ikke å blogge mer å får ikke tid pluss , å lage en historie tar op til 20-30 minutter og det er utrolig vanskelig ! Å når jeg ikke får tid til blogg en dag så stresser jeg over dere lesere og tenker - Ånei .. jeg håper de ikke er sure ! Så dere har vært helt fantastiske men jeg får bare ikke tid til mer historie osv . Jeg vet ikke om noen kommer til å blogge mer på denne bloggen , men noen av dere kan om dere vil men da må dere si ifra i kommentar feltet så velger jeg en og gir passord osv . Håper dere forstår at jeg bare ikke får tid !

- takk for meg ! Ps ; blogger blir ikke slettet men ingen kommer til å blogge på den om ingen av dere vil !:)

- TheBeliebers <3

Søker Etter En Ny Blogger !

Hei ! Jeg søker etter en som kan ta over bloggen for meg , har utrolig dorlig tid i det siste og derfor vil jeg ha en av dere Leseresom kan gjøre dette for meg ! Legg igjen Msnen din elns så jeg kan kontakte deg så kan vi snakke og jeg bestemmer da hvem som kan gjøre dette for meg ! Dete må ha lyst til å skrive Historie og bieber fakta eller bare historie det bestemmer du selv ! Jeg skriver selv bare historie men jeg har andre bloggere som skrive fakta men de har pause og det trenger jeg også !

- foressten laget en ny header ! Selv fornøyd !

- Kan du vær så snill og ta over denne bloggen for jeg vil ikke ha den slettet !

- TheBeliebers <3

Historie info !

Jeg skal nå reise hjem til Norge , er utrolig lei meg for det siden jeg er bare utrolig glad i min familie her og jeg elsker California . Men det blir ikke mye historie jeg reiser imorgen og det vil si idag for dere i Norge . Jeg kommer hjem på Mandag men blogger nokk ikke før på Tirsdag ! Håper dere kan vente så lenge ¨på neste del , men jeg må jo komme meg hjem . hehe og da blir det mer historie en vanlig !

Ønsk meg en god og lang flytur da hehe !

- Alexandra <3

Blogg fri imorgen !

Jeg skal ut til byen og lete etter nye høthælte sko og vi skal ut å spise der så jeg får kanskje tid men da blir det utrolig sent for dere i norge ! Tar meg da bloggfri imorgen desverre , men det kommer mer historie etter det og er utrolig takknemlig for alle tilbake meldingene !:)

Justin Bieber - ny tweet !!

TT på Twitter !Som dere sikkert vet så har det vært en eksplosjon i Norge Oslo så er et mange som trender Norwegians på Twitter ! Håper Justin ser dette så tweeter han også om det .. hadde blitt utrolig glad om han gjorde det , jeg vil også si at jeg håper ingen døde ! "PrayforNorway !

- Alexandra <3

info om historien !

jeg skal til Disneyland imorgen så jeg får ikke blogget så mye , jeg har 4 historier som er lagret som utkast og jeg kan poste dem om vi har internett og jeg skal prøve det og om det ikke går så må dere vente til Torsdag . jeg beklager men jeg reiser imoren tidlig og skal poste med en gang jeg kan ! Håper det går fint !

Vi har forressten utrolige lesere ! <3

- Alexandra <3

Header bilder til Belibersdream.blogg.no !

 
og fargen kan du velge selv :)

bloggfri !

Hei ! Jeg tar med litt bloggfri siden jeg også har sommerferie og når spiller jeg og søskenbarnet mitt inn sanger så jeg får ikke tid til blogging ! Det kommer med historie når jeg er ferdig med pausen !

 

VIKTIG !

Når jeg (Alexandra) blir ferdig med den historien jeg holder på meg nå så har vi snakket sammen og Emilie begynner i 9.klasse som betyr mye øving til prøver og pugging . Ingrid går på noe veldig ofte og jeg må begynne å trene hver dag per. uke ! Så det blir litt mye for oss alle . Det er bare litt informasjon til dere og jeg vet ikke om det blir så mye historie idag siden jeg skal spille inn noen sanger med søskenbarnet mitt og jeg skal gjøre noe med håret hoss en frisør !

- hva syns du om det ?

- TheBeliebers <3

Beliber døde av kreft !

Heisann Beliebers :)


En ekte Belieber ved navn Valeria døde idag av kreft, og hun ble bare 11 år, stakkars! Rest in peace Valeria, det var faktisk en utrolig trist nyhet :(

Hun tweetet at hun kunne død når som helst. Hennes ønske og store drøm var å bli lagt merke til av Justin Bieber, og få møte han så fort som mulig.

Hun hadde bursdag igår, men Justin sa ikke gratulerer med dagen til henne.. hun prøvde alt for å få han til å legg merke til henne, og flere hundre Beliebers hjalp henne! Justin la ikke merke til denne jenta så han tweetet dessverre ikke noe til henne.

Og hun døde dessverre samme dag som One Time sangen fylte 2 år. Det siste hun skreiv på twitter før hun døde var: ''I Love @JustinBiber"

Twitteren hennes var www.twitter.com/JDrewBieberFann, men delte den twitteren med noen venner.. tror de var fire som har/hadde den. For hvis du går inn på den nå så kan du se at det kun står om henne nå der.

#RIPValeria er nå trend på twitter.Today all beliebers lost a one of amazing Belieber, she has a cancer, and her last tweet before she die is
'' I Love @JustinBieber ''

Dette var rett og slett det siste hun skreiv på twitter før hun døde:Her er litt av det hun skreiv på twitter før hun skreiv '' I Love @JustinBieber '':

Dette er utrolig trist :( Håper Justin ser dette selv...

Dette var det første jeg tenkte på når jeg leste om dette, og jeg er 100% sikker på at denne jenta mein og ønsket
det samme:#RIPValeria

- Bibses

- Helene <3

Justin og Selena - gravid waring !

HeiHei :)

Selena er det hotteste parret for tiden og som mange andre tenårings parr så har de begynt å prate om trygg sex. En kilde forteller til "Stars" ; "Justin's been told straight up that is he's having sex, he had better use protection." -Smart tips!

 

Etter de sluttet å bruke "ingen sex før ekteskap" ringene sine, har familien vært bekymret. Både Selena og Justin ble født av ungdomsforeldre (altså foreldrene var unge da de fikk barn) og det går innpå dem også, derfor bør de passe på. Etter Hawaii bildene har folk hvisket og sagt; They're probably having sex!!

 

"The most important thing is that Justin and Selena don't throw away their amazing futures because they were careless and foolish,"

 

#Bibses

Camping is legit !

#Jbiebernews

- Hissey <3

Kunde betalte for Justin og Selena !

Selena Gomez og Justin Bieber spiste is på Hamptons.

De to dro sammen til en iskremsjappe med navnet Candy Kitchen. Etter at de var ferdig, kunne ikke Justin betale.

Både Selena og Justin hadde ikke med penger.

Justin tilbød å dra til en minibank for å ta ut penger, men istedenfor betalte en kunde.

#celebtoday

- Helene <3

14 år gammel jente lagde en sang til Justin !

 - Helene !

Jelena fake or not !

" Want something really good. The whole Jelena is fake how do i know? well because Justin has been with another girl. Her name is Brittany. I am not giving out her last name. She is 16 years old brown hair brown eyes. A dancer, pretty girl. They met at one of hiw shows then really got togheter after her sister Lexi did training with his vocal coach Mama J. Justin and Brittany god togheter for a few 'fun' times when she visited LA for her sweet sixteen, in NY when he came for a book singing, and a few other times that i dont know the whole story. How do i know all this? well because of her facebook. She goes to school with a girl that i do soccer with. I am only coming out with this now because on of their photos was leaked so i might as well get my story out now when everyone knows what i am talking about. Message me for more info. xoxoxoxo E"1: Bilde som er til høyre er fra slutten av 2009 eller begynnelsen av 2010, og bildet som er til venstre er fra slutten av 2010.Tror nok ikke Justin ville møt kjæresten sin en gang i året? Vi vet godt hvordan Justin er når det kommer til sånt,
og hvis de virkelig var sammen så hadde det vært 10000 andre bilder i løpet av de 1-3 årene!2: Dette bildet tror alle er Justin og Brittany. Vel, se igjen!
Justin har mer enn bare 1 føflekk ved halsen, og de han har er ikke så store, og heller ikke på den plassen.Det er bare 1 av føflekkene som er på det øverste bildet, og den er større enn den ekte.

3: Også, se nøye på dette bildet. Vi zoomet litt inn, og da så vi at det verken lignet på Justin, og gutten på bildet har faktisk litt mage..Og Justin går ikke med så vide bukser. Ja, han har gått med en før, men den var ikke så stor, den satt mer etter.
Det kan ikke være det at t-skjorta er for stor, elns. Justin bruker aldri store t-skjorter.. han bruker trange nesten hele tiden hvis dere ser på bildene hans.

4: Vi finner heller ikke facebook profien til Brittany, noe som også tyder på at det ikke er ekte. Tror ikke Brittnay villet
skjult facebooken sin på grunn av teite rykter. Det står uansett over alt på twitter at det er ingen som heter Brittnay Payson.. alt dette er fake! Det er en annen jente som heter Brittnay (men en annen etternavn) som kun er en ekte Belieber ikke mer enn det, bekreftet på twitter.

Så spørr du oss, så er dette FAKE. Justin og Selena er sammen fortsatt, og Justin er ikke utro mot henne!
Jenta på bildet har møtt Justin to ganger, hun er heldig og hun er som sagt en ekte Belieber. Men jeg tror ikke hun er så heldig at Justin er utro med hun mot Selena. Men hvis dette ryktet liksom er sant så må det være omvent.
Så nå vet dere alle sammen at alt var rykter. Justin er ikke utro! Dere kan tro hva dere vil nå, for det er opp til dere. #Love! Dette er nok bare en gutt som ligner veldig på Justin.

Men hva tror du?

#Bibses

- Helene !

Jazzy and Jaxon

Hei!

Jeg heter Helene, jeg er 12 år og kommer fra Bergen.

Jeg er den nye bloggeren til Jusstiinbieber.blogg.no asså denne bloggen,

Her er mitt første innlegg noen nye bilder av Jazzy og Jaxon, kos dere!


 

 

#Bieberfever1996

- Helene!

Justin skal dele ut en pris!!!

Han skal dele ut Best male hiphop!!!!The beliber<33

Twitter + nye bilder!

Da kommer han snart på scenen da!

We just caught up with @JustinBieber on the carpet! Swagger out.

-The belibers<33

Bilder gra BET awards

Heei<33

 

Heei<33

That's hot..

Ser på det live!!! Jaden og Willow Smith vant nettopp prisen for Young artist!

-The belibers<33

 

HaHa + et nytt bilde!

Hei!  Jeg blogger litt likevel!

HaHa! Når jeg så denne begynte jeg og le! Fant bilde på www.eecii.blogg.no! Kul lbogg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har ikke sett det før tror jeg!

-The belibers!

Jeg vil lese din blogg!

Heei<33

I kveld skal jeg sitte barnevakt får søskenbarna mine:P Så jeg vil har noe og gjøre på...

Komenter din blogg! Plis! Jeg kjeder meg sånn! Så komenterer jeg tilbake da:)

tumblrlltu0mmknv1qel48xo1500 (400x361)

-The belibers<33

 

Bloggpause!

Heei<33

Jeg skal ta en bloggpause til 6.august siden på tirsdag reiser jeg hjem til Italia!!! Og jeg har ikke internett der.... Og Alexandra er jo i usa så jeg vet ikke når hun skal blogge... Men dagene før jeg reiser er travle så jeg tror ikke jeg får tid til og blogge:(

01_(2).jpg

-The belibers<33

Top ten av Justin Bieber

Heei<33

 

Det er jo tull da! Men det er morsomt!


Sorry for at jeg ikke har blogget men jeg har vært på overnatting!

-The beilber<33

 

Tiffani Thiessen - "Ha, tnx for the love @justinbieber "

Heei<33

Tiffani Thiessen skrev det på twitter og dette bilde la hun til:

btw:Jeg la ikke noen bildeinnlegg av den prisutdelingen siden jeg var så trøtt når de kom ut og når jeg skulle gjøre det så kom det noe jeg måtte gjøre så.... Han vant to priser:P

-The belibers<33

Selena med en Justin Bieber tattovering?!

Heei<3

Jeg tror den er fake!!!

Hva tror du?

-The belibers<33

Justin: - " haha. looks like we need a rematch @adamlevine"

Heei<33

 

-The belibers<33

 

Justin Bieber er død!!!!:'(

Hei<33

HaHa! Bare tøyser! Bare et rykte:P

-The belibers<33

Justin sitt nye album kommer i November !!!

Hei<33

Justin sitt nye album Believe komme i november!!!

Jeg gleder meg sånn til den kommer ut!

Gleder du deg?

-The belibers<33

Jelena=FAKE????

Dette innlegger er kopiert fra jbiebses

 

Let's begin!

Selena and Justin were, from the story they met because he wanted that!

If I chronological wrong put pictures, don't be mad! you'll understand what I want say!

 

The first images began here:?

On that New Year Selena was One less lonely girl!

 

After that we got this picture:

After this picure Justin was on Ellen! Ellen asked him is Selena his girlfriend and he said NO!

After that he was on the radio and he said that Selena is NOT his type of girl but he thinks she's cute!

However, he likes more Demi and Miley and of course BEYONCE!

 

Justin then had lots of interviews!

In each of them, it was a question about Selena!

Selena started going out to covers much more thanbefore!

Then, her mother probably thought of excellent idea!

 

WHY WE SHOULDN'T CONVINCE EVERYONE THAT SELENA AND JUSTIN ARE COUPLE???

 

She called Scooter and they all agreed!

Befoure that Selena spoke in interviews that Justin is her little brother,dork etc...

Her mom and Scooter have elaborated the idea and when they finally perfected it started they whole story!


Justin and Selena eat pancakes!

Of course these images were not suspicious to anyone!

But when the images emerged, where they are escaping from journalists, the storywas begun!

 

"Are they a couple? or just friends?"

 

Shortly after that appeared this images

They are hold hands, but ...

WHY IS JUSTIN LOOKING AT CAMERA LIKE THAT?

Doesn't he looks like he wants tell us something?

 

Then have arisen these images:

Selena got a lot of new fans but also the haters!

his picture up was was suspect to all experienced people!

I showed it to my mom (im 21) and she told me this:

"Do you see how is this false image?"

I asked her how and she told me!

"It's private image! is not for public showing! How she came in journalists?"

 

Then it was clear to me!

Someone purposely showed reporters that picture!

They was creating a more realistic story!

 

There is also the first fake kiss!

Why, gosh, you look in the camera when you kiss a girl that you "love"?

You know why? Because you don't love her!

There is video of this kiss, that shows how Justin grin!

He realized that there is camera and he made what Scooter ordered him!

 

Perhaps you don't know how it works in world of show business!

Well, now I'll explain!

 

Managers are people who famous singers, actors etc have to listen!

If there is no manager, there is no celebrities!

Managers also serve for person to do even more popular than it is!

often negotiate with other managers and joining the common stories!

we all know that the mom of selena when she was young wanted to be popular!

that didn't succeed so she decided to heal her complex through her doughter!

Selena has nothing to do with anything in this story! She just listens to her manager - her mom!

before this whole story with Justin, Selena on twitter had only 2 million followers!

Now, several months after the relationship drama, she has over 4 million :)

her mother has reached what she wanted but She wants more! because of that they are still pushing that relationship!

don't think that Scooter is doing that because he wants!

He will get the money for that, which earns Selena!

 

Soon we started seeing more pictures!

And this

Look at last 2 images!

isn't it obvious Justin's looking at the camera!

 

Shortly after that, Selena blew it!

They began circulating story that She cheated on Justin,and her mother quickly sent her on tour to Justin!

 

Then was dropped the first kiss in front of the camera!

Selena and Justin now were her on all the covers and Belieber's began sendingthreatening messages to Selena!

 

Selena was a victim!

her publicity went up!popularity of her shows and albums was growing!

 

more and more image came out in the public!

 

For example, this picture! This is a private picture! she could only have beenpurposely released into the public!

 

and finally! Hawaii!

Justin is AGAIN watching on cameras! but wait! it's private beach!

how the journalists know they were there?

Scooter told them!

Her on pictures from Hawaii, we cant see the french kiss!

 

If were Justin and Selena believed that they are alone, can't they be kissed?

On these pictures we can see only a friendly kiss on the mouth, because they knowthat the cameras were there!

This picture also! this is not a way to kiss a girlfriend!

Believe me, I had a husband and I know very well how I kissed him!

Like this, as the picture above, I kiss my mom and best MALE friend!

 

We also have images of Selena and Justin's family!

Justin brought a friend home!

 

I will make you question!

Does this look like a real love?

 

what about this?

This kiss is more realistic of the one with Selena!

As you can see for yourself, Justin is a very good actor!

However, he gave us clear signs that this is all acting with Selena!

EDIT: About this I told you!

Justin and girl from Next 2 you! Guess what! They're looking so in love! right??? well we all know they are ACTING!!! don't forget that ;) I think you understand the point of this note!

A few months ago he warned us!

He wrote on twitter that we don't believe in the newspaper articles and pictures!

He wrote clearly, that we believe that only in his words!

 

Real Beliebers will believe to him! Justin in all interviews, insists that he is ONLY friend with Selena, but i left to you whom you trust!


Tror dere Jelana er fake eller ikke?

Komenter om hva du tror:P

-The belibers

 

Paris Hilton:"So Hot"

Hei<33

-The belibers:P

Belibers brain

Heei<3

Tumblr_lmsf6gcktj1qjc7wxo1_500_large

Sånn er min hjrene!!!

HaHa!

-The beilber 

Nytt bilde av Justin Bieber!

Heei<33

Har værtfall ikke sett det før:P

-The Beliber<33

Bloggfri ..

Hei lesere ! Jeg tar meg en blogg fri dag idag så det blir desverre ikke historie men jeg skal ut med alle jentene i klassen og ha en party ! Så jeg kommer ikke til å blogge ! Og vi får se hva jeg får til imorgen siden jeg reiser søndag !- er det greit for dere ?

-TheBeliebers <3

Next 2 you musikkvideoen er her!!!!

Heei<33

Next 2 you musikkvideoen er her!!! Og denne gangen lovelig!

For noen uker siden? La noen ut Next 2 you musikkvideoen ulovelig! Jeg så den da:( Men jeg viste ikke at den var lagt ut ulovelig:( Men den var ikke redigert da... Så nå var den mye bedre!

Her er den!

 

 

Jeg elsker den!!!

Hva syns dere om videoen?

Så dere dan før den var lagt ut lovelig?

-The beliber

Selena Gomez skal til ..."- Selena gomez : - Bye Dallas , I miss you all dearly. I am off to Atlanta , see you guys soon !"

Hun skal sikker bort til Atlanta for å være sammen med Justin så det kommer sikkert snart mer bilder av Jelena ?

- TheBeliebers <3

Somebody To Love Remix ft. Usher vidioen 1 år i dag!!!

Hei<33

 

HaHa! Gratulerer med dagen!

-The belibers<33

JustinBieber cover til ipod touch!

Hei alle sammen ! =)

Viste dere at man kan kjøpe Justin Bieber cover eller beskyttelse på ipod touchen/iphonen din på ebay.no og andre nettsider?
Nå har jeg nettopp bestilt og betalt et cover til min Ipod touch veldig fornøyd, selvom det er litt skrift under bilder som irriterer meg, men lever med det!
Bestilt og betalt dette:


-TheBelibers<3

synes?

 

Nytt bilde av Kenny og Justin!//De bildene er tatt fra jdbnorway.blogg.no


Kenny!! u are awesome!!    xP

Synes?

-TheBelibers<3
Lite blogging:(

Hei<33

Det har vært lite blogging for meg (Ingrid) Sorry!

Men jeg har to gode grunner:p

For det 1.Jeg er syk:( Igjen! Hvorfor meg! Noen lurer sikkert på hvorfor jeg ikke kan blogge mer når jeg er syk...Grunnen er at når jeg er syk så føler jeg så svak og elendig at det eneste jeg kan gjøre er å ligge under dynen og kansje snakke litt med venner på msn og se på TV:(

Den 2. grunnen på at jeg ikke begynte å blogge på lørdag son som Alexandra var at jeg var på en sån leir ting! Det var veldig kjekt men jeg tror jeg ble smittet av en jeg såv på  rom med:( Håper hun er frisk nå då!

Håper dere kan tilgi meg!:)

Men Emilie (Ny blogger!) og Alexandra blogger jo og hun skriver jo kjempe bra historie!

fff (301x302)

Ønsk meg god bedring da:P

-Ingrid

 

Bieberfacts!

Her er enda mer bieber facts <3

- Justin sitt favoritt tall er 6.
-  Favoritt slang ordet til Justin er Shawty.
- Justin er fiskene i stjernetegn.
- Justin snakkes flytende fransk.
- Justin liker blå øyne.
- Justin sin sko størrelse er 41.
- Justin liker vitaminvann.
- Justin hater uggs på jenter.
- Justin liker å spille golf.
- Justin er veldig overbeskyttende mot lillesøsteren sin Jazzy. (naww)
- Justin synes at gutten skal bli født først fordi da kan han beskytte lillesøstra si hvis gutten hun dater knuser hjertet hennes. (herregud så søt han er)De er begge helt nydelige! 

-TheBelibers<3

Vil du ha mer bieber fakta?
 

Nytt bilde av Alfredo !

Jeg bare digger Alfredo, han er så eid!Naww! 

-TheBelibers<3

Synes om bildet? :)

Kommer snart mer bieberfacts!
 

Stem - JB Someday!

Stem på Justin Bieber sin parfyme someday til Norge HER!
Dere kan stemme hvert 20 minutt.
Så klikk HER eller HER og stem på Someday til Norge! 
Akkurat nå ligger Norge på 5 plass, og den skal på 1 plass innen 16 dager og 21 minutter så Norge trenger alle stemme vi kan få !-TheBelibers<3

Stemmer du hvert 20 min slik som jeg gjør?

 

Bieber facts !

- Justin liker når jenter er lavere enn han fordi da kan han holde rundt de og kose de i håret.
- Han liker at fans spør om de kan få klem av han.
- Justin vil kjøpe hus til moren sin (Pattie) 
- Han skrev "Down to earth" fordi foreldrene er skilt.
- Favoritt brusen til Justin er Sprite.
- Justin hater å stå opp om morgenen.
- Justin liker ikke at fans kysser han.
- Justin ble knust når Beyonce giftet seg med Jay Z.
- Justin sitt favoritt dyr er hund.
- Han fikk førerkortet når han var 16 år.
- Justin synes at spørsmålet "hva er din yndlingsfarge?" er et teit spørsmål.
- Han elsker jenter med langt hår, pene øyne, et vakkert smil og en han kan le med. Noen facts du ikke kunne fra før?

-TheBelibers<3

Hvem vil blogge for oss i sommer ?

Hei ! Vi skal jo også blogge litt men ikke hele tiden for jeg vil jo ha det kjekkt i sommer og jeg reiser til USA nå alerede på Søndag ! Jeg skal poste historier litt i USA men mest før jeg drar ! Jeg vil også gjerne at kanskje en av dere lasere vil blogge med oss ? Som CO- bloggere så vi ikke mister så utrolig mange lesere ? Hadde vært utrolig koselig om du ville det ! Kommenter om du vil være CO-blogger med E-Posten din så kan jeg gi dere passord og E-Mail gjennom MSN osv .

- Vil du være en CO-Blogger i sommer ?

-TheBeliebers <3

PS; Legg igjen E-Posten din i kommentar feltet så kan du også legge til vår : jusstiinbieber@live.noBieber-Facts !

Justin liker best jenter med langt brunt hår .

♥  Justin bruker størrelse 41 i sko .

Justin så på porno en gang og ble tatt for det men skylte på Chaz og sa at han hadde sendt det .

I et intervju sa Justin : - om 30 år ser jeg for meg at jeg er gift med en pen belieber

Justin er redd edderkopper

Justin sier at han føler han ikke er god nokk kjæreste når han reiser så mye osv . (Jeg synes han er det!)

Han var 13 da han fikk sitt første kyss .

Justin synes alle jenter er pene på alle slag måter

Han elsker fansen sin

Justin liker best lange kyss .


- viste dere noe fra før ?:)

BTW ; kommer ikke mer historie idag .. unskyld men er utrolig utslitt ! Jeg har skrevet 8stk idag tror jeg så det bør holde ! Kommer mer i morgen :)

-TheBelieinformasjon om sommeren ..

Hei ! Vi reiser til USA den 19.Juni altså neste søndag ! vi har internett ja men jeg vet ikke om det blir så mye blogging siden jeg skal være med familie og nyte ferien og skal også til sommerhus og være med slekta ! Håper dere forstår og at et ikke gjør så stort !

- går det greit ?

-TheBeliebers <3

Hva synes dere ?

Hei ! Jeg lurer på hva dere synes om historiene og ja hele bloggen ? Viss det er noe negativt eller noe du ønsker i historiene skal jeg gjøre det ! Men historien blir bedre og det blir mer drama etter hvert ! :)

- kan dere si deres mening ? :)

-TheBeliebers <3

#Thankyou #iloveyou - Justin Bieber


Justin hadde konsert i San Francisco i går kveld og der har jeg familie . Jeg er halvt Amrikansk ja men uansett jeg kunne fått gått på den konserten om vi kom før den 11.Juni men vi kommer den 19.Juni .. Søskenbarna mine var selv på konserten . De sa at han var fantastisk og utrolig god . Håper de hadde det kjekkt og at Justin likte SF så han kan komme tilbake snart ! :)

PS ; Skal begynne med Del 9 nå :)

-TheBeliebers <3

Pause ..

Ja jeg vet at dette er ganske så teit av oss å gjøre men blogg lysten er ganske langt nede .. Så vi skal ta en pause og vi vet ikke hvor lang den blir desverre .. Histoire ? Den skal jeg fortsette på når pausen er ferdig . Unskyld ! håper noen forstår oss for blogg er utrolig stress og historie vell det er vanskelig å finne på ting !

- synes dere det er dumt eller greit ?

- Synes dere også det er stress og vanskelig ?

- hva synes dere andre bieber-bloggere ?

-TheBeliebers <3

Justin Bieber "#getwellselena- åå så søtt ! han bryr seg virkelig ! å jeg vet det er mangen som tror hun er gravid .. Jeg tror ikke hun er det .. Jeg vet at Justin og Selena er forsiktige med sånn ! :) du har din mening og jeg min !

- Hva er din mening ?

-TheBeliebers <3

Vi begynner igjen etter 5 dager ! haha !:)

Ja vi begynner men det betyr ikke at vi blogger vær dag osv. men jeg skal lage ny historie ! Har Idèr for hva den skal handle om !:) håper dere fortsatt leser !

- the beliebers <3

Vi slutter ..

Hei , vi vil bare si at vi skal slutte å blogge for en stund .. Det tar så lang tid og jeg er så utrolig mye på PC da ! Men det kan være vi kommer tilbake men ikke nå . Vi slutter .. !

- takk for oss og takk til alle leserene !

-TheBeliebers <3

Justin Bieber hjelper barn å komme inn på college!

Hei<33

Justin Bieber skal spille en konsert på intime Mountain Wineryi Saratoga,California klokken 08:30 den 11. juni for å hjelpe barna til komme inn på college.

Billetter til konserten området fra $ 250 til $ 1500 per stykk. Pengene reist vil nytte College Track, en etter-skolen program for high school og college studenter. Her serveres mer enn 1100 studenter ved sentre over hele landet, inkludert i East Palo Alto, Oakland og San Francisco

Tok dette innlegge fra jdbhistorie.

03~10.jpg 

Jeg synes det eer veldig bra at Justin gjør dette:)

-The belibers

 

Viktig !

Jeg bare sier det at jeg og Ingrid skal til en park i morgen og kommer ikke hjem før på etter middag . Historie kommer derfor sent . Det kommer i ca . 18-19:00 ! Håper det går fint !:)

Vi skal få en Justin Bieber blogg opp på 1.plass !!!

Hei<33

Viss dere leser www.bibses.blogg.no så vet dere at de skal prøve å få en Justin Bieber blogg til nr. 1. på topplista. Så det ble Bibses da:P

Dette var det de skreiv:

For å få dette til så må alle bli med på dette. Det vi ønsker er at dere som har blogg skriver ett innlegg om dette på
sin egen blogg nå med engang. Del dette på twitter og facebook også.

Etter at vi har fått mange til å skriv innlegg om dette så er vi godt i gang. Det vil si at dagen etter, elns så skal vi alle sammen ta å link http://bibses.blogg.no/ på alle nettsider som har med Justin Bieber å gjøre. Om det er en hate side
eller en fan side så betyr det ikke noe.

Vi linker til bloggen overalt og ber alle Beliebers i verden om å gå inn på den (oversetter greie, så bloggen oversetter
seg med engang til dems språk når de er inne). + Kanskje få dem også med til å link den litt rundt om kring.

På denne måten kan vi få en Bieber blogg opp på 1.plass, bloggen trenger ikke å være der oppe mer enn en dag,
ønsker bare at den er oppe der i noen få sekunder sånn at hateran skjønn hvor mye han betyr for oss og hvor
flink Beliebers er ... rett og slett best :)

 

 De (Bibses) selv har ikke bestemt hvilken Bieber blogg som skal opp på 1.plass, det var norkse Beliebers som bestemte som tok valget til slutt,det på facebook, og Rano (www.jdbnorway.blogg.no)


Håper mange blir med på dette og gjør det som er blitt sagt. Vi kommer til å skriv innlegg den dagen når alle skal link
bloggen over alt til alle Belibers i verden ! <3 Ikke gidd å kommenter stygt før du skjønner poenget i alt dette.-The belibers<33

Lite blogging:(

Hei<33

Jeg (Ingrid) har blogget veldig lite i det siste:( Jeg har vært veldig trøtt og sliten i det siste:(Masse pågrunn av skolen og jeg har fått vite noe veldig trist så jeg har egentlig brukt masse av tiden min til å være lei meg:'( Og nå skal jeg på besøk så jeg tror jeg ikke blogger idag:( Men Alexandra har jo blogget da så...

Sorry!

-The belibers

Twitter

Har dette fre bibses

Håper Justin ser dette!

-The beliber 

Bieber Parade i Sandnes

Hei<33

Det skal være Bieber parade i Sandnes!

Det er den 24.juni tror jeg er ikke helt sikker :P

http://www.facebook.com/event.php?eid=214711238549443

Her kan du melle deg på! Jeg vet ikke helt om jeg skal være med siden jeg vet ikke om jeg er på ferie men håper jeg kan:) Så vis du vil være meg drykk på linken og mell deg på!

 

 

HaHa!

-The beliber


 

VIL BARE SI IFRA !

Historie kommer ikke idag .. Jeg har fått vite noe veldig trist og vi vil derfor ikke blogge mer idag men vi blogger i morgen ! Da kommer det mer historie !:)- the beliebers <3

Justin Bieber har gutte fans!

Hei<33

 

-The beliber

etter klokken 2 !

etter klokken 2 kommer flere hisotire deler ! :)

Bilder!

Hei<33

02.jpg

06.jpg

05.jpg

02.jpg

06.jpg

04.jpg

01.jpg

05.jpg


06.jpg

01.jpg

67.jpg

-The beliber<33

 

Historie kommer i morgen tidlig ekstra lang del !

Historie kommer i morgen tidlig det vil di i 10-11 tiden !:) jeg har skrevet halve alerede så den blir ekstra lang ! Stat tuned !:)

En Belieber Tar Selvmord ...

Det er ganske så dunt og gjøre noe sånn ! Justin og Selena kommer til å være ganske leie og sure seg om de finner dette ut ! Alt dette for opmerksomheten ! At folk gjør sånn for at de skal se ? Ja de ser det kanskje men det er ikke verdt å dø ! Jeg syns det er dumt å gjøre som hun .. 


- Hva syns du om sånn ?

-TheBelibers <3

2 jenter møtte Jelena ...

hey also saw them walking around giving each other piggy-back rides, making out, and touching each other. One of my friends was going on a ride and Selena was in line with Justin behind her. She said that they seemed really nice and my friend started talking to Selena. Selena asked how my friend was doing and if the ride they were going on would be scary. Justin was apparently really quiet and kept on grabbing at Selena?s waist and trying to be really sensual. She said that Justin was kinda immature, but they were mostly polite. Then later that day my two friends were leaving the theme park and so were Justin and Selena?Except Kenny wasn?t with them. One of my friends asked Justin ?Where?s Kenny?? and apparently Justin said something like, ?I don?t know, where do you think he is?? and walked off, acting like a diva. When my friends asked for a picture, Selena said yes, and Justin pouted and said, ?But we have to go to your house, remember?!? Selena said, ?whatever Justin, be nice!? and then they took a picture with my friendsThis is kinda weird, but you guys know that smile that Justin does now? The smile where he doesn?t show his teeth, and it?s more like a smirk? Well basically what happened was, when my two friends were next to Justin and Selena in line for one of the rides at Six Flags, a little girl (apparently she looked like she was about 6 even though she told them she was 9) walked up to Justin and asked for a picture. Justin was really sweet and he said that he?d take a picture if Selena could be in it. My friends told me that the little girl was so excited that she looked like she was about to pee herself. After they took the picture, the little girl looked at the camera and said something like, ?Can we do it again? Why didn?t you smile?? Justin looked at the picture and told the girl that he was smiling, and he didn?t understand what she was talking about. Then my friends told me that the girl looked up at Justin and said ?When you smile, you?re supposed to show your teeth. Otherwise, it?s not a real smile, and it doesn?t make you look happy!? Justin agreed with the little girl and re-took the picture. After they took the picture, the little girl told Justin that the 2nd picture was much better because his smile was real.

Ps; fikk dette fra www.dailybieber.blogg.no ..

- hva syns dere om at justin var uhøffelig mens selena smilte og ville ta bildet ? For å være ærlig så var selena mye mer høffelig en justin her ..

Kan noen hjelpe oss ?

Hei ! Jeg bare lurer på om noen kan lage en header som passer til designe vårt ? Viss jeg liker headeren veldig godt så skal jeg bruke den ! Bare legg den ut på bloggen din eller send den via mail osv . ! Håper dere gidder !

NB : Den må passe til designe ! Og fargene må også passe inn !:)

Tusen takk viss du gidder ! Hadde litt utrolig glad ! :) Send i kommentar feltet om du skal lage !

TheBelibers <3

Nytt bilde!

Hei<33

texas.jpg

The beliber

Nytt Bildet Av Jelena !

Spørsmålet mitt er .. Hvorfor har ikke Justin på seg T - Skjorte ? Har Selena det ? Hmm ...

PS ; Historie kommer etter skolen !:)

-TheBelibers <3

Vurderingen !

www.biebersimagine.blogg.no

Hun skriver utrolig bra ! Viss du er intresert i historier som meg så burde du besøke bloggen hennes ! Hun er utrlig god til og skrive også ! :)

Karakter: 5 +


www.Sillapuus.blogg.no

Hun skrive bra legger ut mangen videoer og bilder og har 30 days challenge Justin Bieber ! Hun er en stor fan av Justin og du burde også besøke bloggen hennes !:)

Karakter : 4 +


www.wwwjulie123.blogg.no

En jente på 12 år som skriver om hverdager om hva hun syns om ting fra himmel til jord ! Hun skriver bra ! Burde besøke bloggen :)

Karakter : 4 


www.jdbhistorie.blogg.no

Skrive veldig bra ! Historiene er jeg helt hekta på ! Hun legger også fakta ut om Justin og bilder ! Liker bloggen din godt !:)

Karakter : 5+


www.Dailybieber.blogg.no

Skriver alt mulig nytt om det som skjer med Justin ! Hun legger mange innlegg ut om dagen og skriver veldig bra ! Liker bloggen din utrolig godt !:)

Karakter : 5 + 


www.justindreambieber.blogg.noSkriver veldig bra ! Liker godt historiene ! Jeg liker veldig godt bloggen din og headeren din ! Velding god blogg !

Karakter : 5+


www.ourbieber.blogg.no


Historier , fakta , gode innlegg alt !:) Liker veldig godt bloggen og leser den ganske ofte !:)

Karakter : 5 +


Vell det var vurderingen denne gang ! Håper ere ble fornøyde ! Liker bloggene alle kjempe godt !:)

PS ; Det var en som lurte på om vi kan legge ut et bildet av oss selv og det får du se nedenfor !:)

Dette er meg Alexandra !

Og dette er Ingrid - Sophie !:)


The Belibers <3

Justin et Selena font du shopping à Arlington, Texas

Hei<33

01~3.jpg

5.jpg

1.jpg

4.jpg

 

3.jpg

2.jpg

7.jpg

 

 

8.jpg

 

9.jpg

 

10.jpg

-The beliber<33

 

 

Vuredere din blogg ?

Hei ! Jeg vet dette ikke har noe med Justin å gjøre men vil gjerne vurdere noen blogger ! Så kommenter om du er med og viss det ikke blir noen dropper vi det !

Håper flest mulig blir med ! :)PS ; Historie kommer snart :)

-TheBelibers <3

EKTE eller FAKE ?

Selena har en J på hånden sin og det står kanskje for Justin og kanskje for noe annet ? Og Justin han har en S på beinet .. Det er sikkert Selena . Men om det er tysj eller en tattoo ? Det vet jeg faktisk ikke ! Men jeg tror faktisk det er tysj for jeg tror nokk de er smarte nokk for og bare skrive det med tysj siden det varer nokk ikke evig !

- Hva tror dere ?

TheBelibers <3

Historien kommer etter middag !

Sorry for at jeg har blogget så utrolig lite ! Men det kommer ny del etter middag ! Stay tuned !

TheBelibers <3

Se så rart dette er !

Haha , det var litt morsomt at liksom alle kjendisene og fansene trenda ! Og effølgelig er vi på toppen ! Kunne ikke gjettet bedre !

Justin & Belibers <3

PS ; fikk dette bildet fra bibses og Historie kommer senere ! Skal få besøk ..

- Thebeliebers <3Nytt bilde!

Hei<33

1~12.png

-The beliber

Har Justin en ny tattoo ?Hmm .. jeg har ikke sett den før så jeg tror den er fake ..

Hva tror dere ?

- The Belibers <3

Twitteren vår !

Hei ! Jeg vil bare si at vi har twitter vi dere er intresert om og følge oss . Vi heter : JUSSTIIN_BIEBER . Håper dere følger oss og vi skal opdatere så mye som mulig ! :)


The Belibers <3

Nye bilder!

Hei<33

008.JPG

03~4.jpg

06~3.jpg

011~3.jpg

Jeg vet ikke hva  jeg skal tro om den tatoveringen? Jeg tror den er FAKE!

Hva tror du?

-The beliber

jeg jobber med historie nå !

historie kommer om 30-40 min !:)

Informasjon om historien !

Historien kommer etter kl. 11.00 i morgen ! Det kommer ikke flere idag .. Har desverre ikke tid ! Snakkes i morgen da ! Btw . Det blir nokk lengre deler da !:)

Bilde av Jelena

Hei<33

10.jpg

Jeg er så sjalu!

-The beliber

Bilder av Jelena!

Hei<33

110526F2_BIEBER_B-G_36.jpg

 

JustinSelenaHawaii_(5).jpg

JustinSelenaHawaii_(14).jpg

Det ser litt ut som at Selena bøyer hode sitt på skulderen til Justin?

-The Belibers

 

nytt bildet av Jelena !Haha , se hvor Justin holder ! De er jo søte da , men seffølgelig er jeg sjalu men har ingenting imot Selena eller Justin for at de er sammen ! Liker dem begge to ! :)

- The belibers <3

NYE BILDER AV JELENA PÅ STANDEN !Ja , nå kysser de igjen og denne gangen bærer Justin Selena ! Hmm .. De inrømmer jo ikke at de er sammen og Justin sa til fansene sine med en gang når han hadde kjæreste (Før) å nå sier han ikke noe som Selena ! Jeg lurer stort på hvorfor og hvor lenge dette forholdet varer !

Btw; Historie kommer etter skolen ! 1-2 tiden kanskje !

The Belibers <3

Nye bilder!

Hei<33

002.jpg

003.jpg

004.jpg
001.jpg

006.jpg

 

-The beilbers<33

FAKE eller EKTE ?!

Hei ! Jeg gikk gjennom noen bilder på google og kom til et som jeg ikke vet er ekte eller fake .. Jeg tror det er fake isden ingen tar bilder når du ligger i en send med kjæresten din for eks.

Her er bildet :

Det ligner på Selena men ærligtatalt ikke på Justin .. Håret hans er ikke så lyst og hvem vil ta bildet når de er i en seng når de ikke en gang inrømmer sånn skikkelig at de er sammen ?


- Hva sier dere ? FAKE eller EKTE ?

- The Belibers <3

Skal vi lese din blogg ?


Hei ! Ja jeg har ganske mange blogger å lese men jeg vil gjerne ha fler ! Nå har jeg ingen å lese siden jeg har lest alle idag .. Så jeg vil gjerne at dere kommenterer blogg navnet dere i kommentar feltet så skal jeg gå å besøke den ! Jeg kommenterer sikkert også . Så skrive bloggnavnet ditt i feilte så skal jeg lese den !PS; Historie Del 16 kommer kanskje ikke idag .. Jeg skal på trening osv . Men vi får håpe !:) større sjans for å få nydel er viss jeg får 7-10 kommentarer !:)

- The belibers <3


Justin Dropper Jazmyn For Selena !

Lillesøstra til Justin har bursdag den 30.Mai . (Jazmyn) Og nå er Justin på Hawaii og der er han med Selena ! Jeg vet ikke hvor lenge de skal være der men Justin kommer nokk ikke hjem for Jazmyn sin bursdag ! Og om det er Selena som får han til å bli eller om begge vil være der lenge sammen vet vi ikke . Men at Justin dropper Jazmyn for Selena er jo trist .. Jaja sånn er det av å til men i min familie er det jo familie føsrt ! Håper da Jazmyn får en fin bursdag og at Justin og Selena har det gøy på Hawaii !
Hisotrie kommer etter skolen og etter litt lekser ! Skal prøve så fort som mulig !

- Hva syns dere om at Justin dropper Jazmyn for Selena ?

- The Belibers <3 PS. fikk fakta om dette fra jdbnorway !

Animals can make usmile!

Hei<33

Click to view full size image

Click to view full size image

HaHa:P

-The beliber

Her kysser Jelena på direktesendt TV!

Hei<33

Justin blie så glad at han kysset Selena Gomez!

 

Justin vant hele 7 priser på søndag

Han vant: Årets Digitale Artist, Fan Favoritt og Årets Nykommer
: Top Social Artist, Top Streaming Artist, Top Pop Album og Top Streaming Song (Video),

Klikk for neste

Så kjønt da!

Skulle ønske det var jeg som var Selena:(

-The beliber!

Billboard Music Awards 2011 [ Press Room ]

Hei<33

6.jpg

5~8.jpg

24.jpg

Jeg tror han vant?

-The beliber

 

Billboard Music Awards 2011 [ Show ]

Hei<33

5~6.jpg

9.jpg

3~19.jpg

4~12.jpg

2~27.jpg

1~39.jpg

20~1.jpg

16~0.jpg

8~0.jpg

7~4.jpg

17~0.jpg

6~2.jpg

18~0.jpg

12.jpg

22~0.jpg

5.jpg

15~0.jpg

19~0.jpg

21~0.jpg

17~1.jpg

13.jpg

12.jpg

1.jpg

Det var sån 39 bilder så jeg tok ikke alle:P

-The beilber

Billboard Music Awards 2011 [ Backstage ]!

Hei<33

1~38.jpg

7~5.jpg

2~29.jpg

4~13.jpg

5~7.jpg

6~3.jpg

3~20.jpg

8~1.jpg

9~0.jpg

1~41.jpg

-The beliber

Tusen tusen takk !

Hei ! Vil bare si at historien kommer i 4-5tiden idag ! Jeg har lekser og plan som må gjøres , men historien skal bli litt lenger siden dere får den så seint ! Ps; tusen,tusen takk for at vi har fått 40 lesere på en uke ! Betyr svært mye !:)
Jusstiinbieber <3<3<3

Jusstiinbieber <3<3<3

12, Sandnes

Heei <3 Dere er kommet til en Justin Bieber blogg. Der jeg skriver Justin Bieber fortellinger! <3<3<3 Du kan legge meg til på facbook! Jeg heter JB Bloggeren!Legg meg til her: http://www.facebook.com/profile.php?id=100003306783074 Ps: Det er en annen jente en de som var før! <3

Kategorier

Arkiv

hits